-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Στο τελωνείο πληρώνεις πολλά και αν τα λεφτά που σκοπεύεις να δώσεις δεν είναι πολλά, δεν συμφέρει.. Κατά την γνώμη μου, αυτοκίνητα που κοστίζουν εδώ πάνω από 60-70 χιλιάδες συμφέρει να φέρεις..
μονο ferrari h porsche δηλαδη...
Ε, κάπως έτσι.. Αλλά και κανά X5 να φέρεις, κερδισμένος βγαίνεις..
δηλαδη και αυτα που ξεκινουν απο 22.000?
-
Βρήκες X5 που να είναι στα 22,000?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Βρήκες X5 που να είναι στα 22,000?ναι. 22500 του 2000
-
Επειδή είναι παλιότερο από 2001 πληρώνεις πάνω από 50% της τιμής του τιμολογίου στο τελωνείο..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Επειδή είναι παλιότερο από 2001 πληρώνεις πάνω από 50% της τιμής του τιμολογίου στο τελωνείο..mia tou 2001 den tha exei diafora timhs!
-
τότε μιλάμε για 40 χιλιάρικα, με πολλά χιλιόμετρα και ήδη 4.5 χρόνων αυτοκίνητο... Στην Ελλάδα πόσο κάνει ένα 3λιτρο X5 του 2001?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
τότε μιλάμε για 40 χιλιάρικα, με πολλά χιλιόμετρα και ήδη 4.5 χρόνων αυτοκίνητο... Στην Ελλάδα πόσο κάνει ένα 3λιτρο X5 του 2001?δεν ειναι απαραιτητο να εχει πολλα χλμ! δεν εχω ιδεα ποσο εχει στην ελλαδα... αλλα και 40 χιλιαρικα για μεταχειρισμενο ειναι πολλα...
-
Τώρα είδα το topic, δεν κάθισα να διαβάσω τις προηγούμενες δημοσιεύσεις αλλά με τόσα χρήματα μπορεί να αγοράσει κανείς καινούριο ΜΧ5 γιατί η Mazda ξεφορτώνεται το στοκ εν όψει του καινούριου ΜΧ.
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Τώρα είδα το topic, δεν κάθισα να διαβάσω τις προηγούμενες δημοσιεύσεις αλλά με τόσα χρήματα μπορεί να αγοράσει κανείς καινούριο ΜΧ5 γιατί η Mazda ξεφορτώνεται το στοκ εν όψει του καινούριου ΜΧ.Έλεος!!!
Κολλημένος με το MX-5...
Όχι τίποτ' άλλο, αλλά τι να πούμε και 'μεις με τα ονειρεμένα 206...
-
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ο κολλητός μου έβγαλε δίπλωμα και αγοράζει αυτοκίνητο, κλίνει προς το Golf το 1.6FSI Sportline με ηλιοροφή..
Κάποια άλλη πρόταση? (Μην πείτε για 147 γιατί έχει ήδη αποριφθεί)Γιατί φίλε μου απέρριψες την 147? Λόγω αξιοπιστίας?
Με 22.000