-
Ξέρει κανένας πότε έρχονται η 3-πορτη και η coupe????
-
Ο χρήστης m1234 έγραψε:
Ξέρει κανένας πότε έρχονται η 3-πορτη και η coupe????Για την 3-πορτη κάτι άκουσα για αρχές 2006..
-
υπαρχουν φωτο? δεν εχω πετυχει ακομα καμια...
-
Αρχικά έλεγαν για καλοκαίρι 2005.Μετά για φθινόπωρο 2005.
Μετά το AMS έγραψε ότι θα κυκλοφορήσει το 2007!!!! ταυτόχρονα με ένα ελαφρύ facelift της 5πορτης. Τώρα ακούω για αρχές 2006 (ακούγεται πιο λογικό). Τελικά τι ισχύει???
Κάποια φωτογραφία έχει κυκλοφορήσει αλλά ουσιαστικά είναι από photoshop, δεν είναι πραγματική. Ειναι ίδια η 5πορτη με 3 πόρτες. Καμία σχεδιαστική διαφορά. -
Μ-Πακέτο για την 1:
-
Ήταν αυτό που της έλειπε
-
Μου αρέσει.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μου αρέσει.Μάνο επειγόντως στο γιατρο !!!!
-
Είναι μυστήριο αυτό που παθαίνω με το συγκεκριμένο μοντέλο. Μου άρεσε από την αρχή.
Δεν δέχομαι ότι είναι μάπα αμάξι. Ίσως οι επικριτές του το συγκρίνουν με αυτοκίνητα άλλων εταιρειών που κοστίζουν το ίδιο και έχουν δίλιτρους κινητήρες ή καλύτερο εξοπλισμό. Αν όμως αφήσουμε κατά μέρος την τιμή, πιστεύω ότι στην απευθείας σύγκριση με άλλα μικρομεσαία 1600άρια (διότι περί αυτού πρόκειται) είναι από τα κορυφαία. Χάνει λίγο μόνο στους χώρους πίσω επιβατών και πορτμπαγκάζ, κερδίζει όμως στην ποιότητα κατασκευής.
Όσον αφορά την εμφάνιση, περί ορέξεως... -
Kούκλα
Το 'Μ' πακέτο, δεν προθέτει καθόλου βάρος;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Είναι μυστήριο αυτό που παθαίνω με το συγκεκριμένο μοντέλο. Μου άρεσε από την αρχή.
Δεν δέχομαι ότι είναι μάπα αμάξι. Ίσως οι επικριτές του το συγκρίνουν με αυτοκίνητα άλλων εταιρειών που κοστίζουν το ίδιο και έχουν δίλιτρους κινητήρες ή καλύτερο εξοπλισμό. Αν όμως αφήσουμε κατά μέρος την τιμή, πιστεύω ότι στην απευθείας σύγκριση με άλλα μικρομεσαία 1600άρια (διότι περί αυτού πρόκειται) είναι από τα κορυφαία. Χάνει λίγο μόνο στους χώρους πίσω επιβατών και πορτμπαγκάζ, κερδίζει όμως στην ποιότητα κατασκευής.
Όσον αφορά την εμφάνιση, περί ορέξεως...Συμφωνώ και γω μ'αυτά που λες. Η τιμή είναι ακριβή αλλά υπάρχουν και χειρότερα!!! Το αντίστοιχο 5πορτο Α3 στην έκδοση 1.6FSI κοστίζει περισσότερο (200 ευρώ) με λιγότερο εξοπλισμό!!!
-
Αυτό το αυτοκίνητο μόνο με μία γενναία έκπτωση θα πιάσει...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Όσον αφορά την εμφάνιση, περί ορέξεως...Ξεχνας τις επιδοσεις που ακομα και με αλλα 1600αρια, δεν τα βαζει... και τα περι ποιοτητας, χμμμ δεν θα το ελεγα. Υπαρχουν μερικα στην κατηγορια που προσφερουν αντιστοιχα καλη ποιοτητα (Golf, 147, A3, mazda 3 κλπ). Και εγω δεν λεω πως ειναι κακο αμαξι, απλα πολυ αργο στα 1.6 και πολυ ακριβο για το ολο πακετο που προσφερει.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Όσον αφορά την εμφάνιση, περί ορέξεως...Ξεχνας τις επιδοσεις που ακομα και με αλλα 1600αρια, δεν τα βαζει... και τα περι ποιοτητας, χμμμ δεν θα το ελεγα. Υπαρχουν μερικα στην κατηγορια που προσφερουν αντιστοιχα καλη ποιοτητα (Golf, 147, A3, mazda 3 κλπ). Και εγω δεν λεω πως ειναι κακο αμαξι, απλα πολυ αργο στα 1.6 και πολυ ακριβο για το ολο πακετο που προσφερει.
Επιπλέον δεν ξέρω τι ρόλο παίζει πλέον αυτό που κάποτε ονομάζαμε 'μάρκα κύρους'. Δηλαδή τι κύρος μπορεί να προσδίδει -και για ποιον- μία BMW 1xx ή ακόμη χειρότερα μία Merc A1xx ή Β1xx στον κάτοχό της;;; Ειλικρινά απορώ...
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Αυτό το αυτοκίνητο μόνο με μία γενναία έκπτωση θα πιάσει...Στην Αγγλία έχει γίνει ήδη η πρώτη έκπτωση. Μακάρι να ακολουθήσει και η ελληνική αντιπροσωπία.
http://www.bmw.co.uk/apm/corporate/news ... 2,,00.html
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Ξεχνας τις επιδοσεις που ακομα και με αλλα 1600αρια, δεν τα βαζει... και τα περι ποιοτητας, χμμμ δεν θα το ελεγα. Υπαρχουν μερικα στην κατηγορια που προσφερουν αντιστοιχα καλη ποιοτητα (Golf, 147, A3, mazda 3 κλπ). Και εγω δεν λεω πως ειναι κακο αμαξι, απλα πολυ αργο στα 1.6 και πολυ ακριβο για το ολο πακετο που προσφερει.
Αν και δεν είναι αυτό το κυρίως θέμα,
αντίστοιχη ποιότητα δεν προσφέρει ούτε η 147 ούτε το mazda3.
Σχεδόν αντίστοιχη το Golf, ελαφρώς καλύτερη το Α3
-
Πάντως εγώ επιμένω πως η ποιότητα της 1 είναι απογοητευτική.
To όχημα έχει καλή συναρμογή αλλά ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ πολυ φτηνά υλικά.Τα Α3 , Α147 έχουν και καλύτερη ποιότητα και καλύτερες επιδόσεις και καλύτερους χώρους....
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Πάντως εγώ επιμένω πως η ποιότητα της 1 είναι απογοητευτική.Τα Α3 , Α147 έχουν και καλύτερη ποιότητα και καλύτερες επιδόσεις και καλύτερους χώρους....
Νομίζω πως το 'απογοητευτική' είναι υπερβολή για ένα αμάξι που είναι κατά 65% ίδιο με την νέα σειρά 3. Εκτός κι αν θεωρείς και την ποιότητα της 3άρας απογοητευτική.
Για τον κινητήρα θα συμφωνίσω ότι η 147 είναι πιο γρήγορη αλλά θα διαφωνίσω για το Α3 (τουλάχιστον όχι ουσιαστικά γρηγορότερο)
Πάντως στις αρχές του 2006 θα κυκλοφορίσει νέος 1600 κινητήρας με vavlvetronic, πάλι 115 ίππους αλλά περισσότερη ροπή (16,3). Ελπίζω να τοποθετηθεί και στην σειρά 1. -
Ο χρήστης m1234 έγραψε:
Τα Α3 , Α147 έχουν και καλύτερη ποιότητα και καλύτερες επιδόσεις και καλύτερους χώρους....
Νομίζω πως το 'απογοητευτική' είναι υπερβολή για ένα αμάξι που είναι κατά 65% ίδιο με την νέα σειρά 3. Εκτός κι αν θεωρείς και την ποιότητα της 3άρας απογοητευτική.
Καθόλου. Η 3άρα έχει καταπληκτική ποιότητα κατασκευής, καμία σχέση με την 1. Ίσως η 3 να είναι το πιο καλοφτιαγμένο όχημα που έχω δεί ποτέ μου.
Αλλα για μένα η 1 είναι απογοήτευση, τουλάχιστον για αυτό που περιμένεις απο BMW και σε αυτή την τιμή. Η συναρμογή ειναι πολύ καλά , αλλα τα υλικά όχι... πχ. σκληρά πλαστικά βαμένα με χρώμα αλουμινιού
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
To όχημα έχει καλή συναρμογή αλλά ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ πολυ φτηνά υλικά.Τα Α3 , Α147 έχουν και καλύτερη ποιότητα και καλύτερες επιδόσεις και καλύτερους χώρους....
Aπογοητευτική δεν είναι σίγουρα, αλλά Α3, Golf, και 147 δείχνουν να έχουν περισσότερο καλοφτιαγμένα εσωτερικά και με ακριβότερα υλικά.
ΒΜW Σειράς 1: Η αναγέννηση της πίσω κίνησης?