Jul 6, 2005, 4:51 AM

Ο χρήστης citastak έγραψε:

Ωπα φιλε!!!! Μιλας για φυσιολογική φθορα! Τακακι και δισκος!! (τωρα αυτο το οβαλ στους δισκους γιατι δεν το καταλαβαινω;;)

Οι δίσκοι πήραν άλλο σχήμα, όπως μου είπε ο μάστορας, λόγω θερμοκρασίας, χρήσης είχε αλλάξει το σχήμα τους ελαφρά προς το οβάλ. Αυτά μου είπε. Μπορεί να μου τους άλλαξε για να χρεώσει παραπάνω το σέρβις. Ο αισθητήρας πίεσης αέρος, αυτός που ελέγχει πόσο καύσιμο θα διοχετευθεί στη μηχανή τον βρήκε χαλασμένο μετά από έλεγχο που έκανε με τον 'εγκέφαλο' και το χρέωσε 167 ευρώ. Δεν είναι τίποτε άλλο από ένα μικρό ηλεκτρονικό εξάρτημα.

Πάντως το επόμενο στα 100000 θα το πάω πάλι σε επίσημη αντιπροσωπεία και λάδια αλλάζω σε πρατήριο, ημισυνθετικά πάντα. Κατά τα άλλα δεν είχα πρόβλημα στην οδήγηση όλα αυτά τα χρόνια.

Επίσης ένας άλλος λόγος που θα προτιμήσω την αντιπροσωπεια είναι για να μην έχω δυσάρεστες εκπλήξεις με υπέρογκες χρεώσεις που δεν είμαι διατεθιμένος να πληρώνω Κι ένας άλλος λόγος που δεν θα ξαναπάρω Citroen είναι γιατί τα ανταλλακτικά τους είναι υπερεκτημημένα. Ούτε Mercedes να ήταν Ούτε στο τυπικό σέρβις της αλλαγής λαδιών, δηλαδή μετά 10000 χμ από το κανονικό σέρβις δεν πάω. Αλλάζω λάδια και φίλτρα σε ένα πρατήριο με τα μισά και λιγότερα λεφτά γιατί εκεί δεν έχει και εργατικά.