-
Ξέρω, ξέρεις, ξέρει (roxette), αυτά περί 'κύριου Fire_Bro' και 'το τι γράφει στο forum'.
-
Ο χρήστης FireBro έγραψε:
Ξέρω, ξέρεις, ξέρει (roxette), αυτά περί 'κύριου Fire_Bro' και 'το τι γράφει στο forum'.Να το πω εγω καλυτερα?
Εγραψα 'eides ti egrapse o kurios Firebro sto forum?'
Σε πειραξε το κυριος? Εγω ρωτησα για σχολια για αυτο που εγραψες.
Εσυ που με ειπες 'μαλακα' και κατι με μ****@ για να μου απαντησεις και τοτε σε πιστεψα. Και εσυ μετα εγραψες τοτε 'δεν μας μιλας τωρα', τι θελεις να καθομαι να βριζομαι μαζι σου(και στο τελος να γινουν ολα μπουρδελο)?
Ειχα αμφιβολιες γιατι σε εμενα εισαι γνωστος ως οπαδος του Μοντογια και αναφερες το Σιλβερστοουν '99(ατυχημα του Μικαελ). -
Με αμφισβήτησες ενώ σου είχα απαντήσει και ενώ είχες απαντήσει 'OK'.
Δηλάδη αν δεν είχα μπει στο challenge και να έβλεπα αυτά που έγραψες θα πίστευες πως κορόιδευα τον Michael και πως κάνω πλάκα που έσπασε το πόδι του.
Αλλά βλέπεις και ο roxette είναι τόσο μαλάκας που δεν μπορούσε να σου εξηγήσει.
Ότι έχω πει ισχύει.
-
Ειπα εγω οτι δεν σε αμφισβητησα?
Αν οντως κοροιδευες τον Μικαελ και εκανες πλακα που εσπασε το ποδι του, θα το παραδεχοσουν?
Το λαθος που εκανα ειναι οτι δεν σε ρωτησα αμεσως το πιο πανω!
Για αυτο σου ζηταω συγνωμη που σε παρεξηγησα και αλλη φορα θα σε ρωταω αμεσως για κατι παραξενα πραγματα που γραφεις. -
Εγώ παιδιά βολεύομαι καλύτερα απόγευμα Κυριακής...
@Βασίλη, μας φεύγεις σε καλεί η πατρίδα?
-
Εκανα σερβερ για Καναδα 2002, οποιος θελει ας ερθει (name 4troxoi, password ligier)
Edit: Server κλειστος
-
Ο χρήστης pininfarina έγραψε:
Εκανα σερβερ για Καναδα 2002, οποιος θελει ας ερθει (name 4troxoi, password ligier)Edit: Server κλειστος
-
1:14.012 έκανα στον Καναδά σήμερα.
Ελπίζω να καταφέρω να συμμετάσχω γιατί και για το Μονακό είχα προετοιμαστεί σχετικά καλά (1:14.400 best time) αλλά δεν τα κατάφερα να συμμετάσχω.
Βασικά πιστευω πως είναι καλύτερα να κανονίσουμε την μέρα και ώρα διεξαγωγής 2-3 μέρες πρίν για να ρυθμίσουμε τις υποχρεώσεις μας εκείνη τη μέρα και να ξέρουμε τι έχουμε να κάνουμε.
Εγώ, όπως είπα και σε προηγούμενο post, μπορώ Κυριακή απόγευμα αλλά και βράδυ.
-
ο αγώνας θα διεξαχθεί Κυριακή βράδυ 22.15 (ελεύθερα δοκιμαστικά)
-
Τελικά το set-up του ms είναι καλύτερο από όσο περίμενα με απότέλεσμα να κινούμαι στο 1.16.100 με 1.15.8
-
αν είναι να με φτάσετε σε χρόνους να μην ανεβάσω ξανά σεταπ!
-
Είναι κανένας για κανένα server?
-
Ο χρήστης sikrip έγραψε:
1:14.012 έκανα στον Καναδά σήμερα.ωραίος, εγώ είμαι στο 1.13.475 μέχρι στιγμής. θα έχουμε καλό αγώνα!
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Είναι κανένας για κανένα server?και εγώ μέσα, αν μπορεί ο Vassillis να φτιάξει δωμάτιο...
-
Παιδια, να κανει καποιος αλλος σερβερ την Κυριακη, εγω δεν μπορω προς στιγμην. Επιασα ιο και το εκανα φορματ αλλα δεν δουλευει το σιντι-ρομ μου γιατι καηκε κατι στο μαδερμορντ.
Αν υπαρξουν θετικα νεα θα σας γραφω συντομα.
EDIT= Απο Η.Υ. καποιου φιλου μου γραφω.
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Παιδια, να κανει καποιος αλλος σερβερ την Κυριακη, εγω δεν μπορω προς στιγμην. Επιασα ιο και το εκανα φορματ αλλα δεν δουλευει το σιντι-ρομ μου γιατι καηκε κατι στο μαδερμορντ.
Περαστικά σου Βασίλη .
MS θες να δοκιμάσω εγώ? Αρκεί να μου δώσεις κάποιες οδηγίες... -
Περαστικά σου Βασίλη .
MS θες να δοκιμάσω εγώ? Αρκεί να μου δώσεις κάποιες οδηγίες...ναι
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
Περαστικά σου Βασίλη .
Από ότι είδα ήρθε και ο pininfarina αλλά ας δοκιμάσω. Αρχικά πατάω add game ή create game? Κωδικό πως βάζω?
-
Περαστικά σου Βασίλη .
Από ότι είδα ήρθε και ο pininfarina αλλά ας δοκιμάσω. Αρχικά πατάω add game ή create game? Κωδικό πως βάζω?
Create game και εχει textbox για κωδικο κατω αριστερα
-
- επιλέγεις multiplayer
- create game
- enter game name: 4T Forum
- αν υποστιρίζει password η δική σου version τότε βάζεις (αν όχι τότε τα πράγματα δυσκολεύουν)
- επιλέγεις πίστα και στη συνέχεια πας session options (όπου επιλέγεις καιρικές συνθήκες και πόσα free session θα έχουμε)
- μετά επιλέγεις race length (στην επόμενη οθόνη) όπως και flag rules=on, fuel usuage=normal, tyre wear=normal, mechanical failures=normal
- και τέλος στο difficult levels τα βάζεις όλα allowed.
και είσαι έτοιμος...
8ος αγώνας F1 CHALLENGE CANADA 2002 ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΙΟΥΛΙΟΥ 2005