-
Ο χρήστης theo111r έγραψε:
ΘΕΛΩ ΚΑΜΕΡΕΣ.......
ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΤΣΑΤΣΟΥΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ....ΝΑ ΜΗ βγειτε το ΣΚ εξω
θα σας καρφωσω όλους
αντι να μην βγουνε 5εκατομμυρια ελληνες το Σ/Κ εξω, δε καθεσαι εσυ μεσα να ηρεμισουν και τα νευρα σου λιγο??
Σωστό και αυτό! Κλειδώνουμε το κογιότ μέσα, και λυσσάνε οι τσαούσες το ΣΚ στους δρόμους! ROFL
θα ΒΓω με το ΚΤΕΛ και θα νοικιάζω αμάξι στην ΕΛΕΥΣΙΝΑ και θα σας ΚΑΡΦΩΣΩ ολους... με νοικιαρικο
-
κοιτα μην καρφωσεις κανεναν με κανα cayene, γιατι αντε να ξεκολησει μετα το νοικιαρικο απο τα ψυγεια του cayene
-
Ο χρήστης 037 έγραψε:
ΘΕΛΩ ΚΑΜΕΡΕΣ.......
ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΤΣΑΤΣΟΥΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ....ΝΑ ΜΗ βγειτε το ΣΚ εξω
θα σας καρφωσω όλους
Εγω θελω ανοξειδωτα καρφια. αν γινεται
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
θα Βγω με το ΚΤΕΛ και θα νοικιάζω αμάξι στην ΕΛΕΥΣΙΝΑ και θα σας ΚΑΡΦΩΣΩ ολους... με νοικιαρικοΣτα κόμικς, αυτά τα κάνει το Μπιπ-Μπιπ και όχι το χαζούλικο κογιότ! Κράτα τον ρόλο σου γιατί θ'αρχίζεις να μας μπερδεύεις....
Υ.Γ.
'Ασε το 'χαζούλικο' για τα κόμικς, και κράτα την πλάκα που κάνουμε τώρα...Έτσι, για να μην παρεξηγιόμαστε κιόλας!!! -
θα Βγω με το ΚΤΕΛ και θα νοικιάζω αμάξι στην ΕΛΕΥΣΙΝΑ και θα σας ΚΑΡΦΩΣΩ ολους... με νοικιαρικο
Στα κόμικς, αυτά τα κάνει το Μπιπ-Μπιπ και όχι το χαζούλικο κογιότ! Κράτα τον ρόλο σου γιατί θ'αρχίζεις να μας μπερδεύεις....
Υ.Γ.
'Ασε το 'χαζούλικο' για τα κόμικς, και κράτα την πλάκα που κάνουμε τώρα...Έτσι, για να μην παρεξηγιόμαστε κιόλας!!!ΤΟ COYOTE δεν ειναι χαζουλικο. Ειναι ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ.... σαν εμενα.
Αμα προσέξεις κάνει φοβερές τεχνικές λύσεις αλλα είναι ατυχος...Γι αυτό και εγω δε προχωράω σε μετατροπή των αυτοκινήτων μου. (αμα εισαι γκαντέμης....)
Το ότι γίναμε φίλοι δε ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΡΦΩΣΩ....
θα σας δωσω ΣΤΕΓΝΑ αμα κάνετε σφηνες και μου τρομάζετε τον μπέμπη -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
ΤΟ COYOTE δεν ειναι χαζουλικο. Ειναι ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ.... σαν εμενα.
Αμα προσέξεις κάνει φοβερές τεχνικές λύσεις αλλα είναι ατυχος...Γι αυτό και εγω δε προχωράω σε μετατροπή των αυτοκινήτων μου. (αμα εισαι γκαντέμης....)
Το ότι γίναμε φίλοι δε ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΡΦΩΣΩ....
θα σας δωσω ΣΤΕΓΝΑ αμα κάνετε σφηνες και μου τρωμάζετε τον μπέμπηΑν είναι θέμα μπέμπη που τα'χεις πάρει, τότε πάω πάσο!
Μιας κι εγώ θα γίνω σε λίγο καιρό daddy cool, θα συμμεριστώ την άποψή σου και θα βγούμε να τους καρφώνουμε παρέα!!!!!ROFL LMAO LOL (κοινώς ΞΣΓ: Ξεκο%$@ηκα στο γέλιο!... )
-
Μετά από όλα αυτά που πέρασα σε μία ημέρα και δεν μου είχαν ξανατύχει τόσα μαζί μαζεμένα όλα αυτά τα οκτώ χρόνια που κατοικώ Αθήνα και πηγαινοέρχομαι στην φτωχομάνα πατρίδα (αρε Σαλόνικα πως έχεις καταντήσει....), ένα είναι το συμπέρασμα.
Αθροιστική Μαλαθρουμπίαση.
Απο γενιά σε γενιά το πάμε το πράμα. Κάθε νεα γενιά βάζει και το λιθαράκι της. Ναι, και οι μπάτσοι γίνονται πιο αντικοινωνικής συμπεριφοράς απο γενιά σε γενιά, το ιδιο και ο νεοέλληνας σε όλες του τις εκφάνσεις και ιδιαίτερα στην οδήγηση, και ο πολιτικός που πετά μπουκάλια στα γήπεδα και τσαμπουκαλεύεται στην πρώτη ευκαιρία, και ο μαγαζάτορας που κλέβει τους τουρίστες και την εφορία, και ο άδειος Ομάρ Ταρίφ που δεν σε παίρνει, και ο δημόσιος υπάλληλος που βρυκολακιάζει το ΑΕΠ εις βάρος του ιδιωτικού μή δουλεύοντας αρκετά, και οι ποντικοί των υπουργείων που βγάζουν τους νόμους τον ένα πάνω στον άλλο και σου κάνουν το βίο αβίωτο.
Είμαι 36. Εχω ζήσει και έξω και μέσα (στην Ελλάδα εννοώ). Δεν λέω για τους ξένους. ¨Εχουν και αυτοί την Μ....κία που τους δέρνει. Κάποια πράγματα τα έχουν τακτοποιήσει με το φόβο (αντε να μη σταματήσεις σε σήμα μπάτσου στην Αμερική), άλλα με την παιδεία (οδική συμπεριφορά πλειοψηφίας στην Γερμανία), και άλλα με την δημοκρατία (εδώ το λέμε ρουφιανιά όταν δίνουμε στους μπάτσους, τους μαλαθρούμπες που θα μας σκοτώσουν, προστατεύοντας τους συμπολίτες μας).
Στην φαιδρά πορτοκαλέα τί κάνουμε όμως; Η πλειοψηφία τίποτα..... Κάθεται και περιμένει.... Τι περιμένει; Δεν ξέρει.......Η γελάδα που μασουλά χορτάρι με γουρλωμένα μάτια ξέρει πιο πολλά..
Και όλο το σκηνικό χειροτερεύει. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες πια για την ανεξήγητη αντικοινωνική συμπεριφορά των τάξεων του Ελληνικού πλήθους. Όλη η φάση έχει γίνει κάτι σαν το αυγό που έκανε την κότα και η κότα το αυγό. Το σύστημα είναι αυτοτροφοδοτούμενο. Δεν χρειάζεται παρέμβαση για να λειτουργεί. Το μόνο που μπορεί να κάνει κάποιος είναι να φύγει. Όσο πιο πολλοί φεύγουμε έξω απο την λογική αυτή τόσο το αποδυναμώνουμε. Να σταματήσουμε το 'Βραχυχρόνιο του Έλληνα' (ή αλλιώς την αρπακόλα, το υπέρμετρο εγώ εδώ και τώρα). Πρέπει να δούμε πολύ μακριά, τι έρχεται να μας βρεί........ Να σταματήσουμε να λέμε τι κάναμε για τον υπόλοιπο κόσμο (δημοκρατία, επιστήμες κτλ.)
Στ’ αρχ.....ια τους μας έχουν γραμμένους για τους προγόνους μας. Η μόνη χρησιμότητά τους, είναι να τους παίρνουμε παράδειγμα εμείς και όχι να τους θυμίζουμε στους ρηχούς κουτόφραγκους......Θα μας πούν μπράβο και; Θα χτίσουμε το μέλλον μας στην εθνική υπερηφάνειά μας;Ας δείξουμε στον υπόλοιπο κόσμο τι μπορούμε να κάνουμε για αυτόν τον κόσμο στο μέλλον. Έτσι ίσως κάποτε τα τρισέγγονα μας να μιλάνε για μάς όπως και εμείς για τον Μεγα Αλέξανδρο, τον Σωκράτη και το Πυθαγόρα.....
Εγω προσωπικά τι θα κάνω; Τίποτα άλλο εκτός από το να εκπαιδεύσω το παιδί μου να μην μαλαθρουμπίζει και να στροφάρει παραπάνω από εμένα. Και να προσπαθώ να πείσω περισσότερους να μην μαλαθρουμπίζουν και αυτοί και να κάνουν τα παιδιά τους να στροφάρουν περισσότερο απο αυτούς. Και να προσπαθώ και εγώ να συγκρατώ τον εαυτό μου και να μην μαλαθρουμπίζω επίσης. Που θα πάει, λέγε λέγε θα το καταφέρουμε κάποια στιγμή και θα κάνουμε την
Αρνητική Αθροιστική Μαλαθρουμπίαση
γεγονός.
ΥΓ
Ναι στις κάμερες, στην ρουφιανιά (δημοκρατία), όταν πρέπει, όπως πρέπει και όταν ξέρουμε ότι θα επιφέρει το σωστό αποτέλεσμα. Ναι επίσης και στο γκάζι, όταν δεν έχω το παιδάκι μου μέσα στο τουτου, και όταν δεν υπάρχουν και άλλα τουτου κοντά με παιδάκια, μπαμπάδες και μαμάδες που πάνε τη βόλτα τους αμέριμνοι. Και όταν το επιτρέπει ο καιρός, το οδόστρωμα και το οχημά μου. Και υπόσχομαι ότι δεν θα ξαναρίξω Χριστοπάναγα και κατάρες σε κανένα ζώο που παίζει με την ζωή μου στο δρόμο, ούτε θα το κυνηγήσω να το σπάσω στο ξύλο. Μόνο καμιά ρουφιανίτσα στο επόμενο μπατσικό που θα βρώ, άν δώσει ο Θεός και ασχοληθούν βέβαια.
-
Επιτρέπεται να συγγράψουμε και να υπογράψουμε από κοινού το μανιφέστο;;;
-
Επιτρέπεται να συγγράψουμε και να υπογράψουμε από κοινού το μανιφέστο;;;Αντε συνυπογράψτε μπας και κάνουμε πολιτικό κόμα και πάρουμε και κανένα φράγκο..
-
Ο χρήστης KARAKIRIAKOS GEORGE έγραψε:
Αντε συνυπογράψτε μπας και κάνουμε πολιτικό κόμμα και πάρουμε και κανένα φράγκο..
Τό'ξερα ότι υπήρχε υποβόσκον συμφέρον, αλλά πίστευα πως θα σε προλάβαινα εγώ αποσπώντας πρώτος τις ιδρυτικές συνδρομές των 'ευεργετών'!!! ROFL
-
Αντε συνυπογράψτε μπας και κάνουμε πολιτικό κόμμα και πάρουμε και κανένα φράγκο..
Τό'ξερα ότι υπήρχε υποβόσκον συμφέρον, αλλά πίστευα πως θα σε προλάβαινα εγώ αποσπώντας πρώτος τις ιδρυτικές συνδρομές των 'ευεργετών'!!! ROFL
Μπα ο μόνος τρόπος για να πάρεις λεφτά από άτομα αυτού του φόρουμ είναι να έχεις ταβέρνα.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Μπα ο μόνος τρόπος για να πάρεις λεφτά από άτομα αυτού του φόρουμ είναι να έχεις ταβέρνα.Αν είναι και Ελληνοαγγλάρα, πεινασμένος για πιτόγυρα, κοκορέτσια και παϊδάκια, τύφλα να'χουν τρα Ευρωπαϊκά κονδύλια!
ROFL
-
Μπα ο μόνος τρόπος για να πάρεις λεφτά από άτομα αυτού του φόρουμ είναι να έχεις ταβέρνα.
Αν είναι και Ελληνοαγγλάρα, πεινασμένος για πιτόγυρα, κοκορέτσια και παϊδάκια, τύφλα να'χουν τρα Ευρωπαϊκά κονδύλια!
ROFL
Μέσα είσαι.
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Εγω αυτό που ΘΕΛΩ και το ΘΕΛΩ σαν Π....ειναι να μπορώ να γίνω ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ όπως στη ΓΕΡΜΑΝΙΑ
Παιρνεις τη΄λεφωνο απο το κινητο σου και τον σταματάνε παρακάτω, τον κάθε Φουστη που κάνει Μ..... τα τριήμερα.Αυτό ΘΕΛΩ
ΝΑ ΓΙΝΩ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΝΟΜΙΜΑ
Και θέλω ΚΑΜΕΡΕΣ, Κάμερες ΠΑΝΤΟΥ στον ΚΟΛΟΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΠΑΤΡΑ. μέχρι να τον φτιάξουν...
Ναι πήγα και εγω το τριημερο 300 χλμ total και τα είδα ΟΛΑ, πάλι...
Ναι ήμουν και εγω στην ΕΘΝΙΚΗ.Το Σάββατο έκανα την πρώτη μου ρουφιανιά.... Το χάρηκα μέχρι εκεί που δεν έπερνε άλλο. Μόλις πέρασα μπλοκο με πιστόλι από το αντίθετο ρεύμα και βλέπω τους αστυνομικούς να γράφουν δύο. (όριο 70). Η αστυνομικοί με την πλάτη γυρισμένη μιλούν με τους παραβάτες. Και νά σου το πουλάκι μου με το φτιαγμένο (μοντ. 85-90... να το κάνει ο θεός) να έχει πιάσει αντίθετο και να προσπερνά και να τρώει μούτζες απ΄όλους. Βλέπω τη μούρη του κατά πάνω μου και του κάνω φώτα να μαζευετεί. Δέν ήθελε όμως, ήταν κακό παιδί. Τι να κάνω πλακώνω την κόρνα παρατεταμένα και κοιτώ στον καθρέπτη οπισθοπορίας. Ο ένας γαλονάς αστυνομικός έχει αυτομάτως στραφεί προς τα πίσω ακούγοντας τον ήχο και κοιτά το ζώο που έκανε παράνομη προσπέραση, απλώνει το χέρι και του κάνει νόημα να σταματήσει.......Σταματά πιο κάτω και μετά........ Δεν είδα αλλά φαντασίωσα χεχε. Δεν ξέρω αν ο αστυνομικός θα τον σταματούσε έτσι και αλλιώς αλλά άν έβαλα και εγώ το χεράκι μου τόσο το καλύτερο..
Ελπίζω να τον τσιβικώσουν καλά. Ελπίζω να έβαλε μυαλό και να πήγαινε στο όριο μόλις άφησε το μπλόκο....... Ελπίζω να μείωσα την πιθανότητα να χτίστει έστω και ένα εκκλησάκι ακόμη στην άκρη του δρούμου. -
Ο χρήστης KARAKIRIAKOS GEORGE έγραψε:
Το Σάββατο έκανα την πρώτη μου ρουφιανιά.... Το χάρηκα μέχρι εκεί που δεν έπερνε άλλο.... Ελπίζω να μείωσα την πιθανότητα να χτίστει έστω και ένα εκκλησάκι ακόμη στην άκρη του δρούμου.
Άλλο δουλειά και άλλο διασκέδαση! Εδώ μάλλον προσέφερες εθελοντική εργασία για το καλό όλων μας...!!!!
-
Το εχω γραψει και αλλου, αλλα θα το ξαναπω. Υπαρχει μια μεριδα ανθρωπων, σε ολο τον κοσμο, οπου αδυνατουν να αντιληφθουν καποια πραγματα, οπως τις βασικες αρχες του ΚΟΚ, αδυνατουν να συμορφωθουν με οποισδηποτε παρεκκλησεις, οπως 'ποτο και οδηγηση σκοτωνουν', και οσες καμερες και να μπουν, περισσοτερο θα δυσκολεψουν τους λογικους παρα θα συμορφωσουν αυτους.
Υπαρχει λυση λοιπον?
Η ευκολοτερη που μου ερχεται στο μυαλο ειναι η κλασσικη λυση που χρησιμοποιηται σε διαφορες χωρες της Ευρωπης. Ενα σωστο point system, μαζι με ταυτοχρονη σχεση του ιστορικου ενος οδηγου με το κοστος ασφαλειας του.
Δηλαδη, εαν ενας τετοιος ανθρωπακος, αρχισει και μαζευει ποντους, και ταυτοχρονα εχει στο ιστορικο του ατυχηματα τα οποια θα εχουν χαρακτηριστει ως αποτελεσμα της επικινδυνης οδηγησης του και οχι απλως α-τυχημα, τοτε, οταν θα ερθει η ωρα ν ασφαλισει το GTI/Turbo,SRI, VTEC, BBSGoodyear κουβα του, τοτε θα του προσφερουν τετοια ασφαλιστρα οι εταιριες οπου θα πρεπει να κοψει ειτε το τσιγαρο, ειτε τις μισες εξορμησεις του, ειτε και τα 2 για να μπορεσει να καλυψει το κοστος.
Και δεν ειναι ενα προστιμο, το οποιο ειναι κατι σαν Λοττο, αν τον πιασουν καποτε τοτε βλεπουμε, αλλα ειναι κατι που θα αναγκαζεται να το πληρωνει καθε χρονο, και ο μονος τροπος να μειωσει το κοστος αυτο, θα ειναι να οδηγει σωστα ωστε να φτιαξει ενα καλο μπονους, και να φτιαξει και μια καθαρη αδεια.
Τωρα εαν το τραβηξει πολυ, θα πρεπει και τα δικαστηρια να αφαιρουν αδειες, αλλα και να φτασει να μην τον ασφαλιζει κανεις.
Απλα πραγματα που γινινται αλλά κανεις δεν ενδιαφερεται. Αν θα πιασει? Σιγουρα ενα ΠΟΛΥ μεγαλο ποσοστο απο αυτους τους ελαφρομυαλους θα αναγκαστει να αλλαξει αποψεις και τροπο οδηγησεως. Η μαζα των καλων οδηγων, μεσω αυτου του συστηματος θα τους εχει τιμωρησει αρκετα καλα.
-
Οι νόμοι υπάρχουν, το να εφαρμοστούν είναι το θέμα.
-
Το ωραίο είναι βέβαια πως point-system υπάρχει βέβαια στο Γιουνανιστάν αλλά όπως όλα έχει μείνει στα χαρτιά, καθώς οι πόντοι έχουν να περάσουν από το άκουσον-άκουσον 2001!
Τουτέστιν το σύστημα ανενεργό και ο κάθε GTi-καραγκιόζης που πιάνει τιμόνι συνεχίζει και θερίζει είτε με 270++ σε οδοστρώματα που είναι για κλάματα ή με 50χλμ στην αριστερή λωρίδα μην επιτρέποντας να τον περάσει κανένας (και καλά κατ'αυτόν) 'έξυπνος'...
Βέβαια ως εισπρακτικός μηχανισμός η Τροχαία συνεχίζει και πράττει το 'λειτούργημά' της αποδοτικότατα!
Στήνει κουρασμένους από την ανία τροχαίους να ασκούνται σε σκοποβολή φωτός επί διερχόμενων αυτοκινήτων έχοντας παραλλαχθεί παροιμοιωδώς σε ευθείες μειωμένης επικινδυνότητας αλλά υψίστης χρηματοοικονομικής απόδοσης και σημασίας για τα εσωτερικά στατιστικά του προϊσταμένου τους.Λύσεις υπάρχουν, υποδομή υπάρχει, προσωπικό περισσεύει (δυστυχώς όχι όμως και κοινή λογική:( ) αλλά απλή εφαρμογή των υφιστάμενων μηχανισμών δεν υπάρχει.... Οψόμεθα!
ΚΑΙ Η ΜΑΧΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ........