Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Μια διευκρίνηση
    1. Home
    2. Ελληνικοί Αγώνες
    3. Μια διευκρίνηση
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 3 / 4
    Ελληνικοί Αγώνες
    22
    71
    44
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • C
      cmarin last edited by

Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:

Εκτός αν πιστεύεις πως εγώ ή ο Amaxopoulos έχουμε δεύτερα ονοματα...
      (βάζω μόνο εμάς τους δύο γιατί μόνο για εμάς τους δύο μπορώ να βάλω χέρι στη φωτιά. )

Δεν κατάλαβες καλά. Λέω ότι αυτοί με τα περίεργα IDs που μπαίνουν μόνο για προκαλέσουν έχουν και άλλα κανονικά και επώνυμα IDs και όχι το αναποδο που μου λες εσύ.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • A
        apr last edited by

[quote='cmarin'][
        -- Έχουμε αγωνιζόμενους σαν τον APR με εμπειρία και προτάσεις που και που, αλλά και άποψη μπετόν. Όποιος δεν συμφωνεί να αυτοκτονήσει. Με τέτοια στάση πέφτουν πολύ χαμηλά στα μάτια των αναγνωστών.

o.k. ΑΓΑΠΗΤΕ Cmarin , Η ΑΠΟΨΗ ΚΑΘΕ ΛΟΓΙΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ , ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ , ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΣ ΛΟΓΙΚΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ .

ΕΔΩΣΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΤΟΝΟ ΥΠΕΡΒΟΛΗΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ , ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ 54 ΜΟΥ , ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΙ ΑΡΕΣΤΟΣ Σ'ΟΛΟΥΣ , ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ , ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΔΙΑΛΑΚΤΙΚΟ (ΨΕΥΤΟΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗ ) ΔΗΛΑΔΗ , ΓΙΑ ΜΗΝ ΧΑΘΟΥΝ ΑΠ'ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ , ΠΟΙΟΙ ?
        ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ , ΕΠΕΙΔΗ ΣΧΗΜΑΤΙΣΑΝ ΣΤΑ 20-30 ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΚΑΤΙ , ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΛΑΞΕΙ ΠΕΝΤΑΚΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ?

ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΠΕΣΩ ΕΓΩ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ , ΑΛΛΑ , ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΛΕΣ , ΑΣ ΜΗΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΤΩΡΑ , ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΨΑΧΝΟΝΤΕ ΟΜΩΣ , ΟΠΩΣ ΨΑΧΝΟΜΟΥΝΑ ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ , ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΓΡΑΠΤΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΜΑΣ ΟΠΩΣ Ο Κ.Κ. π.χ. , ΚΑΙ ΕΛΥΝΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΔΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ .
        ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ , ΟΤΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΥΤΟ , ΕΙΝΑΙ ΠΗΓΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΕΡΕΘΙΣΜΑΤΩΝ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ?

ΤΟ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ , ΟΤΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥΣ , ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ , ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΝΑ ΕΚΤΙΘΕΝΤΕ , ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΝΟΙΑ , ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ , ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ .

ΦΙΛΙΚΑ (οπως ο φιλος μας )
        Χ.Α.

• P
          petran last edited by

Ο χρήστης Hunter έγραψε:
          ...Προσωπικά προβληματίζομαι ιδιαίτερα με τό γεγονός ότι ελαχιστότατοι από τούς γράφοντες στούς Ελληνικούς αγώνες,καί οι οποίοι πραγματικά κατέχουν γνώσεις ΔΕΝ ποστάρουν σέ άλλα υπο-φόρουμ,όπως τό φόρουμ τών 'Τεχνικών'.

....ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΠΟΣΤ , ΕΧΕΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ , ΚΑΙ ΛΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ , ΟΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΣΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΟΣΤ ΜΕ ΤΕΧΝΙΚΑ , ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ . ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ ΝΑ MHN ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΕ ΜΕ ΓΝΩΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟ ?

μαλιστα... ωριμοτητα ωστε να μην ασχολουνται με γνωσεων στον καθε πικραμενο..

μονο που τον εκανε καποιος αλλος συναδερφος σου,
          που του εκεινος πρωτου του βαλεις εσυ ταμπελα οτι ειναι πελατης..

βοηθατε ρε τον κοσμο αντι να τον εχετε για προβατο.
          μονο σε καλο θα σας βγει!!
          η κοινωνια της πληροφοριας, κατι μαγαζακια που εχουνε μαστορες που κρυβουνε τα χερακια τους πισω απο την πλατη τους ωστε να μην βλεπει ο αλλος τι κανουνε, τα κλεινει σωρηδον..
          (δεν ειναι προσωπικο για τον apr ή για καποιον αλλον, ειναι μια γενικη αληθεια)

μπορει να μην το αισθανεστε τωρα, αλλα θα το αισθανθειτε στο μελλον. ολοι!

φιλικα
          ΠΝ

• A
            apr last edited by

ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΦΙΛΕ .

Υ.Γ. Cmarin , ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ?
            (απ'το φορουμ εννοω , με ελαφρα πηδηματακια )

• P
              petran last edited by

ok φιλε μου

εμενα με πιανει καμια φορα να τα λεω, και οποιος ακουσει.

καμια διαθεση για παραπανω αντιπαραθεση..

• C
                castor last edited by

Δεν σε θυμάμαι να είχες έρθει ή να δήλωσες ενδιαφέρον για το Σεμινάριο που είχαν κάνει ο APR και ο Nass στον ΣΟΑΑ πέρισυ!

Αν είχες έρθει φυσικά θα σε θυμώμουν γιατί ελάχιστοι ήρθαν !

Παρ'ότι είχε προσανατολισμό καθαρά αγωνιστικό , δεν θα σου έλυνε το πρόβλημα του τι αμορτισέρ να βάλεις , αλλά θα σου έδειχνε ένα τρόπο σκέψης!

Αν πάλι δενενημερώθηκες γιατί δεν έμπαινες στους Ελληνικούς αγώνες τότε την επόμενη φορά πέρνα κι από δώ μία βόλτα!

• K
                  krusenstern last edited by

Ο χρήστης APR έγραψε:
                  ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΦΙΛΕ .

Μετά από αυτή την παρατήρησή σας κύριε APR, ξαναδιάβασα πιο προσεκτικά το ποστ του φίλου πιο πάνω. Μου είπε αρκετά πράγματα, τα ίδια με την πρώτη φορά που το διάβασα. Τι εννοείτε 'δε μας λες τίποτα'?

Δεν σε θυμάμαι να είχες έρθει ή να δήλωσες ενδιαφέρον για το Σεμινάριο που είχαν κάνει ο APR και ο Nass στον ΣΟΑΑ πέρισυ!

Αν είχες έρθει φυσικά θα σε θυμώμουν γιατί ελάχιστοι ήρθαν !

Παρ'ότι είχε προσανατολισμό καθαρά αγωνιστικό , δεν θα σου έλυνε το πρόβλημα του τι αμορτισέρ να βάλεις , αλλά θα σου έδειχνε ένα τρόπο σκέψης!

Αν πάλι δενενημερώθηκες γιατί δεν έμπαινες στους Ελληνικούς αγώνες τότε την επόμενη φορά πέρνα κι από δώ μία βόλτα!

χωρίς να είμαι σίγουρος, και χωρίς βέβαια να τον ξέρω, νομίζω ότι άλλο εννοούσε ο φίλος. Ας μιλήσει ο ίδιος όμως.

• P
                    petran last edited by

krusenstern αυτα που λεω δεν ειναι και πολυ ψιλα γραμματα

προς τιμην του o apr αναγνωριζει αυτο που περιεγραψα ως κατεστημενο.

περισσοτερο δεν θελω να αναπτυξω το συγκεκριμενο θεμα, ειναι αρκετα κατανοητο,
                    και επισης δεν θελω να χαρακτηριστω απο τον roadrunner 'γραφικος διασκεδαστης - θεατης'

παντως castor κι εμενα μια φορα το ανιψακι μου ανοιξε την τσαντα μου και πεταγε τα χαρτονομισματα απο το μπαλκονι, και φωναζε 'βρεχει-βρεχει'
                    αυτο τι να πει? οτι καθε μερα πεταω χιλιαρικα στους περαστικους?
                    ή μηπως οτι περναγανε εκεινη την ωρα απο κατω αυτοι που τα χρειαζονταν περισσοτερο?

αλλη η δουλεια και η ευχρηστια του φορουμ, (οπως και τεθηκε το θεμα για την μη συμμετοχη στα τεχνικα)
                    και αλλο η διοργανωση μιας ημεριδας.

πολυ καλη κινηση και αυτη βεβαια, και μακαρι να εχει πλουσια συνεχεια.

υγ. τελος να πω οτι διαβασα και το αλλο θεμα που εκφραζετε τις ανησυχιες σας για τις διοργανωσεις, το σωστο mix(drift/race), τη διαφημιση κλπ.

αλλη μια συμβουλη και εδω απο εναν απλο ανθρωπο:
                    απλα οργανωστε κατι απλο για εσας, αλλα να μπειτε στα παπουτσια του κοσμου σε ολη την φαση της διοργανωσης.
                    το περιεχομενο ας ειναι οτι σας βολευει καλυτερα, σε σχεση παντα με την αυτοκινηση.

αδιαφορειστε για αυτα που σας απασχολουν τωρα, και προχωρειστε με γνωμονα τον κοσμο.

να ειστε σιγουροι οτι ακομα και 100 απλοι ανθρωποι να ερθουνε, αυτοι θα ειναι για εσας μετα πολυ μεγαλυτερη διαφημιση απο οτι και να πληρωσετε σε οποιονδηποτε διαφημιστικο φορεα..

ο ελληνας γουσταρει αυτοκινηση.
                    αυτο που δεν γουσταρει ειναι να του φερονται σαν ζωο εκει που παει για να του φτιαξει το κεφι.

• K

Ο χρήστης APR έγραψε:

-- Έχουμε αγωνιζόμενους σαν τον APR με εμπειρία και προτάσεις που και που, αλλά και άποψη μπετόν. Όποιος δεν συμφωνεί να αυτοκτονήσει. Με τέτοια στάση πέφτουν πολύ χαμηλά στα μάτια των αναγνωστών.

o.k. ΑΓΑΠΗΤΕ Cmarin , Η ΑΠΟΨΗ ΚΑΘΕ ΛΟΓΙΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ , ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ , ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΣ ΛΟΓΙΚΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ .

ΕΔΩΣΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΤΟΝΟ ΥΠΕΡΒΟΛΗΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ , ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ 54 ΜΟΥ , ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΙ ΑΡΕΣΤΟΣ Σ'ΟΛΟΥΣ , ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ , ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΔΙΑΛΑΚΤΙΚΟ (ΨΕΥΤΟΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗ ) ΔΗΛΑΔΗ , ΓΙΑ ΜΗΝ ΧΑΘΟΥΝ ΑΠ'ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ , ΠΟΙΟΙ ?

Ώπα! Γιατί θα πρέπει να γίνετε αρεστός σε όλους? Δε νομίζω να άρεσε σε κανέναν αυτό, ούτε κανείς θα το ήθελε για τον εαυτό του να συμβεί.

Άποψη μπετόν? Ναι, από τα γραφόμενά σας, για κάποιον που δεν σας ξέρει έξω από το φόρουμ και τα περιοδικά (γιατί καλώς ή κακώς είστε γνωστό πρόσωπο), αυτό ακριβώς προκύπτει. Τι να λέμε τώρα... επιτεθήκατε φραστικά με άσχημες εκφράσεις σε κάποιους που σχολίασαν αρνητικά το σπικάζ του Στεφανή, και αυτό έγινε στο φόρουμ, δηλαδή ΓΡΑΠΤΩΣ! Ήταν μικροί σε ηλικία? Ήταν μεγάλοι? Τι σημασία έχει? Εγώ, που έχω τα μισά σας χρόνια (ακριβώς όμως!), που μεγάλωσα στο τουρκολίμανο (= δεν κοκκινίζω όταν ακούω μπινελίκια) και που έχω τα μυαλά μου πάνω από το κεφάλι μου, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΝΝΟΗΘΩ να ξεστομίσω τέτοιες κουβέντες ΓΡΑΠΤΩΣ! Οπότε δεν το περιμένω και από κάποιον σας εσάς, κατασταλαγμένο και με δεκαετίες εμπειρίας στο χώρο.

Πού θέλω να καταλήξω: κανείς δεν θα ήθελε νομίζω να προσπαθείτε να είστε αρεστός σε όλους. Να δέχεστε την γνώμη όλων όμως, καλή, κακή, καλοπροαίρετη ή κακοπροαίρετη, δεν έχει σημασία. Λένε πως η κακή κριτική διδάσκει και η καλή επιβραβεύει. Γιατί όχι λοιπόν?

EDIT:

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ , ΕΠΕΙΔΗ ΣΧΗΜΑΤΙΣΑΝ ΣΤΑ 20-30 ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΚΑΤΙ , ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΛΑΞΕΙ ΠΕΝΤΑΚΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ?

Είναι κακό κάποιος να αλλάζει γνώμη, όταν υιοθετεί μιαν άλλη, καλύτερη και σωστότερη από αυτή που είχε πρώτα? Δεν το νομίζω

• A
                        apr last edited by

Κrusenstern ....Η ΕΧΕΙΣ ΚΤΥΠΗΣΕΙ ΜΕΡΙΚΑ ΟΥΖΑΚΙΑ , Η ΚΑΝΕΙΣ ΧΙΟΥΜΟΡ , ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΣΟΥ nick ,

filakia

• K

Ο χρήστης APR έγραψε:
                          Κrusenstern ....Η ΕΧΕΙΣ ΚΤΥΠΗΣΕΙ ΜΕΡΙΚΑ ΟΥΖΑΚΙΑ , Η ΚΑΝΕΙΣ ΧΙΟΥΜΟΡ , ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΣΟΥ nick ,

filakia

Ακριβώς η εμπεριστατωμένη, γεμάτη επιχειρήματα και όρεξη για διάλογο απάντηση που περίμενα από εσάς!

ΥΓ: Δεν θα κάνω το λάθος να πάρω τηλέφωνο κάποιον φίλο μου ψαγμένο με τις ΙΡ να μου πει τι να απαντήσω, γιατί μπορεί να εκτεθώ...

• A
                            apr last edited by

ΟΧΙ .....ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ , ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΒΙΑΣΤΙΚΟΥΛΗ ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΑ

• R
                              roadrunner_gr last edited by

ΚΑΘΗΣΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΜΕΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΧΝΙΚΑ; ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΕΔΩ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ APR

τα ζούληξα και ήταν μαλακή η γόμα

Ο χρήστης zoranb έγραψε:
                              αυτό μου είπε ένας φίλος μου, ρε παιδιά πως μπορώ να ξέρω εαν ένα λάστιχο έχει μαλακή γόμα ή σκληρή? με το ζούληγμα γίνεται δουλειά?

δηλαδή εαν έχω μπροστά μου 2 λάστιχα και θέλω να δώ ποιό έχει πιο μαλακή γόμα, χωρίς να έχω πρόσθετες πληροφορίες...τί κάνω?

ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ zoranb ΖΟΥΛΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ!

Bελτιωση σε κορολα 1400

Παιδια συντομα θα εχω το κορολα 1400 2003 μοντελο...
                              τι βελτιωσεις μπορω να του κανω και με τι κοστος;
                              θενκς

ΑΓΑΠΗΤΕ ΧΑΜΟΥΡΑΜΠΑΪ ΒΑΛΤΟΥ ΜΟΤΕΡ 2ΛΙΤΡΟ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΟΛΙΝΣ ΡΑΨΤΟ ΒΑΛΤΟΥ ΚΕΙΤΖ ΚΑΙ ΡΙΧΤΟ ΣΕΝΑ ΓΚΡΕΜΟ. ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΩΡΑΙΟ ΘΟΡΥΒΟ ΚΑΝΕΙ! ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΟΙΧΙΣΕΙ ΛΙΓΩΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΦΕΡΡΑΡΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΜΟΥΡΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ.

**
                              ΤΕΤΡΑΠΕΤΑΛΟΥΔΑ !!!**

ΘΑ ηθελα οποιος εχει προσωπικη εμπειρια με μηχανη βελτιωμενη ατμοσφαιρικα με τετραπεταλουδο να μου την μεταφερει. Αναρωτιεμει κυριως εαν υπαρχουν και πιοι ειναι η μηχανικοι που θα αναλαβουν κατι τετοιο αξιοπιστα καθως επισης εαν το αυτοκινητο γινεται υπερβολικα αντιοικονιμικο. Ευχαριστω.

ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ

micra k11 '02 1000κ.εκ. με αεριζομενους εμπρος απλους πισω, σωληνακια υψηλης, αναρτηση koni ρυθμιζομενη , αντιστρεπτικες, ζαντες και τελος μπαρες θολων και ψαλιδιων εμπρος. Με ενδιαφερει να το κανω 1300 που συμφερει σε σχεση με τετραπεταλουδο. Αλλα το πολυπεταλουδο αποτελει ενα ονειρο μου το οποιο εχει αμεση σχεση με το cooper που εχω και τα διπλα weber ου φορα.

ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΣ ΠΕΝΤΕ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΕΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ ΠΟΛΥΧΡΩΜΕΣ ! ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ. ΘΑ ΤΟ ΑΝΕΛΑΜΒΑΝΑ ΑΝ ΜΟΥ ΕΦΕΡΝΕΣ ΤΑ ΑΥΤΟΚΟΛΗΤΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ

ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΤΕΧΑΝΕ ΝΑ ΝΕΥΡΑ ΤΟΥ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ!

• P
                                petran last edited by

τελικα ειναι πολυ ωραιος ο APR

• H
                                  hunter last edited by

Αυτό είναι.

Μία συζήτηση πάει να γίνει μεταξύ ενηλίκων,καί σκάει μύτη ο...κωμικός τού φόρουμ.

Νά σε ρωτήσω κάτι ρε σύ Ροντράννερ;

Δέν αισθάνεσαι...'κάπως',χρησιμοποιώντας stealth nikname;

Αντε καί δέν σέ ανακαλύπτει τελικά κανένας (ποιός είσαι εννοώ),μέ τόν εαυτό σου τα έχεις καλά;

Δέν χρειάζεται φυσικά να απαντήσεις,αρκεί να κάτσεις λίγο να τό σκεφτείς.

• A
                                    a-tec last edited by

Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
                                    Αυτό είναι.

Αντε καί δέν σέ ανακαλύπτει τελικά κανένας (ποιός είσαι εννοώ),μέ τόν εαυτό σου τα έχεις καλά;

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ! ΜΕ ΤΟ NICKNAME ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ!!

• C
                                      coyot last edited by

Ο χρήστης PetRaN έγραψε:

...Προσωπικά προβληματίζομαι ιδιαίτερα με τό γεγονός ότι ελαχιστότατοι από τούς γράφοντες στούς Ελληνικούς αγώνες,καί οι οποίοι πραγματικά κατέχουν γνώσεις ΔΕΝ ποστάρουν σέ άλλα υπο-φόρουμ,όπως τό φόρουμ τών 'Τεχνικών'.

....ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΠΟΣΤ , ΕΧΕΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ , ΚΑΙ ΛΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ , ΟΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΣΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΟΣΤ ΜΕ ΤΕΧΝΙΚΑ , ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ . ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ ΝΑ MHN ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΕ ΜΕ ΓΝΩΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟ ?

'μαλιστα... ωριμοτητα ωστε να μην ασχολουνται με γνωσεων στον καθε πικραμενο..

μονο που τον εκανε καποιος αλλος συναδερφος σου,
                                      που του εκεινος πρωτου του βαλεις εσυ ταμπελα οτι ειναι πελατης..'

Είμαι κι εγώ ένας 'πικραμένος', ιδιότητα την οποία δεν θεωρώ απαξιωτική, αφού μικρή ευθύνη φέρω γι' αυτήν.
                                      Διαβάζω τους 4Τ από 13 ετών (είμαι πια 36), έχω διαβάσει το 'Οδηγώντας' του ΚΚ και έχω κάνει 2 σεμινάρια ασφαλούς οδήγησης (Μέγαρα και Κιούρκα παληότερα). Δεν είμαι Φυσικός, ούτε Μηχανολόγος Μηχανικός, ούτε οδηγός αγώνων. Με αυτά τα δεδομένα, είμαι ημιμαθέστατος (αλλά το ξέρω), οπότε και ανίσχυρος έναντι της εκμετάλλευσης που υφίστανται όλοι οι κάτοχοι αυτοκινήτων στην Ελλάδα από το κύκλωμα εμπορίας/συντήρησης/επισκευής/βελτίωσης αυτοκινήτου.
                                      Όντας νεότατο μέλος του φόρουμ και αγνοώντας πλήρως πρόσωπα και πράγματα, δεν δικαιούμαι να διατυπώσω καμία κριτική ή παράπονο. Εξ άλλου, οι παλαιοί και γνώστες, αγωνιζόμενοι ή μη, μπορούν να διαθέτουν τον ελεύθερο χρόνο τους όπως νομίζουν.
                                      Θα με τιμούσε όμως ιδιαίτερα αν κάποιος εξ αυτών (κατά προτίμηση με ημερομηνία ένταξης 1-1-70) έδινε μία απάντηση/κατεύθυνση σε ερώτημά μου στην ενότητα 'ρυθμιζόμενες αναρτήσεις'.
                                      Με βαθειά εκτίμηση προς όλους.

• C
                                        castor last edited by

Θα ήθελα να μεταφέρω μία άποψη που γράφτηκε σε άλλο θέμα αλλά στην ουσία αφορά άμεσα αυτό το πόστ!

Ο χρήστης el-em στο Ρ.Ακρόπολις έγραψε:
                                        ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΘΩ ΟΤΙ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΚΛΟΝΙΖΟΜΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ FORUM,ΔΙΟΤΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΩ ΟΤΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΕΘΗΜΕΝΟΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΠΩΝΥΜΑ.

Και να προσθέσω ότι ο οποιοσδήποτε καλο-κακό-προαίρετος θεατής δεν έχει ΤΙΠΟΤΑ να χάσει!

Αυτό για την ανάπτυξη (sic) της όποιας κουβέντας!

• G
                                          go_for_pole last edited by

Ο χρήστης Castor έγραψε:

ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΩ ΟΤΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΕΘΗΜΕΝΟΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΠΩΝΥΜΑ.

Και να προσθέσω ότι ο οποιοσδήποτε καλο-κακό-προαίρετος θεατής δεν έχει ΤΙΠΟΤΑ να χάσει!

Εισαι σιγουρος; Εγω θυμαμαι προσωπικες επιθεσεις απο διπλα IDs σε θεατες. Ποια ειναι η πλακα; Οτι πολυ πιθανα αυτος που εκανε την επιθεση να ειχε δεχτει (με αυταρεσκια φανταζομαι) τα συγχαρητηρια του εν λογω θεατη στο παρελθον.

Ο Αγγελος εγραψε σωστα πιο πριν οτι για εναν καυγα φταινε και οι δυο πλευρες, ομως περιεργως δεν εχω δει κανεναν θεατη να δημιουργει διπλο ID για να βγαλει τα απωθημενα του. Για μενα ο λογος ειναι απλος: ο θεατης δεν εχει συμφερον να ειναι κακος, τις περισοτερες φορες γινεται κακος απο ημιμαθεια, αρκετα συχνα επειδη απλα εξωτερικευει τη δυσαρεστη πραγματικοτητα και πολυ σπανια απο κακια.

Φυσικα αυτο που εγραψε ο Λωρης ειναι εν μερη δικαιο, ειναι σκληρο για εναν αγωνιζομενο να εκτιθεται επωνυμα. Ομως απο την αλλη επωνυμα γραφει εδω μεσα και η συντρηπτικη πλειοψηφια των θεατων. Τι σημασια εχει αν το ονομα μου δεν ειναι γνωστο στην κοινωνια των Ελληνικων αγωνων, ειναι σιγουρα σε μια αλλη. Ενδεχομενως για μερικους θεατες η επωνυμια τους (στα ορια του φορουμ) να ειναι μεγαλυτερο προβλημα απο οτι για τον Χ αγωνιζομενο. Ιδιαιτερα οταν αυτη την ας πουμε επωνυμια φροντιζουν να την εκμεταλλευτουν διαφορα ανθρωπακια που απο τη μια κανουν δημοσιες σχεσεις της πλακας και απο την αλλη επιτιθενται θρασυδειλα.

ΥΓ Καταλαβαινω οτι για πολλους που δεν εχουν προσωπικη επαφη, ο APR ειναι αμφιλεγομενη μορφη. Θα σας προτεινα στον επομενο αγωνα να περασετε μια βολτα απο τη γνωστη τεντα, να πειτε μια καλημερα και αν το επιτρεπουν οι συνθηκες (γιατι οι ανθρωποι βασικα ειναι εκει για να δουλεια) να πιασετε την κουβεντα. Και τις τεχνικες σας απορειες θα λυσετε και καφε θα σας κερασει.

• Z
                                            zivas last edited by

Ο χρήστης cmarin έγραψε:
                                            Να πω και κάτι ακόμη για τους αγωνιζόμενους του φόρουμ. Σπάνια έως πότε βλέπουμε να γράφουν σε άλλες ενότητες για αυτοκίνητα ή γενικά θέματα. Και όμως το 90% των μελών του φόρουμ γράφουν και διαβάζουν εκεί. Αν ήθελαν την προβολή του αθλήματος γενικότερα, έπρεπε να εμπλέκονται σε γενικότερες συζητήσεις. Έτσι θα υπήρχε και κίνηση ενδιαφέροντος από τουςπλέον αδιάφορους για αγώνες. Επιπλέον άπό μια δημιουργική συζήτηση απορρέουν και άλλα θέματα χαρακτήρα και ήθους. Αν αυτοί ήταν πολλοί θα ήταν σχεδόν δεδομένο ότι το ενδιαφέρον για τους αγώνες θα ήταν μεγαλύτερο.
                                            Δικαιώμα τους βέβαια να μην το κάνουν ή να υπάρχει έλλειψη χρόνου (όπως και σε όλους τους επαγγελματίες άλλωστε). Περιοδικά και μόνο αξίζει. Γνώμη πάντα από την πλευρά των θεατών.

Καλημερα
                                            Ας το δουμε λιγο προσωπικα..
                                            Πρεπει να δεχτουμε οτι ο καθε χρηστης ειναι ελευθερος να γραφει σε οποια θεματα θελει-γνωριζει.Γιατι θα πρεπει να γραφω σε θεματα οπως τα προβληματα της 147,το νεο focus,κοντρα 307-astra,η πιο φθηνη βενζινη,ποια λαστιχα ειναι καταλληλα για το yaris,κ.α. θεματα τα οποια δεν εχω χρονο να τα παρακολουθησω, δεν με ενδιαφερουν , και το βασικοτερο δεν τα γνωριζω..
                                            Αντιθετως οταν λαμβανω pm Η΄ email για αγωνιστικα θεματα,που γνωριζω, απανταω παντα..

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 3 / 4
                                            • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                                              • ΕΛΛΑΔΑ
                                              • ΚΟΣΜΟΣ
                                              • ΕΚΘΕΣΕΙΣ