-
to mono pou me fovizei einai to ipsos tou....an exei 160Hp kai pareis strofi me xeirofreno...ti 8a ginei???
Alla kai pali pistevw den 8a allaksoun mono kinitira....
Enas filos pou to xei tou evale 2 lefka rims san to Fiesta kai tou pane polu...Ta oikonomika einai megalh istoria twra pou i benzini ftanei to 1E/lt na deis pws 8a fevgoun ta lefta xwris na to katalavaineis...
-
kaaalaaa tetoia wra tetoia logia....oxi rims....stripes....pistevw to katalavate...
-
Πώς μπαίνεις όμως μέσα με το κλειδί που λές? έχει ομφαλό στις πόρτες? Δεν είπες πως έχει ένα κουμπάκι μόνο?
Ο χρήστης nexis έγραψε:
Σε περίπτωση που χαλάσει το σύστημα ή τελειώσει η μπαταρία ας πούμε, μέσα στο μπρελόκ έχει ένα μικρό κλειδί που βγαίνει αμα πατήσεις μια ασφάλεια και δουλέυεις το αμάξι με το κλειδί σάν οποιοδήποτε αμάξι. -
Εγώ κάπου διάβασα για 1.5 με 10x ίππους...Πόυ είναι πιο λογικό αφού έχουν ήδη τέτοιο κινητήρα στην γκάμα τους
Ο χρήστης nexis έγραψε:
exw atomo mesa stin antiproswpeia opote times ya spare parts kai spoiler 8a vrw efkola...
Thankz pantws ya tin enimerwsi kai sorry pou to nexis to kana nexusMε turbo kai 130Hp pws 8a einai???
Na tou valeis aerotomoula, an den exeis idi...
Δέν υπάρχει κανένα πρόβλημα για το nexus. Εγώ κατάλαβα ότι ενοούσες εμένα οπότε εντάξει.
Άν θυμάμαι καλά μου έιπαν στην αντιπροσωπεία ότι τον Ιανουάριο περίπου θα βγεί με 160 άλογα και θα έχει γύρω στα 18.000 ευρώ. Ελπίζω να μήν κάνω παραπληροφόρηση.
Όσο για την αεροτομή το σκέφτομαι και εγώ αλλά προς το παρόν είμαι πολύ πιεσμένος οικονομικά. -
Ο χρήστης paparoupas έγραψε:
Πώς μπαίνεις όμως μέσα με το κλειδί που λές? έχει ομφαλό στις πόρτες? Δεν είπες πως έχει ένα κουμπάκι μόνο?Έχει και ομφαλό. Είπα πως έχει κουμπάκι αλλά δέν είπα πουθενά ότι έχει μόνο αυτό. Το κουμπάκι και ο ομφαλός είναι δίπλα το ένα στο άλλο.
Εγώ κάπου διάβασα για 1.5 με 10x ίππους...Πόυ είναι πιο λογικό αφού έχουν ήδη τέτοιο κινητήρα στην γκάμα τους
Το 1.5 υπάρχει ήδη και βγήκε στην παραγωγή μαζί με το 1.3 απλά δέν έχει έρθει στην Ελλάδα. Δέν γνωρίζω άν θα έρθει κάποια στιγμή. Πάντως εγώ ρωτώντας γενικά κάποια στιγμή μου είπαν στην αντιπρωσωπεία για την γρήγορη έκδοση 160 άλογα με τούρμπο. Με κάθε επιφύλαξη γιατί μπορεί να μήν θυμάμαι καλά.
-
Α ok, ευτυχώς το προβλέψανε!!! Σκέψου να μενες κλειδωμένος απέξω!! Λέω και γω.....
Ο χρήστης nexis έγραψε:
Έχει και ομφαλό. Είπα πως έχει κουμπάκι αλλά δέν είπα πουθενά ότι έχει μόνο αυτό. Το κουμπάκι και ο ομφαλός είναι δίπλα το ένα στο άλλο.Το 1.5 θα ήταν πολυ καλή περίπτωση αν σκεφτείς επιδόσεις και τιμή που δεν θα πήγαινε πάνω από 15k....Για πιό σπόρ υπάρχουν πολλές άλλες λύσεις
Το 1.5 υπάρχει ήδη και βγήκε στην παραγωγή μαζί με το 1.3 απλά δέν έχει έρθει στην Ελλάδα. Δέν γνωρίζω άν θα έρθει κάποια στιγμή. Πάντως εγώ ρωτώντας γενικά κάποια στιγμή μου είπαν στην αντιπρωσωπεία για την γρήγορη έκδοση 160 άλογα με τούρμπο. Με κάθε επιφύλαξη γιατί μπορεί να μήν θυμάμαι καλά.
-
rotisa stin antoprosopeia gia to 1500 kai moy eipan oti den tha erthei sthn ellada(ean htan tha eixe erthei) giati h diafora ton kivikon einai poly mikri apo 1300 se 1500!
-
Σε καμία ευρώπαϊκή χώρα δεν έχει έρθει το 1.5 πλην της RHD Βρετανίας.
2 μηχανές είναι διαθέσιμες, η γνώστη 1.3 ,
και ή 1.3 Multijet (FIAT) diesel που για τουν γνωστούς λόγους δεν είναι διαθέσιμη... -
!!!!!!!!!!!!!!!! Και το Ignis γιατί το φέρνουν με τους δύο κινητήρες δηλαδή???? Αν υπάρχει οπουδήποτε αλλού στην ευρώπη, το πρόβλημα λύνεται με εισαγωγή από ανεξάρτητο εισαγωγέα...Με αυτό τον τρόπο φίλος μου είχε παρει το 3θυρο Vitara 2.0 σε πολύ καλή τιμή... (Εδώ φέρναν μόνο το 1.6). Αλλά ο φίλος μας ΄πιο πάνω λέεί οτι δεν το φέρνουν στην ευρώπη
Ο χρήστης akis29 έγραψε:
rotisa stin antoprosopeia gia to 1500 kai moy eipan oti den tha erthei sthn ellada(ean htan tha eixe erthei) giati h diafora ton kivikon einai poly mikri apo 1300 se 1500! -
Παραγγέλθηκε από τη νεαρά ξαδέρφη της συμβίας μου (κατόπιν προτροπής μου φυσικά ),και ακούστε χρόνους παράδοσης...
-Το Δεκέμβρη το κόκκινο
-Τέλος Οκτώβρη το πράσινο μεταλλικόΧαμός γίνεται με το Σουιφτάκι..
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
..........
Πριν 2 βδομαδες που παρηγγειλα το δικο μου σε μπλε μου ειπαν 1 μηνα για το μπλε και το πρασινο, χμμμ
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Παραγγέλθηκε από τη νεαρά ξαδέρφη της συμβίας μου (κατόπιν προτροπής μου φυσικά ),και ακούστε χρόνους παράδοσης...-Το Δεκέμβρη το κόκκινο
Οχχιιιιιι ρε γαμώτο!
Το Δεκέμβρη το κόκκινο;Δηλαδή 6 μήνες καθυστέρηση aka μισό χρόνο;;
Και κατά πάσα πιθανότητα θα το παράγγελνα το κοκκινάκι το gla...
Α ρε Suzuki μας αναγκάζεις να γυρίσουμε να κοιτάξουμε αλλού.
Πριν 1 μήνα που είχα πάει στην αντιπροσωπία ετοιμοπαράδοτα υπήρχαν..μέσα σ'ένα μήνα τόσο πολύ ζήτηση;! -
Στο Ναύπλιο είδα 3 Swift σε μισή μέρα. Πουλάνε σαν τρελά.
-
Εμένα μου είχαν πεί δυο μήνες χρόνο παράδοσης μου έκανε νομίζω ένα ή κάτι λιγότερο. Μου είπαν ότι βοήθησε και το χρώμα.
-
Στο χρονο παραδοσης παιζει ρολο και απο που θα το παρεις.
Αλλο χρονο σου δινει η μια αντιπροσωπεια και αλλον η αλλη... -
Ο χρήστης karabouzouklis έγραψε:
Στο χρονο παραδοσης παιζει ρολο και απο που θα το παρεις.
Αλλο χρονο σου δινει η μια αντιπροσωπεια και αλλον η αλλη...έχεις υπ'όψιν σου καμμιά γρήγορη?
...θα βοηθούσε πολύ!
-
Για σουζουκι δυστηχως δεν εχω ιδεα...
Απλα οταν ψωνιζε ενας γνωστος μια Αλφα, αλλον χρονο εδινε η καθε αντιπροσωπια... Και τελικα τον κρατησε -
καλημερα!!!
Στην Αχαρνών το παράγγειλα και μου είπαν ότι θα το πάρω σε δύο μήνες(ασημί)Ειναι πολυ καλή αντιπροσωπεία.
Σχετικά παίζει και το χρώμα ρόλο.Το μαύρο θα έρθει Νοέμβριο και το Κόκκινο
Νοέμβριο!!Γίνεται χαμός!!! Ξέρει κανείς τι παίζει με το cd player?Απο οτι ξερω δεν παιζει mp3,οσοι το έχουν το ηχοσύστημα οκ? -
Mp3 δέν παίζει το διάβασα στο manual και δέν δοκίμασα κάν να βάλω κάποιο cd με mp3. Το ηχοσύστημα με έχει ικανοποιήσει πλήρως. Τον jknight όμως όχι και τόσο από όσα έχει γραψει σε παραπάνω ποστ.
-
Καλο μήνα σε όλους και καλο καλοκαίρι!!!
Thanks nexis για τη πληροφορία,πως παει το swift, το στρώνεις?Εχεις παει μακριά(μακρινο ταξίδι)?Που το στρώνεις?
Suzuki Swift 2005