-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ουάο, σήμερα είδα πρώτη φορά live Lancia Stratos, μια λαχανί σε συνεργείο του παράδρομου της Λ.Πλαπούτας [φανάρια για Λ.Κύμης]
με τι πινακίδες; Σε λάθος τόπικ
φτου, αφαιρέθηκα, δεν είναι το carspotting εδώ
δεν ήταν σε φορά που να φαίνονται οι πινακίδες, θα κάνω αύριο ένα πέρασμα μήπως το ξαναπετύχω.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Στο παρκινγκ του αεροδρομιου στο Ηρακλειο εχει στηθει μια μινι εκθεση της Nissan οπου βασικα γινεται μια διαφημηση του καινουργιου NAVARA.
Ειναι καθολου περιεργο το οτι ολα τα αμαξια που βρισκονται εκει εχουν πινακ ΥΝΕ;Φυσικά όχι, ΥΝΕ δίνουν στον Πειραιά, και η Nissan ανέκαθεν ταξινομεί
στον Πειραιά τα αυτοκίνητα που δίνει για τεστ, αφού εκεί βρίσκεται (δες
τα διάφορα Nissan στα τεστ των 4Τ).Είδα ΕΥΑ-96, λογικά από Λάρισα. Επίσης ΙΕΥ-19 και ΙΒΧ-91.
-
ΝΗΒ 19 εδω και ΑΚΖ 36, ΙΝΡ 12. Δεν ξερω αν ειναι καινουργια, βαριεμαι να ψαξω, ισως ηρθε η ωρα για απντέητ.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
ΝΗΒ 19 εδω και ΑΚΖ 36, ΙΝΡ 12. Δεν ξερω αν ειναι καινουργια, βαριεμαι να ψαξω, ισως ηρθε η ωρα για απντέητ.ΑΚΖ36 -> 10-11/04. ΙΝΡ 12 τουλάχιστον μηνός. Καλό το ΝΗΒ 19 (γρήγορα
δεν πάτε; ). Εγώ πάλι είδα στο ίδιο σημείο στη γειτονιά μου, άλλη μία
ολοκαίνουργια ακριβή Mercedes με νέες ΝΗΑ-959*. Μήπως ο κύριος Merc
στη συμπρωτεύουσα έχει σπίτι εδώ;Για το απντέητ άστο... μόνο εμείς οι δύο ασχολούμαστε, άντε και ο Megane
από Ηράκλειο.Κατά τα άλλα, ΗΝΒ-50, ΙΒΡ-20, ΙΒΧ-94 (το ΙΕΑ έρχεται τέλη εβδομάδας,
αρχές επόμενης), ΙΕΥ-24 σε χαρτί, ΚΡΚ-54. Α, και πορτοκαλιά ΚΗΙ-700*,
μάλλον παλιά. -
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
ΝΗΒ 19 εδω και ΑΚΖ 36, ΙΝΡ 12. Δεν ξερω αν ειναι καινουργια, βαριεμαι να ψαξω, ισως ηρθε η ωρα για απντέητ.
ΑΚΖ36 -> 10-11/04. ΙΝΡ 12 τουλάχιστον μηνός. Καλό το ΝΗΒ 19 (γρήγορα
δεν πάτε; ). Εγώ πάλι είδα στο ίδιο σημείο στη γειτονιά μου, άλλη μία
ολοκαίνουργια ακριβή Mercedes με νέες ΝΗΑ-959*. Μήπως ο κύριος Merc
στη συμπρωτεύουσα έχει σπίτι εδώ;Για το απντέητ άστο... μόνο εμείς οι δύο ασχολούμαστε, άντε και ο Megane
από Ηράκλειο.Κατά τα άλλα, ΗΝΒ-50, ΙΒΡ-20, ΙΒΧ-94 (το ΙΕΑ έρχεται τέλη εβδομάδας,
αρχές επόμενης), ΙΕΥ-24 σε χαρτί, ΚΡΚ-54. Α, και πορτοκαλιά ΚΗΙ-700*,
μάλλον παλιά.για να μην παραπονιέσαι
ΑΝΗ 7, ΡΕΗ 69, ΗΚΚ 26
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
για να μην παραπονιέσαιΑΝΗ 7, ΡΕΗ 69, ΗΚΚ 26
Αν δε σας τσιγκλίσει κανείς...
Το Λασίθι χωρίζεται στα τρία (Αγ. Νικόλαος-Σητεία-Ιεράπετρα) άρα
προχωρούν τρεις κλάδοι του εκάστοτε ΑΝ* ταυτόχρονα, ωστόσο μου
μοιάζει υπερβολικό το ΑΝΗ 7, ήταν τυπωμένο;Μοτοσυκλέτες: ΙΡΒ παλιό, ΙΤΧ όχι τυπωμένο, πολλά ΚΚΒ,ΚΚΕ στα β.π. και
ΚΟΟ,ΚΟΥ στα ν.π., θα έβαζα στοίχημα ότι τα ΚΚ* είναι η συνέχεια των ΚΟ*. -
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
για να μην παραπονιέσαι
ΑΝΗ 7, ΡΕΗ 69, ΗΚΚ 26
Αν δε σας τσιγκλίσει κανείς...
Το Λασίθι χωρίζεται στα τρία (Αγ. Νικόλαος-Σητεία-Ιεράπετρα) άρα
προχωρούν τρεις κλάδοι του εκάστοτε ΑΝ* ταυτόχρονα, ωστόσο μου
μοιάζει υπερβολικό το ΑΝΗ 7, ήταν τυπωμένο;Μοτοσυκλέτες: ΙΡΒ παλιό, ΙΤΧ όχι τυπωμένο, πολλά ΚΚΒ,ΚΚΕ στα β.π. και
ΚΟΟ,ΚΟΥ στα ν.π., θα έβαζα στοίχημα ότι τα ΚΚ* είναι η συνέχεια των ΚΟ*.Κανονικά και με το νόμο Απλώς τους δύο τελευταίους μήνες έγιναν πολλές αγορές/ταξινομήσεις RAC στον Αγ. Νικόλαο. Ακόμα και στα Σπάτα στο πάρκινγκ των RAC βλέπεις ΑΝΗ
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Κανονικά και με το νόμο Απλώς τους δύο τελευταίους μήνες έγιναν πολλές αγορές/ταξινομήσεις RAC στον Αγ. Νικόλαο. Ακόμα και στα Σπάτα στο πάρκινγκ των RAC βλέπεις ΑΝΗΣπάτα; Στο αεροδρόμιο θα εννοείς.
Κατά τα άλλα είδα ΧΝΡ-38 (ο κρητικός νομός που δεν ανέφερε ο Ikar... )
-
Μεσα σε 5 λεπτα δυο ΗΚΚ 27**. Ενα τουριστικο λεωφορειο και μια κλουβα.
-
Με την επιστροφη στις δικιες μας πινακιδες και εγω βλεπω οτι υπηρξε επιταχυνση. Μπορει να ισχυε επι Κομοτηνοκρατιας αυτο που ειχα υποθεσει thaliarque. Ισως ο Ιουνιος να πλησιασει τις 4000!!!
Τα ξαναλεμε Δευτερα με παρατηρησεις απο τα ιερα βουνα και χωματα
-
mia erwtisi....
Avtin tin stigmi an agorasei kapoios kenourio amaksi sthn Thessaloniki, tha parei pinakida N** i akoma dinoun avtes tis KOH kai KOK pou gemise i poli??
-
Διαβαζωντας πριν λιγες μερες καποιες προηγουμενες σελιδες κοιταζα και για εκδοση νεων αδειων κυκλοφοριας απο Ιουνιο.
1)Αρχισαν να εκδιδονται;
2)Εμεις με τις παλιες αδειες θα χρειαστει να τις αλλαξουμε (δε βγαινω απο τη χωρα κτλ)
3)Το ιδιο και για τις πινακιδες εμεις με τις παλιες θα χρειαστει να τις αλλαξουμε;
4)Αν παρω τωρα αυτοκινητο(Focus) απο Αχαια τι γραμματα θα εχω; Απο Αθηνα(Αιγαλεω η Βουλα) η Πειραια;Συγνωμη αν τα αναφερετε αυτα καπου αλλα παραεγιν μεγαλο το θεμα και δεν ψαχνεται.
-
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
mia erwtisi....Avtin tin stigmi an agorasei kapoios kenourio amaksi sthn Thessaloniki, tha parei pinakida N** i akoma dinoun avtes tis KOH kai KOK pou gemise i poli??
ΚΟΚ; Ωραια πινακιδα!
-
Σε αυτοκίνητο: NHZ-1 (σε χαρτί).
-
Πριν λιγο ανακαλυψα οτι και το αμεσως επομενο νουμερο απο το δικο μου ειναι Megane sedan. Δηλαδη αν το δικο μου ειναι ΗΚΕ 2222, το ΗΚΕ 2223 ειναι ενα μαυρο Megane sedan με τη διαφορα οτι ειναι 1.6.
-
Στα βουνα που πηγατε για το Ακροπολις υπηρχε και ενας χαφιες που εβλεπε τις πινακιδες σας. Εχουμε και λεμε (δεν εχω κανει τσεκ τι εχει ηδη γραφτει λογω πληθους παρατηρησεων).
ΑΧΟ 38
ΚΡΚ 58
ΜΕΖ 70 (για την ακριβεια ειδα ενα 61, ενα 66 και ενα 70 για το τελευταιο δεν ειμαι πολυ σιγουρος)
ΧΑΤ 69
ΒΙΚ 10-14 και 18-24 (μαλλον τα πρωτα σε Λειβαδια τα δευτερα σε Θηβα)
ΗΜΝ 65
ΚΝΚ 78
ΕΡΜ 24
ΡΙΧ 84
ΜΙΝ 30 (δεν ειδα 27-29)
ΗΑΚ 57
ΒΟΡ 80
ΑΤΕ 77
ΑΙΚ 71
ΥΡΡ 82
ΙΕΥ 22
ΙΕΚ 5
ΖΥΥ 6
ΙΒΡ 18
Στην πατριδα ειδα παρα πολλα ΑΜΑ 89 αλλα οχι 90.Ειδικα τα πρωτευουσιανικα πρεπει να εχουν ηδη αναφερθει. Φτανουν τοσα;
Απαντησεις:
@teris3 και Giorgos Kollias
Εγω τα καινουργια τα βλεπω σε ΝΗΒ, Αν οντως ειδες ΝΗΖ 1, τοτε μπορει να λειτουργει και 2ος κλαδος (Λαγκαδας ; )
@enginekiller
Για τις (παλιες) αδειες επικρατει συγχυση. Ο καθενας λεει οτι του κατεβει. Περιμενουμε... Αν παρεις αμαξι απο Αχαϊα θα εχει ΑΧΟ, Πειραια ΥΝΕ, Αιγαλεω ΙΒΡ και Βουλα ΖΥΥ.
@Megane98hp
Αφ'ενος το ιδιο ακριβως εχει συμβει και σε μενα. Μαλιστα ο τυπος που το ειχε εμενα διπλα σε μια παλια μου γκομενα και τυχαινε να ειναι παρκαρισμενα διπλα-διπλα σε μια αλανα. Εσενα ομως εξηγειται απο την πολιτικη της Ρενω που τα ταξινομει ολα μαζι εκ των προτερων. Ταξινομημενο δεν το πηρες; -
Δεν ξερω αν εχει αναφερθει :ΗΜΝ 46** .
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Στα βουνα που πηγατε για το Ακροπολις υπηρχε και ενας χαφιες που εβλεπε τις πινακιδες σας. Εχουμε και λεμε (δεν εχω κανει τσεκ τι εχει ηδη γραφτει λογω πληθους παρατηρησεων).
ΑΧΟ 38
ΚΡΚ 58
ΜΕΖ 70 (για την ακριβεια ειδα ενα 61, ενα 66 και ενα 70 για το τελευταιο δεν ειμαι πολυ σιγουρος)
ΧΑΤ 69
ΒΙΚ 10-14 και 18-24 (μαλλον τα πρωτα σε Λειβαδια τα δευτερα σε Θηβα)
ΗΜΝ 65
ΚΝΚ 78
ΕΡΜ 24
ΡΙΧ 84
ΜΙΝ 30 (δεν ειδα 27-29)
ΗΑΚ 57
ΒΟΡ 80
ΑΤΕ 77
ΑΙΚ 71
ΥΡΡ 82
ΙΕΥ 22
ΙΕΚ 5
ΖΥΥ 6
ΙΒΡ 18
Στην πατριδα ειδα παρα πολλα ΑΜΑ 89 αλλα οχι 90.Ειδικα τα πρωτευουσιανικα πρεπει να εχουν ηδη αναφερθει. Φτανουν τοσα;
Απαντησεις:
@teris3 και Giorgos Kollias
Εγω τα καινουργια τα βλεπω σε ΝΗΒ, Αν οντως ειδες ΝΗΖ 1, τοτε μπορει να λειτουργει και 2ος κλαδος (Λαγκαδας ; )
@enginekiller
Για τις (παλιες) αδειες επικρατει συγχυση. Ο καθενας λεει οτι του κατεβει. Περιμενουμε... Αν παρεις αμαξι απο Αχαϊα θα εχει ΑΧΟ, Πειραια ΥΝΕ, Αιγαλεω ΙΒΡ και Βουλα ΖΥΥ.
@Megane98hp
Αφ'ενος το ιδιο ακριβως εχει συμβει και σε μενα. Μαλιστα ο τυπος που το ειχε εμενα διπλα σε μια παλια μου γκομενα και τυχαινε να ειναι παρκαρισμενα διπλα-διπλα σε μια αλανα. Εσενα ομως εξηγειται απο την πολιτικη της Ρενω που τα ταξινομει ολα μαζι εκ των προτερων. Ταξινομημενο δεν το πηρες;Πωπω ακομα να τελειωσει αυτο το ΑΜΑ; Το 1993 που ειμουνα Ιτεα/Γαλαξειδι παλι ΑΜΑ ειχαν.
Greo εβλεπες καθολου το Ραλλυ ή σημειωνες ολοη την ωρα πινακιδες;
Ναι, ταξινομημενο ηταν.
-
Λίγο να λείψει κανείς και γίνεται χαμός. Τέλος πάντων, θα σχολιάσω
αύριο τα μηνύματά σας, προς το παρόν στέλνω τις παρατηρήσεις από δύο
σύντομα ταξιδάκια στο Ναύπλιο (δεν είχα ιδιαίτερη δυσκολία να προτιμήσω
τις συναυλίες του εκεί φεστιβάλ από τη σκόνη του ΡΑ- πήγα όμως στη
σούπερ-ντούπερ ειδική και ξετρελλάθηκα με, τι άλλο, τα παλιά! )Λοιπόν, ΚΡΚ-56, ΑΡΚ-288*, ΤΡΕ-61, ΑΚΖ-46, ΑΙΚ-74.
Στα δικά μας, ΙΕΥ-34 σε χαρτί, ΙΒΧ-95 σε χαρτί, ΙΒΡ-24 τυπωμένο,
ΖΥΥ-62 σε επιβατικό και ΖΥΥ-67 σε επαγγ/κό τυπωμένα,
ΙΕΚ-49 τυπωμένο (και φυσικά σε νοικιάρικο της Hertz).Σε μοτό: ΑΡΝ στο Ναύπλιο αλλά και ΖΤΟ (από Δυτ. Αττική).
Θα σας πω αύριο τι απίστευτο συνέβη με τις πινακίδες σε γνωστή μου που
μόλις πήρε αυτοκίνητο. -
Megane μαλλον δεν ηρθες στο ακροπολις. Γιατι εκει που μας εβαζαν να αφησουμε τα αμαξια, ειχε (τουλαχιστον) 1 χλμ περπατημα αναμεσα σε παρκαρισμενα (απο πολλους νομούς οπως ειδες )
Η Φωκιδα ειναι εντελως χελωνα στις πινακιδες. Δε φταιει τοσο το μεγεθος του νομου πιστευω (εχει τον πληθυσμο της Θεσπρωτιας φερ'ειπειν), οσο το οτι πολλες αντιπροσωπειες δεν υπαρχουν στην Αμφισσα, ετσι ερχονται πολλα ταξινομημενα απο Λαμια. Ειναι και απο τους πλεον φτωχοτερους νομους επισης.
Car Plate Spotting!!!