-
Εγώ μηχανικός είμαι και πληρώνομαι το 1/3 του Γερμανού μηχανικού.
και εγώ πέρασα πολλά χρόνια στα πανεπιστήμια.και ο Γιατρός πέρνει το 1/3 του Γερμάνου Γιατρού...
Η διαφοράς μας είναι ότι ο Ελληνας γιατρός θα με εκβιάσει και θα παίξει με την
ζωή μου για να πάρει το μισθό του Γερμάνου.και εγώ θέλω το μισθό του Γερμανού... αλλά εγώ θα το προσπαθήσω με ίδρώτα και υπερωρίες και όχι με εκβιασμούς.
-
Σε κάθε επάγγελμα υπάρχουν καλοί και κακοί. Στο θέμα 'φακελάκι' πιστεύω πως πλέον ο ασθενής έχει την επιλογή να απορρίψει τον γιατρό που θα το ζητήσει και να ψάξει να βρει και να τιμήσει τον ευσυνείδητο.
Όμως το φακελάκι είναι μέρος της κουλτούρας του Έλληνα ασθενή πρωτίστως (και δευτερευόντως ορισμένων Ελλήνων ιατρών)... -
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Σε κάθε επάγγελμα υπάρχουν καλοί και κακοί. Στο θέμα 'φακελάκι' πιστεύω πως πλέον ο ασθενής έχει την επιλογή να απορρίψει τον γιατρό που θα το ζητήσει και να ψάξει να βρει και να τιμήσει τον ευσυνείδητο.
Όμως το φακελάκι είναι μέρος της κουλτούρας του Έλληνα ασθενή πρωτίστως (και δευτερευόντως ορισμένων Ελλήνων ιατρών)...οι οποιοι βεβαια δεν χανουν ευκαιρια να το εισπραξουν, ακομη και αν δεν ειναι μερος της 'κουλτουρας' τους.
συγνωμη φιλε, τα πιστευεις αυτα που γραφεις?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Όμως το φακελάκι είναι μέρος της κουλτούρας του Έλληνα ασθενή πρωτίστως (και δευτερευόντως ορισμένων Ελλήνων ιατρών)...οι οποιοι βεβαια δεν χανουν ευκαιρια να το εισπραξουν, ακομη και αν δεν ειναι μερος της 'κουλτουρας' τους.
Σπύρο, κι εγώ έχω ακούσει από ασθενείς (συγγενείς μάλιστα) να λένε, ε... να του δώσουμε κάτι του γιατρού (ο οποίος δεν ζήτησε, αλλά μάλλον δεν είπε και όχι...) Για το δευτερευόντως έχω κάποιες επιφυλάξεις, μιας και πιστεύω ότι το φταίξιμο είναι 50-50.
Γι' αυτό δεν πιστεύω ότι υπάρχει περίπτωση να αλλάξει κάτι...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Σπύρο, κι εγώ έχω ακούσει από ασθενείς (συγγενείς μάλιστα) να λένε, ε... να του δώσουμε κάτι του γιατρού (ο οποίος δεν ζήτησε, αλλά μάλλον δεν είπε και όχι...) Για το δευτερευόντως έχω κάποιες επιφυλάξεις, μιας και πιστεύω ότι το φταίξιμο είναι 50-50.
Γι' αυτό δεν πιστεύω ότι υπάρχει περίπτωση να αλλάξει κάτι...
εγω δεν ειπα οτι οι ασθενεις δεν προσφερονται...
ο αλλος γιατι τα παιρνει (ο οποιος ειναι και στη πλεονεκτικη θεση)???και εμενα αμα κινδυνευε η ζωη μου ισως να εκανα το ιδιο. Αυτο δεν σημαινει οτι ο γιατρος που τα παιρνει, για οποιον λογο και αν τα παιρνει, δεν ειναι τουλαχιστον ανηθικος.
-
Ρε παιδιά είμαι φοιτητής ιατρικής 4ου έτους-το πρώτο έτος στο οποίο μπαίνουμε σε νοσοκομείο. Στην χειρουργική κλινική που παρακολουθώ μπορώ να πω με σχετική βεβαιότητα ότι κανένας χειρουργός δεν ζητά εξαρχής φακελάκι. Ότι αν τους προσφερθούν θα τα πάρουν τουλάχιστον οι περισσότεροι,ναι. Αυτό όμως πιστεύω δεν επηράζει την αφοσίωσή τους στον ασθενή. Από ότι ακούω, πολλές φορές οι ασθενείς επιμένουν μέχρι να τα πάρεις... Οι ίδιοι οι ασθενείς λοιπόν 'κακομαθαίνουν' τους γιατρούς. Κάποια στιγμή πιστεύω αυτό θα αλλάξει.
-
Περισσοτερα απο 15 χρονια πριν χρειαστηκε να φυγει συγγενικο μου προσωπο
στην Αγγλια για αγγειοπλαστικη (το γνωστο μπαλονακι). Για να καλυφθουν τα εξοδα απο το ασφαλιστικο μας ταμειο χρειαζομασταν 2 βεβαιωσεις απο διευθυντες Καρδιοχειρουργους κρατικων νοσοκομειων οτι η επεμβαση επειγει (πραγμα αληθες) και οτι η μακροχρονια παραμονη του ασθενους στις λιστες αναμονης εγκυμονουσε κινδυνο γαι την υγεια του (πραγμα και αυτο αληθες την εποχη εκεινη). Η μια χορηγηθηκε μετα απο εξεταση σε δημοσιο νοσοκομειο χωρις φακελακι και για την αλλη μας ζητηθηκε απο πολυ πολυ γνωστο Καρδιοχειρουργο της Θεσσαλονικης το ποσο των 100.000δρχ. Πριν 15 χρονια για μια βεβαιωση. Τελικα καταφυγαμε σε νοσοκομειο της Αθηνας οπου δεν πληρωσαμε μια... -
Το θέμα έχει συζητηθεί ξανά και ξανά και συμπέρασμα δεν βγαίνει . Εγώ σαν γιατρός είναι λογικό να υπερασπιστώ τον κλάδο μου και να υπογραμμίσω τα εξής :
Έχω γνωρίσει γιατρό, σε αναμονή για την ειδικότητά του, να δουλεύει ως οδηγός ταξί.
Kαί εγώ το ίδιο δυστυχώς . Όπως επίσης πολλούς ειδικευμένους ή μη που εργάζονται σε κλινικές κάνοντας 15 εφημερίες το μήνα(δηλαδή 15 μέρες μακριά από τη γυναίκα και τα παιδιά σου όλο το βράδυ και την ημέρα) για 600ευρώ το μήνα Ναι σωστά διαβάσατε
Γενικά για τους νέους γιατρούς η κατάσταση είναι δύσκολη αλλά αυτό είναι ένα άλλο μεγάλο θέμα.
Πραγματικά πολύ μεγάλο που δεν μπορεί να συζητηθεί μέσα σε ένα φόρουμ και μόνο με συζήτηση από κοντά γιατί δεν έχω χρόνο να γράψω όλα τα επιχειρήματα >Αυτοί είναι λίγες εκατοντάδες σε όλη την Ελλάδα (σε σύνολο 40.000 περίπου) Είναι πολύ άδικο να γενικεύεις με βάση τους λίγους μεγαλογιατρούς
Δυστυχώς πλέον είμαστε 60000 και οι περισσότερο νέοι και με τα ίδια προβλήματα που αντιμετωπίζετε και οι υπόλοιποι στις δικές σας δουλειές . >η λύση είναι οι ίδιοι οι ασθενείς με την συμπεριφορά τους να πάψουν να καλλιεργούν τέτοια φαινόμενα.
Αυτό είναι πού δύσκολο να γίνει όσο υπάρχει η παλαιότερη γενιά . όταν δούλευα στο νοσοκομείο σαν ειδικευόμενος πολλές φορές οι συγγενείς με κυνηγούσαν κυριολεκτικά να μου δώσουν τα λεφτά και εκπλήσονταν όταν δεν τα δεχόμουνα . (Ναι το λεώ δεν πήρα χρήματα και για να πω την αλήθεια δεν ξέρω αν έκανα καλά ή όχι αλλά χαρακτηρίστήκα μ@λ@κας και από τους συναδέλφους αλλά δυστυχώς όπως έμαθα σε μερικές περιπτώσεις και από τους συγγενείς
Σε κάθε επάγγελμα υπάρχουν καλοί και κακοί.
Και μη μου πέιτε ότι δεν έχετε γνωρίσει κακούς μηχανικούς , υδραυλικούς , επιχειρηματίες , εφοριακούς και λοιπούς δημοσίους υπαλλήλους , Δικηγόρους και λοιπά επαγγέλματα γιατί θα πείτε ψέματα . Καταλαβαίνω ότι η εκμετάλλευση όταν έχεις τον πόνο είναι το χειρότερο αλλά μήπως και όταν σε πιάσει η εφορία για κάτι μικρό και σου βάζει πρόστιμο ή πληρώνεις τη μίζα σου και γλυτώνεις δεν είναι κατακριτεο (Εδώ μπορώ να αναφέρω παραδείγματα για όλα τα επαγγέλματα που υπάρχουν αλλά δεν φτάνει ό χρόνος). >Στο θέμα 'φακελάκι' πιστεύω πως πλέον ο ασθενής έχει την επιλογή να απορρίψει τον γιατρό που θα το ζητήσει και να ψάξει να βρει και να τιμήσει τον ευσυνείδητο.
Αυτό και αν είναι αλήθεια . Δυστυχώς στην Ελλάδα νομίζουμε ότι καλή δουλειά κάνουν μόνο οι καθηγητές και οι μεγαλογιατροί και άρα συντηρείται μόνη η κατάσταση . Προσωπικά μπορώ να σας δείξω πολλούς νοσοκομειακούς γιατρούς που είναι καταπληκτικοί στη δουλειά τους και χωρίς να πάιρνουν τίποτα , ούτε δραχμή. όταν όμως γνωστοί και φίλοι χρειάστηκαν βοήθεια και τους παρέπεμψα σε αυτούς με πούλησαν , πήγαν στον καθηγητή , έχωσαν τα καλά λεφτά τους , και τελικά τους χειρούργησε αυτός που τους είχα στείλει αρχικά για λογαριασμό του καθηγητή
Να συμπληρώσω και κάτι ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί και για να φανταστείτε τι σας περιμένει . Όταν πέρασα ιατρική το 60% αυτών που είχαν εισαχθεί . με προσωπικό γκάλοπ μέσα από κατ'ιδίαν συζητήσεις , έλεγε ότι μπήκε ιατρική ή για να κονομήσει ή για να ικανοποιήσει τα συμπλέγματα των γονέων του . Ελάχιστοι για την γκαύλα αυτής της επιστήμης . Και το ποσοστό αυτό είναι πολύ χειρότερο σε αυτούς που σπούδασαν σε Πανεπιστήμια του εξωτερικού.
Αυτά και συγνώμη αν κούρασα . Ειναι και πολλά άλλα , μα νομίζω ότι δεν μπορούν να οδηγήσουν σε συμπεράσματα -
Ο χρήστης ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΙΟΥΡΗΣ έγραψε:
Να συμπληρώσω και κάτι ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί και για να φανταστείτε τι σας περιμένει . Όταν πέρασα ιατρική το 60% αυτών που είχαν εισαχθεί . με προσωπικό γκάλοπ μέσα από κατ'ιδίαν συζητήσεις , έλεγε ότι μπήκε ιατρική ή για να κονομήσει ή για να ικανοποιήσει τα συμπλέγματα των γονέων του . Ελάχιστοι για την γκαύλα αυτής της επιστήμης . Και το ποσοστό αυτό είναι πολύ χειρότερο σε αυτούς που σπούδασαν σε Πανεπιστήμια του εξωτερικού.
Τα παραπάνω είναι μια μεγάλη αλήθεια τα υπόλοιπα, απλώς δεν τα γνωρίζω.
-
Ο Αποστολος με καλυψε σε μεγαλο βαθμο.Προσωπικα δεν εχω δει συναδελφο να ζηταει φακελακι,αλλα ειναι αληθεια οτι οι περισσοτεροι δεχονται το 'δωρακι' τους.Ολα αυτα συμβαινουν γιατι η μισθολογια μας ειναι απαραδεκτη.Εγω που ειμαι αυτην την στιγμη στην ειδικοτητα κανω γυρω στις 10-15 εφημεριες τον μηνα για χρηματα της πλακας.Θα εβγαζα πολλα περισσοτερα αν δουλευα σαν υποδοχη-πορτα σε μπουζουκτσιδικο(με βοηθανε οι διαστασεις μου)
θεωρω απαραδεκτη την αποψη που εξεφρασε ο spiros 'περι @ρχιδ..'για το αν πληρωνονται καλα οι γιατροι
θα ηθελα να τον ρωτησω.
1.ποια ειναι η πιο δυσκολη για εισαγωγη σχολη?
2.ποια η δυσκολοτερη και πιο μακροχρονια?
το γεγονος οτι ειμαστε τοσα χρονια πανω απο ενα βιβλιο δεν σημαινει και οτι εχουμε αποβλακωθει κιολας,και θα ανεχομαστε την καθε βλακεια
θα θελες σπυρο να πει και ο οποιοσδηποτε γιατρος 'στα @ρχιδι@ μου που θα τα βρεις τα χρηματα και ποσα βγαζεις'?
το λεω αυτο για να καταλαβεις οτι κατι τετοιες ακραιες αποψεις χειροτερευουν την κατασταση -
Ο χρήστης giatros έγραψε:
θεωρω απαραδεκτη την αποψη που εξεφρασε ο spiros 'περι @ρχιδ..'για το αν πληρωνονται καλα οι γιατροι
θα ηθελα να τον ρωτησω.
το γεγονος οτι ειμαστε τοσα χρονια πανω απο ενα βιβλιο δεν σημαινει και οτι εχουμε αποβλακωθει κιολας,και θα ανεχομαστε την καθε βλακεια
θα θελες σπυρο να πει και ο οποιοσδηποτε γιατρος 'στα @ρχιδι@ μου που θα τα βρεις τα χρηματα και ποσα βγαζεις'?
το λεω αυτο για να καταλαβεις οτι κατι τετοιες ακραιες αποψεις χειροτερευουν την καταστασηαπαραδεκτη ειναι η σταση καποιων γιατρων που θελουν φακελακι για να κανουν τη δουλεια που ειναι υποχρεωμενοι και ορκισμενοι να κανουν!!!
Οταν ερθεις για να δεχθεις τις υπηρεσιες μου γιατρε σου ζητησα εγω ποτε φακελακι???
Και καλα, αν εχω να σου δωσω. Αν προκειται για ενα συνταξιουχο ή μεροκαματιαρη που θα τα βρει να σου δωσει βρε αχρειε (δεν αναφερομαι σε σενα, στο μιζαδορο μιλαω!)?? Και γιατι ρε τον εκβιαζεις και τον εκμεταλευεσαι στην αναγκη του??? Ειναι ηθικο αυτο????Παμε στα αλλα: Ποσος με ενδιαφερει εαν η σχολη σου ειναι δυσκολη ή οχι!!! Σου ειπα εγω να περασεις εκει??? Εμενα με ρωτησες ποσα χρονια σπουδασα, τι ωραριο κανω και ποσα παιρνω??? Επιλογη σου ηταν και αν μετανιωσες, δεν φταιω εγω!!
Εαν εγω δεν ειμαι ευχαριστημενος με τη δουλεια μου και το μισθο μου, θα πρεπει να εκβιαζω, μιζαρομαι, γινομαι απανθρωπος, για να 'δικαιολογησω' τις σπουδες μου και να βγαζω οσα εγω θεωρω λογικα οτι θα επρεπε να βγαζω????
Σου εγγυθηκε κανενας εσενα ή εμενα οτι μετα τις σπουδες μας θα βγαζουμε χχχχχ λεφτα και δεν το ξερω???Μα ο γιατρος φιλτατε, γραφει πρωτος στα @ρχ..α του τον ασθενη που ξερει οτι δεν εχει λεφτα και τον εκβιαζει στυγνα να του δωσει τους μισθους 6 μηνων του για να του κανει μια επεμβαση!!!!
Καλα με το αλλο γελασα πολυ, κανεις σας δεν εχει δει ή ξερει συναδελφο να τα 'παιρνει'.
Μορφωμενοι ανθρωποι ειστε, περιμενα αλλη αντιληψη....
**
και κυριως να καταδικασετε το φακελακι, οχι να μας πειτε γιατι το παιρνουν!!!** Λες και οι υπολοιποι Ελληνες εχουν λεφτα... -
Ο Αποστολος με καλυψε σε μεγαλο βαθμο.Προσωπικα δεν εχω δει συναδελφο να ζηταει φακελακι,αλλα ειναι αληθεια οτι οι περισσοτεροι δεχονται το 'δωρακι' τους.Ολα αυτα συμβαινουν γιατι η μισθολογια μας ειναι απαραδεκτη.Εγω που ειμαι αυτην την στιγμη στην ειδικοτητα κανω γυρω στις 10-15 εφημεριες τον μηνα για χρηματα της πλακας.Θα εβγαζα πολλα περισσοτερα αν δουλευα σαν υποδοχη-πορτα σε μπουζουκτσιδικο(με βοηθανε οι διαστασεις μου)
θα ηθελα να τον ρωτησω.
το λεω αυτο για να καταλαβεις οτι κατι τετοιες ακραιες αποψεις χειροτερευουν την καταστασηδεν σε υποχρέωσε κανείς να γίνεις γιατρός -ούτε εμένα να πάω Πολυτεχνείο- γνωρίζοντας από πριν τι θα αντιμετωπίσεις. Εγώ δεν ζητάω φακελάκι -άλλοι στην Πολεοδομία ναι- για να κάνω τη δουλειά μου και -άκουσον άκουσον- αποδίδω και το ΦΠΑ του δελτίου!
-
Ολα αυτα συμβαινουν γιατι η μισθολογια μας ειναι απαραδεκτη.Me απόλυτο σεβασμό στην άποψή σου, έχω να πω : όλα αυτά συμβαίνουν γιατί υπάρχουν διεφθαρμένοι.
Εφοριακοί, ατυνομικοί, μηχανικοί, διακαστικοί, εκπαιδευτικοί....(και ο κατάλογος είναι μακρύς)
Τείνει να γίνει μόδα , αν δεν έχει γίνει ήδη η διαφθορά.
Σπάνια όποιος αφιερωνεται σε μια επιστήμη , κονομάει.
Οι απολαβές του δεν είναι υλικές ή τουλάχιστον δεν είναι πρωτίστως υλικές. -
Όλοι οι άλλοι επιστήμονες δηλαδή νομίζουν ότι κονομάνε ???
Σε όλους στην Ελλάδα η μισθολογία είναι απαράδεκτη γιατί όχι και στους γιατρούς
Νομίζω οτι η συμπεριφορά των Γιατρών ειναι η έσχατη μορφή διαφθοράς,
γιατί σε εκβιάζουν στεγνά απο την ίδια σου την ζωή... ίσως και ο τελευταίος
εγκληματίας να μήν είναι τόσο κυνικός... -
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Όλοι οι άλλοι επιστήμονες δηλαδή νομίζουν ότι κονομάνε ???Σε όλους στην Ελλάδα η μισθολογία είναι απαράδεκτη γιατί όχι και στους γιατρούς
εγκληματίας να μήν είναι τόσο κυνικός...ΔΕΝ ειναι ολοι οι ιατροι εκβιαστές,μην τα ισοπεδώνουμε ολα.
Για τους περισσότερους ισχυει το 'οτι εχετε ευχαρίστηση' και κατόπιν ενεργειών των ασθενων.
Υπαρχουν και ιατροι που πραγματι ειναι εκβιαστες και κλεφτες αλλα ειναι πολυ μικρή μειοψηφία και έχουν αποθρασυνθεί εξαιτίας μας. -
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Me απόλυτο σεβασμό στην άποψή σου, έχω να πω : όλα αυτά συμβαίνουν γιατί υπάρχουν διεφθαρμένοι.
ΛΑΘΟΣ!
Όλα αυτά συμβαίνουν γιατί στο Ελλαδιστανήσι υπάρχουν ΣΟΥΛΤΑΝΟΙ, ΠΑΣΣΑΔΕΣ, ΑΓΑΔΕΣ ΚΑΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ...
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
εγκληματίας να μήν είναι τόσο κυνικός...Όποιος γιατρός του ΕΣΥ ζητάει φακελάκι πριν την εγχείριση ( 'τα δίνεις ή αλλιώς δεν εγχειρίζεσαι' ) είναι απλά ΚΑΘΑΡΜΑ!
Είναι τελείως διαφορετικό να δίνει κάτι ο ασθενής επειδή θέλει να ευχαριστήσει τον γιατρό:από ένα τελάρο ροδάκινα μέχρι χρήματα.Εγώ αυτά θα τα έπαιρνα ευχαρίστως (και θα το κάνω δηλαδή).Αν θέλετε πυροβολήστε με...
Όσον αφορά τους ιδιώτες γιατρούς,εκεί τα πράγματα αλλάζουν.Ελεύθερη αγορά είναι,όσο θέλουν ζητάνε.Αφού τους τα δίνουν,συνεχίζουν.Τόσο απλά...
-
Γιατί τόσα χρόνια κανείς δεν αποφάσισε να βάλει τέρμα σε αυτή την ιστόρια.
Χρηματισμός Γιατρού = Απόλυση και αφαίρεση της άδειας εργασίας και να
μην ξαναδουλέψει ποτέ μα ποτέ σαν γιατρός + Τεράστιο πρόστιμο ως
επιστροφή των χρημάτων πίσω στο κράτος.ΓΙΑΤΙ ΚΑΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ??????????
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
θα ηθελα να τον ρωτησω.
το λεω αυτο για να καταλαβεις οτι κατι τετοιες ακραιες αποψεις χειροτερευουν την καταστασηαπαραδεκτη ειναι η σταση καποιων γιατρων που θελουν φακελακι για να κανουν τη δουλεια που ειναι υποχρεωμενοι και ορκισμενοι να κανουν!!!
Οταν ερθεις για να δεχθεις τις υπηρεσιες μου γιατρε σου ζητησα εγω ποτε φακελακι???
Και καλα, αν εχω να σου δωσω. Αν προκειται για ενα συνταξιουχο ή μεροκαματιαρη που θα τα βρει να σου δωσει βρε αχρειε (δεν αναφερομαι σε σενα, στο μιζαδορο μιλαω!)?? Και γιατι ρε τον εκβιαζεις και τον εκμεταλευεσαι στην αναγκη του??? Ειναι ηθικο αυτο????Παμε στα αλλα: Ποσος με ενδιαφερει εαν η σχολη σου ειναι δυσκολη ή οχι!!! Σου ειπα εγω να περασεις εκει??? Εμενα με ρωτησες ποσα χρονια σπουδασα, τι ωραριο κανω και ποσα παιρνω??? Επιλογη σου ηταν και αν μετανιωσες, δεν φταιω εγω!!
Εαν εγω δεν ειμαι ευχαριστημενος με τη δουλεια μου και το μισθο μου, θα πρεπει να εκβιαζω, μιζαρομαι, γινομαι απανθρωπος, για να 'δικαιολογησω' τις σπουδες μου και να βγαζω οσα εγω θεωρω λογικα οτι θα επρεπε να βγαζω????
Σου εγγυθηκε κανενας εσενα ή εμενα οτι μετα τις σπουδες μας θα βγαζουμε χχχχχ λεφτα και δεν το ξερω???Μα ο γιατρος φιλτατε, γραφει πρωτος στα @ρχ..α του τον ασθενη που ξερει οτι δεν εχει λεφτα και τον εκβιαζει στυγνα να του δωσει τους μισθους 6 μηνων του για να του κανει μια επεμβαση!!!!
Καλα με το αλλο γελασα πολυ, κανεις σας δεν εχει δει ή ξερει συναδελφο να τα 'παιρνει'.
Μορφωμενοι ανθρωποι ειστε, περιμενα αλλη αντιληψη....
**
και κυριως να καταδικασετε το φακελακι, οχι να μας πειτε γιατι το παιρνουν!!!** Λες και οι υπολοιποι Ελληνες εχουν λεφτα...δεν ειπα οτι ειναι ηθικο,αυτο καταλαβες?δεν καταλαβαινω την τοση αγανακτηση σου.οπως εσυ κρινεις τους γιατρους πας μας ποιο ειναι το επαγγελμα σου να κρινουμε και εσενα
και ποια ειναι η σχολη με την μεγαλυτερη διαρκεια?με το περισσοτερο διαβασμα?ΗΜΑΡΤΟΝ παιδια
αυτα που λες περι εκβιασμων,απανθριωπιας,γραψιματος και μιζων απο που τα λες?απο προσωπικη πειρα?γιατι δεν πηγες να τον καταγγειλεις?
εμενα προσωπικα δεν με εκφραζουν τιποτα απο τα παραπανω που γραφεις γι αυτο και με το που θα τελειωσω την ειδικοτητα αυτο που σκεφτομαι ειναι να ιδιωτευσω και οχι να μπω σε ενα δημοσιο νοσοκομειο.εγω αλλα οραματα για την ζωη,τουλαχιστον εκει θα ζηταω και θα πληρωνομαι οσο μου αξιζει -
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Me απόλυτο σεβασμό στην άποψή σου, έχω να πω : όλα αυτά συμβαίνουν γιατί υπάρχουν διεφθαρμένοι.
ΛΑΘΟΣ!
Όλα αυτά συμβαίνουν γιατί στο Ελλαδιστανήσι υπάρχουν ΣΟΥΛΤΑΝΟΙ, ΠΑΣΣΑΔΕΣ, ΑΓΑΔΕΣ ΚΑΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ...
Πολύ σωστά, καμια αντίρρηση.
Φακελάκια για γιατρούς