-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Ήμουν με το 1400 Γκολφ4 σε δρόμο που ήξερα σαν την παλάμη μου, με βροχή, και σπινάριζα από τα 30χαώ...
Πήγαινα με 50-60 με γραμμές, ζυγισμένο γκάζι και δαγκωμένη ταυτότητα, και ένα Πικάσο με προσπέρασε, με τα παιδάκια δεμένα πίσω στο ειδικό παιδικό κάθισμα!!!
Μου έφυγε ο τάκος, ειδικά όταν είδα πως δεν διόρθωνε και δεν ζοριζόταν όπως εγώ!!!Από κρατήματα το αμάξι ΛΕΕΙ!!!
Άν ήσουν κοντά στη Λαμία αυτός ήταν ο κουμπάρος μου
-
Ο χρήστης ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΙΟΥΡΗΣ έγραψε:
Ήμουν με το 1400 Γκολφ4 σε δρόμο που ήξερα σαν την παλάμη μου, με βροχή, και σπινάριζα από τα 30χαώ...
Πήγαινα με 50-60 με γραμμές, ζυγισμένο γκάζι και δαγκωμένη ταυτότητα, και ένα Πικάσο με προσπέρασε, με τα παιδάκια δεμένα πίσω στο ειδικό παιδικό κάθισμα!!!
Μου έφυγε ο τάκος, ειδικά όταν είδα πως δεν διόρθωνε και δεν ζοριζόταν όπως εγώ!!!Από κρατήματα το αμάξι ΛΕΕΙ!!!
Άν ήσουν κοντά στη Λαμία αυτός ήταν ο κουμπάρος μου
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Βρήκες κι εσύ βρε παιδί μου αμάξι για να κάνεις σύγκριση. (και μάλιστα το 4)
Τι να σου κάνω ρε φίλε, πήγαινα για Λαγκούνα διτουρμπη, στο τσακ ήμουν με τα λεφτά στο χέρι αλλά ας όψονται οι γυναίκες (μάνα και κόρη). Η πλάκα είναι ότι δουλεύεις σα το σκύλο, κονομάς και θες να έχεις ότι σου αρέσει, αλλά οί στρατηγοί είναι γένους θυληκού........ Καλά που το πήρα και στα 1800 (ημιψόφιο, όχι ψόφιο εντελώς)
-
Ο χρήστης KARAKIRIAKOS GEORGE έγραψε:
Βρήκες κι εσύ βρε παιδί μου αμάξι για να κάνεις σύγκριση. (και μάλιστα το 4)
Τι να σου κάνω ρε φίλε, πήγαινα για Λαγκούνα διτουρμπη, στο τσακ ήμουν με τα λεφτά στο χέρι αλλά ας όψονται οι γυναίκες (μάνα και κόρη). Η πλάκα είναι ότι δουλεύεις σα το σκύλο, κονομάς και θες να έχεις ότι σου αρέσει, αλλά οί στρατηγοί είναι γένους θυληκού........ Καλά που το πήρα και στα 1800 (ημιψόφιο, όχι ψόφιο εντελώς)
...δεν κατάλαβες μιλά για το Golf IV...ξαναδιαβασε το!
-
Εγω αυτό που ΘΕΛΩ και το ΘΕΛΩ σαν Π....
ειναι να μπορώ να γίνω ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ όπως στη ΓΕΡΜΑΝΙΑ
Παιρνεις τη΄λεφωνο απο το κινητο σου και τον σταματάνε παρακάτω, τον κάθε Φουστη που κάνει Μ..... τα τριήμερα.Αυτό ΘΕΛΩ
ΝΑ ΓΙΝΩ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΝΟΜΙΜΑ
Και θέλω ΚΑΜΕΡΕΣ, Κάμερες ΠΑΝΤΟΥ στον ΚΟΛΟΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΠΑΤΡΑ. μέχρι να τον φτιάξουν...
Ναι πήγα και εγω το τριημερο 300 χλμ total και τα είδα ΟΛΑ, πάλι...
Ναι ήμουν και εγω στην ΕΘΝΙΚΗ. -
Τοσες καμερες ρε αδερφε, ποιος εισαι ο John Travolta?
Οι καμερες δεν αρκουν. Παιδεια χρειαζεται. Εκτος εαν προτιμας την λογικη του θηριοδαμαστη.
Οταν θα βαλουν τοσες καμερες, θα σε γραφουν και γιατι δεν εκοψες τα νυχια σου.
Εγω δεν χρειαζομαι καμερες για να με συνετησουν. Λιγο καλυτερη αστυνομευση χρειαζεται και οχι το τεμπελαριο που ειναι τωρα στην ακρη του δρομουμε ενα πιστολακι.
Ας πεσουν και ποινες πιο αυστηρες για επικυνδυνη οδηγηση και πολλα θα στρωσουν.
Αλλα ασε τα περι νομιμων ρουφιανων, μην γυρισουμε στο 40, με κουκουλες στο κεφαλι. Αυτα εκαναν οι Γερμανοι.
-
Ο χρήστης 037 έγραψε:
Εγω δεν χρειαζομαι καμερες για να με συνετησουν. Λιγο καλυτερη αστυνομευση χρειαζεται και οχι το τεμπελαριο που ειναι τωρα στην ακρη του δρομουμε ενα πιστολακι.Ας πεσουν και ποινες πιο αυστηρες για επικυνδυνη οδηγηση και πολλα θα στρωσουν.
Διαδρομή το Σάββατο από θεσσαλονίκη έως Νέους Πόρους. Ούτε ένα περιπολικό της Αστυνομίας. Συγνώμη, στα διόδια των Μαλγάρων ήταν οι συνοριοφύλακες...
Φανταστείτε να μπούνε και κάμερες, θα τους ψάχνουμε τους Αστυνομικούς. -
Ο χρήστης 037 έγραψε:
Τοσες καμερες ρε αδερφε, ποιος εισαι ο John Travolta?Οι καμερες δεν αρκουν. Παιδεια χρειαζεται. Εκτος εαν προτιμας την λογικη του θηριοδαμαστη.
Εγω δεν χρειαζομαι καμερες για να με συνετησουν. Λιγο καλυτερη αστυνομευση χρειαζεται και οχι το τεμπελαριο που ειναι τωρα στην ακρη του δρομουμε ενα πιστολακι.
Αλλα ασε τα περι νομιμων ρουφιανων, μην γυρισουμε στο 40, με κουκουλες στο κεφαλι. Αυτα εκαναν οι Γερμανοι.
κουκουλα θελουν μερικοι....
για να στρωσουν.
Φιλε οδηγω 5 αμαξια. Αναλογα το μεγεθος παει και η συμπεριφορα στο δρομο (από τους αλλους) -
βοϊδό@@@τσα θέλουν για να στρώσουν και έναν αράπη
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Οι καμερες δεν αρκουν. Παιδεια χρειαζεται. Εκτος εαν προτιμας την λογικη του θηριοδαμαστη.
**κουκουλα θελουν μερικοι....
για να στρωσουν. **
Φιλε οδηγω 5 αμαξια. Αναλογα το μεγεθος παει και η συμπεριφορα στο δρομοEtsi elegan kai stin katoxi.
Mono pou tote edeixnan me to xeraki tous, den epernan tilefono.Paideia thelei kai oxi XOUNTA.
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
κουκουλα θελουν μερικοι....
για να στρωσουν.
Φιλε οδηγω 5 αμαξια. Αναλογα το μεγεθος παει και η συμπεριφορα στο δρομο (από τους αλλους)ενα κρατος μπορει σχετικα ευκολα να τους συνετησει ολους αυτους τους 'ακροβατες' χωρις να καταφευγουμε σε λυσεις τετοιου ειδους.
Ζω σε μια χωρα με 4-5 εκατομμυρια καμερες, και παρολα ταυτα και τα ατυχηματα δεν εχουν μειωθει αλλο (περαν της όποιας αρχικης μειωσης) και εχθες ανακοινωσε η DHL οτι οι οδηγοι της φοβουνται να κανουν διανομες σε κεντρα διαφορων πολεων λογω τον επιθεσεων.
Η καμερα δεν συνετει. Ο τρελος θα ειναι τρελος, μονο τον λογικο θα καταπιεσουν.
Το οτι υπαρχουν κανιβαλοι στο δρομο, εχεις ΔΙΚΙΟ
-
Την παιδεία θέλουμε χρόνια για να την αποκτήσουμε.
Το λαλάκα στην Εθνική που κάνει σφήνες και προσπερνάει με σκάφος (αφου αστυνομία δεν εχουμε πολυ) μόνο με κάρφωμα του παίρνεις τις πινακίδες.
Εγω θέλω μία λύση για αυριο.
Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει στο εξής απλό.
Γιατί δε βάζαμε διαφημιστικές πινακίδες τον Αυγουστο.
Γιατί ξέραμε ότι ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΕΤΑΙ.
χαρακτηριστικό ... παράδειγμα. Ολα τα μαγαζία βάλανε πάλι ταμπέλες μετά τους Ολυμπιακούς.
ξερεις πως κατεβαίνουν οι ταμπέλες? πρέπει να παρεις τηλεφωνο2)Αλλη γνωστή κατάσταση
Στην Ελλαδα οπου και να πας εχει παρανομα σταθμευμένα
προχτες ακινητοποιήθηκε το ΤΡΕΝΟ στο λουτράκι πάλι.....
Οσοι ξέρουν απο Λουτράκι αυτό γίνεται τουλαχιστον μία μέρα από τις 3 του ΠΣΚ....Αστυνόμευση ΜΗΔΕΝ. Γερανός για να πάρει το αμάκι δεν υπάρχει
- Γενικά βαρέθηκα να κανω υπομονή για το κάθε τύπο που σκάει στην ΕΘΝΙΚΗ η στην πόλη.... και κανει του κεφαλιού του και θέλω καποιος να τον χώσει μέσα.
-
Την παιδεία θέλουμε χρόνια για να την αποκτήσουμε.
Το λαλάκα στην Εθνική που κάνει σφήνες και προσπερνάει με σκάφος (αφου αστυνομία δεν εχουμε πολυ) μόνο με κάρφωμα του παίρνεις τις πινακίδες.
Εγω θέλω μία λύση για αυριο.
Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει στο εξής απλό.
Γιατί δε βάζαμε διαφημιστικές πινακίδες τον Αυγουστο.
Γιατί ξέραμε ότι ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΕΤΑΙ.
χαρακτηριστικό ... παράδειγμα. Ολα τα μαγαζία βάλανε πάλι ταμπέλες μετά τους Ολυμπιακούς.
ξερεις πως κατεβαίνουν οι ταμπέλες? πρέπει να παρεις τηλεφωνο2)Αλλη γνωστή κατάσταση
Στην Ελλαδα οπου και να πας εχει παρανομα σταθμευμένα
προχτες ακινητοποιήθηκε το ΤΡΕΝΟ στο λουτράκι πάλι.....
Οσοι ξέρουν απο Λουτράκι αυτό γίνεται τουλαχιστον μία μέρα από τις 3 του ΠΣΚ....Αστυνόμευση ΜΗΔΕΝ. Γερανός για να πάρει το αμάκι δεν υπάρχει
- Γενικά βαρέθηκα να κανω υπομονή για το κάθε τύπο που σκάει στην ΕΘΝΙΚΗ η στην πόλη.... και κανει του κεφαλιού του και θέλω καποιος να τον χώσει μέσα.
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Εγω αυτό που ΘΕΛΩ και το ΘΕΛΩ σαν Π....ειναι να μπορώ να γίνω ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ όπως στη ΓΕΡΜΑΝΙΑ
Παιρνεις τη΄λεφωνο απο το κινητο σου και τον σταματάνε παρακάτω, τον κάθε Φουστη που κάνει Μ..... τα τριήμερα.Αυτό ΘΕΛΩ
ΝΑ ΓΙΝΩ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΝΟΜΙΜΑ
Και θέλω ΚΑΜΕΡΕΣ, Κάμερες ΠΑΝΤΟΥ στον ΚΟΛΟΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΠΑΤΡΑ. μέχρι να τον φτιάξουν...
Το να αναφέρεσαι αποσπασματικά σε καταστάσεις και γεγονότα που συμβαίνουν σε ξένες χώρες, δεν οφελεί, πόσο μάλλον να σε βοηθούν να έχεις πλήρη εμπεριστατωμένη άποψη...
Αν αναφερόσουν στο πώς λειτουργεί όλο το Γερμανικό Κράτος από τον πρώτο μέχρι και τον τελευταίο πολίτη, πώς σέβεται ο καθένας τις υποχρεώσεις αλλά και τα δικαιώματα του άλλου, πώς τιμά την έννοια της συλλογικότητας, πώς εκπαιδεύονται πάνω σε αυτές τις αξίες που από τους Αρχαίους Έλληνες διδάχθηκαν (και όχι από τα νεοελληνικά απολειφάδια αρχαιολατρών και νεοχριστιανών ζηλωτών) και πώς μετά από όοοοοοολα αυτά καταλήγουν ο ένας Ευρωπαίος να ελέγχει τον άλλον εν ονόματι των Νόμων τους και της διατήρησης μιας κοινά αποδεκτής και επιθυμητής Ευημερίας και Δημόσιας Τάξης, αν, αν , αν αναφερόσουν σε όλα αυτά, τότε δεν θα είχα κανένα πρόβλημα με τις κάμερες που τόσο πολύ θέλεις να τοποθετήσεις μέχρι και γω δεν ξέρω πού.Επειδή όμως πρώτα προέχει να ξαναπεραστούν σιγά σιγά (όπως όλες οι κοινωνικές ζυμώσεις και τα καλά κρασιά! ) όλα τα παραπάνω (κάτι σαν service pack roll-out ) που έχουμε απωλέσει από τα τωρινά μας γονίδια και στα οποία έχουν εντρυφήσει και αναπτύξει οι άλλοι Ευρωπαϊκοί λαοί σε εκείνο το βαθμό που εξυπηρετεί τα κοινά συμφέροντα των πολιτών τους και τον πολιτισμό τους, το να μιλάμε για κάμερες παντού δεν συνάδει με την προέλευση για την οποία θες να είσαι περήφανος πως έχεις!
(Εξ ου και τον ήπιαμε όπως άρμοζε στην αλαζονεία μας, και στο κατενάτσιο-αντι-ποδόσφαιρό μας στο Confederation Cup!, Αντριάνο! Μ'ακούς;;.... )
-
Ουσιαστικά δεν είναι η αστυνόμευση που χρειαζόμαστε, αλλά η κοίνά αποδεκτή συναίσθηση ότι κάτι που κάνουμε και οφελεί εμάς ΜΟΝΟ τη συγκεκριμένη στιγμή, είναι εις βάρος κάποιου άλλου. Βλ. σφήνες, προσπέραση από δεξιά, με κόκκινο, και κάθε άλλη πράξη που κάνει εμάς πλέον να φαντάζουμε βάρβαροι στα μάτια πιο δομημένων πλέον κοινωνιών...
Άλλο αυτογνωσία και αυτο-έλεγχος και άλλο καταστολή, η οποία και έπεται ως μέτρο τελικής συμμόρφωσης...
-
ΘΕΛΩ ΚΑΜΕΡΕΣ.......
ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΤΣΑΤΣΟΥΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ....ΝΑ ΜΗ βγειτε το ΣΚ εξω
θα σας καρφωσω όλους
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
ΘΕΛΩ ΚΑΜΕΡΕΣ.......
θα σας καρφωσω όλους
Εγω θελω ανοξειδωτα καρφια. αν γινεται
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
ΘΕΛΩ ΚΑΜΕΡΕΣ.......
θα σας καρφωσω όλους
αντι να μην βγουνε 5εκατομμυρια ελληνες το Σ/Κ εξω, δε καθεσαι εσυ μεσα να ηρεμισουν και τα νευρα σου λιγο??
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
ΘΕΛΩ ΚΑΜΕΡΕΣ.......
θα σας καρφωσω όλους
Μ'αρέσει που'σαι πειραχτήρι...Κοίτα μην αρχίσεις καναν e-καυγά εδώ μέσα με τέτοιες εμπρηστικές απόψεις, ή τουλάχιστον διατυπώσεις (δεν σε ξέρω και καλά, έστω και μέσω του φόρουμ....)
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ΘΕΛΩ ΚΑΜΕΡΕΣ.......
θα σας καρφωσω όλους
αντι να μην βγουνε 5εκατομμυρια ελληνες το Σ/Κ εξω, δε καθεσαι εσυ μεσα να ηρεμισουν και τα νευρα σου λιγο??
Σωστό και αυτό! Κλειδώνουμε το κογιότ μέσα, και λυσσάνε οι τσαούσες το ΣΚ στους δρόμους! ROFL
ΚΑΙ Η ΜΑΧΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ........