-
Ηταν η μοναδικη ευκαιρια να κερδισει η Ferrari φετος,να την αφησουν.Αντε και πρωταθλημα παιδια...Συλλαλητηρια ειστε κι κροτος...Χαχαχαχαχα
-
Ηταν η μοναδικη ευκαιρια να κερδισει η Ferrari φετος,να την αφησουν.Αντε και πρωταθλημα παιδια...Συλλαλητηρια ειστε κι κροτος...Χαχαχαχαχα
-
-
Να τα ψαλεις στην Μισλεν και τις ομαδες που χρησιμοποιουν τα λαστιχα της.
Αυτοι ξεφτιλιστηκαν. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αυτοι ξεφτιλιστηκαν.Συμφωνω απολυτως,εσυ δεν συμφωνεις μαζι μου?
-
Ο χρήστης doctor46 έγραψε:
Αυτοι ξεφτιλιστηκαν.Συμφωνω απολυτως,εσυ δεν συμφωνεις μαζι μου?
Πως μπορεις να αυτοξεφτιλιστεις.Ρωτα τον Ross Brawn...
Αυτος ειναι ο τιτλος που εχεις γραψει.Εσυ βλεπεις να συμφωνει με αυτο που εγραψα εγω;
-
Δηλαδή ήταν ωραία η εικόνα των μηχανικών της ferrari και του Ross Brawn
που καθήσαν όλοι μαζί και χειροκροτούσαν σαν....απο άλλο πλανήτη;;;
ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΡΕΧΑΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ προς τί η χαρά;;;;; -
Ο χρήστης teodor_v έγραψε:
ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΡΕΧΑΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ προς τί η χαρά;;;;;Και τί να κάνουν, να κλάψουν;
Οι άλλοι δεν έτρεξαν, αυτοί, βαθμούς τσίμπησαν
-
ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΡΕΧΑΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ προς τί η χαρά;;;;;Γιατί δεν τρέξατεεεεεεεεεε????????????????
Προβληματικά ελαστικά??????
Και οι φερράρι σε άλλους αγώνες αντιμετόπιζε πρόβληματα.Αλλά είπαμε δύο μέτρα και δύο σταθμά.
-
Η ομάδα κέρδισε σήμερα γιατί είχε τον καλύτερο συνδυασμό μονοθεσίου – οδηγού – ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ.
Απλά και ξεκάθαρα μια και η αντίπαλη εταιρία ελαστικών αδυνατούσε να φτιάξει ασφαλές ελαστικό για αυτό τον αγώνα και ζήτησε από τις ομάδες που την έχουν εμπιστευτεί ( πόσο μάλλον αυτές που πάνε για τίτλους) να αποχωρίσουν!!!
Ντροπή τους που τόσο εύκολα αδειάζουν ομάδες και διοργανωτές πλήττοντας βάναυσα την αξιοπιστία των αγώνων. -
Ο χρήστης Demetriades έγραψε:
Γιατί δεν τρέξατεεεεεεεεεε????????????????
Εγώ δεν είπα γιατι τρέξατε ή γιατί δεν τρέξαμε εμείς εγώ είπα προς τι η χαρά του προφανέστατου και τα ειρωνικά-ερειστικά χειροκροτήματα!
-
Εγώ δεν είπα γιατι τρέξατε ή γιατί δεν τρέξαμε εμείς εγώ είπα προς τι η χαρά του προφανέστατου και τα ειρωνικά-ερειστικά χειροκροτήματα!
ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ?ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΚΛΠ.ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ... -
ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΚΛΠ.ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ...Και ειναι οι μονοι που το κανουν.Ολοι οι αλλοι ειναι αγγελακια!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΚΛΠ.ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ...Και ειναι οι μονοι που το κανουν.Ολοι οι αλλοι ειναι αγγελακια!
Οχι βεβαια,δεν ειναι αγγελακια,τουλαχιστο δεν ειναι προκλητικοι
ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΟ POST
ΓΙ'ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΩ ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ:
ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ F1 ΕΧΕΙ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 'ΓΙΟΥΧΟΥ' ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ?
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ PLEASE... -
ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΟ POST
ΓΙ'ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΩ ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ:
ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ F1 ΕΧΕΙ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 'ΓΙΟΥΧΟΥ' ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ?
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ PLEASE...Δηλαδή, αν θα το ακούσεις, θα γουστάρεις ;;;
-
Ποιος μπορεί να απαντήσει σε αυτή την ερώτηση; Αφού κανένας από εμάς δε βλέπει F1 από το 1950!
Υ.Γ. Συγγνώμη, αλλά σε ηλίθιες ερωτήσεις, αρμόζουν ηλίθιες απαντήσεις!
-
Τί μέρα είναι?
πέντε και τέταρτο.
Αααα, μ'αρέσει αυτό το χρώμα.Κάπως έτσι σκέφτονται μερικοί μου φαίνεται, ή πολύ απλά ο μόνος αγώνας F1 που έχουν παρακολουθήσει είναι ο σημερινός.
-
ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΡΕΧΑΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ προς τί η χαρά;;;;;Πιο κατακριτέο αυτό, ή τα 4 δάχτυλα του Αλόνζο, που αν η ανάρτηση του Κίμι άντεχε 8 στροφές ακόμα θα έμεναν μουδιασμένα στις τσέπες;
Όλοι δουλεύουν, όλοι κουράζονται, και όλοι χαίρονται όταν έρθει η νίκη.
Εύκολα, ή δύσκολα.
Ανέλπιστα, ή προδιαγεγραμένα.Στο φινάλε έχουν 8βάλε μήνες να κερδίσουν!!! Πιο λογικά βλέπω λοιπόν τα φετινά εύκολα πανηγύρια, παρά τα ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΑ και γνωστά εκ των προτέρων περσινά.
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΡΕΧΑΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ προς τί η χαρά;;;;;Πιο κατακριτέο αυτό, ή τα 4 δάχτυλα του Αλόνζο, που αν η ανάρτηση του Κίμι άντεχε 8 στροφές ακόμα θα έμεναν μουδιασμένα στις τσέπες;
Μαζί σου!!!
-
Προσωπικά πιστεύω ότι ο λόγος είναι πολύ πιο σύνθετος-παρασκηνιακός από την ασφάλεια των ελαστικών που ξαφνικά έγιναν επικίνδυνα. Ας επέλεγαν μια πιο σκληρή γόμα να χουν το κεφάλι τους ήσυχο. Κάτι άλλο υπάρχει από πίσω και σιγά μη το μάθουμε ποτέ. Καλά έκαναν οι κόκκινοι και έτρεξαν, καλά έκαναν και κέρδισαν, καλά έκαναν και πανηγύρισαν. Δε φταίνε αυτοί αν οι υπόλοιποι έγιναν ρεζίλι. Στο κάτω-κάτω, αυτοί οι βαθμοί θα τους βοηθήσουν να γεφυρώσουν τη διαφορά από τις άλλες ομάδες, να μην τους πανηγυρίσουν; Εσείς τι θα κάνατε στη θέση τους;
Πως μπορεις να αυτοξεφτιλιστεις.Ρωτα τον Ross Brawn...