-
ΑΑΑΑ ΓΙΑΥΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΗΡΕΜΙΣΕΙ ΑΠ' ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΧΟΝΤΡΟΜ@%$@ΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ , ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΜΟΥ , ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΛΟΓΟ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΤΟΝΩΣΗ ..............ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ
-
ΕΣΕΝΑ ΠΟΥΛΑΚΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΣΟΥΡΟΥΦΛΙΜΑ , ΑΝ ΞΑΝΑΠΗΔΗΞΕΙΣ ΘΕΜΑ ΑΓΩΝΩΝ
-
Κε ΧΡΗΣΤΟ ΜΗ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΨΕΤΕ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΕΔΩ ΠΕΡΑ!
ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΛΟΓΟ ΕΧΕΙ ΟΜΗΡΙΚΕΣ ΜΑΧΕΣ!!Δ.ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΑΑΑΑ ΓΙΑΥΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΗΡΕΜΙΣΕΙ ΑΠ' ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΧΟΝΤΡΟΜ@%$@ΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ , ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΜΟΥ , ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΛΟΓΟ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΤΟΝΩΣΗ ..............ΚΑΛΟ ΑΥΤΟΚακό αυτό
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Απο αυτά που ξέρω εγώ δεν τέθηκε θέμα ύψους.
Εσείς πως το γνωρίζετε ότι δεν ήταν σύννομο; Είσασταν παρόντες στον έλεγχο;Τέθηκε θέμα ύψους γι΄αυτό και μετρήθηκε και βρέθηκε οριακά σωστό, αλλά η μέτρηση έγινε (πως να το πω ευγενικά για να μη θυμώσεις ; ). Αν το λευκό είχε τα φτερά του κόκκινου δε θα ήταν σωστό.
Όσο για το φάρδος του αυτοκινήτου, τι 0,6 τι 10,0 χιλιοστά το θέμα είναι ότι ήταν παράνομος, δεν υπάρχει λίγο έγκυος, ή είναι ή δεν είναι.Κάτι ακόμα, μπορεί όλες οι ας τις πούμε παρατυπίες να μη φαίνονται με το μάτι αλλά να 'ακούγονται' με το αυτί.
Μην υποτιμάει κανείς τους θεατές, μερικοί έχουν τόσα χρόνια παρακολούθησης που κάτι καταλαβαίνουν.Κι αν το δούμε από άλλη οπτική, ο Ξανθάκος κέρδισε και μετά έκανε την ένσταση (έτσι είναι το σωστό κατά τη γνώμη μου) οι πιό πίσω από τον Κυρίτση γιατί να χάνουν βαθμούς δηλαδή ο ιδρώτας (και τα χρήματα στο τέλος τέλος) του Παντελάκη του Βαρνακιώτη (πολύ καλό το σώσιμο που έκανε στο πρώτο ανέβασμα, έστω και με τη βοήθεια της μπαριέρας) του 'Καταραμένου' δε μετράει;
Προσωπικά σταματώ εδώ, δεν είχα σκοπό να γράψω αλλά αν διαβάσει κάνεις που δεν ήταν εκεί αυτά που γράφονται εδω μέσα θα νομίσει ότι κάποιος σφάχτηκε χωρίς λόγο. Αυτά φυσικά δεν ίσχύουν μόνο στη Ν3 αλλά γενικά σε όλα τα 'Ν' με κάποιους που επιμένουν να είναι πιο ίσοι από τους ίσους.
κραταω το δικο σου post μονο και μονο για να τελειωσει αυτο το θεμα με τις ενστασεις.ειναι δικαιωμα καθε αγωνιζομενου οταν εχει αμφιβολιες να τις λυνει με ενσταση.εμενα προσωπικα αν καποιος θα ηθελε να με λυση θα ητανε τιμη μου ειτε αυτος που θα με ελυνε ηταν φιλος μου η αδελφος μου η εχθρος μου.και θα ητανε τιμη μου γιατι θα με θεωρουσε αξιο αντιπαλο,και το μονο που θα ηθελα μετα αν ημουν ενταξει να μου εδινε συνχαρητηρια,η αν ημουν λαθος να ζηταγα δημοσια συγνωμη,γιαυτο λοιπον αν καποιος εχει αμφιβολιες να κανει ενσταση και αν μπορει η εθεα ας μειωση τα παραβολα για να μπορει ο καθενας να κανει.αντε μπας και βρουμε καμια ακρη τελικα.καλη συνεχεια σε ολους.
-
ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ Ο ΦΑΓΑ , ΑΥΤΗ Η ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗ ΤΡΙΚΥΜΙΑ
Πυρηνικός Υδραυλικός: Καζανάκια Μονώσεις Διαστημόπλοια, ο Σκεπτόμενος, τιμές λογικές ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΟΥΣ , ΤΗΝ ΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΣ ?
ΦΙΛΑΚΙΑ
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Τέθηκε θέμα ύψους γι΄αυτό και μετρήθηκε και βρέθηκε οριακά σωστό, αλλά η μέτρηση έγινε (πως να το πω ευγενικά για να μη θυμώσεις ; ). Αν το λευκό είχε τα φτερά του κόκκινου δε θα ήταν σωστό.
Όσο για το φάρδος του αυτοκινήτου, τι 0,6 τι 10,0 χιλιοστά το θέμα είναι ότι ήταν παράνομος, δεν υπάρχει λίγο έγκυος, ή είναι ή δεν είναι.Δεν υπήρχε θέμα ύψους (ήταν στο όριο)
Δεν υπήρχε θέμα φτερών
Δεν υπήρχε θέμα βάρους (ήταν στο όριο)Δεν έκανε ένσταση ο Ξανθάκος, έγινε αυτεπάγγελτα ο έλεγχος.
Αυτά τα 'Δεν'
-
ΑΑΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ , ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΒΑΣΗ ΑΙΓΕΙΡΑΣ , ΟΤΙ ΣΤΑ ΣΥΝ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ , ΗΤΑΝ ΟΙ ΧΗΜΙΚΕΣ **ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΕΣ ** ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ , ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΠΙΤΣ !!!!!!!!!
ΧΑΙΡΟΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣΓΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΟΛΑΝΤΑ
-
πλακα κανεις;
η σοβαρα;
ΠΕΣ!
Σ
καλημερα -
Οχι Στράτη, αλήθεια λέει....Ήταν καθαρές και μύριζαν όμορφα...Ήταν και αρκετές...Μας βόλεψαν απίστευτα....
-
Ουφ:-)
-
-
sorry poy epembainw alla na pw kati poy moy exei ma8ei ena poylaki gia toys kanonismoys?
OTI DEN GRAFETAI OTI EPITREPETAI, SAFWS APAGOREYETAI...2)Se ayto poy eipe o kyrios anagnwstopoylos gia apoboles apo N amaksia kai zamanfoytismo odhgwn egw mallon eimai se ayth thn kathgoria....
Kai ekshgoymai.
Sto lamias perisy etrexa N2. Filtrokoyti panw klp bash kanonismoy twn rally. Se aytepaggelto texniko elengxo poy egine prin to 1o service park (kai meta apo mikro eksodo) brhkan oti eleipe ena mikro kommati apo sthn arxh toy koytioy poy denei sthn metwph(san skoypaki einai) koinws eperna zesto aera katey8eian apo to xtapodi.... Twra to an kerdizeis h xaneis apo ayto to pragma to kseroyme oloi poly kala. Anyway afoy teleiwse o agwnas kai afoy hmoyn 4os N2 (sto prwto moy kiolas agwna rally kai me newbe synodhgo) me kalesane se apologia. H apologia moy htan akribws ayto to pragma poy egrapsa parapanw.... Egw pantws katafera ayto poy h8ela kai perasa thn rampa toy termatismoy.... Apo ekei kai pera to rally.gr me ebgale ektakto pararthma oti te8hka ektws agwna gia paranomo filtroyti kai apo ayto exasa sponsores kai kala epeidh hmoyn maimoy klp. Kai erwtw:
GIATI GIA ORISMENOYS PRWTAGWNISTES TOY PRWTA8LHMATOS KOITANE NA MHN POYN TPT(LESXES KAI DHMOSIOGRAFOI) EKTWS KAI AN MA8EYTEI, KAI GIA EMAS TOYS MIKROYS MAS PATANE STO LAIMO katey8eian?FILIKA
A.ANNIVAS -
Κύριε Αννίβα,
θεωρώ ότι μάλλον δεν έχετε σαφή γνώση των όσων γράφονται στο rally.gr. Θα σας παραπέμψω στις όσες φορές έχουμε ενεργήσει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο ακόμα και για ανθρώπους όπως ο Λ. Κύρκος κλπ. Ανεξάρτητα ποιός τίθεται εκτός αγώνα εμείς πράττουμε ως οφείλουμε ενημερώνοντας τον κόσμο (χωρίς να σχολιάζουμε πχ. μαϊμούδες και λοιπά ζώα της ζούγκλας) αναφέροντας την αιτία αποκλεισμού, όπως ακριβώς την αναφέρουν οι αγωνοδίκες. Ποιόν εννοείτε ότι αποκρύψαμε; -
Kyrie foykh h apofash gia ton odhgo ths N3 exei bgei apo thn kyriakh to apogeyma kai ta apotelesmata syn to a8ro toy oti einai ektws grafthke shmera tetarth 3 hmeres meta... Den lew oti apokrypsate kati apla h argoporhsate apo thn pleyra sas....
Filikotatata
Y.G. gia to maimoy kai ta loipa zwakia ths zoygklas den to anaferete eseis alla kserete ti ennow. Oso gia thn eleipsh sponsora eseis thn doyleia sas kanete kai emeis thn dikia mas kai mesa apo tis doyleies mas synthroynte oles oi lesxes.... Mas 'rixnoyn' kai prepei na leme kai eyxaristw gia ayto.... Syn ths allhs toy oti telika eimai ektos katatakshs to ema8a po to site. H lesxh den me enhmerwse kan ti apofashse...
-
Καλημέρα,
αν παρακολουθούσατε την συζήτηση στο συγκεκριμένο topic θα βλέπατα ότι ο ΣΧ έχει ήδη απαντήσει σχετικά με την καθυστέρηση. Δεν είχαμε καμμία ενημέρωση από την λέσχη (απουσιάζουν και από το site της οι συγκεκριμένες πληροφορίες). Σύμφωνοι, είμασταν και εμείς φάουλ, αλλά δεν νομίζω να πιστεύετε ότι είχαμε λόγο να αποκρύψουμε την αλήθεια. -
Aνίβα, Κώστα!
Απλα μαλακι...καμε. Είμαστε φάουλ. Δεν ψαχτήκαμε. Σνομπάραμε. Λείψαμε. Είμαστε χίλια φάουλ. ΔΕΝ έχουμε δικαιολογίες. Δεν κάνουμε όμως πολιτική!
Καλημερα!
Σ -
Κρίμα....και περίμενα με αγωνία το 'η ανάβαση Αιγείρας με το φακό του rally.gr'...... ...next time....
5η ΑΝΑΒΑΣΗ ΑΡΧΑΙΑΣ ΑΙΓΕΙΡΑΣ - 11,12/6/05