-
Καλά μερικοί αντιπρόσωποι έχουν κάνει την μ@λ@κι@ επιστήμη αυτό είναι γνωστό....Εδώ σου δίνουν το αμάξι και σου λένε πάρτο για μια μέρα μόνος σου και φέρτο πίσω. Η Opel στο δίνει για 48 ώρες και οι άλλοι τον χαβά τους....
-
Οι αρετές του Accord, όπως άλλωστε και του κάθε Honda φαίνονται περισσότερο με το πέρασμα του χρόνου.
Το αμάξι το εκτιμάς όσο περισσότερο το οδηγείς, ακόμα και μετά από 10 χρόνια, γιατί το κλειδί του είναι η αξιοπιστία.Τα περιοδικά έχουν τη δική τους σεβαστή γνώμη, αλλά κρίνουν στις λεπτομέρειες, ενώ όταν αγοράζεις αυτοκίνητο κρίνεις στην ουσία και το αμάξι θέλεις να πηγαίνει καλά χωρίς τριγμούς, να αποπνέει ποιότητα και να μη γίνεσαι θαμώνας των συνεργείων, ειδικά μετά από 2-3 χρόνια.
Κάνε ένα καλό 'παζάρι' (όπως πολύ σωστά λένε τα παιδιά) για test drive στο αυτόματο Accord και περιμένουμε εντυπώσεις!
-
Αυτό με την αντιπροσωπεία της Πάτρας δεν νομίζω να ισχύει. Όταν πήρα το δικό όλοι οι φίλοι μου επειδή δεν τους άφηνα να το ακουμπήσουν, πήγαν και έκαναν Test drive…………….Ζήτα τον Αντώνη που είναι πολύ καλό παιδί (είναι ο υπεύθυνος της Αουντι) και κλείσε ραντεβού να το πας μια βόλτα….
Κατερίνα δεν μου είπες αν μένεις αραχωβίτικα?? -
Κατερινα
Μερικες αποψεις και απο εμενα χωρις φοβο και πάθος
-
Οτι και εαν επιλέξεις, οδηγησε το πριν. Ειναι δικαιωμα σου και πρέπει να το απαιτήσεις. Τοσα χρήματα θα δώσεις στο κατω κατω....
-
Εαν θελεις Audi μην κοιτάξεις το 1.6 (Εαν είδες και το σχετικο topic οι περισσότεροι εδώ περα συμφωνουν οτι το 2.0 ειναι μονοδρομος εφοσον δεν εχεις προβλημα με τη διαφορα τιμης)
-
Το Accord ειναι εξαιρετικο value for money και σιγουρα στην πορεια του χρονου θα αποδειχτει τουλάχιστον τοσο αξιοπιστο οσο το Α4 (εγώ πιστεύω και περισσοτερο). Τώρα για την οδικη συμπεριφορα του σε σχέση με το Mazda 6 (το διλιτρο) που αναφερθηκε παραπάνω, παιδια μην κανουμε τετοιες συγκρισεις. Το 6άρι σε στήσιμο ειναι ΑΛΛΟΥ αλλά ειπαμε δεν μπορεις να τα εχεις ολα
-
Το Volvo S40 (νομιζω σου προτεινε ο giatros να το δεις) το εχω και εγώ εδώ και λιγες μερες , αλλά αφου εχεις θεσει αυστηρά επιλογη μεταξυ Audi ή Honda, δεν θα σου πώ τιποτα (εαν θελεις πληροφοριες, pm).
Επι της ουσιας, εαν μπορεις να πληρώσεις το Α4 2.0 (και σου αρέσει) παρε το, αλλιως Honda με κλειστά ματια
-
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
An το πάρεις από την αντιπροσωπεία της Πάτρας, όχι δεν έχει test drive. Μάλλον κρίνουν ότι θα πρέπει να δώσεις παραπάνω από 30.000€, και να πάρεις ένα αυτοκίνητο που δεν θα έχεις οδηγήσει πριν. Οταν εγώ το ζήτησα, μου έλεγαν κάτι περίεργα 'πες μας τι ώρα θα έρθεις να πάμε σε ένα γνωστό που το έχει και θα μας το δώσει' και άλλα τέτοια κουλά.
Αυτό με την αντιπροσωπεία της Πάτρας δεν νομίζω να ισχύει. Όταν πήρα το δικό όλοι οι φίλοι μου επειδή δεν τους άφηνα να το ακουμπήσουν, πήγαν και έκαναν Test drive…………….Ζήτα τον Αντώνη που είναι πολύ καλό παιδί (είναι ο υπεύθυνος της Αουντι) και κλείσε ραντεβού να το πας μια βόλτα….
Το έγραψα για την αντιπροσωπεία της ΗΟΝDA και όχι της ΑUDI. Tέλη Νοεμβρίου που πήγα εγώ, δεν είχαν
-
epeidh egine anafora sto krathma kai sthn sumperifora sto dromo san kollhmenos alfisti kai egw tha protinw thn 156
xerw einai palio! alla sigoura kalutero se epidwseis kai se krathma kai apo to a4 kai apo to honda. an exeis ta lefta tote to 1.8 einai apisto. apla koitaxe to... -
Λοιπόν είναι πρωί και αισθάονομαι τυχερή. Στολίζομαι και πάω να ζητήσω το Accord και ύστερα το mazda6 για test drive. Έφυγα θα σας πώ όταν γυρίσω.......
-
Aντε, καλή επιτυχία!!!
-
Ο χρήστης eker123 έγραψε:
Κατερίνα δεν μου είπες αν μένεις αραχωβίτικα??Όχι sorry.
-
Ο χρήστης katerina kaperoni έγραψε:
Λοιπόν είναι πρωί και αισθάονομαι τυχερή. Στολίζομαι και πάω να ζητήσω το Accord και ύστερα το mazda6 για test drive. Έφυγα θα σας πώ όταν γυρίσω.......Έχω και εγώ μία άλλη πρόταση.... ενδιαφέρουσα πιστεύω.
Subaru Legacy
-
Πήγα στην honda (Πάτρας) στην αρχή μου λέει :
'Αφήστε μου το κινητό σας (! )και θα κανονίσουμε με έναν πελάτη να φέρει το αυτοκινητό του (! ) να το δοκιμάσετε (! ).'Βάζω τα γέλια. : Απαντάω αρνητικά. Μου λέει:
' Δεν υπάρχει πρόβλημα από τον πελάτη για το αυτοκίνητο. Θα το πάρετε να κάνετε μια βόλτα (μαζί με τον ιδιοκτήτη (! ))'
Σηκώνομαι να φύγω λέγοντας πόσο λυπάμαι γιατί δεν μπορώ να πάρω ένα αυτοκίνητο το οποίο δεν έχω οδηγήσει μπλα-μπλα...μπλα.
Πάει σε ένα γραφείο μιλάει με κάποιον άλλον επιστρέφει και απάντα :'Την Δευτέρα μπορείτε? '
Ρωτάω δικό σας αυτοκίνητο ή πελάτη?' Όχι δικό μας' Την Δευτέρα λοιπόν, αλλά δεν καταλαβαίνω πού θα το βρεί? Επιφυλάσσομαι μην πάω την Δευτέρα και δω κανα αυτοκίνητο με κουκλάκια - παναγίτσες και κανα χριστιανό να ιδρώνει δίπλα του.... (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΣΟΥ!!!!)
Στην mazda δεν πρόλαβα να πάω. Για δίπλωμα δεν ρώτησε . -
-
Άψογη!!!
Τέτοια θέλουν οι αντιπρόσωποι! Περιμένουμε τη Δευτέρα τις εντυπώσεις σου!!! -
Πήγα στην honda (Πάτρας) στην αρχή μου λέει :
'Αφήστε μου το κινητό σας (! )και θα κανονίσουμε με έναν πελάτη να φέρει το αυτοκινητό του (! ) να το δοκιμάσετε (! ).'Βάζω τα γέλια. : Απαντάω αρνητικά. Μου λέει:
' Δεν υπάρχει πρόβλημα από τον πελάτη για το αυτοκίνητο. Θα το πάρετε να κάνετε μια βόλτα (μαζί με τον ιδιοκτήτη (! ))'
Σηκώνομαι να φύγω λέγοντας πόσο λυπάμαι γιατί δεν μπορώ να πάρω ένα αυτοκίνητο το οποίο δεν έχω οδηγήσει μπλα-μπλα...μπλα.
Πάει σε ένα γραφείο μιλάει με κάποιον άλλον επιστρέφει και απάντα :'Την Δευτέρα μπορείτε? '
Ρωτάω δικό σας αυτοκίνητο ή πελάτη?' Όχι δικό μας' Την Δευτέρα λοιπόν, αλλά δεν καταλαβαίνω πού θα το βρεί? Επιφυλάσσομαι μην πάω την Δευτέρα και δω κανα αυτοκίνητο με κουκλάκια - παναγίτσες και κανα χριστιανό να ιδρώνει δίπλα του.... (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΣΟΥ!!!!)
Στην mazda δεν πρόλαβα να πάω. Για δίπλωμα δεν ρώτησε .δεν σου ειπα οτι το παν ειναι να κανεις το σωστο παζαρι?
-
Και σκ..τα για να τα πώ όπως είναι. Εχθές ΤΖΙΦΟΣ. Δεν είχε τουτούνι. Πήγα αργά ( ) λέει και να πάω σήμερα. Τώρα που γράφω ετοιμάζομαι να πάω. Αν και όπως έχει εξελιχθεί η μέρα (η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται και η σημερινή μέρα δεν ήταν τέτοια), μάλλον πάλι με τη χαρά θα μείνω.
....... Φθάνω εχθές και δεν βλέπω τουτού...... Λέω μπορεί να είναι πιο δίπλα και να μην το είδα..........αμ δε!..........Πάντως αν δεν το αγοράσω θα είναι λόγω αντιπροσωπείας
Ευχηθείτε καλή τύχη............. και το αυτοκίνητο να είναι εκεί και να με περιμένει γιατί ποιός τον σώζει τον αντιπρόσωπο.....
-
Και για άλλη μία φορά δεν είχε τουτούνι!!!
Να πάω το απόγευμα........
(βέβαια μετά τον πανικό που επικράτησε μέσα στην αντιπροσωπεία νομίζω πως το απόγευμα θα είναι εκεί....)
Σας χαιρετώ και πάω να φάω να πάρω δυνάμεις.... -
Εχθές ΤΖΙΦΟΣ. Δεν είχε τουτούνι
Γνωστή η μανία των γυναικών με τα τουτούνια!
Αλλά στις μέρες μας έχουν γίνει και δυσεύρετα!
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Θα παρακαλούσα οποιονδήποτε θελήσει να σχολιάσει ή να απάντήσει σε 'δημοσίευμα' μου να προσπαθήσει να μην με προσβάλει...
-
Θα παρακαλούσα οποιονδήποτε θελήσει να σχολιάσει ή να απάντήσει σε 'δημοσίευμα' μου να προσπαθήσει να μην με προσβάλει...
Δεν είχα πρόθεση να σε προσβάλλω. Ένα αστείο ήταν.
Αν όμως ένιωσες ότι προσβάλλεσαι σου ζητώ συγγνώμη. -
Δεκτή.
Ti na parw? Πήρα,πήρα...HONDA!!!