-
Επόμενος σταθμός η πίστα της Αυστρίας. Ο αγώνας θα διεξαχθεί αυτή τη Κυριακή 19 Ιουνίου τη συνηθισμένη πλέον ώρα. Ο ανταγωνισμός ολοένα και αυξάνει όπως και οι συμμετοχές και ειδικά σε αυτόν τον αγώνα η μάχη τουλάχιστον για τη pole position θα είναι καυτή αφού επειδή η πίστα είναι μικρή τόσο σε μήκος όσο και σε χρόνο, αυτό έχει σαν αποτέλεσμα και οι διαφορές να είναι πάρα πολύ μικρές.
Κατά την άποψή μου δεν είναι δύσκολο να βρεις το ιδανικό στήσιμο μιας και θεωρείται σχετικά εύκολη πίστα και οι χρόνοι νομίζω θα είναι μέσα στο 1.06-1.07 για τους περισσότερους συμμετέχοντες.
Καλή προπόνηση παδιά!
-
Επόμενος σταθμός η πίστα της Αυστρίας. Ο αγώνας θα διεξαχθεί αυτή τη Κυριακή 19 Ιουνίου τη συνηθισμένη πλέον ώρα. Ο ανταγωνισμός ολοένα και αυξάνει όπως και οι συμμετοχές και ειδικά σε αυτόν τον αγώνα η μάχη τουλάχιστον για τη pole position θα είναι καυτή αφού επειδή η πίστα είναι μικρή τόσο σε μήκος όσο και σε χρόνο, αυτό έχει σαν αποτέλεσμα και οι διαφορές να είναι πάρα πολύ μικρές.
Κατά την άποψή μου δεν είναι δύσκολο να βρεις το ιδανικό στήσιμο μιας και θεωρείται σχετικά εύκολη πίστα και οι χρόνοι νομίζω θα είναι μέσα στο 1.06-1.07 για τους περισσότερους συμμετέχοντες.
Καλή προπόνηση παδιά!
-
Καλή προπόνηση παδιά!
-
Μπορεί οι περισσότεροι να είναι στο 1.06-1.07 αλλά εγώ είμαι ακόμα στο 1.09. Το brake duct size και το radiator πως αλλάζουν το set-up, τί κάνουν δηλαδή?
Ξέρετε κάποιο site για να βρω έτοιμα set-up ή οδηγίες για αυτό? -
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Μπορεί οι περισσότεροι να είναι στο 1.06-1.07 αλλά εγώ είμαι ακόμα στο 1.09. Το brake duct size και το radiator πως αλλάζουν το set-up, τί κάνουν δηλαδή?
Ξέρετε κάποιο site για να βρω έτοιμα set-up ή οδηγίες για αυτό?όσο μικρότερο σε αριθμητικό μέγεθος τόσο καλύτερα, αν πχ το έχεις στο μέγιστο και το βάλεις στο ελάχιστο, λογικά κερδίζεις 1 δευτ κατά μέσο όρο.
-
Εμ, πεσ'το έτσι...1.08.775.
-
Εμ, πεσ'το έτσι...1.08.775. -
Αν τα υπολογίζω σωστά ο αγώνας στην Ινδιανάπολη θα ξεκινήσει στις 9 το βράδυ, οπότε δεν μπορύμε να ξεκινήσουμε κανόνικα. Πρεπει να αλλάξουμε λίγο την ώρα πάλι.
-
ναι 9 το βράδυ είναι ο αγώνας η διάρκεια του οποίου υπολογίζεται σε 1.30 ώρα περίπου. Τι προτείνετε να κάνουμε? Να ξεκινήσουμε τα ελεύθερα δοκιμαστικά 23.00 ή 23.15?
-
Τι ώρα θα φάμε άραγε...;
-
Ξέρετε κάποιο site για να βρω έτοιμα set-up ή οδηγίες για αυτό?Μπες στο http://www.m4driving.it/files/2083.html. Με αυτά τα setup - pack θα κατεβάσεις κι' άλλο!!
-
Ο χρήστης FireBro έγραψε:
Τι ώρα θα φάμε άραγε...;Μόνο μην φας την ώρα του αγώνα γιατί με αυτά που κάνει ο Monty τώρα τελεύταία μπορεί να έχουμε κανένα ατύχημα.
sikrip... thanks!
-
εγω ειμαι στο 1:08:200
τι διαολο με minardi τρεχω που εχει τα χρωματα της Ferrari???υπαρχει περιπτωση να μην 'παει' επειδη δεν εχω καποιο patch?? [/img]
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
τι διαολο με minardi τρεχω που εχει τα χρωματα της Ferrari???υπαρχει περιπτωση να μην 'παει' επειδη δεν εχω καποιο patch?? [/img]
Τα 1:06 - 1:07 που ανέφερε ο MS είναι με τα βοηθήματα ενεργοποιημένα(υποθέτω ). Τα έχεις ενεργοποιήσει? Επίσης πρέπει να βγάλεις το brake assistant(με το F3). Μετά έρχεται το setup: δοκίμασε να κατεβάσεις τα setup που υπάρχουν στο link που έδωσα σε παραπάνω post. Και τέλος φυσικά πρέπει να βρείς τον σωστό τρόπο οδήγησης... γραμμές κλπ.
-
Ο χρήστης sikrip έγραψε:
Τα 1:06 - 1:07 που ανέφερε ο MS είναι με τα βοηθήματα ενεργοποιημένα(υποθέτω ).
ναι, με κάποια ενεργοποιημένα. Απλά ανέφερα αυτό το χρόνο για να... 'ζορίσω' μερικούς να δουλέψουν περισσότερο και να έχουμε μεγαλύτερο ανταγωνισμό
-
Εγώ τα βοηθήματα που χρησιμοποιώ είναι το shifting, TC και stability. Εννοείται με πληκτρολόγιο. Δεν θέλω να χρησιμοποιώ άλλα γιατί θεωρώ πως ''κοροιδεύω'' τον εαυτό μου αφού ο χρόνος δεν αφορά τις οδηγικές μου ικανότητες( εδώ γελάμε ) αλλά την ικανότητα του υπολογιστή να με διορθώνει.
Πάντως στα στην σελιδα με τα set-up που ανέφερε ο sikrip αναφέρει πως το καλύτερο μονοθέσιο είναι η Williams. Αλλά η καρδιά μου λέει άλλα.
-
Ο χρήστης sikrip έγραψε:
Τα 1:06 - 1:07 που ανέφερε ο MS είναι με τα βοηθήματα ενεργοποιημένα(υποθέτω ). Τα έχεις ενεργοποιήσει? Επίσης πρέπει να βγάλεις το brake assistant(με το F3). Μετά έρχεται το setup: δοκίμασε να κατεβάσεις τα setup που υπάρχουν στο link που έδωσα σε παραπάνω post. Και τέλος φυσικά πρέπει να βρείς τον σωστό τρόπο οδήγησης... γραμμές κλπ.
ναι εχω καποια ενεργοποιημενα, αλλα και παλι μολις καταφερα να κανω 1:07:9
δοκιμασα και τα σετ απ που εδωσες αλλα δε νομιζω οτι χρονοι 1:06 ειναι εφικτοι, ισως θελει πολυ προσπαθεια.
για γραμμες κτλ δε το συζηταω
αυτος που εκανε τα σετ απ μιλαει για χρονο 1:04, που δεν νομιζω οτι υπαρχει περιπτωση να γινει!! Τι λετε?
edit
μετα απο λυσσαλεα μαχη με τα χειριστηρια 1:06:825 -
@ MS: καλά έκανες, ο ανταγωνισμός είναι καλός, και εγώ εξάλλου γι' αυτό βοηθάω - όσο μπορώ - με τα setup!!!
@ Theofaman: όντος η Williams είναι το καλύτερο μονοθέσιο(με λίγη διαφορά). Εμένα η καρδιά μου λέει Toyota αλλά ... δεν έχω ελπίδες με την TF102!!!
-
αν οι περισσοτεροι γράφουν χρόνους στο 1.06 καταλαβαίνετε τι αγώνας πρόκειτε να διεξαχθεί τη Κυριακή. Ειδικά στα δοκιμαστικά οι διαφορές θα είναι πολύ μικρές.
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
αν οι περισσοτεροι γράφουν χρόνους στο 1.06Ε οχι και οι περισσότεροι...
Πάντως εγώ προβλέπω από την μεριά μου έναν αγώνα αντοχής- αναμονής, χάνοντας 1.5δλτ στον γύρο και περιμένοντας κάποιο λάθος από τους προπορευόμενους.
EDIT:1.08.168 and going down...
6ος Αγώνας AUSTRIA 2002 (REMATCH) 25 (ΣΑΒΒΑΤΟ) ΙΟΥΝΙΟΥ 2005