-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
άλλο 'πουλί' πίσω από το 'πουλί' ή το 'πουλί' μαϊμού??? Μετά από 5 σελίδες πουλοσυζήτηση, πουλοκαυγά και ξεπουπούλιασμα, μπέρδεψα τα πουλιά!όποιος διαβάσει μόνο τα bold και κάνει κακούς συνειρμούς, το πονηρό μυαλό του θα φταίει!
κι όχι τιποτ' άλλο, έχεις αλλάξει και αβατάρ
-
fixed!
-
Τρια πουλακια καθονταν και πλεκανε πουλοβερ.
Ολη την οικογενεια της Ελενης θελετε να μαθετε βρε παλιοπαιδα; -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ολη την οικογενεια της Ελενης θελετε να μαθετε βρε παλιοπαιδα;και μη ρωτήσει κανείς ποιας Ελένης ε;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ολη την οικογενεια της Ελενης θελετε να μαθετε βρε παλιοπαιδα;και μη ρωτήσει κανείς ποιας Ελένης ε;
μας απειλείς???
BAN HIM!!!
(ΙΚΕ πού είναι εκείνη η φωτό?) -
Τώρα που είναι ο μοντερέιτορ να διαχωρίσει την μπούρδα από το θέμα;
Ασχέτως αν συμφωνεί με το θέμα, αν τον βολεύει, αν πιστεύει (ή θέλει να πιστεύει) πως το ίδιο το θέμα είναι μπούρδα ή όχι...Δύο μέτρα, δύο σταθμά και αυτά που έγραψα στην προηγούμενη σελίδα περνάνε ντούκου, όπως κάθε τι που ζορίζει...
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Ασχέτως αν συμφωνεί με το θέμα, αν τον βολεύει, αν πιστεύει (ή θέλει να πιστεύει) πως το ίδιο το θέμα είναι μπούρδα ή όχι...Δύο μέτρα, δύο σταθμά και αυτά που έγραψα στην προηγούμενη σελίδα περνάνε ντούκου, όπως κάθε τι που ζορίζει...
Όχι και μπούρδα η Ελενίτσα.
edit: σαφώς και κάνω χαβαλέ. Ο λόγος είναι ότι για όνομα του Θεού.. είναι απλά ένα forum αυτοκίνησης και κοίτα με τι ασχολείστε.
Φιλικά. -
Ο χρήστης skye έγραψε:
edit: σαφώς και κάνω χαβαλέ. Ο λόγος είναι ότι για όνομα του Θεού.. είναι απλά ένα forum αυτοκίνησης και κοίτα με τι ασχολείστε.
Φιλικά.ε ναι δίκιο έχεις, άντε λοιπόν ξεκολλάτε και χαλαρώστε
-
δεν φωνάζεις την παρέα για να τον καταστήσεις άθλια μειονότητα,
:Πάς καλά ρε;
Οσοι απαντήσαμε παραπάνω,είμαστε βαλτοί από τούς μοντερέιτορς;
Καί τό λές αυτό εσύ; -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
δεν φωνάζεις την παρέα για να τον καταστήσεις άθλια μειονότητα,
:Πάς καλά ρε;
Οσοι απαντήσαμε παραπάνω,είμαστε βαλτοί από τούς μοντερέιτορς;
Καί τό λές αυτό εσύ;-
Πάω ΜΙΑ ΧΑΡΑ, κι ας μου το ρωτάς με evil φατσούλες (τουλάχιστον δεν μου λες 'ψόφια' φιλικά στο τέλος, αυτό το εκτιμώ ).
Εσύ πως πας; -
δε μίλησα προσωπικά (αλλά είσαι ο μόνος ως τώρα τουλάχιστον που απάντησε και μάλιστα στο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ)
-
μπορεί να μην τους πήρε/αν τηλέφωνο ή να έστειλε/αν email, αλλά να είχε γίνει κατ ιδίαν συζήτηση μετά από περασμένη αντίστοιχου κάλλους σκηνή και άμεσα ή έμμεσα να έπιασε/αν την παρέα στο φιλότιμο να τον/τους βοηθήσουν (ή 'βοηθήσουν') αν επαναληφθεί.
-
Ναι, εγώ το λέω, εκτός αν έχεις υπόνοιες πως η δημοσίευσή μου έχει αλλοιωθεί, ή (εκεί θα τσακωθούμε όμως) πως δεν είμαι ικανός προς σκέψη και συγγραφή...
-
-
-
Πάω ΜΙΑ ΧΑΡΑ, κι ας μου το ρωτάς με evil φατσούλες (τουλάχιστον δεν μου λες 'ψόφια' φιλικά στο τέλος, αυτό το εκτιμώ ).
Εσύ πως πας; -
δε μίλησα προσωπικά (αλλά είσαι ο μόνος ως τώρα τουλάχιστον που απάντησε και μάλιστα στο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ)
-
μπορεί να μην τους πήρε/αν τηλέφωνο ή να έστειλε/αν email, αλλά να είχε γίνει κατ ιδίαν συζήτηση μετά από περασμένη αντίστοιχου κάλλους σκηνή και άμεσα ή έμμεσα να έπιασε/αν την παρέα στο φιλότιμο να τον/τους βοηθήσουν (ή 'βοηθήσουν') αν επαναληφθεί.
-
Ναι, εγώ το λέω, εκτός αν έχεις υπόνοιες πως η δημοσίευσή μου έχει αλλοιωθεί, ή (εκεί θα τσακωθούμε όμως) πως δεν είμαι ικανός προς σκέψη και συγγραφή...
Αν δέν τό κατάλαβες,η συζήτηση αυτή γίνεται μέσα στό φόρουμ,πού είναι χώρος ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ.
Οποιος βλέπει τό θέμα,μπορεί να απαντήσει ελεύθερα.
Διαφωνείς;
πώς συμπέρανες ρε θηρίο ότι μας μάζεψε ο μόντ γιά να τήν 'πέσουμε' στόν φτωχό ρόντράνερ;
Είσαι μέντιουμ; -
-
ΚΑΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΣ
Ο χρήστης roadrunner_gr έγραψε:
Tα έφτιαξα με την Ελένη, ωραία κοπέλα.
ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ Ο SKYE ΤΑ ΕΦΤΕΙΑΞΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ!!!!
ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ - ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟΒΟΛΗΣ ΜΟΝΤΕΡΕΙΤΟΡ!!!!
Ασχετο με το θέμα![kouk]
Ο ΚΟΥΚ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ!!!
ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΑ ΟΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΕ!
ΕΥΓΕ! ΕΞΑΙΡΕΤΟ ΥΦΟΣ! ΑΠΑΡΑΜΙΛΟ ΗΘΟΣ!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
-
Εσύ πως πας; -
-
-
Αν δέν τό κατάλαβες,η συζήτηση αυτή γίνεται μέσα στό φόρουμ,πού είναι χώρος ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ.
Οποιος βλέπει τό θέμα,μπορεί να απαντήσει ελεύθερα.
Διαφωνείς;
πώς συμπέρανες ρε θηρίο ότι μας μάζεψε ο μόντ γιά να τήν 'πέσουμε' στόν φτωχό ρόντράνερ;
Είσαι μέντιουμ;Μήπως γιατί είναι πάντα τα ίδια και τα ίδια (συνδεόμενα με φιλικούς δεσμούς μεταξύ τους και στα οποία περιλαμβάνονται ΚΑΙ διαχειριστές) άτομα που την πέφτουν, ενίοτε χυδαιότατα, σε όποιον δεν γουστάρουν;
-
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Μήπως γιατί είναι πάντα τα ίδια και τα ίδια (συνδεόμενα με φιλικούς δεσμούς μεταξύ τους και στα οποία περιλαμβάνονται ΚΑΙ διαχειριστές) άτομα που την πέφτουν, ενίοτε χυδαιότατα, σε όποιον δεν γουστάρουν;
Δέν δίνεις καί μερικά παραδείγματα γιά καταλάβουμε καί εμείς οι υπόλοιποι;
Ξέρεις (εσύ προσωπικά) ότι ουδέποτε δέχτηκα να υπερασπίσω (άκου να δείς τί είπε το άτομο ) κάποιον πού με προσκάλεσε καί να γίνουμε αγέλη λύκων.
Μιλάω σωστά; -
Συγγνώμη,αλλά για να καταλάβω!
Η κατηγορία, πέραν του ότι οι moderators είναι φασίστες, αφορά και τις φιλικές σχέσεις που μπορεί να υπάρχουν μεταξύ των μελών?
Περνάει μήπως από το μυαλό κάποιου, ότι ίσως ελεύθερα σκεπτόμενοι άνθρωποι, έχουν περίπου τις ίδιες απόψεις για ένα θέμα?
Η εξ ιδίων κρίνουμε τα αλλότρια?!!
Σε αυτό το Φόρουμ είμαστε μια παρέα!!!Μεγάλη αλλά παρέα!
Ανθρώπων, όχι λύκων!!!
Πιθανόν να μην είναι στραβός ο γιαλός αλλά στραβά να αρμενίζετε!!! -
Παραδείγματα υπάρχουν πάρα πολλά. Κι επιπλέον, εγώ δεν μίλησα προσωπικά για σένα, άρα δεν βλέπω το λόγο να θιχτείς.
-
skye έγραψε:
Tα έφτιαξα με την Ελένη, ωραία κοπέλα.ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ Ο SKYE ΤΑ ΕΦΤΕΙΑΞΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ!!!!
Το ότι postάρισες στη συζήτηση Τεχνικά Θέματα - Βελτιώσεις - Colt cz3 & czt, το παραπάνω δε νομίζω ότι ήταν σχετικό.
Τώρα για τα αλλά που γράφεις δεν ξέρω αν έχεις δίκιο η άδικο. Θα μπορούσες ίσως να επικοινωνήσεις πρώτα με τους ιδιοκτήτες του 4TF και αν δεν εύρισκες ανταπόκριση μετά να έκανες τη δημοσίευση σου.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Παραδείγματα υπάρχουν πάρα πολλά. Κι επιπλέον, εγώ δεν μίλησα προσωπικά για σένα, άρα δεν βλέπω το λόγο να θιχτείς.Διαβάζεις αυτά που θέλεις ετσι?
Γράφω γενικά και σαν ένας από τους διαχειριστές που 'κατηγορείς'!
Είδες πουθενά να αναφέρομαι προσωπικά στο άτομό μου?!!!
-
Σ' ενοχλεί κάτι Γιώργο; Και αν κρίνω από τις τοποθετήσεις σου σχετικά με τους moderators εδώ και καιρό, αυτό το κάτι πρέπει να σ' ενοχλεί πάρα πολύ...
Δημόσια συζήτηση θα κάνουμε; ότι θέλεις στείλε pm να σου λύσω τυχόν απορίες που έχεις και επαναλαμβάνεις εδώ και αρκετό καιρό...
Και μόνο που το θέμα αυτό εξακολουθεί να είναι ανοιχτό και να γράφει ο καθένας ότι του κατέβει κατά των moderators δίνει απαντήσεις σε κακόβουλες τοποθετήσεις με μοναδικό σκοπό τη δημιουργία εντυπώσεων και προβλημάτων.
-
Ο χρήστης roadrunner_gr έγραψε:
Tα έφτιαξα με την Ελένη, ωραία κοπέλα.
ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ Ο SKYE ΤΑ ΕΦΤΕΙΑΞΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ!!!!
Ασχτο με το θεμα!
Προσπαθείς να αποδείξεις κάτι?[kouk]ΑΠΑΙΧΤΟΣ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ!
ΒΡΗΚΕ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟ!!!!
ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΤΕ ΤΟΝ!
ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟ ΠΑΝΤΟΥ , ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ Η ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΙ ΜΟΝΤΕΡΕΙΤΟΡΣ ΚΡΙΝΟΥΝ!
Να το χαίρεστε το πουλάκι σας
τι έγινε δεν είναι πλέον αρεστό με τα χαριτωμένα στιχάκια του?
ή κολήσατε με τις απειλές του ότι θα σας κάνει μηνύσεις?
Σιγά μην μας κάνει ντα ο γραμματέας της διαπλοκής
ποιος έχει έφεση στα λατινικά, στους στίχους και στο ψάξιμο στο ίντερνετ εκτός από το πουλάκι?
το κακό είναι ότι οι κουμπάροι των θεματοφυλάκων των παραδόσεων έχουν τουλάχιστον 3 ID και από τα συφραζόμενα θεματοφύλακες τουλάχιστον 2 οπότε στο σπίτι του κρεμασμένου...
για να μην ξεχνάμε τότε που έβαζε ο ίδιος κουίζ για μένα και απαντούσε με άλλο ID τάχα για να μαλώσει τον άλλο.δυστυχώς κατάλαβα αργά το παιχνίδι του δεν πειράζει μαγκιά του πονηρός πιάστηκε ο αχάριστος
ποιός όμως παρενέβη για να του βάλει φρένο?
κανείς! οπότε δεν έχετε δικαίωμα να πειράξετε το πουλί κι ας μου σπαει τ΄α@@@@ια ο @@@@@@@
ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟΒΟΛΗΣ ΜΟΝΤΕΡΕΙΤΟΡ