-
'Οτι και αν συμβαίνει με τον συγκεκριμένο θεσμό (τα περισσότερα ειπώθηκαν παραπάνω), φαίνεται καθαρά ότι το megane αλλά και το 6, είναι πάρα πολύ καλά αυτοκίνητα της μικρομεσαίας και μεσαίας κατηγορίας, ασφαλή και οικονομικά και σίγουρα θα κάνουν καρριέρα και πωλήσεις (το 6αρι όχι και τόσο πολλές ) στην Ευρώπη. Όσο και προκατειλημένα και αν ψηφίζουν, τα απορελέσματα έχουν ισχυρή δόση αλήθειας. Ο ΚΚ, όπως κάθε χρόνο, πιστεύω να μας αναλύσει και να μας τεκμιριώσει (στο επόμενο τευχος) τουε λόγους που ψηφισε μ'αυτόν το τρόπο, ο οποίος είναι σχεδόν αυτός του τελικού αποτελέσματος.
-
Κατά τη γνώμη μου, η κατάκτηση της πρώτης θέσης από το Megane ήταν αναμενόμενη. Αυτό που ακόμα δεν μπορώ να 'χωνέψω' είναι πώς το C3 βρέθηκε τρίτο, ξεπερνώντας σε βαθμούς τα άλλα δύο 'μικρά'. Θα ήθελα μια πειστική εξήγηση πάνω σε αυτό το θέμα.
-
-
Ο χρήστης odiki_asfaleia έγραψε:
Η δικια μου πρόβλεψη:- Renault Megane
- Mazda 6
- Honda Jazz η Citroen C3
Ψηφισα Megane δαγκωτο.
Το Mazda επισης ειναι πολυ καλο.
Την Honda την εκτιμω αφανταστα, αλλα δεν μου αρεσει εμφανισιακα το Jazz.
Αντιθετα το C3 ειναι πανεμορφο κατα τη γνωμη μου.
Το Fiesta ειναι καλο και απλο στην εμφανιση.
Το Vectra μου πεφτει λιγο βαρυ και για την Mercedes δεν ξερω δεν απαντω.
Αληθεια οποιος κανει σωστη προβλεψη κερδιζει τιποτα?
Για σκεφτειτε κατι.
Γιουπιιιιι!!!!!!
Απο την προβλεψη μου για τα τρια πρωτα επιασα και τα τρια και μαλιστα με την σωστη σειρα. Κριμα που δεν εχει δωρο!!! (ενα megane εστω και μινιατουρα) -
Η δικια μου πρόβλεψη:
- Renault Megane
- Mazda 6
- Honda Jazz η Citroen C3
Ψηφισα Megane δαγκωτο.
Το Mazda επισης ειναι πολυ καλο.
Την Honda την εκτιμω αφανταστα, αλλα δεν μου αρεσει εμφανισιακα το Jazz.
Αντιθετα το C3 ειναι πανεμορφο κατα τη γνωμη μου.
Το Fiesta ειναι καλο και απλο στην εμφανιση.
Το Vectra μου πεφτει λιγο βαρυ και για την Mercedes δεν ξερω δεν απαντω.
Αληθεια οποιος κανει σωστη προβλεψη κερδιζει τιποτα?
Για σκεφτειτε κατι.
Γιουπιιιιι!!!!!!
Απο την προβλεψη μου για τα τρια πρωτα επιασα και τα τρια και μαλιστα με την σωστη σειρα. Κριμα που δεν εχει δωρο!!! (ενα megane εστω και μινιατουρα)Κερδίζεις την αναγνώριση του Φόρουμ, ως εκλογικός αναλυτής!!
-
Ο χρήστης gatony έγραψε:
Θα τους χάλαγε να βγάζαν το 6άρι? Φοβούνται μην φωνάζουν οι ευρωπαίοι? Ή μήπως λένε αφού βγήκε το '93 το MICRA και το '00 το ΥARIS θα βγάλουμε γιαπωνέζικο μετά από 7 χρόνια(δηλ.το 2007).
Σε 39 χρόνια (σύμφωνα με το in.gr/auto)μόνο 2 φορές έχει πάρει τον τίτλο γιαπωνέζικο αυτοκίνητο.
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!Στην Ευρώπη κερδίζουν τον τίτλο του COTY ευρωπαϊκά αυτοκίνητα (ως επί το πλείστον), ενώ στην Ιαπωνία κερδίζουν ιαπωνικά. Το γεγονός αυτό πιθανόν να υποδηλώνει διαφορετική ιεράρχηση των κριτηρίων, που χρησιμοποιούν Ευρωπαίοι και Ιάπωνες, για την αξιολόγηση των αυτοκινήτων. Βέβαια, ποτέ δεν μπορεί να αποκλειστεί η πιθανότητα της συμπαιγνίας (κι εμένα μου αρέσει η «συνωμοσιολογία» ).
Όσο αφορά το Mazda 6, μπορεί να μην κέρδισε, αλλά η κατάκτηση της δεύτερης θέσης, ξεπερνώντας κατά πολύ σε βαθμούς το Vectra, υποδεικνύει ότι αναγνωρίστηκε η αξία του από τους Ευρωπαίους. Εξάλλου, κύριος «εμπορικός αντίπαλος» του 6 δεν είναι το Megane, αλλά το Vectra και τα υπόλοιπα μοντέλα της μεσαίας κατηγορίας.
Μην ξεχνάμε κάτι σημαντικό. Ο διαγωνισμός αυτός αδυνατεί να αξιολογήσει την αξιοπιστία των αυτοκινήτων, η οποία κρίνεται σε βάθος χρόνου. Ο νοών νοείτω.
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Κερδίζεις την αναγνώριση του Φόρουμ, ως εκλογικός αναλυτής!!Ειναι καλος ......τιτλος αυτος? Χρειαζομαι κουστουμι τωρα?
-
Κερδίζεις την αναγνώριση του Φόρουμ, ως εκλογικός αναλυτής!!
Ειναι καλος ......τιτλος αυτος? Χρειαζομαι κουστουμι τωρα?
Θα σε καλέσουμε σε πάνελ για να σχολιάζεις τα επικείμενα αποτελέσματα αν κάνουμε εκλογές να εκλέξουμε κάτι!!
Car Of The Year 2003 (ψηφίστε και... μην κερδίστε)!!!