-
10065ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΠΑΤΟΝ ΣΤΗΝ FERRARI ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟΝ ΜΟΝΤΟΓΙΑ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.
-
10065ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΠΑΤΟΝ ΣΤΗΝ FERRARI ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟΝ ΜΟΝΤΟΓΙΑ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.
-
Καλησπέρα σε όλη την ομάδα.Όπως αναφέρω και στο τίτλο αντιμετωπίζω πρόβλημα με το αυτοκίνητο.Και συγκεκριμένα στον χιλιομετρητή και τον υπολογιστή ταξιδιού.Τα ψηφία έχουν αρχίσει να ξεθωριάζουν.Δεν ξέρω πως να το δικαιολογήσω.Έχει αντιμετωπίσει κανείς κάτι ανάλογο;
-
Ο χρήστης george manousakis έγραψε:
Καλησπέρα σε όλη την ομάδα.Όπως αναφέρω και στο τίτλο αντιμετωπίζω πρόβλημα με το αυτοκίνητο.Και συγκεκριμένα στον χιλιομετρητή και τον υπολογιστή ταξιδιού.Τα ψηφία έχουν αρχίσει να ξεθωριάζουν.Δεν ξέρω πως να το δικαιολογήσω.Έχει αντιμετωπίσει κανείς κάτι ανάλογο;Δεν χρειάζεται κάποιος να το δικαιολόγησει κάπως είναι φανερό ότι η τα κονσολακια του καντράν τα έχουν ψιλοπαιξει και χρειάζοντε αντικατάσταση. Μάλλον έχει ένα καλο κόστος αυτό.
Από την άλλη έχεις αλλά θέματα? Κάποια πτώση στο φωτισμό η κάποια δυσλιτουργεια στο ράδιο κ. Λ.? Κάτι που τέλος πάντων να έχει να κάνει με τα ρευματαΣτάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καηκε η οθόνη απο τον ήλιο.
-
Παλιότερα στο δικό μου,Peugeot 307,δεν έβλεπα την ώρα στην οθόνη του υπολογιστή.Τελικά ήταν μια απλή 'βλάβη'.Είχε καεί ένα λαμπάκι 'ψείρα'.Αντικαταστάθηκαν και τώρα,5-6 χρόνια μετά,κανένα πρόβλημα.Μήπως και στο Skoda υπάρχει κάποιο λαμπάκι που δεν είναι σε καλή κατάσταση;
-
Κλασσικη περίπτωση βλαβης. Αλλαγή λεντ στη μικρη οθόνη του χιλιομετροδεικτη. Σε οποιοδήποτε κατάστημα που επισκευάζουν κοντέρ στο φτιάχνουν, εγω έχω εμπειρία από έναν Μπλέτσα στη Θηβων. Σε 30’ είχε φτιάξει ακριβώς την ίδια δυσλειτουργία σε Fabia, δίχως μάλιστα να πειραχτούν τα χλμ. Νομίζω 60 ευρώ αν θυμάμαι καλα, τσούζει κάπως... Γενικά ρωτα κ αλλου.
Sent from my iPhone using Tapatalk.
-
Ο χρήστης downhill έγραψε:
Παλιότερα στο δικό μου,Peugeot 307,δεν έβλεπα την ώρα στην οθόνη του υπολογιστή.Τελικά ήταν μια απλή 'βλάβη'.Είχε καεί ένα λαμπάκι 'ψείρα'.Αντικαταστάθηκαν και τώρα,5-6 χρόνια μετά,κανένα πρόβλημα.Μήπως και στο Skoda υπάρχει κάποιο λαμπάκι που δεν είναι σε καλή κατάσταση;Τα γερμανικά είχαν από παλιά Led οθονακια (της πλάκας η πρώτη γενιά βέβαια) αλλά όχι λαμπάκια
Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.Ελπίζω μόλις βρω λίγο χρόνο να καταφέρω να το πάω σε ηλεκτρολόγο...
Πρόβλημα σε Skoda Octavia 2002