-
10065ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΠΑΤΟΝ ΣΤΗΝ FERRARI ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟΝ ΜΟΝΤΟΓΙΑ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.
-
10065ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΠΑΤΟΝ ΣΤΗΝ FERRARI ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟΝ ΜΟΝΤΟΓΙΑ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.
-
κανε ενα καθαρισμο τα μπεκ βενζινης, μηπως καποιο κατουραει και ανεβαζει τους χρονους ψεκασμου, επειτα πανε μετρα καυσαερια
-
Ναι θα του κάνω με υπερηχους μπας και άλλωστε καλώ θα κάνει δοκίμασα με καθαριστικό βενζίνης redex και με ένα αμερικανικό που είναι για τα μπεκ όταν βάζω καθαριστικό λοιπόν μου ανάβει λαμπάκι πλούσιο μείγμα κάθε 200 χλμ από κει και πέρα με σκετη βενζίνη κάθε 60-70 χλμ με υγραέριο κάθε 50χλμ πάντως αν κατουραγε κάποιο μπεκ δεν θα ρεταριζε; έβγαλα και τα καλώδια του υγραερίου καλυτερέψει στα χαμηλά αλλά χειροτέρεψε στις 2500 στροφές το μονοξειδιο
-
Η κάποια στεκα δεν πατάει καλά ή με το υγραεριο αν έγινε κοψε ραψε @@@@@ το σύμπαν. Δείτε την καλωδιωση του κινητηρα και τις στεκες, όπως και καλωδιωση λαμδα.
-
Η στέκα τι είναι; το σκεφτόμουν για την καλωδίωση αλλά 3 χρόνια ήταν εντάξει στα καυσαερια πάντως άκρη δεν βρίσκω όπως πάει θα δω μπεκ αντλία βενζίνης θα δοκιμάσω και άλλον μεταχειρισμένο εγκέφαλο και καλωδίωση
-
Στεκα-φυσα.
-
Α οκ ευχαριστώ καλά πατάνε στεγνές από λάδι ειναι δεν φαίνεται κάτι περίεργο το θέμα είναι ποιος τα τσεκάρει αυτά πήγα σε ηλεκτρολόγο mercedes το βάζει μηχάνημα βλέπει την βλαβη p172 λιπαρό μείγμα σε μερικό φορτιο 10-20% μου λέει δεν είναι θέμα ηλεκτρολόγου αλλά μηχανικού μηχανικά έχω αλλάξει όλα τα λαστιχάκια δεν ρουφάει αέρα λαμδα μπροστά μαφ καινούριοι πολλαπλασιαστες καινούριοι καθάρισμα πεταλούδας γκαζιού κάνιστρο κομπρεσσορα ρύθμισμα οπτικό έλεγχο καταλυτων ξιλωσα καλώδια υγραερίου έκλεισα και την φιάλη μην και κατουραει κάνα μπεκ υγραερίου το πρόβλημα παραμένει το αμάξι δουλεύει άψογα τώρα να φταίει κάνα μπεκ θα το κοιτάξω για εγκέφαλο δεν ξέρω η αλήθεια είναι ότι μέναν μεταχειρισμένο που κάναμε δοκιμή τα καυσαερια ήταν καλά στο ρελαντί στις 2500 στροφές χάλια το κάναμε βόλτα μέτρημα στο ρελαντί χάλια μετά από 2-3 λεπτά στρωνανε τώρα τρέχα γύρευε πάντως με το καθαριστικό στα μπεκ άναψε λαμπάκι πλούσιο μείγμα μετά από 200 χλμ και έφαγα αρκετή κίνηση αλλά δεν έχω μετρήσει καυσαερια γιατί μυρίζει σαν να τηγανιζεις πατάτες με σπορέλαιο τα καυσαερια τώρα με το καθαριστικό πάντως πάει αρπάζει λιγάκι καλυτερα
-
Εισαι Αθηνα?
-
Ναι αθηνα
-
εχεις pm
-
Πόσα χιλιόμετρα έχει το μοτέρ ;
Μήπως είναι πρόβλημα της βαλβίδας ανακύκλωσης καυσαερίων egr;
Εαν και απο γνωστό που είχε θέμα με τη συγκεκριμένη βαλβίδα είχε κοψίματα το αυτοκίνητο του.
Επίσης τι κωδικό σου εμφανίζει και όταν έβαλες το υγραέριο , βγήκε το αμάξι στο δρόμο για να φέρετε όσο πιο κοντά τα Fuel trims στην βενζίνη; -
Το μοτέρ έχει 320.000χλμ συμπίεση του χω τσεκάρει είναι οκ το μοτέρ τραβάει κανονικά egr μπορεί να είναι στο διαγνωστικό δεν βγάζει κάτι πάντως έχω κάνει και καθάρισμα με υδρογόνο και απ ότι φαίνεστε η μηχανή είναι καθαρή από καρβουνιλες ρελαντί κρατάει σταθερά 600 στροφές χωρίς το παραμικρό παίξιμο η βλάβη που βγάζει είναι p172 λιπαρό μείγμα σε μερικό φορτιο 10-20% και βγάζει καυσαερια όταν έβαλα υγραέριο στην αρχή δεν έκανε βόλτα μετά είχα προβλήματα έσβηνε στο ρελαντί με το που σταματαγα σε φανάρι μετά από κάνα μήνα το ρύθμισε σωστά το λαμπάκι ξεκίνησε να ανάβει με το που έβαλα υγραέριο πριν 4 χρόνια ανά 59 χλμ στην κίνηση άναβε σε ταξίδια όχι σε βενζίνη ήταν οκ όπως και τα καυσαερια τώρα ξεκίνησε να το κάνει και στην βενζίνη βλέπω πχ όταν είναι κρύο και ξεκινάω μηχανή ή κατανάλωση πάει ποτέ στα 30λιτρα/100χλμ και άλλες φορές στα 20λιτρα/100χλμ εν κίνηση στρώνει αν πάω κάνα ταξιδάκι με πάνω από 100 χλμ εθνική μετά στρώνει αλλά για λίγο με καθαριστικό βενζίνης στρώνει αλλά όταν αδειάσω ντεπόζιτο και βάλω σκέτη βενζίνη ξανά τα ίδια ανά 50χλμ λαμπάκι
-
Καμμιά τελεία (.) ;;;
Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Λοιπόν τα τελευταία νέα γιατί λόγω δουλειάς δεν υπήρχε ελεύθερος χρόνος καθάρισα μπεκ και τώρα στο ρελαντί είναι οκ στις 2500 στροφές οριακά πάνω από το οριο έκανα 600 χλμ μετά τον καθαρισμοκαθαρισμο εν τω μεταξύ έχει ένα μεγάλο κρακ στον προκαταλυτη στην ραφή πριν τον λαμδα και στις 2500 στροφές βγάζει από το κρακ καυσαέριο αλλά αν έφταιγε αυτό δεν θα χε και στο ρελαντί πρόβλημα; ψάχνω ψαχνω άκρη δεν βγαίνει και το χειρότερο δεν έχω την δυνατότητα να το αφήνω για ψαξιμο
Υψηλά καυσαερια