-
Μόνο σε ένα έντονο μπλε με τις 17άρες σώζεται λίγο. Πρόκειται για το συνδυασμό που έχει το δημοσιογραφικό μοντέλο.
-
Εγω παλι διαφωνω!
Μια χαρα ειναι το 3αρι!!!
Δηλαδη εχει ωραιο 'σουλουπι' το Focus η το Corolla????
ΗΜΑΡΤΟΝ!!!
Αλλα βεβαια περι ορεξεως ..........σουβλακια!!! (για να μπαινουμε και στο πνευμα του forum ) -
Μωρέ δε λέμε πια ότι είναι και το ασχημότερο μοντέλο του κόσμου, αλλά προσωπικά θα προτιμούσα το Focus εμφανισιακά. Ντροπή όμως δεν είναι δύο μέλη του club να ασχολούμαστε με ταπεινά προσθιοκίνητα οικογενειακά; Στο ύψος μαςςςςςςς
-
και γαμω τα αυτοκινητα εχει πατωμα απο focus χωρις ομως τα αλλα παρατραγουδα που εχει η ford Εδω μιλαμε για συνδιασμο ιαπωνικης αξιοπιστιας και γερμανικου κρατηματος αν ειχα το χρημα θα παιρνα το 1.6 ασυζητη και οχι την μ@λ@κια που πηγα και πηρα (fiesta 1.6 5d)
-
Ο χρήστης Anastasios έγραψε:
και γαμω τα αυτοκινητα εχει πατωμα απο focus χωρις ομως τα αλλα παρατραγουδα που εχει η ford Εδω μιλαμε για συνδιασμο ιαπωνικης αξιοπιστιας και γερμανικου κρατηματος αν ειχα το χρημα θα παιρνα το 1.6 ασυζητη και οχι την μ@λ@κια που πηγα και πηρα (fiesta 1.6 5d)Ποιος μίλησε για ιαπωνική αξιοπιστία στο 3; Μόνο το ΜΧ5 κατασκευάζεται στην Ιαπωνία. Μπορεί και το RX8. Τα υπόλοιπα είναι μπάχαλο. Έχω ακούσει για προβλήματα ποιότητας και για το 6, αλλά δε μου προξενεί καμία εντύπωση αφού δεν είναι made in Japan.
-
Γιατί τέτοιο μίσος για το αυτοκίνητό σου;
-
τα 6άρια που έρχονται Ελλάδα (τουλάχιστον μέχρι Ιούνιο 2004 που είναι το δικό μας) είναι made in Japan
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
τα 6άρια που έρχονται Ελλάδα (τουλάχιστον μέχρι Ιούνιο 2004 που είναι το δικό μας) είναι made in JapanΚαι να συμπληρώσω οτι εχουν αποδειχτεί αρκετά αξιοπιστα. (Μακάρι τα μισα αυτοκινητα που κυκλοφορουν στους δρομους μας να ειχαν την αξιοπιστια της Mazda )
Aντε με συγχύσατε πρωί - πρωί
-
Όλα τα Μάζντα είναι made in Japan.
Πού έχει η Μάζντα εργοστάσιο στην Ευρώπη και δεν το ξέρω;
-
Ο χρήστης prometheas έγραψε:
τα 6άρια που έρχονται Ελλάδα (τουλάχιστον μέχρι Ιούνιο 2004 που είναι το δικό μας) είναι made in Japan
Και να συμπληρώσω οτι εχουν αποδειχτεί αρκετά αξιοπιστα. (**Μακάρι τα μισα αυτοκινητα που κυκλοφορουν στους δρομους μας να ειχαν την αξιοπιστια της Mazda ** )
Aντε με συγχύσατε πρωί - πρωί
Προφανώς εννοείς τα παλιότερα μοντέλα της Mazda και όχι τα σημερινά που δεν είναι ιαπωνέζικα.
-
Ο χρήστης ClioDriver έγραψε:
Πού έχει η Μάζντα εργοστάσιο στην Ευρώπη και δεν το ξέρω;Η Mazda δεν έχει, αλλά έχει η Ford. Στην Αγγλία, στη Γερμανία, στην Ισπανία. Αν δεν απατώμαι, το 2 φτιάχνεται στην Ισπανία, στην ίδια γραμμή παραγωγής με το Fiesta.
-
Σε αντιπροσωπεία που ρώτησα μου είπαν ότι όλα τα Mazda κατασκευάζονται Ιαπωνία. Τι να πω λέτε να ψεύδονται ή μήπως άλλαξε κάτι τώρα τελευταί ακι δε το γνωρίζουν?
-
Στην Ισπανία μόνο το 2.
Το 6 και σε Κίνα δεν ξέρω όμως εάν τα κινέζικα εισάγονται εδώ.Πληροφορίες στο:
http://www.mazda.com/brief/img/book/I_4 ... lities.pdf -
Η mazda hellas (ελμα) λεει οτι ειναι εκατο τις εκατο ιαπωνικο και οτι ερχεται κατ'ευθειαν απο ιαπωνια Πωτηστε και εσεις
Μazda 3 2.0 - Δεν είναι ακριβό?