-
Ο χρήστης dimos έγραψε:
Περασαν 20 χρονια απο την τελευταια μου επαφη με την λεσχη του Βολου.
Προχθες που ανεβηκα ,(σαν πλοηγος για λογαριασμο του ΣΟΑΑ), θυμηθηκα γιατι δεν ειχα επιθυμησει τοσα χρονια να ανεβω να ξανατρεξω στις υπεροχες διαδρομες του αναπαντεχου -ομορφου-γραφικου-....αντρικου ,Πηλιου!!!
Ηταν ορισμενοι ανθρωποι που με την ...συμπεριφορα τους με ...εδιωξαν.
Οι ΙΔΙΟΙ ανθρωποι 20 χρονια μετα μου εδωσαν την χαριστικη βολη.
Ας μην γελιωμαστε Ο αγωνας ..γινεται απο ..μονος του
Το εμψυχο και αψυχο υλικο ειναι το ιδιο που κανει σχεδον ολους τους αγωνες στην Ελλαδα,...χρονομετρα ασυρματοι ,αποτελεσματα καγκελα ,κτλ ειναι ετοιμα και ετοιμοπολεμα ,μενει στους ανθρωπους της καθε λεσχης να τα συντονισει , και βαζοντας το δικο τους χρωμα να βγει το τελικο αποτελεσμα.Εδω διαλεξανε το ΜΑΥΡΟ και δεν μου (μας) αρεσε!!
Στην διαχειριση κρισεων δεν τα πηγαν καθολου καλα.
Οι υπευθυνοι ασφαλειας των ειδικων ελαμψαν με την απουσια τους.Κυριε Αλυταρχη , αν ειχαμε σωματικη βλαβη η θανατο στην περιπτωση Κοσμοπουλου η στου Αθανασουλα (φτου-φτου μακρυα) το ξερετε οτι θα πηγαινατε κατηγορουμενος....Τι θα λεγατε τοτε?.. οτι ναι μεν μου μιλησε ο οδηγος και ειπε οτι ηταν ενταξει...αλλα μετα επεσε ξερος και δεν με ξαναπηρε (κατι που εκανε βεβαια) οποτε δεν μπορουσα να κανω τιποτα???
Γιατι ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΣ το ελικοπτερο ενω ηταν στο δρομο του να πεταξει πανω απο το χωρο του ατυχηματος??
Ο υπευθυνος ασφαλειας του Καραβωματος ,δεν ειδε το πυροσβεστικο,το γερανοφορο,και το ασθενοφορο,που ειχαν δημιουργησει εναν αδιαπεραστο τοιχο ,ετοιμο να τιμωρησει οποιον οδηγο εκανε λαθος στα φρενα,στην συγκεκριμενη στροφη,μην αφηνοντας ουτε ενα μετρο ...συγχωρησης!!
Η Λεσχη του Βολου εχει πολυ μεγαλη δυναμικη,δυστυχως ομως (ο fotis t) εχει δικιο...καποιοι δεινοσαυροι στην διοικηση της θα την οδηγησουν στον αφανισμο (οπως και παλαιοτερα)....
dimos (προσωπικα)
Υ.Γ. Η εκθεση μου σαν εκπροσωπος ΣΟΑΑ εχει παρει τον δρομο της.Περιμενουμε τις αποφασεις της εθεα.
ΥΓ2 Λετε η προσωπικη διενεξη του Γαρουφαλια με τον Κοσμοπουλο να εχει παιξει ρολο στην υποθεση??? Εγω δεν το πιστευω....
και ηθελες να ερθω μαζι.και απο τη φυλακη ποιος θα με εβγαζε εσυ?
-
Ο χρήστης garfli έγραψε:
Εγώ γιατί έχω την εντύπωση ότι πληρώνεται από το ταμείο του ΣΟΑΑ? Εξάλλου εφόσον έχει ζητήσει ο ΣΟΑΑ, σαν θεσμοθετημένο όργανο, να παίζει το ρόλο του παρατηρητή, κάπως έτσι δεν θα πρέπει να είναι?
ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΡΩΤΑΣ ΠΡΩΤΑ???? ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΛΕΞΙΚΟ ΣΟΥ?? Η' ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΚΡΙΤΕΣ ΣΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ, ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΙ ΜΗ ΚΑΙ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥΣ??
ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΧΩΡΟ...Πέρα από επιεικώς απαράδεκτος είσαι και επικίνδυνα άσχετος... Μάθε πρώτα να διαβάζεις καλά τι γράφει ο άλλος και μίλα... Ρώτησα φίλτατε, απορία εξέφρασα, όπως δικαιούται να κάνει οποιοσδήποτε ελεύθερα σε αυτόν τον χώρο... Αλλά μάλλον τελικά δεν μπορεί...
Και αν σε ενδιαφέρει να μάθεις, σαν εθελοντής στο Ακρόπολις ξεκίνησα τους αγώνες, την πρώτη χρονιά μάλιστα που έγινε αυτός ο θεσμός... Αλλά για ποιο μεροκαματάκι μιλάς και ποιους μισθοφόρους, ω πανασχετότατε? Νομίζεις ότι είναι επάγγελμα αυτό που κάνουμε? Τότε γιατί δεν το κάνεις και εσύ, καθώς και όσοι άλλοι το παίζουν έξυπνοι, ώστε να γεμίσετε και τον άχρηστο ελέυθερο χρόνο σας και να βγάλετε το μεροκαματάκι σας? Έτσι θα γίνουμε και πιο πολλοί και δεν θα είναι δύσκολο να μπουν και 25 ενδιάμεσοι σε μια ειδική, για παράδειγμα... Χόμπι κάνουμε 'φίλτατε' και βαριά η καλογερική για τους υπόλοιπους που είναι έξω από τον χορό και πολλά τραγούδια ξέρουν.
Γιατί εύκολο είναι να ασκήσει κριτική ο μηχανικός που θα βγάλει τον αγώνα κάτω από την τέντα ή ο οδηγός που θα τρέξει 2 λεπτά μιας ανάβασης και μετά θα αράξει στην τέντα του μπουφέ ή ο θεατής που μπορεί να την κάνει οποιαδήποτε στιγμή θέλει, όταν για παράδειγμα ρίξει την πρώτη ψιχάλα ή όταν αρχίσουν να καίγονται οι γαμπούλες του από την ζέστη... Για να κάτσεις όμως εκεί, στο πόστο σου, σε όλες τις συνθήκες απαιτεί τρέλα και όχι 'μισθοφοριλικι'.
Και αν θες να σου μιλήσω για τον εαυτό μου, θα σου πω: έχω κάνει αγώνα σαν κριτής με διαλυμένο διαφορικό στο αμάξι μου (στον αγώνα το χάλασα από την τρέλα μου) και μου έφυγαν τα 4πλάσια λεφτά από αυτά που πήρα. Όντας υπεύθυνος ειδικής έχω νοικιάσει (όχι μόνο μια φορά) αυτοκίνητο για να μην καταστρέψω το δικό μου στα σκληρά χώματα. Για την ίδια ιστορία έχω πληρώσει κινητό (για την τρέλα μου και μόνο-κανείς δεν με υποχρέωσε) 2πλάσιο ποσό απ' ότι πλήρωνα τους προηγούμενους μήνες. Πόσα από αυτά θα έκανες, ω μέγιστε εθελοντή των αγώνων και όλοι όσοι είναι έξω από τον χορό?
Πάντα φιλικά έτσι?
-
Ο χρήστης P.LIATTI έγραψε:
...και τα ταυράκια του κόλου που υποθέτουν πως κάποιος μπορεί να τρέφεται από τις ανύπαρκτες σάρκες του συνδέσμου....Πρόσεχε τα λόγια σου...
-
Ηρεμία και ψυχραιμία παίδες!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ηρεμία και ψυχραιμία παίδες!ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥΛΙΠΑΣ Ο ΜΟΝΤΕΡΑΤΟΡΑΣ!
ΚΡΥΒΕΙ ΕΝΑ ΤΙΓΡΗ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
...και τα ταυράκια του κόλου που υποθέτουν πως κάποιος μπορεί να τρέφεται από τις ανύπαρκτες σάρκες του συνδέσμου....
Πρόσεχε τα λόγια σου...
Τωρα τον κατατρομαξες ....
Αλλα καλο θα ηταν , και εσυ να κοψεις την μεσημεριανη , γιατι μας εχεις φλομωσει
-
Ο χρήστης roadrunner_gr έγραψε:
Ηρεμία και ψυχραιμία παίδες!
ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥΛΙΠΑΣ Ο ΜΟΝΤΕΡΑΤΟΡΑΣ!
ΚΡΥΒΕΙ ΕΝΑ ΤΙΓΡΗ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ!
ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΥΒΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑ ΚΟΓΙΟΤ ΣΥΝΑΔΕΡΦΕ, ΚΑΙ ΠΑΘΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΧΟΥΝΕΡΙ!!!
-
Ο χρήστης nifitsa έγραψε:
Μάλλον έχεις χάσει τη σοβαρότητα σου!Κοίτα να κόψεις λίγο τη φόρα σου,και να προσέχεις τι λές!Και αν θεωρείς ότι βρίσκεσαι στο απυρόβλητο γελιέσαι γιατί μπορεί να μου εμπιστεύτηκες πράγματα τα όποια κράτησα για τον εαυτό μου άλλα να είσαι σίγουρος ότι δέν κάνουν όλοι το ίδιο!Ουφ κατινιάσαμε πάλι!Και αν νομίζεις ότι χρειάζεσαι μαγνητοφωνάκι στις κατ'ιδιαν συζητήσεις μας,ε τότε στην επόμενη θα σου επιτρέψω να έχεις ένα!Πάντως δεν πρέπει να με χωνεύεις καθόλου βρε παιδί μου!Και αν διάβασες παραπάνω δημοσίευση μου θα είδες ότι την θεώρησα λίγο επιθετικη και σου σήτησα συγνώμη!Βλέπεις όταν μεγαλώσω δεν θέλω να γίνω χαλίφης στη θεση του χαλίφη!Να τα εκατοστήσω και γειά σας!ΑΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΟΛΗ Η ΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.....
'Ουφ κατινιάσαμε πάλι'
ΚΑΘΗΣΑ ΛΙΓΟ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΓΕΜΙΣΕΙ 4-5 ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΕ 'ΚΑΤΗΓΟΡΩ' ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ, ΕΡΙΔΕΣ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΚΟΝΤΡΕΣ(ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΒΡΙΖΕΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ!!!) ΚΑΙ ΒΕΛΗ ΚΑΤΑ ΟΛΩΝ, ΣΧΕΤΙΚΩΝ-ΑΣΧΕΤΩΝ, ΦΤΑΙΧΤΩΝ Η ΜΗ.
ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΓΕΛΙΕΣΤΕ.
ΑΝ ΑΠΛΑ ΞΕΣΠΑΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΣΑΣ...ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ.ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΦΟΒΕΡΟ ΑΤΥΧΗΜΑ, ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΧΙ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΤΑ ΠΑΛΙΟΣΙΔΕΡΑ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΥ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΟΣΤΟ. (ΕΓΩ ΔΕ ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΡΙΤΗΣ ΚΑΝΕΝΟΣ, ΑΠΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ).
ΑΥΤΑ.....
ΞΕΚΑΘΑΡΑ....
ΣΤΑΡΑΤΑ....
ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΟΥ.....Υ.Γ. ΑΝ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΟΤΙ ΛΕΩ.....
ΜΕ ΤΙΜΗ....
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
...και τα ταυράκια του κόλου που υποθέτουν πως κάποιος μπορεί να τρέφεται από τις ανύπαρκτες σάρκες του συνδέσμου....
Πρόσεχε τα λόγια σου...
Βάλε μου πιπέρι, βάλε μου πιπέρι...
Μα δε μπορώ να ακούω παπαριζιές ρε ταύρε. Ανασκουμπώνομαι... -
Ο χρήστης P.LIATTI έγραψε:
Πρόσεχε τα λόγια σου...
Βάλε μου πιπέρι, βάλε μου πιπέρι...
Μα δε μπορώ να ακούω παπαριζιές ρε ταύρε. Ανασκουμπώνομαι...Ερώτηση έκανα φίλτατε, ερώτηση!!!
Δεν έκρινα κανέναν και τίποτα, δεν πρόσβαλλα κανέναν, δεν είπα καμιά παπαριζιά, μια απορία εξέφρασα... Μάθετε να διαβάζετε καλά τα post του άλλου πριν αρχίσετε να λέτε άλλα αντί άλλων...
Όσο για τον WHOGAMI, αυτός μάλλον DENGAMI...
-
Όσο για το Κενταυρος, για να έρθουμε και στο θέμα μας, ανεξάρτητα από το τι έγινε ή δεν έγινε ή γίνεται κάθε χρόνο εκεί (δεν μπορώ να τα σχολιάσω, γιατί δεν ήμουν εκεί και δεν έχω άποψη), είναι κρίμα να μην πηγαίνει καλά... Μιλάμε για μερικές από τις καλύτερες Ε.Δ. που υπάρχουν, είναι κρίμα να απαξιώνονται...
-
Οι καλύτερες ειδικές από την χειρότερη λέσχη.
Όσο καλές και να είναι, αγώνας εκεί ίσον πεταμένα λεφτά και γκιλοτίνα...
-
ΒΑΣΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ (ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΟΣ ) ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙ.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
... Χόμπι κάνουμε 'φίλτατε' και βαριά η καλογερική για τους υπόλοιπους που είναι έξω από τον χορό και πολλά τραγούδια ξέρουν.... Για να κάτσεις όμως εκεί, στο πόστο σου, σε όλες τις συνθήκες απαιτεί τρέλα και όχι 'μισθοφοριλικι'...
Αφού ζητήσω πρώτα συγνώμη για το off-topic, να πω ότι συμφωνώ και επαυξάνω με τα ανωτέρω: έχω ακούσει πολλές φορές να λέγεται ότι οι κριτές βγάζουν μεροκάματο, όμως η αποζημίωση που δίνεται είναι απλώς επαρκής για τα έξοδα (βενζίνες και τυχόν διανυκτερεύσεις).
Ο κριτής είναι ανάγκη να έχει μεράκι γι'αυτό που κάνει. Προσωπικά έχουν τον θαυμασμό μου και την έκτιμησή μου, καθώς έχοντας κάνει ένα Ακρόπολις ως εθελοντής και ένα ως κανονικός κριτής διαπίστωσα ότι το απολαμβάνεις πολύ καλύτερα ως θεατής! Πηγαίνεις όπου θέλεις, όποτε θέλεις, στα σημεία που έχει θέαμα, ενώ ο κριτής πηγαίνει στο καθορισμένο πόστο του, δεν διαννοείται να φύγει όποτε θέλει και βέβαια έχει και την ευθύνη των θεατών..
Εξάλλου, αν κάποιος ζηλεύει το 'μεροκάματο' των κριτών, μπορεί να γίνει και ο ίδιος. Οι πόρτες είναι ανοιχτές..
-
Ο χρήστης alman310 έγραψε:
... Για να κάτσεις όμως εκεί, στο πόστο σου, σε όλες τις συνθήκες απαιτεί τρέλα και όχι 'μισθοφοριλικι'...
Αφού ζητήσω πρώτα συγνώμη για το off-topic, να πω ότι συμφωνώ και επαυξάνω με τα ανωτέρω: έχω ακούσει πολλές φορές να λέγεται ότι οι κριτές βγάζουν μεροκάματο, όμως η αποζημίωση που δίνεται είναι απλώς επαρκής για τα έξοδα (βενζίνες και τυχόν διανυκτερεύσεις).
Ο κριτής είναι ανάγκη να έχει μεράκι γι'αυτό που κάνει. Προσωπικά έχουν τον θαυμασμό μου και την έκτιμησή μου, καθώς έχοντας κάνει ένα Ακρόπολις ως εθελοντής και ένα ως κανονικός κριτής διαπίστωσα ότι το απολαμβάνεις πολύ καλύτερα ως θεατής! Πηγαίνεις όπου θέλεις, όποτε θέλεις, στα σημεία που έχει θέαμα, ενώ ο κριτής πηγαίνει στο καθορισμένο πόστο του, δεν διαννοείται να φύγει όποτε θέλει και βέβαια έχει και την ευθύνη των θεατών..
Εξάλλου, αν κάποιος ζηλεύει το 'μεροκάματο' των κριτών, μπορεί να γίνει και ο ίδιος. Οι πόρτες είναι ανοιχτές..
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΠΟΨΗ ΦΙΛΕ , ΕΧΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ , ΟΤΙ , ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΙΤΗ , ΕΓΩ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΣΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΜΑΣ , ΚΑΙ ΘΑΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΟΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟ ΟΤΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΣ **ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ **ΚΑΙ **ΠΡΑΤΕΙ ** ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΑΥΤΗ .
ΡΑΛΛΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ