-
Αν δεν θέλετε να γίνει το Ε.Λ.Π.Α. στον Βόλο, σταματήστε τα σχόλια σας.
Οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι και όσο μεγαλύτερες Μ!@#$%*Σ κάνουν, τόσο τους αναβαθμίζουν.
Ο χρήστης nass έγραψε:
Το ελικόπτερο τους έψαξε και επικοινώνησε ο αλυτάρχης μαζί τους με κινητό και έμαθαν πως είναι ΟΚ, μην τα ισοπεδώνουμε όλα...Αυτοί οι άσχετοι της Λ.Α.Β. τα ισοπεδώνουν όλα και βρίσκουν και αυτόκλητους υπερασπιστές
-
Ο χρήστης zivas έγραψε:
Δυστυχως καπως ετσι εχουν τα πραγματα. Ο Γιωργος 20' μετα το ατυχημα, και ενω αισθανεται τις δυναμεις του να τον εγκαταλειπουν, ζητα την βοηθεια του ελικοπτερου την οποια δεν ελαβε ποτε.. Οι δικαιολογιες που λαβαμε στον ΣΟΑΑ πολλες ,καποιες μαλιστα ανατριχιαστικα αστειες.
Το θεμα δεν μενει ετσι.Μίλησα χτες με το Γιώργο και τα πράγματα μου τα είπε ως εξής:
Οταν σταμάτησαν να κατρακυλάνε στη χαράδρα (τους προστάτεψαν τα συστήματα ασφάλειας, cage, καθίσματα, ζώνες κτλ.) βγήκαν έξω και πήραν τηλέφωνο το service τους. Από το service επικοινώνησαν με τον αλυτάρχη και εκείνος τηλεφώνησε στο πλήρωμα. Του είπαν πως ήταν ΟΚ αλλά δεν μπορούσαν να βγουν πίσω στον πολιτισμό. Αυτά έγιναν μέσα σε 5 λεπτά. Εκείνη τη στιγμή δεν ζήτησαν κάποια άλλη βοήθεια.
Μετά τα παιδιά ξεκίνησαν με τα πόδια μέσα στο ρουμάνι να γυρίσουν πίσω. Πράγματι μετά από λίγη ώρα ο Γιώργος κουράστηκε και ξαναπήραν τηλέφωνο και ζήτησαν ελικόπτερο. Η απάντηση ήταν πως το ελικόπτερο δεν μπορούσε να προσγειωθεί εκεί. Τι να κάνουν οι άνθρωποι, συνέχισαν να περπατάνε μέχρι που έφτασαν (μετά από περίπου 45 λεπτά) στο σημείο που ήταν ένας ενδιάμεσος και είχε πράγματι νοσοκομειακό χωρίς γιατρό, που τους πήρε και τους πήγε (από άλλο δρόμο, όχι μέσα από την ειδική) στο Νοσοκομείο. Τελικά ευτυχώς δεν είχαν τίποτα σοβαρό, εκδορές και θλάσεις μόνο.
Αναγνωρίζω πως κακώς ασχολούμαι σε αυτό το θέμα διότι δεν ήμουν μπροστά και ό,τι γνωρίζω το γνωρίζω από δεύτερο χέρι και το ανέφερα στο Forum μόνο για ενημέρωση. Δεν υπερασπίζομαι τη λέσχη, αναφέρω μόνο ό,τι μου είπαν και από τη λέσχη και από τους παθόντες. Οποιος θέλει να προσθέσει κάτι ως προς τα γεγονότα, ας το κάνει μόνος του.
Η άποψή μου όπως ξέρω τα γεγονότα είναι πως τόσο το πλήρωμα όσο και οι Ελληνικοί αγώνες γενικότερα είμασταν τυχεροί. Αν είχαν χτυπήσει, τα πράγματα θα ήταν πολύ δύσκολα. Πιθανότατα θα το είχαν πάρει είδηση στο STOP, δηλ. περίπου σε 10 λεπτά μετά και από τις απαραίτητες διασταυρώσεις πληροφοριών με επόμενους αγωνιζομένους και ενδιάμεσους, θα τους είχε ψάξει το ελικόπτερο (ο Γιώργος είπε πως το αυτοκίνητο μάλλον δεν φαινόταν γιατί είχε πέσει πολύ βαθιά) αλλά και αν ακόμα τους είχαν βρει, για να κατέβει εκεί βοήθεια θα ήταν πολύ δύσκολο και θα ήθελε αναρριχητικό εξοπλισμό.
Πράγματι πρέπει να διερευνηθεί το ζήτημα από ΕΘΕΑ (και ΣΟΑΑ) και να διαπιστωθεί σε ποιό βαθμό θα μπορούσαν να βελτιωθούν τα πράγματα από τη λέσχη, τους κανονισμούς και τις διαδικασίες ασφάλειας, τους ανθρώπους κοκ.
fotis_t, την άποψή σου με τον τρόπο που τη λες, να τη λες σε όσους κάνεις σεμινάριο για διοργάνωση αγώνων και ασφάλεια και 'έλα παππού μου να σου δείξω τα αμπελοχώραφά σου'. Εγώ στα σεμινάριά σου είμαι κακός μαθητής Και τουλάχιστον εγώ και ήμουν στον αγώνα και δεν έχω λόγο να 'θάψω' ή να υπερασπιστώ οποιονδήποτε
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Το ελικόπτερο τους έψαξε και επικοινώνησε ο αλυτάρχης μαζί τους με κινητό και έμαθαν πως είναι ΟΚ, μην τα ισοπεδώνουμε όλα...Νασσο σταμάτα επιτέλους να τούς υποστηρίζεις και να τα 'παίρνεις επάνω σου'.Κρίμα..
Τα λοιπά τα γράφω σε αλλο τopic.....
-
Ο χρήστης koulis1 έγραψε:
Το ελικόπτερο τους έψαξε και επικοινώνησε ο αλυτάρχης μαζί τους με κινητό και έμαθαν πως είναι ΟΚ, μην τα ισοπεδώνουμε όλα...
Νασσο σταμάτα επιτέλους να τούς υποστηρίζεις και να τα 'παίρνεις επάνω σου'.Κρίμα..
Εχεις δίκιο, όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες
-
έχεις γίνει ομως κανονικός ντεντεκτιβ ε?
καλά κάνεις γιατί έχουμε έγκυρη ενημέρωση τουλάχιστον 'και από την άλλη πλευρά' και μπορούμε να ζυγιάζουμε τα πράματα.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Το ελικόπτερο τους έψαξε και επικοινώνησε ο αλυτάρχης μαζί τους με κινητό και έμαθαν πως είναι ΟΚ**=**
Πράγματι μετά από λίγη ώρα ο Γιώργος κουράστηκε και ξαναπήραν τηλέφωνο και ζήτησαν ελικόπτερο. Η απάντηση ήταν πως το ελικόπτερο δεν μπορούσε να προσγειωθεί εκεί. Τι να κάνουν οι άνθρωποι, συνέχισαν να περπατάνε μέχρι που έφτασαν (μετά από περίπου 45 λεπτά) στο σημείο που ήταν ένας ενδιάμεσος και είχε πράγματι νοσοκομειακό χωρίς γιατρό, που τους πήρε και τους πήγε (από άλλο δρόμο, όχι μέσα από την ειδική) στο Νοσοκομείο. Τελικά ευτυχώς δεν είχαν τίποτα σοβαρό, εκδορές και θλάσεις μόνο.
**+**
μην τα ισοπεδώνουμε όλα...
**=**
Η άποψή μου όπως ξέρω τα γεγονότα είναι πως τόσο το πλήρωμα όσο και οι Ελληνικοί αγώνες γενικότερα είμασταν τυχεροί. Αν είχαν χτυπήσει, τα πράγματα θα ήταν πολύ δύσκολα.
Τελικά δεν είσαι και τόσο κακός μαθητής
Εγώ δεν ήμουν στον αγώνα.
Εσύ όμως δεν ήσουν μερικά χρόνια πριν, μέσα στο αυτ/το με αρ. συμμετοχής 36, που έκανε Καράβωμα με 35' διαφορά από την προηγούμενη διέλευση (Κύρκος) σε αγώνα που δεν υπήρχε.Προφανώς δεν έκανες Τ.Ε.στο μοιραίο αυτ/το με τον παράξενο σωλήνα για cage πριν μερικά χρόνια.
Δεν ήσουν Υπ. Ασφαλείας στο Καλαμάκι σε Ακρόπολις μαζί μες τους Βολιώτες.
Και τόσα άλλα.....
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Το ελικόπτερο τους έψαξε και επικοινώνησε ο αλυτάρχης μαζί τους με κινητό και έμαθαν πως είναι ΟΚ, μην τα ισοπεδώνουμε όλα...
Νασσο σταμάτα επιτέλους να τούς υποστηρίζεις και να τα 'παίρνεις επάνω σου'.Κρίμα..
**Εχεις δίκιο, όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες
**
ΑΚΡΙΒΩΣ , ΝΑΣΣΟ ΜΑΣ , ΒΑΖΕΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΣΙΚΑΡΕΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ , ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ , ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ , ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ , ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. -
Περασαν 20 χρονια απο την τελευταια μου επαφη με την λεσχη του Βολου.
Προχθες που ανεβηκα ,(σαν πλοηγος για λογαριασμο του ΣΟΑΑ), θυμηθηκα γιατι δεν ειχα επιθυμησει τοσα χρονια να ανεβω να ξανατρεξω στις υπεροχες διαδρομες του αναπαντεχου -ομορφου-γραφικου-....αντρικου ,Πηλιου!!!
Ηταν ορισμενοι ανθρωποι που με την ...συμπεριφορα τους με ...εδιωξαν.
Οι ΙΔΙΟΙ ανθρωποι 20 χρονια μετα μου εδωσαν την χαριστικη βολη.
Ας μην γελιωμαστε Ο αγωνας ..γινεται απο ..μονος του
Το εμψυχο και αψυχο υλικο ειναι το ιδιο που κανει σχεδον ολους τους αγωνες στην Ελλαδα,...χρονομετρα ασυρματοι ,αποτελεσματα καγκελα ,κτλ ειναι ετοιμα και ετοιμοπολεμα ,μενει στους ανθρωπους της καθε λεσχης να τα συντονισει , και βαζοντας το δικο τους χρωμα να βγει το τελικο αποτελεσμα.Εδω διαλεξανε το ΜΑΥΡΟ και δεν μου (μας) αρεσε!!
Στην διαχειριση κρισεων δεν τα πηγαν καθολου καλα.
Οι υπευθυνοι ασφαλειας των ειδικων ελαμψαν με την απουσια τους.Κυριε Αλυταρχη , αν ειχαμε σωματικη βλαβη η θανατο στην περιπτωση Κοσμοπουλου η στου Αθανασουλα (φτου-φτου μακρυα) το ξερετε οτι θα πηγαινατε κατηγορουμενος....Τι θα λεγατε τοτε?.. οτι ναι μεν μου μιλησε ο οδηγος και ειπε οτι ηταν ενταξει...αλλα μετα επεσε ξερος και δεν με ξαναπηρε (κατι που εκανε βεβαια) οποτε δεν μπορουσα να κανω τιποτα???
Γιατι ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΣ το ελικοπτερο ενω ηταν στο δρομο του να πεταξει πανω απο το χωρο του ατυχηματος??
Ο υπευθυνος ασφαλειας του Καραβωματος ,δεν ειδε το πυροσβεστικο,το γερανοφορο,και το ασθενοφορο,που ειχαν δημιουργησει εναν αδιαπεραστο τοιχο ,ετοιμο να τιμωρησει οποιον οδηγο εκανε λαθος στα φρενα,στην συγκεκριμενη στροφη,μην αφηνοντας ουτε ενα μετρο ...συγχωρησης!!
Η Λεσχη του Βολου εχει πολυ μεγαλη δυναμικη,δυστυχως ομως (ο fotis t) εχει δικιο...καποιοι δεινοσαυροι στην διοικηση της θα την οδηγησουν στον αφανισμο (οπως και παλαιοτερα)....
dimos (προσωπικα)
Υ.Γ. Η εκθεση μου σαν εκπροσωπος ΣΟΑΑ εχει παρει τον δρομο της.Περιμενουμε τις αποφασεις της εθεα.
ΥΓ2 Λετε η προσωπικη διενεξη του Γαρουφαλια με τον Κοσμοπουλο να εχει παιξει ρολο στην υποθεση??? Εγω δεν το πιστευω....
-
εσυ κυριε δημο σαν πλοηγος του Σ.Ο.Α.Α. και υπευθινος ασφαλειας των οδηγων μας γιατι δεν προσεξες και δεν επισημανες οτι το πυροσβεστικο και το ασθενοφορο ειναι σε επικινδυνο σημειο ωστε να μεταφερθουν?
αρα και εσυ ησουν αλλου οπωσ και οι υπολοιποι της οργανωσης -
Διαβάζω,διαβάζω,διαβάζω!Κρατώ από την δημοσίευση του Δήμου (έμπειρος οδηγός με ποιότητα και ήθος) τα της προσωπικής διένεξης μεταξύ Κοσμόπουλου - Γαρουφαλιά!Με αφήνει παγερά αδιάφορη.Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να είναι καλά ο κάθε αγωνιζόμενος,να είναι όλη η οργάνωση σωστή,να σέβονται τον αγωνιζόμενο,να κάνουν ότι είναι δυνατόν για την ομαλή διεξαγωγή του κάθε αγώνα....Οτι δηλαδή είναι υποχρέωση τους ως οργανωτές να κάνουν!Να μην είναι τα ασθενοφόρα και τα ελικόπτερα για μόστρα,και σε οποιαδήποτε περίπτωση αν χρειαστεί να είναι έτοιμοι να ανταπεξέλθουν!Τώρα όλα τα υπόλοιπα τα ακούω βερεσέ! Δήμο είμαι σίγουρη γιά την κρίση σου! ΓΙΩΡΓΟ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΝΤΑΙ
-
Ο χρήστης maimoudakos έγραψε:
εσυ κυριε δημο σαν πλοηγος του Σ.Ο.Α.Α. και υπευθινος ασφαλειας των οδηγων μας γιατι δεν προσεξες και δεν επισημανες οτι το πυροσβεστικο και το ασθενοφορο ειναι σε επικινδυνο σημειο ωστε να μεταφερθουν?
αρα και εσυ ησουν αλλου οπωσ και οι υπολοιποι της οργανωσηςΚΕΡΑΣΜΕΝΕΣ
ΔΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΝΕΒΕΙΣ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΕΥΚΑΙΡΟ
-
ΜΠΛΕ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑΚΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΣΤΙΣ ΜΠΑΝΑΝΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ!!!
ΚΙ ΑΥΤΕΣ ΜΑΪΜΟΥ ΕΙΝΑΙ!
-
Ο χρήστης Demetriades έγραψε:
Eίχε διαταχθεί διακοπή της 1ης ειδικής για πιο ασημαντο λόγο και ήταν τόσο δύσκολο η διακοπή οταν 2 αγωνιζόμενοι είχαν μια τόσω σοβαρή έξοδο??Χυμένα λάδια κατα μήκος του δρόμου δεν είναι σημαντικός λόγος ακύρωσης της ειδικής???
-
Ο χρήστης maimoudakos έγραψε:
αρα και εσυ ησουν αλλου οπωσ και οι υπολοιποι της οργανωσηςΠρωτα απο ολα ,αν ημουν Υπευθυνος ασφαλειας ο αγωνας δεν θα ειχε γινει..... (ευτυχως η δυστυχως ομως δεν ημουν)
Στην συνεχεια ,οπως μπορεις να διαβασεις στο site του ΣΟΑΑ που εχει δημοσιοποιηθει η εκθεση μου,βεβαιως και το ειδα αλλα ο σωστος χωρος για να παρκαρουν ειχε ηδη καλυφθει απο αυτοκινητα θεατων και ο ενδιαμεσος που υπηρχε εκει δεν ειχε καμια επαφη με τον ασυρματο με την γραμματεια,και 25 λεπτα πριν απο την διελευση του πρωτου αυτοκινητου δεν υπηρχε τροπος και χρονος να διορθωθουν τα πραγματα.
Επρεπε να μεριμνησει ο ενδιαμεσος πριν πλακωσουν οι θεατες να φυλαξει χωρο για τα οχηματα ασφαλειας στην διασταυρωση αριστερα.
Αλλα
Αλλά......Ανεβα τωρα σε κανενα δεντρο να φας την μπανανα σου και μην μπλεκεσαι με σοβαρα θεματα οπως αυτο.Και εαν εισαι μελος μας και εχεις καποιο παραπονο η προταση,ο Συνδεσμος ειναι ανοιχτος.
Σαν ανωνυμος και δειλος ομως,που εισαι ..κανε μοκο!!!
dimos
-
Ο χρήστης dimos έγραψε:
Πρωτα απο ολα ,αν ημουν Υπευθυνος ασφαλειας ο αγωνας δεν θα ειχε γινει..... (ευτυχως η δυστυχως ομως δεν ημουν)Στην συνεχεια ,οπως μπορεις να διαβασεις στο site του ΣΟΑΑ που εχει δημοσιοποιηθει η εκθεση μου,βεβαιως και το ειδα αλλα ο σωστος χωρος για να παρκαρουν ειχε ηδη καλυφθει απο αυτοκινητα θεατων και ο ενδιαμεσος που υπηρχε εκει δεν ειχε καμια επαφη με τον ασυρματο με την γραμματεια,και 25 λεπτα πριν απο την διελευση του πρωτου αυτοκινητου δεν υπηρχε τροπος και χρονος να διορθωθουν τα πραγματα.
Επρεπε να μεριμνησει ο ενδιαμεσος πριν πλακωσουν οι θεατες να φυλαξει χωρο για τα οχηματα ασφαλειας στην διασταυρωση αριστερα.
Αλλα
Αλλά......dimos
Δήμο συγνώμη που παρεμβαίνω, αλλά μετα το ατύχημα του Λάμπρου, πως βρέθηκε χώρος και μετακινήθηκαν τα οχήματα και την γλύτωσαν όλοι οι υπόλοιποί;;;; Απο όσα μου είπαν πολλοι έχασαν τα φρένα σε αυτό το σημείο και τα 2-3-5 (ή όσα είναι τελος πάντως τα μέτρα που κάλυπτε το πυροσβεστικό) του έδωσαν την δυνατότητα να το σώσουν.
Κάντε κάτι για τους επόμενους αγώνες!!! Τα μέταλα και τα πλαστικά φτιάχνονται, οι άνθρωποι όμως όχι!!! -
Δήμο διάβασα την έκθεσή σου,
τους βλέπω να κάνουν το Ακρόπολις του χρόνου.
Δεν φταίει η Λ.Α.Β. αυτοί που τους δίνουν αγώνες φταίνε.
Πολλά φιλάκια
-
κυριε δημο μας μην δικαιολογησαι απλως εκανες ενα λαθος ειναι ανθρωπινο και αυτο. δηλαδη ελπιζω να ηταν απροσεξια σου και οχι αμελεια σου επειδη και καλα δεν υπηρχε ο απαιτουμενος χωρος να παρκαρουν. μαλλον εσυ τελικα δεν ασχοληθηκες με ενα τοσο σοβαρο θεμα οσο αυτο.
ξεχασα να σε ρωτησω.
καλη η βολτα στο πηλιο? [/quote] -
Κύριε μαιμουδάκο η βόλτα όπως την αναφέρετε γίνεται για την διαφύλαξη της ασφάλειας των αγωνιζομένων,κατά συνέπεια προσφέρετε και μια βοήθεια στην εκάστοτε λέσχη μιας και έχει την δυνατότητα να χρησιμοποιεί ένα ακόμα πλοηγό αυτοκίνητο και χωρίς να χαλάσει μία δραχμή (η ευρώ αν προτιμάτε)! Τα έξοδα αυτής της 'βόλτας'καλύπτονται εξολοκλήρου από την τσέπη του εκάστοτε πληρώματος!Αμάν πια βρε παιδιά!Εδώ ο κόσμος καίγεται,βαρκούλες αρμενίζουν!
-
προσφέρετ**αι **sorry
-
Ο χρήστης nifitsa έγραψε:
Κύριε μαιμουδάκο η βόλτα όπως την αναφέρετε γίνεται για την διαφύλαξη της ασφάλειας των αγωνιζομένων,κατά συνέπεια προσφέρετε και μια βοήθεια στην εκάστοτε λέσχη μιας και έχει την δυνατότητα να χρησιμοποιεί ένα ακόμα πλοηγό αυτοκίνητο και χωρίς να χαλάσει μία δραχμή (η ευρώ αν προτιμάτε)! **Τα έξοδα αυτής της 'βόλτας'καλύπτονται εξολοκλήρου από την τσέπη του εκάστοτε πληρώματος!**Αμάν πια βρε παιδιά!Εδώ ο κόσμος καίγεται,βαρκούλες αρμενίζουν!Είσαι σίγουρη γι'αυτό? Εγώ γιατί έχω την εντύπωση ότι πληρώνεται από το ταμείο του ΣΟΑΑ? Αν κάνω λάθος ας μου το πει κάποιος... Εξάλλου εφόσον έχει ζητήσει ο ΣΟΑΑ, σαν θεσμοθετημένο όργανο, να παίζει το ρόλο του παρατηρητή, κάπως έτσι δεν θα πρέπει να είναι?
ΡΑΛΛΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ