-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Απαντηση προς τους τα παιδια που εγραψαν οτι ειμαι αδικος:Φιλοι μου, εγραψα με βαση αυτο που ειπε ο kid για τις φιλες του, και προσπαθησα να μπω στην ψυχολογια του.
Ομολογουμενως ειναι ενα σημαντικο κριτηριο αυτο και δεν το παρεξηγω.
Απο εκει και επειτα δε μιλησα εγω για μοστρες, ο kid το ανεφερε.Εγω θα ηθελα μεσα απο αυτο το θεμα ο kid να οδηγηθει σε σωστες αποφασεις, να ειναι ασφαλης και να χαιρεται το αυτοκινητο του οποιο και αν ειναι αυτο.
Μην τραβαμε περισσοτερο το θεμα, τι και πως ειπα,απλα εδωσα εναν τονο πιο εντονο για να αναψει η συζητησηΦίλε Σπύρο, επειδή εγώ ήμουν αυτός που σε χαρακτήρισε 'άδικο', απαντώ:
Άδικα σε χαρακτήρισα άδικο, αφού το είπες για λάδι στη φωτιά!
Είναι σημαντικό κριτήριο για μερικούς, όχι για όλους. Π.χ. υποάρχουν άνθρωποι που λατρεύουν το κίτρινο χρώμα στα αυτοκίνητα. Και μπορεί με ένα κίτρινο Cinquecento να θεωρούν εαυτούς καλύτερους από κάποιον φίλο τους με μαύρη Μερσεντές. Περί ορέξεως...!Πιστεύω ότι το τι αυτοκίνητα έχουν οι φίλες του, ποσώς τον ενδιαφέρει. Πιστεύω μάλιστα, κύριοι ένορκοι, κύριε πρόεδρε, ότι ανέφερε τη συγκεκριμένη πληροφορία για να προωθήσει τα τηλέφωνά τους στους δύστυχους συναδέλφους του στο 4ΤF, μετά αμοιβής! Delenda carthago, όπως έλεγε και ο Μέγας Κάτων...
-
Ο χρήστης VW16v έγραψε:
Εμενα προσωπικα δεν μ'αρεσει να οδηγω με τετοιες μ@λ@κιες...
Γιαυτο εχω παραγγηλει το S2000. Ειδικα σε αυτοκινητα με Sport χαρακτηρα ειναι απαραδεκτο να υπαρχουν και να μην απενεργοποιουνται... Αυτα πρεπει να τα κανουν στις S-class και στη σειρα 7.Parola auta pires autokinito me ABS, ydrauliko timoni, frena me ypoboithisi kai pio polla koumpakia-lampakia apo Boeing 747

Κακιες...κακιες! πλακα κανω...
Η αληθεια ειναι οτι το S2000 δεν ειναι τοσο pure σε καμια περιπτωση οσο ενα elise η' speedster ομως νομιζω οτι εναντι της πλειοψηφιας των αυτοκινητων της κατηγοριας του ειναι πιο απαιτητικο αλλα και βαζει τον οδηγο του στο παιχνιδι της οδηγησης...
Σε αρκετες περιπτωσεις σε δημοσιο δρομο (βροχη) το ABS μπορει να αποδειχθει σωτηριο παντως και αυτο οφειλουμε να το παραδεχτουμε αν και εγω ο ιδιος ηθελα το αυτοκινητο μου να μην εχει...και ετσι τελικα το πηρα...
Οσον αφορα το καντραν του Honda θα συμφωνησω με τον lotusnick οτι με χαλαει αφανταστα, και θα ηθελα χιλιες φορες ενα μεγαλο αναλογικο στροφομετρο στο κεντρο του καντραν...θα ηταν σαφως πιο motorsport αλλα δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα, οι ιαπωνες ειναι γνωστοι για την εκκεντρικη και πολλες φορες kits σχεδιαση τους...
File Kid
Egw to sxolio den to ekana gia na sygrino tin Elise me to Honda.
Alla gia na deikso ston ///M oti kai autos exei boithimta (axrista h xrisima) sto autokinito tou kai polla axrista pragmata pou to marketing tou epebale.To ABS einai POLY xrisimo alla dystyxos dinei ena lanthasmeno aisthima asfaleias stous pio pollous odigous.
NAI tha frenareis pio kala apo to 99% ton odigwn alla einai kai eukolia pou se kanei na xaneis apo euxaristisi.
To kalytero (me diafora) ABS pou efw doulepsei einai stin Elise 111r.
Apisteuto. Alla epeidi opos ola ta ABS thelei piesi sta frena, ara kai ypoboithisi, H elise xanei ena megalo meros tis magias tis.
O odigos den symetexei toso sta frena alla aplos pataei to koumpi(freno) terma kai ola ginonte.
Mono kai mono gi auto tha dialaga panta tin 111s.
Prepei na katalabei o kosmos oti auta ta hlektronika den parakamptoun tous nomus tis fysikis.
Aplos boithoun ton odigo(idios ton apeiro) se mia katastasi anagis.Oso gia to kantran tou Honda oute emena mou aresei alla oi idioktites tou to latreuoun kai auto metraei.
Nikos
-
Ο χρήστης lotusnick έγραψε:
File Kid...Να υποθέσω πως αναφέρεσαι στο ///Μ ?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
File Kid...
Να υποθέσω πως αναφέρεσαι στο ///Μ ?
Ston VW16v basika pou ekana kai quote tin apantisi tou. Sorry
Mallon ftene ta polla PM pou mou exeis steilei me ta noumera apo tis files sou
Kali ebdomada
Nikos -
Φιλε lotusnick συμφωνω μαζι σου οτι η Elise ειναι πιο απολυτη απ'το S2000 αφου δεν εχει κανενα υποβοηθημα. Αλλα νομιζω πως και το S2k δεν ειναι οπως μια SLK για παραδειγμα...
Καλως η κακως τελος Ιουλιου παντρευομαι και οπως καταλαβαινεις μια Elise δεν ταιραιζει και πολυ σ'εναν παντρεμενο. Δεν φτανει που την εχω ολη μερα να με πριζει οτι δινω αδικα τα λεφτα μου για να αγοραζω καθε τρια χρονια αλλο αμαξι και πως εκανα λαθος που παρηγγειλα διθεσιο αυτοκινητο γιατι μετα που θα κανουμε παιδι θα πρεπει και παλι να αγορασω καινουργιο αμαξι... -
Πάντως προλαβαίνεις ακόμα να διαλύσεις τον γάμο...
-
Φιλε Kid πανω απ'ολα η αγαπη...
-
Ο χρήστης ///M έγραψε:
Φιλε lotusnick συμφωνω μαζι σου οτι η Elise ειναι πιο απολυτη απ'το S2000 αφου δεν εχει κανενα υποβοηθημα. Αλλα νομιζω πως και το S2k δεν ειναι οπως μια SLK για παραδειγμα...
Καλως η κακως τελος Ιουλιου παντρευομαι και οπως καταλαβαινεις μια Elise δεν ταιραιζει και πολυ σ'εναν παντρεμενο. Δεν φτανει που την εχω ολη μερα να με πριζει οτι δινω αδικα τα λεφτα μου για να αγοραζω καθε τρια χρονια αλλο αμαξι και πως εκανα λαθος που παρηγγειλα διθεσιο αυτοκινητο γιατι μετα που θα κανουμε παιδι θα πρεπει και παλι να αγορασω καινουργιο αμαξι...Symfoni alla pali einai enas synmbibasmos gia pragmatiko sports car.
H melousa gynaika sou exei dikio. Giati na allazeis amaxi kathe 3 xronia.
An pareis Elise den tha tin pouliseis POTE.
Giati tetoio amaxi den ksanabgenei (makari h MKIII elise na einai etsi, alla dyskolo)H ora H kali file (kai gia ton gamo kai to S2000)
Nikos
-
Ο χρήστης ///M έγραψε:
Φιλε Kid πανω απ'ολα η αγαπη...Exei dikio o ///M
Pano apo ola h agapi.....
gia mia Lisa.... -
Ακούτε οι ανύπαντροι ;;
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Ακούτε οι ανύπαντροι ;;φώναξε κανεις;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ακούτε οι ανύπαντροι ;;
φώναξε κανεις;
Mακριά από lotus/GTI/φτερούγες-μπούτια/Wankel.....
Μόνο 'οικογενειακά' Avant RS-
-
το επόμενο θα ναι φτερούγα
-
Ακούτε οι ανύπαντροι ;;
φώναξε κανεις;
Εγώ όταν παντρευτώ θα πάρω μια οικογενειακή Quattroporte για τα παιδιά!
-
Ο χρήστης ///M έγραψε:
Καλως η κακως τελος Ιουλιου παντρευομαι και οπως καταλαβαινεις μια Elise δεν ταιραιζει και πολυ σ'εναν παντρεμενο.
Ενώ το S2000 ταιριάζει;;;
Ωραίος!
Για το θέμα του παιδιού, προτείνω τη λύση ενός 2ου μικρού σχετικά αυτοκινήτου... (αυτή το 2ο, εσύ το καλό... )
Με το καλό!
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
εμένα...στήθος
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Για το θέμα του παιδιού, προτείνω τη λύση ενός 2ου μικρού σχετικά αυτοκινήτου... (αυτή το 2ο, εσύ το καλό... )Ε κλασικά, αυτή έτσι κι αλλιώς δεν έχει το πρόβλημα με το S2k?
-
εμένα...στήθος
Ήρθαμε στα αγαπημένα μας... Καιρό είχαμε...
Με 30.000