-
παιδια καλησπερα.Πριν κανα 4 μηνο περιπου ειχα περασει στο αμαξι μου φιμε γνωστης εταιριας.Στην αρχη τα φιμε ειχαν κατι φουσκαλες που μου ειπαν οτι σε λιγο καιρο θα φυγουν.Οι μεγαλες φουσκαλες εφυγαν αλλα μου εμειναν κατι μικρες φουσκαλιτσες στα 2 τζαμια πισω. Επισης αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι τα τζαμια οδηγου και συνοδηγου ειναι γεματα με μεγαλες γρατζουνιες.Αυτες οι γρατζουνιες λετε να ηταν απο τα παραθυρα πριν περασω τη μεμβρανη και τωρα που τη περασα να φαινεται τοσο εντονα?
-
παιδια καλησπερα.Πριν κανα 4 μηνο περιπου ειχα περασει στο αμαξι μου φιμε γνωστης εταιριας.Στην αρχη τα φιμε ειχαν κατι φουσκαλες που μου ειπαν οτι σε λιγο καιρο θα φυγουν.Οι μεγαλες φουσκαλες εφυγαν αλλα μου εμειναν κατι μικρες φουσκαλιτσες στα 2 τζαμια πισω. Επισης αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι τα τζαμια οδηγου και συνοδηγου ειναι γεματα με μεγαλες γρατζουνιες.Αυτες οι γρατζουνιες λετε να ηταν απο τα παραθυρα πριν περασω τη μεμβρανη και τωρα που τη περασα να φαινεται τοσο εντονα?
-
-
Οι φουσκαλίτσες δεν έπρεπε να υπάρχουν.
Οι γρατζουνιές υπήρχαν και απλά τώρα κάνουν μπάμ. -
ζητα αντικατασταση....εχεις καθε δικαιωμα
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
ζητα αντικατασταση....εχεις καθε δικαιωμα+1
-
Οι γρατσουνιές μήπως είναι των μεμβρανών;
-
Ζήτα και στα τσάμια με τις γρατζουνιές να σου βάλουν φουσκάλες ,έτσι δεν θα φαίνονται οι γρατζουνιές και θα έχεις πρόβλημα μόνο με φουσκάλες.
-
Σε ποιο μάστορα πήγες, δεν σε ενημερωσε για τυχον γρατζουνιες τζαμιων κλπ?
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
Ζήτα και στα τσάμια με τις γρατζουνιές να σου βάλουν φουσκάλες ,έτσι δεν θα φαίνονται οι γρατζουνιές και θα έχεις πρόβλημα μόνο με φουσκάλες.Αυτη η λογικη κατι μου θυμιζει αλλα δεν μπορω να θυμηθω τι!
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
Σε ποιο μάστορα πήγες, δεν σε ενημερωσε για τυχον γρατζουνιες τζαμιων κλπ?Ζήτα και στα τσάμια με τις γρατζουνιές να σου βάλουν φουσκάλες ,έτσι δεν θα φαίνονται οι γρατζουνιές και θα έχεις πρόβλημα μόνο με φουσκάλες.
Αυτη η λογικη κατι μου θυμιζει αλλα δεν μπορω να θυμηθω τι!
Ανέκδοτο ίσος ?
-
Oι γρατζουνιές πρέπει να είναι στις μεμβράνες. Εμένα μου το είχαν κάνει έτσι το ένα και τους έβαλα επιτόπου κ το άλλαξαν. Αυτό γίνεται από τα σύνεργα τοποθέτησης.
-
παιδια οι μεμβρανες εχουν εγγυηση εφορου ζωης (μου το ανεφερε ο μαστορας που τις περασε).Να επισημανω οτι οι γρατζουνιες φαινονται τη μερα και μονο οταν πας πολυ κοντα στο τζαμι (το ιδιο και για τις φουσκαλες). Το προβλημα ειναι οτι δε ξερω αν οι γρατζουνιες ηταν απο τα παραθυρα η απο τη μεμβρανη και πως μπορω να το διαπιστωσω?
-
Mήπως είχουν άλλη αίσθηση στην αφή?
-
Καλησπέρα, σκέφτομαι να βάλω αντίλιακες μεμβράνες στο αυτοκίνητο και είμαι μεταξύ της i lumar και της 3Μ .Μου άρεσε της ilumar με επίστρωση μεταλου . Έχει κανείς γνώση γιατί δεν γνωρίζω πολλά και έχω μπερδευτεί.
-
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
Ζήτα και στα τσάμια με τις γρατζουνιές να σου βάλουν φουσκάλες ,έτσι δεν θα φαίνονται οι γρατζουνιές και θα έχεις πρόβλημα μόνο με φουσκάλες. -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Ζήτα και στα τσάμια με τις γρατζουνιές να σου βάλουν φουσκάλες ,έτσι δεν θα φαίνονται οι γρατζουνιές και θα έχεις πρόβλημα μόνο με φουσκάλες.
[emoji38]
Τι ξεθαψες ρε συ
Χαχαχ -
Ο χρήστης thodoris9 έγραψε:
Καλησπέρα, σκέφτομαι να βάλω αντίλιακες μεμβράνες στο αυτοκίνητο και είμαι μεταξύ της i lumar και της 3Μ .Μου άρεσε της ilumar με επίστρωση μεταλου . Έχει κανείς γνώση γιατί δεν γνωρίζω πολλά και έχω μπερδευτεί.Έχω βάλει και τις δύο μάρκες, σε διαφορετικά αυτοκίνητα, και ήταν και οι δύο μια χαρά. Έκαναν δουλειά και δεν είχαν φουσκάλες και τέτοια, βέβαια επέλεξα να κάνει επαγγελματίας την τοποθέτηση. Πήγαινε στο κατάστημα και ρώτα. Εκεί έχουν σε ρολά όλα τα είδη και θα δεις ακριβώς τις διαφορές μεταξύ της μιας μεμβράνης και της άλλης.
προβλημα με φιμε τζαμια!