-
Να σας κάνω εγώ τον server, αν το βράδυ που θέλετε να τρέξετε είμαι σπίτι...
Έχω γραμμή 384/128 και καλό πισι. και επειδή έτσι κι αλλοιώς το πισι κάθεται (και εγώ ΔΕΝ πρόκειται να τρέξω) ..... άντε να θυσιασθώ.
Άμα είναι έτσι να λυθούν οι παρεξηγήσεις ... -
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Έχω γραμμή 384/128 και καλό πισι. και επειδή έτσι κι αλλοιώς το πισι κάθεται (και εγώ ΔΕΝ πρόκειται να τρέξω) ..... άντε να θυσιασθώ.
Άμα είναι έτσι να λυθούν οι παρεξηγήσεις ...μπορείς την Κυριακή που μας έρχετε? Ότι ώρα θες φυσικά.
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
Άμα είναι έτσι να λυθούν οι παρεξηγήσεις ...μπορείς την Κυριακή που μας έρχετε? Ότι ώρα θες φυσικά.
ΝΑι, μπορώ. Απλά θέλω κάποιες οδηγίες (TCP/IP ports γιατί είμαι πίσω από router με ΝΑΤΡ και επίσης τι θα πρέπει να σετάρω στο F1).
Και βέβαια κάπιο testing εντωμεταξύ, για να μη με βρίζετε όλοι μαζί στο τέλος -
Ο χρήστης gvala έγραψε:
ΝΑι, μπορώ. Απλά θέλω κάποιες οδηγίες (TCP/IP ports γιατί είμαι πίσω από router με ΝΑΤΡ και επίσης τι θα πρέπει να σετάρω στο F1).
Και βέβαια κάπιο testing εντωμεταξύ, για να μη με βρίζετε όλοι μαζί στο τέλοςδε ξέρω τίποτα από αυτά, ελπίζω οι υπόλοιποι να βοηθήσουν τη κατάσταση.
-
Αν περιμένεις πέντε λεπτάκια online, θα μπορέσεις να κάνεις ένα test!
-
Συνδέσου στον server gvala.homelinux.gr. χωρίς password
-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Συνδέσου στον server gvala.homelinux.gr. χωρίς passwordάργησα πρέπει να φύγω τώρα, το συνεχίζουμε αύριο...
-
http://www.racingrenders.com/pictures/2 ... 2brake.jpg
-
Τι θα γίνει τελικά με τον αγώνα;
-
Sepang 2002
Kυριακή 5/6/2005
22:15 - 23:00 Practice 4
23:00 - 23:35 Qualifying
23:35 - 23:45 Warm Up
23:45 Das Rennen (11 laps)
**Server: ** -
Room name: 4T FORUM
Room password: f1racing
-
ωραιά, ο gvala θα κάνει σέρβερ? Αν όχι θα επιστρέψουμε με τον FireBro που δεν αντιμετωπήσαμε σημαντικά προβλήματα τη τελευταία φορά στν IMOLA.
-
έχετε 2 μέρες να κατεβείτε στο 1.31.048 που είναι και το απόλυτο ρεκόρ που έχω κάνει στη συγκεκριμένη πίστα
-
έχετε 2 μέρες να κατεβείτε στο 1.31.048 που είναι και το απόλυτο ρεκόρ που έχω κάνει στη συγκεκριμένη πίσταΜε τίποτα... κάτω απο 1:32.00 εγώ... και αυτή τη βδομάδα δεν έκανα δοκιμές λόγο εργασιών. Άσε που άμα αρχίσει εξετεστική... μόνο στους αγώνες θα τρέχω... δοκιμές καθόλου.
-
ωραιά, ο gvala θα κάνει σέρβερ? Αν όχι θα επιστρέψουμε με τον FireBro που δεν αντιμετωπήσαμε σημαντικά προβλήματα τη τελευταία φορά στν IMOLA.Για να κάνω τον server, θα πρέπει να γίνουν κάποιες δοκιμές. Αποφασίστε (αν και πότε μπορείτε) και ενημερώστε.
-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
ωραιά, ο gvala θα κάνει σέρβερ? Αν όχι θα επιστρέψουμε με τον FireBro που δεν αντιμετωπήσαμε σημαντικά προβλήματα τη τελευταία φορά στν IMOLA.
Για να κάνω τον server, θα πρέπει να γίνουν κάποιες δοκιμές. Αποφασίστε (αν και πότε μπορείτε) και ενημερώστε.
Ναι είναι καλύτερα να γίνουν δοκιμές για να μην τρέχουμε και δεν φτάνουμε την Κυριακή. Εγώ μπορώ και απόψε.
-
ok! Κατά τις 23.15
-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
ok! Κατά τις 23.15Ποιό θα είναι το όνομα του room? Θα βάλεις κωδικό? Αν γίνεται βάλε πάντως...
-
Θα συνδεθείς στο σερβερ gvala.homelinux.gr και ο αγώνας θα λέγεται test με ίδιο password.
Έχω ανοίξει στο firewall του router τα ports που νομίζω κατάλληλα. Ελπίζω να παίξει -
Δεν βλέπω το room, το έχεις δημιουργήσει?Όταν λες να συνδεθώ στον server gvala.homelinux.gr εννοείς να κάνω 'add game' και για ΙΡ να βάλω το gvala.homelinux.gr?
-
Ο χρήστης sikrip έγραψε:
Δεν βλέπω το room, το έχεις δημιουργήσει?Όταν λες να συνδεθώ στον server gvala.homelinux.gr εννοείς να κάνω 'add game' και για ΙΡ να βάλω το gvala.homelinux.gr?ναι! ή 62.38.152.69
4ος αγώνας F1 Challenge Malaysia 2002, ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΜΑΙΟΥ 2005