Oct 30, 2018, 7:36 PM

Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Τέρι, στον χάρτη της Ελλάδας στο cngeurope, αρετή Θεσσαλονίκη έχει τρία πρατήρια.

Ποια είναι η αρετή ;;;;;;
Το έχω ξαναγράψει αλλαααα δεν το έχεις δώσει σημασία μάλλονν..
Το 3ο πρατήριο του χάρτη ΔΕΝ είναι πρατήριο λιανικής , επικοινώνησα μαζί τους 4-5 φορές αφήνοντας το κινητό μου για να με καλέσουν από το αρμόδιο τμήμα , εαν μπορούμε να γεμίζουμε και εμείς ...ακόμα με καλούν ... μόνο 4 μήνες πέρασαν ...
Καποιο μέλος του forum μου είχε αναφέρει σε πμ οτι είχε περάσει να ρωτήσει από κοντά αλλα δεν μπορούσαν να δώσουν λιανική ακόμα λόγω κωλύματος ;; και θα ενημέρωνε για νεότερα αλλά δεν ...
είναι η εταιρεία http://www.promethan.gr/ που φαίνεται να είναι υπεύθυνη για τις δεξαμενές φ.α. όπου δεν υπάρχει σωληνωτό δίκτυο .... όπως είχε γράψει και το jimptso για το πρατήριο που ετοιμάζεται στα Τρίκαλα ...
Ας ελπίσουμε να μπει ανταγωνιστικά και στη λιανική με/σε πρατήρια κτλ ... γιατί η Fisikon ...

Σήμερα δε σκέφτηκα να περάσω να δω ξανά τι γίνεται μιας και το πρατήριο της Ν.Μαγνησίας είχε γυναικεία διάθεση σήμερα , 7 το πρωί είχε βλάβη , 8 το φτιάξανε είπαν και στις 3 το μεσημέρι που πηγα πάλι βλαβη ..