-
Εμένα όταν εμεινα έπαιρνε μόνο πρώτη μια ακόμα δεν θυμάμαι και την όπισθεν.
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ξέρουμε εξοπλισμό από την έκδοση comfort 1.6 diesel?
-
Ο χρήστης xplicit έγραψε:
Ξέρουμε εξοπλισμό από την έκδοση comfort 1.6 diesel?Υπαρχει ο τιμοκαταλογος με τον εξοπλισμο στις αντιπροσωπειες αλλα δεν εχει αναρτηθει διαδικτιακα.....σιγουρα απο την προηγουμενη 'gls comfort' εχει περισσοτερα πραγματακια στανταρ οθονη χωρις ναβιγκεσιον αλλα νομθζω με καμ. οπισθοπορειας, αυτοματο διζωνικο, νομιζω λεντακια μπροστα πισω....και αλλα αρκετα ειναι σχεδον πληρες το αμαξι...δεν εχει αυτ.φρεναρισμα και αλλα παρεμφερη τεχνολογικσ
Στάλθηκε από το HUAWEI Y625-U51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εδώ είναι ολα
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Εδώ είναι ολαΣτάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ωραιος...!!!
-
Ο χρήστης kdeligior έγραψε:
Εδώ είναι ολα
Ωραιος...!!!
Φαινινται θαμπα...και υπιψιαζομαι οτι ειναθ η περσινη εκδοση...τον σεπτεμβρη προστεθηκαν και αλλα πραγματακια
-
Ευχαριστω, αλλά το συγκεκριμένο αρχείο αφορά το pre-fl μοντέλο, υπάρχει κ στο site.
-
Καλησπέρα, είμαι ανάμεσα σε αγορά αυτού του αμαξιού (έκδοση φουλ με όλα τα έξτρα, 1.6 diesel, 2 χρόνια εγγύηση ακόμα) και του CR-V 2015, ίδιο κινητήρα αλλά πιο φτωχή έκδοση. Ιδια τιμή. Και τα δύο μπαίνουν σε πράσινο δακτύλιο στην Αθήνα.
Είμαι αρκετά διχασμένος γιατί το Tucson είναι πιο μοντέρνο, με περισσότερη τεχνολογία και πιο περιποιημένο, ενώ το CRV είναι πιο απλό αλλά και πολύ πιο μεγάλο και άνετο. Θεωρώ ότι η αξιοπιστία τους πρέπει να είναι συγκρίσιμη.
Θα το χρησιμοποιησω σαν οικογενειακό με τα παιδιά και τα συμπράγκαλα τους οπότε το μέγεθος μετράει, αλλά ρεαλιστικά δεν θα χρειαστώ να το γεμίσω εκτός από τις θερινές διακοπές. Στην οδήγηση μου φάνηκαν συγκρίσιμα αν και το hyundai λιγο πιο άγριο.
Όποια συμβούλη έχετε θα ήταν ευπρόσδεκτη.
-
Όποιο και να πάρεις θα έχεις κάνει καλή επιλογή.Το tucson υπερτερεί στην κατα πολλή φθηνότερη συντήρηση,το crv ίσως σε μελλοντική μεταπωλητική αξία.Ξαναοδήγησε τα και πάρε αυτό που σε κάνει να νιώθεις πιο ωραία!!!
Hyundai Tucson 2015