-
Δεν ξέρω τι κάνει η ΕΛΠΑ με τις πλατφόρμες της, ίσως μέχρι του χρόνου να έχει επιτευχθεί συμφωνία με ασφαλιστική εταιρία για το θέμα αυτό αντίστοιχη με αυτή που ενδεχόμενα (και πάλι λέω, δεν ξέρω) έχει η ΕΛΠΑ για τα αυτοκίνητα που μεταφέρονται από την ΟΒΕΛΠΑ. Κάτι που δεν πρόφταινε να γίνει φέτος.
Η πραγματική λύση (και για τους Ελληνικούς αγώνες) είναι να λυθεί το θέμα με τα τρέιλερ... Εκεί ΠΡΕΠΕΙ να πιέσει η ΕΛΠΑ, ιδίως τώρα που συζητιέται το θέμα της αναμόρφωσης του ΚΟΚ.
Edit: garfli, όπως είδες το θέμα με τα τρέιλερ είναι γνωστό. Οσο για την 'επικοινωνιακή μπαρούφα', βλέπεις κανέναν 'εκπρόσωπο' εδώ γύρω ? Δεν έκανα τις διαπραγματεύσεις εγώ, ρώτησα κάποιον που ξέρει και τον εμπιστεύομαι και μου το είπε. Αποκλείεται να μου έλεγε ψέμματα.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
το Ακρόπολις έχει πάψει να είναι περιπέτεια για ερασιτέχνες χρόνια τώρα.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ.......
ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ , ΤΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΑΤΕ ΤΟΥΣ 9 ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΩΣΑΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ? ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ Η ΚΟΝΟΜΑ ΤΟΥ Ο.Α.Κ.Α. ?????????
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Edit: garfli, όπως είδες το θέμα με τα τρέιλερ είναι γνωστό.
ΕΕΛΛΑΑΑΑΑ....
-
Ο χρήστης garfli έγραψε:
το Ακρόπολις έχει πάψει να είναι περιπέτεια για ερασιτέχνες χρόνια τώρα.
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ.......
ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ , ΤΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΑΤΕ ΤΟΥΣ 9 ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΩΣΑΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ? ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ Η ΚΟΝΟΜΑ ΤΟΥ Ο.Α.Κ.Α. ?????????
Φάσκεις και αντιφάσκεις, το 'δωρεάν' δεν κολλάει με την 'κονόμα' που λες... Ή μήπως περιμένουν οι θεατές τους 9 για να έρθουν για να 'κονομήσει' η ΕΛΠΑ (όσοι και να έρθουν, η ΕΛΠΑ τα ίδια λεφτά θα πάρει να ξέρεις... ), δεν τους φτάνει λες ο Loeb και η παρέα του
Για το αν έχει χάσει το χρώμα του, θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω, είναι ένας από τους πιο χαρακτηριστικούς αγώνες του WRC (ταυτόχρονα γρήγορος αλλά και σκληρός). Αποψή σου και άποψή μου. Πάντως 'δικό μας μπαϊράκι' δεν μπορούμε να σηκώσουμε, όσο γρηγορότερα το καταλάβεις τόσο γρηγορότερα θα συννενοηθούμε.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Φάσκεις και αντιφάσκεις, το 'δωρεάν' δεν κολλάει με την 'κονόμα' που λες...
ΚΟΝΟΜΑ ΣΤΟ Ο.Α.Κ.Α. ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΟ 9 Χ 3300 ???
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ...
-
Ο χρήστης garfli έγραψε:
Φάσκεις και αντιφάσκεις, το 'δωρεάν' δεν κολλάει με την 'κονόμα' που λες...
ΚΟΝΟΜΑ ΣΤΟ Ο.Α.Κ.Α. ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΟ 9 Χ 3300 ???
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ...
Για να δούμε ΕΣΥ τι θεωρείς κονόμα στο ΟΑΚΑ και πως σχετίζεται η κονόμα αυτή με τους 9...
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Για να δούμε ΕΣΥ τι θεωρείς κονόμα στο ΟΑΚΑ και πως σχετίζεται η κονόμα αυτή με τους 9...
ΜΗΝ ΤΑ ΣΥΓΧΕΕΤΕ ΚΥΡΙΕ....
ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΟΤΑΝ ΓΕΜΙΖΕΙ Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ....
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ, Η ΚΟΝΟΜΑ ΑΠΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΜΟΝΟ ΤΗΣ SSS ΘΑ ΦΑΝΕΙ ... ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ!!
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
το Ακρόπολις έχει πάψει να είναι περιπέτεια για ερασιτέχνες χρόνια τώρα.
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ.......
Φάσκεις και αντιφάσκεις, το 'δωρεάν' δεν κολλάει με την 'κονόμα' που λες... Ή μήπως περιμένουν οι θεατές τους 9 για να έρθουν για να 'κονομήσει' η ΕΛΠΑ** (όσοι και να έρθουν, η ΕΛΠΑ τα ίδια λεφτά θα πάρει να ξέρεις... ),** δεν τους φτάνει λες ο Loeb και η παρέα του
Για το αν έχει χάσει το χρώμα του, θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω, είναι ένας από τους πιο χαρακτηριστικούς αγώνες του WRC (ταυτόχρονα γρήγορος αλλά και σκληρός). Αποψή σου και άποψή μου. Πάντως 'δικό μας μπαϊράκι' δεν μπορούμε να σηκώσουμε, όσο γρηγορότερα το καταλάβεις τόσο γρηγορότερα θα συννενοηθούμε.
ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΟΣΟΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ Η ΕΛΠΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΦΤΑ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ!!!
ΜΗΠΩΣ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ SPEED??
MHΠΩΣ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 650.000 ΕΥΡΩ??
ΟΧΙ??ΚΑΙ ΚΑΛΑ Η ΕΛΠΑ. ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΜΩΣ ΚΥΡΙΕ nass ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΑΡΕΙ, Η ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΟΝΟΜΑΤΙ”” ΑLMAN ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ’’’
ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙΣ??
ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΑΦΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΠΕΞΩ!!
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.ΣΚΕΠΑΣΟΥ ΤΩΡΑ!! -
Πάντως δεν μπορούμε να πούμε!
Ολοι τα ξέρουν όλα!!!!
Και πόσα λεφτά παίρνει η ΕΛΠΑ και ποιός έμεινε απέξω...ΟΛΑ!!!!
-
Τουλάχιστον ο τηλεοπτικός συνώνυμός του όταν αποφασίσει να μη θάψει ένα θέμα (ανάλογα με το από που τα έχει πάρει), δε μασάει τα λόγια του. Κρίμα το nick...
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Τουλάχιστον ο τηλεοπτικός συνώνυμός του όταν αποφασίσει να μη θάψει ένα θέμα (ανάλογα με το από που τα έχει πάρει), δε μασάει τα λόγια του. Κρίμα το nick...ΤΟ ΝΙCK ΕΙΝΑΙ ΜΑΪΜΟΥ, ΤΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ... ΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ!!!
-
Καλό!!!
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Τουλάχιστον ο τηλεοπτικός συνώνυμός του όταν αποφασίσει να μη θάψει ένα θέμα (ανάλογα με το από που τα έχει πάρει), δε μασάει τα λόγια του. Κρίμα το nick...ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΟ nick.
ΙΣΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΚΟΜΨΟ.
ΤΟ ‘ΡΟΔΕΛΑΣ[/b]’ ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ??
ΚΑΤΙ ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ??
ΚΑΤΙ ΑΠΟ ...ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΟΥ ΦΕΡΝΕΙ??
ΤΙ ΔΕΥΤΕΡΟ??
ΕΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ nass…
Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΣΚΑΛΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ!!!!
ΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ‘ALMAN ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ’!!!!
ΟΥΤΕ ΤΟΝ ‘[b]ΡΟΔΕΛΑ΄’!!!! -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Δεν έκανα τις διαπραγματεύσεις εγώ, ρώτησα **κάποιον που ξέρει και τον εμπιστεύομαι **και μου το είπε. Αποκλείεται να μου έλεγε ψέμματα.ΕΛΠΑΤΖΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ !!!! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΝΑΤΟΝ!
ΒΡΕ ΜΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΥ ΤΡΟΝΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ!
ΑΠΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΣΕ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΖΩΗ Η ΕΛΠΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΛΑΞΕΙ
ΣΑΝ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΤΡΕΙΛΕΡΣ-ΠΟΥ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΣΥΓΚΙΝΟΝΙΩΝ ΕΙΧΕ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙ- ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΒΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΟΝΟΜΑΕΙ ΠΙΟ ΧΟΝΤΡΑ ΑΝ ΜΑΣ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ ΤΗΣ ΟΒΕΛΠΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ.
ΣΤΟ ΚΑΡΦΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
ΤΟΟΟΟΟΣΟ ΑΠΛΑ
-
Καλημερα!
Δηλαδή ο νασσος φοράει τα παντελόνια, παίρνει τη σημαία και τα χώνουμε; ΟΚ!
Επί της ουσίας...
Μάκη αυτή την Αλμαν δεν τη ξέρω. Θα μάθω όμως. Οπως έχετε το λόγο μου πως θα προκύψει ανάλυση οικονομικού αποτελέσματος σε σχέση με την SSS. Και βέβαια τα 650 χιλ είναι εκτός πραγματικότητας. Α΄ν όλα πάνε καλά η λαμαρκο θα είναι ο μέγας κερδισμένμος που άλλωστε παίρνει και το μέγα ρίσκο. Γμτ κανείς δεν ρωτάει λεπτομέρειες για το πως θα στηθεί η πίστα, κ.π, κ.λπ.... Ολοι διαπλοκή βλέπετε. Οπότε όσοι κάτι νοιώθουμε και χαμοπάρι δεν παίρνουμε για διαπλοκή να το βάλουμε στα πόδια. ???Αρη, μην τρελαίνεσαι! Για τα τρέιλερ ρώτα το Γιάννη μεσημέρη! απορώ πως κάθεστε στο ίδιο τραπέζι και χάνεις επισόδια. Η δέσμευση του ΑΜ ισχύει!
Αρη-2. Πότε ήρθε η πρόταση του ΣΟΑΑ συνάδελφε? Μήπως θα έπρεπε να κάνουε κουβέντα πριν λήξουν οι συμμετοχές. Μήπβως θα έπρεπε να βρτεθούμε πέντε λεπτά με το Νάσσο και την αννίτα και να το λύσουμε, πριν κατατεθούν οι 50 συμχεςΧ3300 γιου? Λέω μήπως;Δυστυχώς θα συμφωνήγσω για τις νταλίκες σε σχέση με τη δικαιολογία. Χλωμά τα περί ασφαλιστικών. Μπάζει η δικαιολογία Αλλοι οι λόγοι και μάλιστα τεκμηριωμένοι. Καταρχήν πραγματικοί αφού φτάνουμε (σορρη φτάνετε) τους 50 οι Ελληνάρες και που να βρεθούν τόσες νταλίκες? πάντως αν ο σαρακάκης πάει τους Μίτσους ποτέ δεν είναι αργά να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε με τους καθαρά ερασιτέχνες.
Μποιρεί να αναλάβει ο ΣΟΑΑ πρωτοβουλία;Στρατης
-
Να κανω μια παρεμβαση και να πω οτι με αυτο που εκανε η οργανωση δλδ να προσκαλεσει 9 πληρωματα να τρεξουν δωρεαν(ετσι δεν ειναι?)Αυτο μου φαινεται οτι το εκανε μονο και μονο για να κοψει μερικα παραπανω εισητηρια και οχι να ευχαριστησει τον κοσμο που θα παει.Μου φαινεται πως εκτιθεται ετσι...
Το κερω οτι τωρα θα την ακουσω απο ολους αλλα... -
ΓΙΑ ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ, ΕΓΩ ΕΧΩ ΗΔΗ ΡΩΤΗΣΕΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΛΕΣΘΕΙΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΝΝΕΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!!!!!!!!!!!
ΕΠΙΜΕΝΩ ΝΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΥΠΗΡΞΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ. ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ.
ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΕΝΝΕΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ , ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΧΟΡΗΓΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ , ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΣΠΟΝΣΟΝΑΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ , ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΝΟΡΕΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΛΥΟΥΝ ΚΟΣΜΟ.!!!ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΜΕ ΠΛΗΡΩΣ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΛΕΣΘΕΙΣΑΝ. ( ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΝΝΕΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ........)
ΕΠΙΣΗΣ ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΚΚΙΝΗΣΕΙΣ???????? ΓΙΑΤΙ Κα ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΠΕΤΑΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΣΗ ( ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΜΙΚΡΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ) ΚΑΙ ΜΕ ΘΑΒΕΙΣ ΕΝΩ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΝΝΕΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΟΥΝ ΣΤΙΣ 23/6????
ΑΞΙΟΤΙΜΕ sx ΣΕ ΕΚΤΙΜΩ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ. ΠΡΩΤΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΑ ΩΣ ΘΕΑΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΩΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ. ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΣΟ ΑΚΡΙΒΟΔΙΚΑΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΛΥΣΕΙΣ ΤΙΣ ΑΝΩΘΕΝ ΑΠΟΡΙΕΣ ΜΟΥ? ( ΤΟ ΖΗΤΑΩ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΣΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ)
Δ.ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ
-
Ο χρήστης A-TEC έγραψε:
ΓΙΑ ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ, ΕΓΩ ΕΧΩ ΗΔΗ ΡΩΤΗΣΕΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΛΕΣΘΕΙΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΝΝΕΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!!!!!!!!!!!
ΕΠΙΜΕΝΩ ΝΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΥΠΗΡΞΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ. ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ.
ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΕΝΝΕΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ , ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΧΟΡΗΓΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ , ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΣΠΟΝΣΟΝΑΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ , ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΝΟΡΕΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΛΥΟΥΝ ΚΟΣΜΟ.!!!ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΜΕ ΠΛΗΡΩΣ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΛΕΣΘΕΙΣΑΝ. ( ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΝΝΕΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ........)
ΕΠΙΣΗΣ ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΚΚΙΝΗΣΕΙΣ???????? ΓΙΑΤΙ Κα ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΠΕΤΑΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΣΗ ( ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΜΙΚΡΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ) ΚΑΙ ΜΕ ΘΑΒΕΙΣ ΕΝΩ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΝΝΕΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΟΥΝ ΣΤΙΣ 23/6????
ΑΞΙΟΤΙΜΕ sx ΣΕ ΕΚΤΙΜΩ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ. ΠΡΩΤΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΑ ΩΣ ΘΕΑΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΩΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ. ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΣΟ ΑΚΡΙΒΟΔΙΚΑΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΛΥΣΕΙΣ ΤΙΣ ΑΝΩΘΕΝ ΑΠΟΡΙΕΣ ΜΟΥ? ( ΤΟ ΖΗΤΑΩ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΣΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ)
Δ.ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ
ΦΙΛΕ sx, ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ Ο ΚΟΣ Α-TEC ....ΕΧΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΚΙΟ.
ΚΟΥΜΠΩΣΕ ΤΗ ΤΗΝ Γ@ΜΗ...Η ΤΗΝ ΕΚΤΗ ΣΤΟ ΧΑΣΙΜΟ!!
ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ..ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΑ 150...ΓΜΤ(sic)…..ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ, ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΩ!!
Μ.Τ -
Kαλημέρα παιδες!
Δημήτρη, Μάκη κ.λπ...
Ξαναγραψα, πως όσο περνάει από το χέρι μου και όσο μπορώ να καταλάβω τη γίνεται γύρω μου ΔΕΝ υπήρξε κακή πρόθεση-πονηριά ή συναλλαγή! Λάθος, μαλακία μπορεί! ΟΧΙ ΠΟΥΣΤΙΑ, γμτ! Ούτε σε αυτή την ιδια την πρακτική, που ουδείς πρόβλεψε τις αντιδράσεις, ούτε ΒΕΒΑΙΑ στην επιλογή των 10 αν δεν κάνω λάθος...και όχι 9.
Η ιστορία ξεκίνησε αθώα (υπογράφω για την καλή πρόθεση του Δεσποτόπουλου και για την τιμιότητά του γενικώς) με το άγχος των 90. Να τις πιάσουμε γμτ!;
Πως??? Αναβαθμίζοντας και το θέαμα στην SSS ώστε όσοι έρθουν και πληρώσουν να απολαύσουν έλληνες σε όλο τους το μεγαλείο. Σε πλήρη σύνθεση. Μέσα από τις συμμετοχές του Μαύρου Ρόδου και του Αχαιός προέκυψαν οι παραπάνω. Με απόλυτα καλό σκοπό χωρίς ίχνος διαπλοκής. Θα ακολουθήσουν ΟΛΟΙ τη διαδικασία του Τ.Ε και βέβαια θα εμφανιστούν με τεχνικές προδιαγραφές αντίστοιχες με αυτές των συναθλητών τους που θα πάνε Λαμία. Η παρουσία του Νάσσου είναι εγγύηση για κάτι τέτοιο. Οποιος δεν ακολουθήσει τα παραπάνω απλά δεν θα είναι στη γιορτή και δεν θα απορήσω αν λείψουν ορισμένοι.
Εχεις δίκιο Δημήτρη για τη σειρά εκκίνησης, αλλά θα γινόμασταν, θα γίνουμε απόλυτη ξευτίλα διεθνώς αν οι δέκα τελευταίοι τα μαζέψουν και φύγουν ενώ γίνεται προσπάθεια ώστε τα ζευγάρια να είναι ισοροπημένα και σε κάθε περίπτωση, ει δυνατόν, να κοιταζόσαστε στα μάτια σε επίπεδο αυτοκινήτων. Αλλωστε την επομένη στο Ελευθεροχώρι μόνο ο αριθμός στις πόρτες θα θυμίζει πόσοι συμμετείχαν στην SSS.
Παίρνω ολοκληρη την ευθύνη της επιλογής των συμμετεχόντων και μερίδιο σε ότι αφορά την πρακτική του 10+ αφού η ιδέα-πρόταση με βρήκε απόλυτα σύμφωνο.Η κριτική πάντα καλοδεχούμενη, ειδικά όταν προκύπτει από όσους αποτελούν τη βάση του χώρου που υπηρετούμε, ή από ανθρώπους που προσπαθούν να ξελασπώσουν και να ασπρίσουν το το χώρο μας.
Καλό αγώνα!
Στρατης
-
Λέω εγώ τώρα... αν κανένας από τους 9 πάει να μπεί στο Ελευθεροχώρι, τί θα γίνει; Θα τον περιμένει ο Νάσος για να του ψάξει τα σωληνάκια, ή θα κοπεί τιμολόγιο εκ των υστέρων;
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ALL OVER