-
Ερωτηση προς τους Ολυμπιακους (κυριως)
Τωρα που εφυγε ο Μπαγιεβιτς τι γινεται με το θεμα προπονητη; Ρωταω γιατι νομιζω οτι μια παρα παρα πολυ καλη λυση θα ηταν ο Περσιας. Και στο κατω κατω γιατι οχι; Εδω κρατησε το Λεμονη τοσο καιρο και πηρε αποτελεσματα. Μην πω και για τον Αλεφαντο...
Ο Περσιας και απο τοπι ξερει και τοσο καιρο διπλα στα Μπαγιεβιτς ηταν. -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
......
Ο Περσιας και απο τοπι ξερει και τοσο καιρο διπλα στα Μπαγιεβιτς ηταν.Και αυτο το θεωρεις καλο;
Οσο για το θεμα του προπονητη:αγνωσται αι βουλαι του Κυρίου εεεε του προεδρου ηθελα να πω .
Παντως οτι ειναι να γινει πρεπει να τελειωσει συντομα. -
o ντουσκο ειπε στον ολυμπιακο μωρο μου bye και οι φιλαθλοι του ειπαν ποσο ........... εισαι τωρα ο ολυμπιακος λεει ποιον προπονητη θα παρουμαι ελπιζω οχι τον αλεφαντο
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Ερωτηση προς τους Ολυμπιακους (κυριως)Τωρα που εφυγε ο Μπαγιεβιτς τι γινεται με το θεμα προπονητη; Ρωταω γιατι νομιζω οτι μια παρα παρα πολυ καλη λυση θα ηταν ο Περσιας. Και στο κατω κατω γιατι οχι; Εδω κρατησε το Λεμονη τοσο καιρο και πηρε αποτελεσματα. Μην πω και για τον Αλεφαντο...
Ο Περσιας και απο τοπι ξερει και τοσο καιρο διπλα στα Μπαγιεβιτς ηταν.Ο Περσίας πάει πάντα βοηθός όπου πάει και ο Ντούσαν.-
Στο θέμα τώρα. Ο Ντούσαν έγινε ο πρώτος προπονητής που 'παράτησε' τον Κόκκαλη, βέβαια πρόλαβε πριν τον διώξει εκείνος... τέσπα. Γνώμη μου: ήρθε βρεγμένη γάτα (αφού είχε φάει πόρτα ήδη μια φορά) και έφυγε κύριος και πρίγκηπας όπως τον πρωτογνωρίσαμε. Μπράβο του. Αν ήταν στο χέρι μου, θα έδιωχνα τον Κόκκαλη....
περί προπονητών ακούγονται:
- Ιρουρέτα: χυλόπιτα εξ αρχής
- Γάλλος πρωταθλητής με τη Λυόν (δεν θυμάμαι όνομα): καταρχήν χυλόπιτα, αλλά το συζητάει.
- Κούμαν (ναι σιγά μην έρθει και ο Κρόιφ)
- Χίτσφελντ (χλωμός και αυτός...)
- 2-3 άλλοι ευρωπαίοι που δεν τους θυμάμαι (όχι τοπ φίρμες όμως)
- Αναστό. Καλώς ή κακώς, για τον μουστάκια μας βλέπω παίδες... τους πρώτους 2 μήνες θα έχει παίξει μπουνιές με το Ριβάλντο και θα μας τελειώσει κι αυτός.
Μακάρι να βγω σε όλα ψεύτης.
-
Η παραιτηση του Ντουσαν δεν εχει ακομα αποδεκτή .
Και οι υποψηφιοι ειναι :
-Ότμαρ Χίτσφελντ
-Χαβιέρ Ιρουρέτα
-Ντικ Αντβοκάατ
-Βίκτορ Φερνάντεθ
-Ρεϊνάλ Ντενουί
-Ζακ Σαντινί
-Γκι Λακόμπ
-Ρόναλντ Κούμαν
-Τροντ Σόλιντ -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ερωτηση προς τους Ολυμπιακους (κυριως)
Τωρα που εφυγε ο Μπαγιεβιτς τι γινεται με το θεμα προπονητη; Ρωταω γιατι νομιζω οτι μια παρα παρα πολυ καλη λυση θα ηταν ο Περσιας. Και στο κατω κατω γιατι οχι; Εδω κρατησε το Λεμονη τοσο καιρο και πηρε αποτελεσματα. Μην πω και για τον Αλεφαντο...
Ο Περσιας και απο τοπι ξερει και τοσο καιρο διπλα στα Μπαγιεβιτς ηταν.Ο Περσίας πάει πάντα βοηθός όπου πάει και ο Ντούσαν.-
Στο θέμα τώρα. Ο Ντούσαν έγινε ο πρώτος προπονητής που 'παράτησε' τον Κόκκαλη, βέβαια πρόλαβε πριν τον διώξει εκείνος... τέσπα. Γνώμη μου: ήρθε βρεγμένη γάτα (αφού είχε φάει πόρτα ήδη μια φορά) και έφυγε κύριος και πρίγκηπας όπως τον πρωτογνωρίσαμε. Μπράβο του. Αν ήταν στο χέρι μου, θα έδιωχνα τον Κόκκαλη....
περί προπονητών ακούγονται:
- Ιρουρέτα: χυλόπιτα εξ αρχής
- Γάλλος πρωταθλητής με τη Λυόν (δεν θυμάμαι όνομα): καταρχήν χυλόπιτα, αλλά το συζητάει.
- Κούμαν (ναι σιγά μην έρθει και ο Κρόιφ)
- Χίτσφελντ (χλωμός και αυτός...)
- 2-3 άλλοι ευρωπαίοι που δεν τους θυμάμαι (όχι τοπ φίρμες όμως)
- Αναστό. Καλώς ή κακώς, για τον μουστάκια μας βλέπω παίδες... τους πρώτους 2 μήνες θα έχει παίξει μπουνιές με το Ριβάλντο και θα μας τελειώσει κι αυτός.
Μακάρι να βγω σε όλα ψεύτης.
kai ton italo trapatoni o opios efuge apo thn benfika. alla apo oti leei thelei na meinei szhn italia.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ο Περσίας πάει πάντα βοηθός όπου πάει και ο Ντούσαν.-
Διαφωνώ. Επρεπε να φύγει μετά το παιχνίδι με τον Ηρακλή. Να μη δώσει σε κανέναν το δικαίωμα να...'τον φύγει'. Ο Μπαγεβιτς έχει προσφέρει πολλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, περισσότερα από τον καθένα και δε έπρεπε να ρισκάρει τη υστεροφημία του.
Προσωπικά πιστεύω ότι έκανε την ανάγκη φιλότιμο και έφυγε αφού βγήκε ο Ριβάλντο κι έλεγε τις αηδίες του και ο 'ιδιωτικός στρατός' τις δικές του.
Κανείς σοβαρός προπονητής δεν πρόκειται να έρθει ποτέ στην Ελλάδα με τις συνθήκες που επικρατούν. -
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Κανείς σοβαρός προπονητής δεν πρόκειται να έρθει ποτέ στην Ελλάδα με τις συνθήκες που επικρατούν.έτσι λέω κι εγώ... μακάρι να διαψευστούμε και οι δυό μας φίλε.
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Ο Περσίας πάει πάντα βοηθός όπου πάει και ο Ντούσαν.-
Διαφωνώ. Επρεπε να φύγει μετά το παιχνίδι με τον Ηρακλή. Να μη δώσει σε κανέναν το δικαίωμα να...'τον φύγει'. Ο Μπαγεβιτς έχει προσφέρει πολλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, περισσότερα από τον καθένα και δε έπρεπε να ρισκάρει τη υστεροφημία του.
Προσωπικά πιστεύω ότι έκανε την ανάγκη φιλότιμο και έφυγε αφού βγήκε ο Ριβάλντο κι έλεγε τις αηδίες του και ο 'ιδιωτικός στρατός' τις δικές του.
Κανείς σοβαρός προπονητής δεν πρόκειται να έρθει ποτέ στην Ελλάδα με τις συνθήκες που επικρατούν.pragmati!o dusan san paixths kai proponhths exei afhse istoria sto ellhniko podosfairo! einai apo tous ligous 'sobarous' proponhtes (santos kai kana duo akomh) pou exei dei ellhnikh omada.
-
Απορώ με τι μούτρα απαιτούμε να έρθει μεγάλο όνομα στον Ολυμπιακό.
Φίρμα προπονητής θα παρατήσει τα μεγάλα πρωταθλήματα με γήπεδα, κόσμο, παικταράδες-εργαλεία στα χέρια του και θα έρθει σε ομάδα περιφερειακού πρωταθλήματος με προϋπολογισμό μικρομεσαίας ευρωπαϊκής.
Αν είμαστε τυχεροί, θα βρεθεί κανένας που να λατρεύει τον μουζάκα και τον ελληνικό ήλιο, διαφορετικά από ρετάλια μας βλέπω να ψωνίζουμε πλην απροόπτου. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Φίρμα προπονητής θα παρατήσει τα μεγάλα πρωταθλήματα με γήπεδα, κόσμο, παικταράδες-εργαλεία στα χέρια του και θα έρθει σε ομάδα περιφερειακού πρωταθλήματος με προϋπολογισμό μικρομεσαίας ευρωπαϊκής.
Αν είμαστε τυχεροί, θα βρεθεί κανένας που να λατρεύει τον μουζάκα και τον ελληνικό ήλιο, διαφορετικά από ρετάλια μας βλέπω να ψωνίζουμε πλην απροόπτου.δεν απαιτούμε Μάνο, και δε νομίζω κανείς να διαφωνήσει μαζί σου
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αν είμαστε τυχεροί, θα βρεθεί κανένας που να λατρεύει τον μουζάκα και τον ελληνικό ήλιο, διαφορετικά από ρετάλια μας βλέπω να ψωνίζουμε πλην απροόπτου.Χεχε η φαρσοκωμοδια της ελληνικής προπονητοφαγίας.
Δεν ξερω αν διαβασε κανείς την δηλωση των οργανωμενων του Ολυμπιακου στο contra.gr . Εγω που την διαβασα εβαλα τα γελια παντως. Η ουσια ηταν απο Bigon προτιμαμε Dusan αλλα απο Dusan προτιμαμε Ευρωπαιο μεγαλο ονομα. Κ αναρωτιεμαι που ζουν κ τι πιστεύουν αυτοι οι ανθρωποι. Ο Ιρουρετα ερχεται! χαχαχα! Για να ρθει προπονητης τετοιος θα ζητησει μεγαγραφες των 20 μυριων -
Για λίγο γέλιο.
-
Είμαι φανατικός Ολυμπιακός αλλά αυτή η υπόθεση με τον Μπάγεβιτς με έχει βγάλει από τα ρούχα μου. Για ποιό Ευρωπαικό όνειρο μολάμε όταν ο πρόεδρος σκέφτεται και πράτει ανάλογα με τις υποδείξεις μιας μερίδας αληταράδων που θέλουν να λέγονται φίλαθλοι ? Δεν χρειάζεται προπονητή ο Ολυμπιακός !!! Κάθε εβδομάδα οι φίλαθλοι θα στέλνουν τα μυνήματα τους για την ενδεκάδα της Κυριακής ( κάτι σαν το fame story ) και την ομάδα θα την κωουτσάρει ο Τσουκαλάς με βοηθό εκείνον τον άλλο απίθανο που έχει μαζί του στην τηλεόραση με τα μαλλιά και το μούσι. Ετσι και η ομάδα θα έχει την σταθερή υποστήριξη των φανατικών, και λεφτά θα οικονομάει από τα τηλέφωνα και τα sms , και θα γλιτώσει το ακριβό συμβόλαιο με το μεγάλο όνομα που θα έφερνε για προπονητή και οι παίχτες θα δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους σε κάθε ματς για να τους ψηφίσει ο κόσμος την επόμενη φορά
Ε αι σιχτίρ πιά με την νοοτροπία μας !!!!! -
Το καλύτερο δεν το μάθατε...
Πού θα πάει ο Ντούσκο τώρα?
Κάτι ακούγεται για βοηθός προπονητή στην ΑΕΚ τώρα που έφυγε ο Βέλιτς... -
Ο χρήστης Batman έγραψε:
Ôï êáëýôåñï äåí ôï ìÜèáôå...
Ðïý èá ðÜåé ï Íôïýóêï ôþñá?
ÊÜôé áêïýãåôáé ãéá âïçèüò ðñïðïíçôÞ óôçí ÁÅÊ ôþñá ðïõ Ýöõãå ï ÂÝëéôò...Μπα !!!Ψιλοκουφό μου κάνει.
-
Ο χρήστης Batman έγραψε:
Κάτι ακούγεται για βοηθός προπονητή στην ΑΕΚ τώρα που έφυγε ο Βέλιτς...Η παραιτηση του δεν εχει γινει ακομα δεκτη απο τον προεδρο
-
Ο χρήστης Batman έγραψε:
Κάτι ακούγεται για βοηθός προπονητή στην ΑΕΚ τώρα που έφυγε ο Βέλιτς...H καλύτερη δουλειά που ταιριάζει στον ''πρίγκιπα της λάσπης'' είναι να πουλάει κομπολόγια σε κουλούς!!!
Έτσι απλά ΑΕΚ.. -
Ολυμπιακός είμαι. Αλλά -σε αντίθεση με τους περισσότερους εδώ μέσα είμαι κατά του Μπάγιεβιτς. Όταν έληξε το πρωτάθλημα, ήθελα να φύγει και αυτός και ο Τζιοβανι. Και είμαι ευτυχισμένος που έγιναν και τα δύο. Το Μπάγιεβιτς δεν τον θέλω στην ομάδα γιατί τον θεωρώ κομπλεξικό. Δε μπορώ να πω άλλωστε ότι οι αλλαγές του σε κάποιο παιχνίδι με ενθουσιάσανε. Το αντίθετο. Για τον Κατανετς θεωρώ μεγάλο λάθος ότι τον έδιωξε ο πρόεδρος τότε αλλά τώρα δεν έχει νοημα να το συζητάμε. Όσον αφορά για το ότι ο πρόεδρος κάνει τα χατήρια μερικών φανατικών.. διαφωνώ. Επιχειρηματίας είναι και τον ενδιαφέρει η τσέπη του. Πιθανότατα δεν ήθελε το Μπάγιεβιτς στην ομάδα γιατί είδε πως το κοινό -με τη βοήθεια των ΜΜΕ βέβαια άρχισε να διχάζεται κ να χωρίζεται σε αυτους που ήταν υπέρ του Μπάγιεβιτς κ αυτούς που ήταν κατά.
Από κει κ πέρα, για μεγάλο προπονητή που λέτε δε θα έρθει στην Ελλάδα. Εντάξει, μην περιμένουμε κ μεις να'ρθει κανας Μουρινιο. Δεν είναι μόνο τα λεφτά αλλά και η καριέρα. Παρόλα αυτά, αν δώσει λεφτά ο πρόεδρος είμαι σίγουρος ότι θα έρθει ένας προπονητής πολύ καλύτερος απ'τον Ντούσαν.
Πάντως εντάξει... καλό είναι να μην εχουμε τις τρελές απαιτήσεις από τις ομαδούλες μας εδώ στην Ελλάδα. Κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβουμε ότι είναι παράλογο να ζητάμε ευρωπαϊκές πορείες κ δεν ξερω τι με τα παλτά που έχουμε. Αυτό το λέω γιατί πιστεύω ότι οι περισσότεροι δεν έχουμε καταλάβει τη διαφορά δυναμικότητας και το χάσμα μεταξυ ελληνικών κ άλλων ευρωπαικών ομάδων.
Αυτά προς το παρόν -
Δεν ασχολούμαι τρελά με την μπάλα αν και Παναθηναίκός (ο οποίος με έχει πληγώσει σφόδρα) θα γράψω για τον ΟΣΦΠ......
Νομίζω το concept για τις Ελληνικές ομάδες είναι η πορεία στην Ευρώπη!!!!!! γιατί εκεί είναι και τα φράγκα και η ευχαρίστηση που νιώθει ο φίλαθλος τώρα το να κερδίζει στο ντέρμπι ο ένας τον άλλο στην Ελλαδα κατ εμέ δεν λεέι και τίποτα.......Στα πλαίσια αυτά και με την νοοτροπία αυτή στον ΟΣΦΠ βλέπω....
- Η ομάδα είναι γερασμένη πρέπει να γίνουν επενδύσεις οι οποίες μπορεί να έχουν σαν αποτέλεσμα ότι και για δυο χρόνια να μην υπάρχει αποτέλεσμα, δεν πειράζει θα αναδειχθούν κάποιοι πάικτες......
Δεν μπορείς να απαιτείς πχ από τον Ανατολάκη στην άμυνα.... ως πότε θα γίνεται αυτό!!!!! - Ευτυχώς που διώξατε τον Jiovani (είναι λίγος για Ευρώπη νομίζω)
- Στον Καστίγιο κάποιος πρέπει να του αλλάξει νοοτροπία γιατί ντάξει καλή η μπάλα αλλά υπάρχει και το 'Ηθος'
- Αυτός ο Οκκας είναι πραγματικά καντέμης ο άνθρωπος, δεν γίνεται να τα χάνει τόσο πολύ....
- Το σημαντικότερο ίσως!!!!!! ο Κόκκαλης πλέον δεν είναι τόσο ΑΝΕΤΟΣ οικονομικά... αλλάζουν οι καιροί!!!!!!! Δεν ξέρω πόσο θα επηρεάσει αυτό την ομάδα!!!
ΥΓ Το έμαθα και πήγαν να μου πέσουν και τα αυτιά!!!!!!!
Makis is Back Ακράτηττο το παλικάρι!!!!!!! - Η ομάδα είναι γερασμένη πρέπει να γίνουν επενδύσεις οι οποίες μπορεί να έχουν σαν αποτέλεσμα ότι και για δυο χρόνια να μην υπάρχει αποτέλεσμα, δεν πειράζει θα αναδειχθούν κάποιοι πάικτες......
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#1]