-
Χαιρετώ τους φίλους του forum..ειμαι σε δίλημμα μεταξύ των 2 μεταχειρισμενων μοντέλων..το corsa ειναι 10/13 και το yaris 06/14.
το corsa εχει μηδενικά τελη κυκλοφορίας, και χιλιόμετρα (120.000) με αρκετά καλο εξοπλισμό.(Ζάντες αλουμινίου,cruise control)
To yaris εχει τελη 89,10 τα χιλιόμετρα του ειναι (128.000) και εξοπλισμός του ειναι της βασικης έκδοσης.(Life eco)
Η διάφορα της τιμής ειναι 400 ευρω ακριβότερο το yaris. Να επισημάνω οτι τα αυτοκίνητα δεν τα έχω οδηγήσει, και δεν γνωρίζω αν έχουν βγάλει γενικα κάποια προβλήματα..Παρακαλώ τα φώτα σας γιατί η αγορά πρέπει να γίνει αρχές της επόμενης εβδομάδας.
ευχαριστώ. -
Χαιρετώ τους φίλους του forum..ειμαι σε δίλημμα μεταξύ των 2 μεταχειρισμενων μοντέλων..το corsa ειναι 10/13 και το yaris 06/14.
το corsa εχει μηδενικά τελη κυκλοφορίας, και χιλιόμετρα (120.000) με αρκετά καλο εξοπλισμό.(Ζάντες αλουμινίου,cruise control)
To yaris εχει τελη 89,10 τα χιλιόμετρα του ειναι (128.000) και εξοπλισμός του ειναι της βασικης έκδοσης.(Life eco)
Η διάφορα της τιμής ειναι 400 ευρω ακριβότερο το yaris. Να επισημάνω οτι τα αυτοκίνητα δεν τα έχω οδηγήσει, και δεν γνωρίζω αν έχουν βγάλει γενικα κάποια προβλήματα..Παρακαλώ τα φώτα σας γιατί η αγορά πρέπει να γίνει αρχές της επόμενης εβδομάδας.
ευχαριστώ. -
ευχαριστώ. -
Θα πήγαινα στο corsa λόγω εξοπλισμού και καδένας ( αν δεν κάνω λάθος )
-
Kόρσα αν έχει τα 95 άλογα και 6άρι κιβώτιο, αλλιώς Γιάρις.
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Kόρσα αν έχει τα 95 άλογα και 6άρι κιβώτιο, αλλιώς Γιάρις.Έχει τα 95 άλογα, αλλά με 5αρι κιβώτιο.
-
Tην κουρτίνα 2 τότε.
-
Καλημέρα. Το βασικό σε αυτά το οχήματα είναι η κατάσταση που βρίσκεται το dpf. Οπωσδήποτε έλεγχος πληρότητας. Και αν μπορείς να δεις την πολλαπλή κ την egr για τυχόν κάπνα.
Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης dexter130101 έγραψε:
Καλημέρα. Το βασικό σε αυτά το οχήματα είναι η κατάσταση που βρίσκεται το dpf. Οπωσδήποτε έλεγχος πληρότητας. Και αν μπορείς να δεις την πολλαπλή κ την egr για τυχόν κάπνα.Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εννοείτε οτι έλεγχος θα γίνει σε αυτα που αναφέρεις..άσχετα σε πιο θα καταλήξω..
-
Αν είναι οκ το dpf και egr κι εγώ σε Corsa θα πήγαινα λόγω του πλουσιότερου εξοπλισμού..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Opel corsa 1.3 cdti vs Toyota yaris 1.4 d-4d