-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Απίστευτο!Ταινία του Βέγκου πριν λίγο, και πλάνο από συνεργείο της εποχής (στην γειτονιά μου, στο οποίο υπάρχει ακόμα η ταμπέλα και το 5ψήφιο τηλέφωνο!) στο οποίο είδα Ami6,DS,2cv!
Την είδα...πάει σε συνεργείο Citroen ο Βέγγος να βρει τον γαμπρό. Δείχνει πολλές παλιές DS και 2CV φαίνεται.....Ami.... δεν πρόσεξα....
Πάντως πολύ γέλιο σαν ταινία....Απίστευτος ο Βέγγος....... -
Ο χρήστης ΚΩΣΤΑΣ 1970 έγραψε:
Αλήθεια, ένα ami που είδα σήμερα το πρωί να ανεβάινει την Ευελπίδων ήταν το δικό σου sirgus ?? (όπως είναι ακριβώς στο avatar σου),
Ναι!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Αλήθεια, ένα ami που είδα σήμερα το πρωί να ανεβάινει την Ευελπίδων ήταν το δικό σου sirgus ?? (όπως είναι ακριβώς στο avatar σου),
Ναι!!!!!!!!!!
προεδρε καρτα εισαι με αυτό το αμαξι....!! να προσεχεις αν ειναι να κανεις καμια βρωμοδουλεια!!! :P:P
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Ναι!!!!!!!!!!
προεδρε καρτα εισαι με αυτό το αμαξι....!! να προσεχεις αν ειναι να κανεις καμια βρωμοδουλεια!!! :P:P
Άσε...λες και οδηγάω αεροπλάνο στο δρόμο
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Ναι!!!!!!!!!!
Μια χαρά το έχεις.....
-
Κυριοι Σιτροενακηδες,
Εχω ενα C-4 εδω και τρεις μηνες με 1430 χλμ.
Οποτε κοιταζω τα λαδια με το δεικτη της μηχανης, ενω η σταθμη ειναι οκ, βλεπω στην ακρη του δεικτη, κατι σα χνουδακι, σα μικρες τριχουλες, σαν ινες. ΤΙ ΕΙΝΑΙ;;; -
Ο χρήστης ΚΩΣΤΑΣ 1970 έγραψε:
Ναι!!!!!!!!!!
Μια χαρά το έχεις.....
Thanks Κώστα
-
Ο χρήστης MPOMPIO έγραψε:
Κυριοι Σιτροενακηδες,
Οποτε κοιταζω τα λαδια με το δεικτη της μηχανης, ενω η σταθμη ειναι οκ, βλεπω στην ακρη του δεικτη, κατι σα χνουδακι, σα μικρες τριχουλες, σαν ινες. ΤΙ ΕΙΝΑΙ;;;Μηπως ειναι απο το στουπι που καθαριζεις τον δεικτη;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Κυριοι Σιτροενακηδες,
Οποτε κοιταζω τα λαδια με το δεικτη της μηχανης, ενω η σταθμη ειναι οκ, βλεπω στην ακρη του δεικτη, κατι σα χνουδακι, σα μικρες τριχουλες, σαν ινες. ΤΙ ΕΙΝΑΙ;;;Μηπως ειναι απο το στουπι που καθαριζεις τον δεικτη;
Προσεξε. Βγαζω το δεικτη. Τον σκουπιζω με χαρτομαντηλο. Βαζω το δεικτη. περιμενω, βγαζω το δεικτη, βλεπω τα μικρα διαβολακια.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ;;; -
Κυριοι Σιτροενακηδες,
Προσεξε. Βγαζω το δεικτη. Τον σκουπιζω με χαρτομαντηλο. Βαζω το δεικτη. περιμενω, βγαζω το δεικτη, βλεπω τα μικρα διαβολακια.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ;;;Δεν μπορω να φανταστω τι μπορει να ειναι.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Κυριοι Σιτροενακηδες,
ΤΙ ΕΙΝΑΙ;;;Δεν μπορω να φανταστω τι μπορει να ειναι.
Και, ξερεις δεν μοιαζουν για ρινισματα, για να πω οτι λογω καινουργιας μηχανης κλπ.
Μοιαζουν με πολυ μικρες τριχουλες, σα χνουδακια στην ακρη του δεικτη.
Πρωτη φορα βλεπω τετοιο πραγμα -
Aν σκουπίζεις με χαρτομάντηλο, πρόσεχε αν το τελείωμα του δείκτη έχει κάποιο 'γρέζι' και ξύνει το χαρτομάντηλο.
Και εγώ δεν μπορώ να φανταστώ κάτι διαφορετικό. Δοκίμασε την επόμενη φορά να τον σκουπίσεις με ένα βαμβακερό ύφασμα (π.χ. κομμάτι παλιάς κοντομάνικης μπλούζας) που σίγουρα δεν θα αφήσει τπτ.
-
Ο χρήστης Sidobre έγραψε:
Aν σκουπίζεις με χαρτομάντηλο, πρόσεχε αν το τελείωμα του δείκτη έχει κάποιο 'γρέζι' και ξύνει το χαρτομάντηλο.Και εγώ δεν μπορώ να φανταστώ κάτι διαφορετικό. Δοκίμασε την επόμενη φορά να τον σκουπίσεις με ένα βαμβακερό ύφασμα (π.χ. κομμάτι παλιάς κοντομάνικης μπλούζας) που σίγουρα δεν θα αφήσει τπτ.
Ναι αλλα οταν βαζω το δεικτη μεσα για τη μετρηση, αυτος ειναι καθαρος.
Αρα αυτα τα 'φερνει' απο μεσα. Ετσι δεν ειναι... -
Aν σκουπίζεις με χαρτομάντηλο, πρόσεχε αν το τελείωμα του δείκτη έχει κάποιο 'γρέζι' και ξύνει το χαρτομάντηλο.
Και εγώ δεν μπορώ να φανταστώ κάτι διαφορετικό. Δοκίμασε την επόμενη φορά να τον σκουπίσεις με ένα βαμβακερό ύφασμα (π.χ. κομμάτι παλιάς κοντομάνικης μπλούζας) που σίγουρα δεν θα αφήσει τπτ.
Ναι αλλα οταν βαζω το δεικτη μεσα για τη μετρηση, αυτος ειναι καθαρος.
Αρα αυτα τα 'φερνει' απο μεσα. Ετσι δεν ειναι...Δοκίμασέ το πρώτα με ένα βαμβακερό ύφασμα και αν εξακολουθούν και υπάρχουν, τότε να πάει ο νούς σου σε ρινίσματα κλπ. Αν είναι καινούργιο το αμάξι, είναι και λίγο λογικό, απλώς θές μια αλλαγή λαδιών. Αν δεν είναι καινούργιο, ψάξτο λίγο.
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Απίστευτο!Ταινία του Βέγκου πριν λίγο, και πλάνο από συνεργείο της εποχής (στην γειτονιά μου, στο οποίο υπάρχει ακόμα η ταμπέλα και το 5ψήφιο τηλέφωνο!) στο οποίο είδα Ami6,DS,2cv!
Tην είδα και εγώ...
Καλά κανένας δεν έβλεπε το Star Wars στο Ant1...;mpompio από το πανί που το σκουπίζεις πρέπει να είναι...αλλά κ πάλι στο στρώσιμο είσαι μην ανησυχείς!
-
Εγώ είδα Star Wars, μόνο το τέλος ( μετά τις 11 ) βέβαια γιατί πρίν δίαβαζα.
-
καταρχην καλησπερα..................δεν νομιζω οτι θα βρω καλυτερο μερος να απευθυνω την ερωτηση μου.
θελω εντυπωσεις απο πικασο 1,6 & 1,8.........γιατι ειναι στις προτιμησεις μου (ειδικα απο κατοχους η εστω να το γνωριζουν αριστα(απο μπαμπα/θειο/αδελφο ξαδελφο )
γνωριζω τελεια τον ανταγωνισμο στα αυτοκινητα/παω για τριτο παιδι/ειμαι στα 42 καταλαγιασμενος
με ενδιαφερει η αξιοπιστια τους και ποσο εκνευριστικα αργο μπορει να ειναι το 1,6 με τα 95 αλογα, ποσο αθορυβα ειναι, και εννοειται οτι τα προτιμω με τη διπλη γυαλινη ηλιοροφη
-
Kαλησπερα παιδια και καλησπερα στον φιλο geor.
Απ' οτι εχω ακουσει και απο αλλους εδω για το Picasso ειναι προτιμοτερο να το παρεις σε 1.8 Εγω απο τον 1.6 εμπειρια εχω μονο απο την Xantia, την οποια κινει ικανοποιητικα αλλα θα θελαμε και κατι παραπανω
Κωστα τι εγινε, εχεις τιποτα νεοτερο για το regularite στην Ναξο;
-
Ο χρήστης barout έγραψε:
Κωστα τι εγινε, εχεις τιποτα νεοτερο για το regularite στην Ναξο;
Ναι…απλά επειδή βρισκόμαστε σε «δημόσιο» χώρο ας πω ευγενικά ότι περίπου 800 ευρώ όπως άκουσα για 3 μέρες για 2 άτομα ...δεν δείχνει ιδιαίτερη αγάπη για το κλασσικό αυτοκίνητο από την ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ λέσχη.
Τα υπόλοιπα από κοντά.
-
το τελευταιο μηνα εχω στην κατοχη μου ενα ΖΧ 1.6 aura, αλλα χωρις A/C
διατηρητε σε αριστη κατασταση.........αλλα οπως καταλαβαινετε το καλοκαιρι ειναι μαρτυριο
γνωριζει κανεις αν τοποθετουνε μεταχειρισμενο A/C και ποσο κοστιζει περιπου................αν βρω σε χαμηλο κοστος (μαζι με τοποθετηση),οπως καταλαβαινετε θα απορριψω την ιδεα αγορας καινουργιου ,
γιατι σε μαντρες ουτε 2,000
CITROËN FORUM