-
Greo και τα 7 στοιχεία που αναφέρεις δεν νομίζω ότι έχουν να κάνουνε με τα ΜΜΕ.
Κατά την γνώμη μου ο Ντέμης είναι από τους μεγαλύτερους μάγκες
(μόνο το τέταρτο είναι λάθος του κατά την γνώμη μου)Αφενός γιατί πληρώθηκε μέχρι δεκάρας τσακιστής ένα υπέρογκο συμβόλαιο από μία ήδη υπερχρεωμένη ΑΕ και αφετέρου γιατί κατάφερε να πάρει γωνιακό μαγαζί τζάμπα που αν όχι άμεσα, το πολύ σε 10 χρόνια, θα φέρνει τεράστια έσοδα στον Ντέμη.
Και από μικρός ξέρω ότι ήταν οπαδός της ΑΕΚ και μάλιστα οργανωμένος!
-
δεν ξερω αν επρεπε να το βαλω εδω η στα ανεκδωτα
http://users.ntua.gr/rs03080/khdeia4.jpg
http://users.ntua.gr/rs03080/khdeioxarto2.jpg -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Με ειχε ρωτησει καποιος (βαριεμαι να ψαχνω) μετα το ποστ που ειχα στειλει ακομα μουσκεμα αν πιστευα οτι αδικηθηκε ο Ηρακλης στην τελευταια αγωνιστικη.εγώ ήμουν.
Η απαντηση ειναι: Οχι περισσοτερο απο οτι συνηθως. Ξερετε ομως τι με εκνευρισε; Οτι καποια ανθρωπακια με σημαιες και σφυριχτρες επι 90' σε καθε φαση, εβγαζαν ενα αγχος μην τυχον περασει καποια επιθεση και κινδυνεψει ο ολυμπιακος. Μην τυχον και σφυριξουν κατι και 'επηρεασουν' (εις βαρος του ολυμπιακου φυσικα) το πρωταθλημα. Αυτο ηταν το αηδιαστικο και οχι καποια οφσάιντ ή καποιο πεναλτυ.
ξέρεις τι? Βλέπεις μπάλα μόνο από την πλευρά του οπαδού της ομάδας σου. Το έκανα κι εγώ μέχρι πρόσφατα. Δοκίμασε κάθε αγώνα που παρακολουθείς να τον βλέπεις αντίστροφα, δηλαδή προσπάθησε να 'υποστηρίζεις' νοερά τον αντίπαλο. Θα δεις μεγάλη διαφορά πιστεύω, ειδικά εσύ που τα ποστ σου τουλάχιστον φανερώνουν σκεπτόμενο άνθρωπο.
Στο θέμα τώρα, περί της διαιτησίας του συγκεκριμένου παιχνιδιού, δε νομίζω να μπορούμε να ζητάμε καλύτερη σε ένα πραγματικά απαίσιο παιχνίδι, με ένα γρασίδι-λίμνη, ούτε οι γραμμές του άουτ δεν φαίνονταν... Όσο δύσκολο είναι για τους παίκτες να παίξουν υπό τέτοιες συνθήκες, άλλο τόσο δύσκολο είναι για τους διαιτητές να σφυρίξουν σωστά πιστεύω.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Greo και τα 7 στοιχεία που αναφέρεις δεν νομίζω ότι έχουν να κάνουνε με τα ΜΜΕ.Οχι αμεσα αλλα ειναι στοιχεια image making και μαλιστα καρμπινατου.
Οπαδος ειμαι εγω και εσυ που η ομαδα μας κοστιζει σε χρημα, χρονο και ψυχικη υγεια. Οχι καποιος πιτσιρικος δισεκατομμυριουχος. Για τους λογους που εσυ τον λες μαγκα, εγω αλλαζω το γ με το λα.Krusenstern δεν εχεις αδικο και δεν εχω δει και φασεις αλλωστε απο το παιχνιδι να εχω καλυτερη αποψη απο αυτην που ειχα στο γηπεδο με τη βροχη να πεφτει με το τουλουμι και κατω απο ομπρελλες και αδιαβροχα. Αλλα ξερεις κατι; Εχω βαρεθει κιολας τα ανθρωπινα λαθη να ειναι ΠΑΝΤΑ μονοπλευρα. Να σου δωσω ενα παραδειγμα: Το πεναλτυ που ζητησαμε αν ημουν οπαδος του Ολυμπιακου θα ειχα γινει εξω φρενων αν το εδινε. Αλλα με ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΟ πεναλτυ χασαμε με 1-0 στο Καραϊσκακη. Πιστευω να με εννοησες.
Δεν ανφισβητησα αλλωστε οτι και καλυτερη ομαδα εχει ο Ολυμπιακος και με δεδομενες τις συνθηκες επαιξε πολυ καλα εκεινη τη μερα. -
ολυμπιακος= αεκ= ασχοληαστη παο=[/img]
πρωταθλητης καλα περσινος
-
Ο χρήστης mad έγραψε:
ολυμπιακος=μαζεύτε τον!!!
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Greo και τα 7 στοιχεία που αναφέρεις δεν νομίζω ότι έχουν να κάνουνε με τα ΜΜΕ.
Οχι αμεσα αλλα ειναι στοιχεια image making και μαλιστα καρμπινατου.
Οπαδος ειμαι εγω και εσυ που η ομαδα μας κοστιζει σε χρημα, χρονο και ψυχικη υγεια. Οχι καποιος πιτσιρικος δισεκατομμυριουχος. Για τους λογους που εσυ τον λες μαγκα, εγω αλλαζω το γ με το λα.Συμφωνώ απόλυτα με τη φίλτατη γρια... ε το φίλτατο Ηρακληδέα ήθελα να πω.
-
Mάζεψε τα κόμπλεξ σου ρε γριούλα του Βορρά
Και λίγα τα λόγια σου για το Ντεμίνιο ...μιλάνε όλοι μιλάνε και οι ΠΑΠΑΦΗΔΕΣ
-
Ο χρήστης stavrosbiologos έγραψε:
Mάζεψε τα κόμπλεξ σου ρε γριούλα του Βορρά
Και λίγα τα λόγια σου για το Ντεμίνιο ...μιλάνε όλοι μιλάνε και οι ΠΑΠΑΦΗΔΕΣ
απο το ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΕ ΑΓΑΠΗ 
ΟΥΣΤ ΧΑΝΟΥΜΙΑ[/img]
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ολυμπιακος=
μαζεύτε τον!!!
ΤΟ ΕΣΚΑΣΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ 
[/img]
-
MAD αυτο
ειναι κοκκορας!!Αν με πιανεις μεγαλε-μεγαλε
-
ΩΧ!! ΩΧ!!! κλείδωμα μου μυρίζει...
-
Ναι ρε γμτ.........Ξεκολλατε ρεεεεεεεεεεεεεεεε
Την πλακα μας κανουμε.......
Κριμα ειναι να μας το κλειδωσουν.....
-
Ρε παιδιά ξεφυγατε τελειως..Δεν λέτε καλυτερα κανένα νέο απο τα ενδότερα να μάθουμε κ εμεις που δεν ξερουμε?
-
Ο χρήστης theos_larissa έγραψε:
Ρε παιδιά ξεφυγατε τελειως..Δεν λέτε καλυτερα κανένα νέο απο τα ενδότερα να μάθουμε κ εμεις που δεν ξερουμε?Λοιπόν σήμερα (χθες) παραιτήθηκε και επίσημα ο Ντούσαν, μιας και κανείς λέει από τη διοίκηση δεν του έκανε κουβέντα για να συνεχιστεί η συνεργασία. Κρίμα λέω εγώ. Στον Πειραιά πολλοί μιλάνε για Αναστόπουλο.
-
Τελικα για ακομα μια φορα ο Κοκκ υπεκυψε στις πιεσεις της Θ7.......
Στους φιλαθλους του Οσφπ υπαρχει διχονοια πλεον αφου αρχησαν τα οργανα......
Ακουγονται ονοματα:Χιτζφελντ,Ιρουρετα κτλ αλλα λετε στο τελος να καταληξει σε κανεναν Αλεφα???
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Τελικα για ακομα μια φορα ο Κοκκ υπεκυψε στις πιεσεις της Θ7.......Στους φιλαθλους του Οσφπ υπαρχει διχονοια πλεον αφου αρχησαν τα οργανα......
Ακουγονται ονοματα:Χιτζφελντ,Ιρουρετα κτλ αλλα λετε στο τελος να καταληξει σε κανεναν Αλεφα???
σου λέω πολλοί μιλάνε για Αναστό στον Πειραιά. Το θέμα είναι ότι ο Αναστό δύσκολα θα δεχθεί υποδείξεις από τον πετράκη κόκκαλη για το πώς θα κατεβάζει την ομάδα.
άσχετο, ατάκα αναστόπουλου σε συνέντευξη παλαιότερα: 'Μεγάλη ομάδα ο Παναθηναϊκός, τεράστια ιστορία, πάντα τον σεβόμουνα.... και τον φλόμωνα και στα γκολ!!!'
-
Δηλαδή, αν ο Μπάγιεβιτς είχε πάρει το Champions League θα τον πηδ@@νε ακόμα στο Πασαλιμάνι, δημοσία δαπάνη?!!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Τελικα για ακομα μια φορα ο Κοκκ υπεκυψε στις πιεσεις της Θ7.......
Στους φιλαθλους του Οσφπ υπαρχει διχονοια πλεον αφου αρχησαν τα οργανα......
σου λέω πολλοί μιλάνε για Αναστό στον Πειραιά. Το θέμα είναι ότι ο Αναστό δύσκολα θα δεχθεί υποδείξεις από τον πετράκη κόκκαλη για το πώς θα κατεβάζει την ομάδα.
άσχετο, ατάκα αναστόπουλου σε συνέντευξη παλαιότερα: 'Μεγάλη ομάδα ο Παναθηναϊκός, τεράστια ιστορία, πάντα τον σεβόμουνα.... και τον φλόμωνα και στα γκολ!!!'
Έεεετσι!!! Έεεετσι!!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
MAD αυτοειναι κοκκορας!!Αν με πιανεις μεγαλε-μεγαλε
οχι ρε κοτα ειναι απλα εγινε κοκρας περσι για να μην του κανουνε πλακα. φετοσ θα γινει κοτα για να κανει πλακα στουσ βαζελους
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#1]