-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Eγώ με βλέπω για το SE K750...
Είχα το 750i δοκιμαστικά για μία βδομάδα και έμεινα εντυπωσιασμένος..
Υπέροχο κινητό, υπέροχη κάμερα.Μόλις έρθει (αν δεν έχει ήδη έρθει) χτύπα το.
Εχθές έμαθα ότι η πρώτη παρτίδα με Se K750i θα έρθει στις 15 Ιουνίου περίπου..
Tελικά πήρα το 6230i.
Βαρέθηκα να με κοροιδεύουν και να με έχουν στο περίμενε...πήρα τηλ όπως και πολλά άλλα παιδιά από άλλο φόρουμ και δεν ξέρουν (και καλά) στην SE...
H παρτίδα που λες είναι κατα πάσα πιθανότητα τα Vodafone Live.Ναι. Και το δοκιμαστικό που είχα της Vodafone ήταν. Εγώ έχω τώρα το 6230 (το απλό) και το βαρέθηκα και θέλω να το αλλάξω.. Αλλά σκέφτομαι να περιμένω να περάσει το καλοκαίρι και μετά να το αλλάξω γιατί αν το καινούργιο κάνει μπάνιο θα το κλαίω..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ναι. Και το δοκιμαστικό που είχα της Vodafone ήταν. Εγώ έχω τώρα το 6230 (το απλό) και το βαρέθηκα και θέλω να το αλλάξω.. Αλλά σκέφτομαι να περιμένω να περάσει το καλοκαίρι και μετά να το αλλάξω γιατί αν το καινούργιο κάνει μπάνιο θα το κλαίω..αν βαρέθηκες το 6230 Δημήτρη και σ'αρέσει να 'την ψάχνεις' λίγο, πήγαινε οποωσδήποτε σε κινητό με λειτουργικό (Symbian 7 ή 8, UIQ, Windows Mobile.)
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ναι. Και το δοκιμαστικό που είχα της Vodafone ήταν. Εγώ έχω τώρα το 6230 (το απλό) και το βαρέθηκα και θέλω να το αλλάξω.. Αλλά σκέφτομαι να περιμένω να περάσει το καλοκαίρι και μετά να το αλλάξω γιατί αν το καινούργιο κάνει μπάνιο θα το κλαίω..
αν βαρέθηκες το 6230 Δημήτρη και σ'αρέσει να 'την ψάχνεις' λίγο, πήγαινε οποωσδήποτε σε κινητό με λειτουργικό (Symbian 7 ή 8, UIQ, Windows Mobile.)
Είχα πάρει το 6600 όταν είχε πρωτοέρθει αλλά δεν χρησιμοποιούσα τις δυνατότητες του.. Θα έλεγα ότι χαραμιζόταν στα χέρια μου αφού εγώ απλά ήθελα να στέλνω μυνήματα, να παίρνω τηλέφωνα και να βγάζω φωτογραφίες.. Οπότε αφού δεν χρησιμοποιούσα τις δυνατότητες του το έδωσα..
-
Tελικά πήρα το 6230i.
Βαρέθηκα να με κοροιδεύουν και να με έχουν στο περίμενε...πήρα τηλ όπως και πολλά άλλα παιδιά από άλλο φόρουμ και δεν ξέρουν (και καλά) στην SE...
H παρτίδα που λες είναι κατα πάσα πιθανότητα τα Vodafone Live.ξέπεσες στα 40άρια από το 60άρι ρε???
Ε όχι κ ξέπεσα...
Το κινητό βάζει γυαλιά και στο 6260 που είχα κάποτε.Βαρέθηκα τα λειτουργικά και τις ιδιοτροπίες τους...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ε όχι κ ξέπεσα...
Το κινητό βάζει γυαλιά και στο 6260 που είχα κάποτε.Βαρέθηκα τα λειτουργικά και τις ιδιοτροπίες τους...
έχω παίξει λίγο μαζί του, η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για το κορυφαίο 40άρι ever + κορυφαία κάμερα (1,3 Mp σωστά?). Απλά η 40άρα πλατφόρμα είναι λίγο... δύσκαμπτη βρε Σάββα.
-
Εγώ δηλαδή παιδιά που είμαι ακόμα με Siemens ME45 και πάλι ΔΕΝ χρησιμοποιώ όλες του τις λειτουργίες είμαι πολύ πίσω;
-
Σωστά 1.3 mpix
Δεν θα το έλεγα, μάλλον η Symbian πλατφόρμα είναι για τα πανηγύρια...
Στο θέμα Symbian έχω εμπειρία από πολλά smartphones.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Ðüóá Ì ôçí çìÝñá?????:o
Ãýñù óôá 3Mb ç êÜèå åíçìÝñùóç (Ýêáíá ëÜèïò ðñéí, ðïõ Ýãñáøá 4Mb). Ìå áðëü 56Üñé modem èÝëåé ðåñßðïõ 10 ëåðôÜ... not bad at all
Åðßóçò, äåí ÷ñåéÜæåôáé íá êÜíåéò üëåò áõôÝò ôéò åíçìåñþóåéò. ÓõíÞèùò 2-3 ôçí åâäïìÜäá åßíáé õðÝñ-áñêåôü!Ôï ðñüãñáììá ïëüêëçñï åßíáé êÜôé ëéãüôåñï áðü 6 Mb (áíìðéëßâáìðë ååå ;;; )
Ðåñßðïõ ìéá öïñÜ ôï ìÞíá áíáâáèìßæåôáé ïëüêëçñï ôï ðñüãñáììá, ïðüôå åêåßíåò ôéò öïñÝò óå óõìöÝñåé íá êáôåâÜæåéò ôï ïëïêëçñùìÝíï .exe.
Áááá êáé îÝ÷áóá... made in Germany ðáñáêáëþ!Åõ÷áñéóôþ migf1 ãéá ôéò ÷ñÞóéìå ïäçãßåò áðåãêáôÜóôáóçò.Óßãïõñá êÜðïéá óôéãìÞ èá ôéò ÷ñåéáóôþ!
Ðáñáêáëþ!
Με βάζεις σε σοβαρές σκέψεις!
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Εγώ δηλαδή παιδιά που είμαι ακόμα με Siemens ME45 και πάλι ΔΕΝ χρησιμοποιώ όλες του τις λειτουργίες είμαι πολύ πίσω;διαμάντι στην ....εποχή του!
τώρα απλά παλαιολιθικό.*πρόσεχε Χάρη έχει υψηλό SAR rate...(~ακτινοβολία)
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
*πρόσεχε Χάρη έχει υψηλό SAR rate...(~ακτινοβολία)σωστό αυτό. Γενικά είναι από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να προσέχει κανείς πριν πάρει κινητό. Αν και τα νέα μοντέλα είναι τα περισσότερα αρκετά κάτω από τα όρια.
-
*πρόσεχε Χάρη έχει υψηλό SAR rate...(~ακτινοβολία)
σωστό αυτό. Γενικά είναι από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να προσέχει κανείς πριν πάρει κινητό. Αν και τα νέα μοντέλα είναι τα περισσότερα αρκετά κάτω από τα όρια.
Δυστυχώς, το γνωρίζω παιδιά
Πρέπει να το αλλάξω κάποια στιγμή, αν και όπως ίσως έχετε καταλάβει το χρησιμοποιώ ελάχιστα. -
Το δικό μου έχει 0,835. Όχι ιδιαίτερα χαμηλό, αλλά το χρησιμοποιώ λίγο και δεν το κρατάω πολύ κοντά μου.
-
- New RSS notify popup.
- New appreciation service - favorite service.
- Do not change focus away from address bar when inputing addresses.
- 'Open offline' to start dialog.
- Advanced option: Do not auto-refresh current tab.
- Do not need confirmation when exiting Maxthon, if only 1 blank page is opened.
- Click on status bar IP address pane to copy the ip to clipboard.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Όταν μεταφέρεις χειροκίνητα αλλού τον φάκελο ενός εγκατεστημένου προγράμματος μόνο ΚΟΥΦΟ δεν είναι το να σταματά να λειτουργεί ομαλά το εν λόγω πρόγραμμα!
Το να επιμένεις όμως να χρησιμοποιείς Norton παρόλες τις σχετικές συναινέσεις για το αντίθετο, είναι όντως ΚΟΥΦΟ !!!!
Για μενα που δεν ξερω (EDIT)--> ΔΕΝ μου φανηκε υπερβολικο ν αλλαξω καποιο folder μεσα στο Start Menu. Δεν ειχα προβλημα με αλλα προγραμματα.
Το πληρωσα κ για την ωρα δεν θελω να το πεταξω, αλλα με τοση πλυση εγκεφαλου που μου/μας εχεις κανεις με τα antiNorton συναισθηματα σου θα τ αλλαξω καποια στιγμουλα.
Θελω ομως να προτεινεις εσυ την καλυτερη λυση συνδυασμου Firewall + Antivirus κ που θα τα βρω αν καποια ειναι μονο απο net.
Περιμενω... -
migf1 περιμένουμε!!!
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Όταν μεταφέρεις χειροκίνητα αλλού τον φάκελο ενός εγκατεστημένου προγράμματος μόνο ΚΟΥΦΟ δεν είναι το να σταματά να λειτουργεί ομαλά το εν λόγω πρόγραμμα!
Απλώς μετέφερε μια ομάδα συντομεύσεων στο Start Menu, άρα είναι κουφό.
Το να επιμένεις όμως να χρησιμοποιείς Norton παρόλες τις σχετικές συναινέσεις για το αντίθετο, είναι όντως ΚΟΥΦΟ !!!!
Σωστά.
Θελω ομως να προτεινεις εσυ την καλυτερη λυση συνδυασμου Firewall + Antivirus κ που θα τα βρω αν καποια ειναι μονο απο net.
Περιμενω...Τι εννοείς μ'αυτό; Όλα μπορείς να τα βρεις στο net αν ξέρεις πως να ψάξεις.
Σε Kaspersky και Kerio Personal Firewall έχω καταλήξει εγώ, αλλάζοντας τα Norton και ZoneAlarm Pro. -
ποιοσ εχει msn explorer
-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Για μενα που δεν ξερω μου φανηκε υπερβολικο ν αλλαξω καποιο folder μεσα στο Start Menu. Δεν ειχα προβλημα με αλλα προγραμματα.
Δικό μου το λάθος εδώ! Δεν κατάλαβα ότι απλά μετέφερες συντομεύσεις... οπότε όντως ήταν ΚΟΥΦΟ! Sorry.
Το πληρωσα κ για την ωρα δεν θελω να το πεταξω, αλλα με τοση πλυση εγκεφαλου που μου/μας εχεις κανεις με τα antiNorton συναισθηματα σου θα τ αλλαξω καποια στιγμουλα.
Ε όχι και πλύση εγκεφάλου Και ο Σπύρος και ο Μάνος και γενικά όσοι ασχολούνται λίγο παραπάνω με τους Η/Υ έχουν/έχουμε πετάξει το NAV εδώ και καιρό. Το ίδιο έχει κάνει και η συντριπτική πλειοψηφία των γνωριζόντων, κρίνιντας από τα διεθνή & ελληνικά εξειδικευμένα φόρουμς!
Δεν έχουμε να κερδίσουμε τίποτα εμείς, για να διευκολύνουμε τη δική σας ζωή σας το λέμε, για να μην τραβήξετε όσα έχουμε τραβήξει εμείς.
Περιμενω...Το έχω κάνει επανειλημμένα και με links φίλε kleisj. Προσωπικά χρησιμοποιώ Antivir Personal και ZoneAlarm (και ScanSpyware).
Αντι-ιικά υπάρχουν πολλά και καλά, εκτός από το Antivir Personal (kaspersky, panda, avg, f-prot είναι μερικά από τα πιο δημοφιλή... άλαλ είναι free, ενώ άλλα τα αγοράζεις). Σε ότι αφορά τα firewalls, το Kerio που πρότεινε ο Μάνος είναι μια πολύ καλή εναλλακτική λύση του ZoneAlarm (αν και κάποιες παλιοτερες εκδόσεις του που είχα δοκιμάσει, δεν είχαν πολύ φιλικό περιβάλλον για τον περιστασιακό χρήστη). -
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Ε όχι και πλύση εγκεφάλου Και ο Σπύρος και ο Μάνος και γενικά όσοι ασχολούνται λίγο παραπάνω με τους Η/Υ έχουν/έχουμε πετάξει το NAV εδώ και καιρό. Το ίδιο έχει κάνει και η συντριπτική πλειοψηφία των γνωριζόντων, κρίνιντας από τα διεθνή & ελληνικά εξειδικευμένα φόρουμς!Xάρη άλλος 'ενας αντι-νορτονάκιας, το έχω παρατήσει από το 2002.
Εδώ κ 2 χρόνια έχω το Kaspersky, το Zone Alarm Pro και το ScanSpyware (πρόσφατα ύστερα από συμβουλή σου).Το Antivir που προτείνεις το virus.gr του δίνει χαμηλό ποσοστό εντοπισμού
-
Το NIS φαίνεται τουλαχιστον για καποιον που δεν τα εχει ψαξει καλη λυση μια κ περιλαμβανει Firewall + Antivirus σε πακετο.
Παντως το σκεφτομαι αρκετα σε λιγο καιρο να το σουταρω κ να δοκιμασω κατι αλλο καλυτερο.
Caspersky για Antivirus
το firewall ειναι under consideration.
Kerio ή Zone Alarm λετε εε?thanks
Αστειευομαι για την πλυση εγκεφαλου επειδη σε βλεπω τελειως εναντιων NIS.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#1]