-
Έλεος!!!!!!! Τιμή φαρμάκι και από τον άλλο μηχανικό!!!!!!!
Ψάξε λίγο παραπάνω, ρωτά τιμές.........για πέταμα τα έχεις€€€€;;;;;
120€ εργατικά και 50€ για τη μηχανή στην αντιπροσωπεία!!!!! Μα δεν ανοίγει καν μηχανή σε αυτή την επισκευή. Δούλεμα χοντρό ο απατεώνας. Σου έγραψα δίσκο πλατό με εργατικά βαριά 300€........ -
Στο Astra H οι τιμές αντιπροσωπείας είναι δίσκος - πλατό 180 ευρώ, ρουλεμάν συμπλέκτη 120 ευρώ και 200 ευρώ τα εργατικά. Νομίζω ότι το 300άρι στα ανταλλακτικά και να μην πάω στην αντιπροσωπεία δεν το γλυτώνω όταν χρειασθεί να αλλάξω δίσκο πλατό. Για του φίλου χωρίς ρουλεμάν συμπλέκτη (εκτός αν στα 250 είναι και το ρουλεμάν) τα 250 ευρώ είναι φυσιολογική τιμή για όπελ. Ακόμα και Sachs, Valeo του εμπορίου να βάλει ίδια τιμή πάνω κάτω θα πληρώσει και χωρίς εγγύηση 2 ετών που δίνει η αντιπροσωπεία απ' όσο γνωρίζω. Δεν παίρνω το μέρος της αντιπροσωπείας, τα ξέρω όταν ρωτάω τιμές για να δω που θα κάνω επισκευή.
-
Ενα σετ sachs δισκος-πλατω κοστιζει 250 ευρω καινουργιο.ποσο να σου παρει εργατικα ενα συνεργειο;
Φαντασου οτι η τιμη που πληρωσα εγω ηταν κ με 30% εκπτωση. -
Ρουλεμάν 120€ ;
-
σε diesel αυτοκινητο ειναι πιο ακριβο το ανταλλακτικο, εχει χαμηλο κοστος χρησης-αλλα ακριβο κοστος συντηρησης
-
Ο χρήστης r200 έγραψε:
σε diesel αυτοκινητο ειναι πιο ακριβο το ανταλλακτικο, εχει χαμηλο κοστος χρησης-αλλα ακριβο κοστος συντηρησηςΤί σχέση έχει ο κινητήρας με την μετάδοση και επηρεάζει το κόστος του ανταλλακτικού;;;;;
Υπάρχει δίσκος για diesel και δίσκος για βενζίνη;;;;;
Εντάξει,στα diesel κοστίζουν τα μπεκ και η αντλία αλλά μη τα ισοπεδώνουμε όλα και κάνουμε μπεεεεεε........ -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Τί σχέση έχει ο κινητήρας με την μετάδοση και επηρεάζει το κόστος του ανταλλακτικού;;;;;
Υπάρχει δίσκος για diesel και δίσκος για βενζίνη;;;;;
Εντάξει,στα diesel κοστίζουν τα μπεκ και η αντλία αλλά μη τα ισοπεδώνουμε όλα και κάνουμε μπεεεεεε........Μεγαλη σχεση, εχει να διαχειριστει περισσοτερα κιλα ροπης, αντιστοιχα πιο ενισχυμενο ειναι και το ρουλεμαν.
-
Χωρίς να θέλω να ρίξω την μπάλα στην εξέδρα, μιας και αφορά άλλο μοντέλο, τον 12ο του 2010 στην αντιπροσωπεία (για το Astra H 1.6 βενζίνη) σαν ανταλλακτικό δίσκος-πλατό-ρουλεμάν είχαν 800€ (άνευ τυχόν εκπτώσεων). Την ίδια στιγμή στο ελεύθερο εμπόριο Sachs και Valeo (ότι και τα εργοστασιακά ανάλογα την παρτίδα) έπαιζαν 370€-400€.
Το ρουλεμάν στην συγκεκριμένη υλοποίηση είναι ταυτόχρονα και η υδραυλική τρόμπα σαν σετ.
Ξαφνικό σοβαρό πρόβλημα με OPEL ASTRA j SEDAN CDTi 1,6