-
Τρία στα τρία! Δεν το περιμέναμε ούτε και εμείς!
Και μία κακία.
Ο Τάκης Πουρναράκης μήπως θα πρέπει να αρχίσει να το 'χωνεύει' ότι κερδίζει η RENAULT;
Μήπως λέω; -
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Τρία στα τρία! Δεν το περιμέναμε ούτε και εμείς!
Και μία κακία.
Ο Τάκης Πουρναράκης μήπως θα πρέπει να αρχίσει να το 'χωνεύει' ότι κερδίζει η RENAULT;
Μήπως λέω;Γιατί, ο Παλομπαρίνι;
-
ΕΛΠΙΖΩ Ο SHUMI NA ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΟ (TEAM SPIRIT)
ΤΗΣ ΑΕΡΟΤΟΜΗΣ ΜΑΣ.
ΑΝΤΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΜΟΥ ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΤΙΣ ΙΤΑΛΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!! -
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Αρκεί στο τέλος να νικάει η RENAULT
Ετσι, ετσι!!
Ετσι, ετσι!!!
-
Τωρα στην Imola ο Fisico πρεπει να παρει την εκδικηση του παντως για το κακο που τον βρηκε.
-
Νομίζω ότι τώρα δεν είναι πια σύμπτωση.Ξανά νίκη, μέσα στην έδρα των 'κόκκινων' μάλιστα
-
AYTA EINAIIIIII !!!
-
ΝΑΙ!!!! ... Σεμναααα ... mod
-
Περί Alonso και Schumacher, ακούστε τι δήλωσε ο θρασύς Ισπανός:
'Στις αργές στροφές φρέναρα πολύ περισσότερο απο όσο χρειαζόταν, προκειμένου να καθυστερώ πίσω μου και τον MS. Κατόπιν στηριζόμουν στην πολύ καλύτερη πρόσφυση που είχε η Renault (και traction control) κατά την επιτάχυνση και έτσι ο MS δεν μπορούσε να επιτεθεί στις ευθείες που έπονταν...'Τι έγινε Fernando?? Παίζουμε τώρα και με τον πρωταθλητή? Χε, χε!!
-
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
Τι έγινε Fernando?? Παίζουμε τώρα και με τον πρωταθλητή? Χε, χε!!Μην τρελαινεσαι συναδελφε, αυτο ειναι κλασικο κολπο αμυνας. Και επειδη εισαι Renault θα σου θυμισω καποιον αλλο που κερδισε με 'δικο' μας μοτερ χρησιμοποιοντας το ιδιο μεσο:
G. Berger στο παλιο Hockenheim (η χρονια μου διαφευγει)ΥΓ Ειχα γραψει οτι φετος θα δουμε αν ο Ισπανος εχει στοφα πρωταθλητη. Μεχρι τωρα εχει τσεκαρει 2 απο τα 3 τετραγωνακια.
1 Κερδιζει απο την pole ελεγχοντας τον ρυθμο αποτελεσματικα
2 Εχει πεισμα και εξυπναδα στην αμυνα του (αυτο που λειπει απο τον Βutton που δε θα γινει ποτε του πρωταθλητης)Ομως μενει το τριτο και ισως σημαντικοτερο. Να δειξει οτι μπορει να αρκεστει σε εναν καλο τερματισμο αν το μονοθεσιο του δεν ειναι για την μαχη της νικης. Για να δουμε...
-
Βγάλαμε γλωσσίτσα βλέπω
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Βγάλαμε γλωσσίτσα βλέπωκάτσε να ξανανέβει η Τογιότα βάθρο στην Ισπανία, να σου πω εγώ!
πού ψηφίζουμε??? -
Ο χρήστης RF1TEAM έγραψε:
ΕΛΠΙΖΩ Ο SHUMI NA ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΟ (TEAM SPIRIT)
ΤΗΣ ΑΕΡΟΤΟΜΗΣ ΜΑΣ.
ΑΝΤΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΜΟΥ ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΤΙΣ ΙΤΑΛΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!!Να σε ρωτησω κατι ασχετο?? Στα Χανια μενεις??? ρωταω γιατι ειδα το αυτοκινητο στο αβαταρ
-
ΝΑΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΜΑΞΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΟΛΛΗΤΟΥ ΜΟΥ
ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΟΣ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕ
ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙ ΕΒΑΛΑ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟΥ ΚΟΛΛΗΤΟΥ AVATAR
ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΤΗΚΑ. -
το κιτρινο ειναι 1.6 8v turbo??
-
NAI. 160HP ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΙΣ 19ΑΡΕΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΕΧΕΙ ΨΥΛΟΚΡΕΜΑΣΕΙ.
ΑΛΛΑ ΦΙΛΕ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΟΡΥΦΕΑ ΔΟΥΛΙΑ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΠΡΑΒΟ
ΣΤΟΥ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ. -
Ο χρήστης RF1TEAM έγραψε:
NAI. 160HP ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΙΣ 19ΑΡΕΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΕΧΕΙ ΨΥΛΟΚΡΕΜΑΣΕΙ.
ΑΛΛΑ ΦΙΛΕ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΟΡΥΦΕΑ ΔΟΥΛΙΑ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΠΡΑΒΟ
ΣΤΟΥ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ.θειος μου ειναι δηλαδη η αδερφη του εχει παντρευτει εναν θειο μου. Για τον Κωστα δεν μιλαμε??
-
Άλλη μια καταστροφή για την RENAULT!
Δεν είναι εικόνα αυτή να χάνει ο RaikonenΌσοι κάνουν τον κόπο και διαβάσουν αυτά που γράφω θα νομίζουν ότι τρελάθηκα!
Αλλά δεν συμβαίνει αυτό.
Τα λόγια του κου Τάκη Πουρναράκη χρησιμοποιώ.Το 'καταστροφή' ήταν ο χαρακτηρισμός του όταν το μονοθέσιο του Fisichella δεν τσούλαγε κυριολεκτικά.
Το 'δεν είναι εικόνα αυτή' όταν ο Raikonen έμενε από μία μηχανική βλάβη, μία αστοχία υλικού τέλος πάντων.
Και όλα αυτά, λες και η αξιοπιστία του μηχανικού συνόλου δεν είναι αναπόσπαστο κομμάτι στην διαμόρφωση της επίδοσης στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.Λες και ποτέ στο παρελθόν δεν έχει διαμορφωθεί την τελευταία στιγμή αποτέλεσμα από μία βλάβη.Λες και δεν γίνεται στο παρόν, λες και δεν θα το ξαναδούμε πάλι στο μέλλον.
Αλλά τώρα συνέβαινε στον Raikonen και αυτό 'απαγορεύται' , λες και μέχρι εκείνη την στιγμή επίδοση του δεν ήταν και αποτέλεσμα ενός καλού μηχανικού συνόλου.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να έχει προτιμήσεις ακόμα και όταν είναι ο επίσημος σχολιαστής των αγώνων.Δεν θέλω, προς θεού ένα σχολιασμό αποστειρωμένο.
Αλλά από το σημείο αυτό μέχρι το σημείο να σχολιάζει με εμπάθεια την RENAULT από τότε που ξαναγύρισε στην F1 απέχει.
Αυτά
Πραγματική** καταστροφή **λοιπόν.
Νίκη του Alonso και έκτη θέση του Fisichella, που τρόμαξε να τσουλήσει και αυτός, αλλά είπαμε μόνο όταν ο Raikonen έχει μηχανικό πρόβλημα τότε και μόνο 'δεν είναι εικόνα αυτή' -
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι τοσο μισος για τη Ρενο.
Στο πρωτο ή δευτερο γκραν πρι θυμαμαι τη Ρενο να τερματιζει πτωτη και ο σπικερ του Αλφα ελεγε 'Μπραβο στη Τογιοτα' και 'παλι μπραβο στη Τογιοτα.'
Γιατι ειναι αδικο για τον Ραϊκονεν δηλαδη και δεν ειναι και μαγκια του Αλονσο; Αν 'πηγαινε ο Ραϊκονεν απο βλαβη τι θα ελεγε; Τι κομπλεξισμος ειναι αυτος που εχει ο φλωρος με τη φλωρικη φαβορητα στον Αλφα, δεν μπορω να καταλαβω.
Και μη ξεχναμε οτι και ο Αλονσο ειχε εξοδο πραγμα που καταπονησε και αυτουνου τα ελαστικα.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΛΟΝΣΟ!!!!!Να πω την αληθεια οταν πλεον ηταν σχεδον βεβαιο οτι ο Ραϊκονεν πηγαινε για π[ρωτος και ο Αλονσο για δευτερος, εκει καπου 10 γυρους πριν το τελος, καθομουν στο καναπε και οποτε εδειχνε τα ελαστικα του Ραϊκονεν ελεγα δυνατα 'σπασε, κοψε, σπασε, κοψε'
Μαλλον με ακουσαν και μου εκαναν το χατηρι.
-
ρε παιδια τι να πω?? ξεφτιλιζοντε μονοι τους με αυτα που λενε και αντι να σταματησουν λενε περισσοτερες βλακειες.
RENAULT -VIVE LE SPORT