-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Ειδικα το συναισθημα μολις εχεις σπασει εκεινο το κ@λοκλιπακι, που ηξερες πως θα σπασει[emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]
-
Καποιος κατοχος του 150 hp να μου πει καταναλωση οπως την εχει βιωσει?
-
9 l/100Km (50% πόλη-50% εκτός)
-
Πολυ καλη καταναλωση!! Υποθετω πως μεσα στην πολη θα βλεπεις 12αρια....
-
Σε ανηφόρες ναι!
Μη φανταστείς τεράστιες διαφορές εντός-εκτός πόλης.
Επειδή σε ταξίδια είμαι φορτωμένος και ίσως το πατάω λίγο δε πέφτω κάτω από 8,5. Στην πόλη μ.ο. στο 9,5.
Οπότε σύνολο 9. -
Εντυπωσιακο για 4χ4 !!!! Να το χαιρεσαι!
-
Το dsg κιβώτιο (είτε σε ambition είτε σε style) έχει normal και sport???
-
ναι.
και κάνει μεγάλη διαφορά μάλιστα! -
Βολεύει κάποιος που θέλει ένα σχετικά ζωηρό αυτοκίνητο να έχει μόνιμα το sport;
-
ναι. Είναι πολύ καλό στο sport. Βασικά αντί για χειροκίνητες αλλαγές αν το βάλεις στο sport είσαι μια χαρά.
Μόνο που είναι εθιστικό και ανεβαίνει η κατανάλωση 1+ λίτρο/100km -
Αυτά είναι τα ωραία. Ευτυχώς σε μένα θα είναι εταιρικό και το καύσιμο εκτός του αυτοκινήτου οποτε θα το έχω καρφωμένο στο sport για να το διασκεδάζω...
-
Παιδια όσοι βάλατε μεβρανες τι επιλέξατε τελικά? Ειναι χρησιμες ειδικα για τα πίσω καθίσματα των παιδιών?
-
εγώ έβαλα madico.
Στο σενικ που έδωσα είχα llumar. Μια χαρά και εκεί. Στο καινούργιο που πήρα βέβαια η σύζυγος σκέφτεται να μην βάλουμε γιατί το βράδυ νιώθει λίγο δυσφορία με τις μεμβράνες. Η αλήθεια είναι ότι στο σενίκ είχε βγει λίγο πιο σκούρο το αποτέλεσμα γιατί είχε και πιο σκούρα τζάμια από το εργοστάσιο/
Στο σενικ πάντως που ψηνόταν από τον ήλιο με τόσο μεγάλα τζάμια και καμπίνα και δούλευε υπερωρίες το clima κατάλαβα πόση δουλειά κάνουν οι μεμβράνες, όταν τις έβαλα.Αξίζουν οι μεμβράνες στην Ελλάδα με την τόση ηλιοφάνεια. Πόσο μάλλον για τα παιδιά πίσω που ως κοντά τρώνε πιο πολύ ήλιο αφού δεν του κάνει τόσο πολύ ίσκιο η οροφή
-
σκεφτομαι για σκουρες πίσω και 30% μπροστα. Με το παρμπριζ τι γινεται?
-
Ο χρήστης cac έγραψε:
σκεφτομαι για σκουρες πίσω και 30% μπροστα. Με το παρμπριζ τι γινεται?Το μπροστά είναι καλό να το αποφύγεις για πολλούς λόγους, με βασικότερο ότι θα προκαλέσεις περισσότερους ελέγχους και αν ταξιδεύεις εξωτερικό σε έχουν σταματήσει με το καλημέρα από τα σύνορα κιολας
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ο χρήστης cmak έγραψε:
σκεφτομαι για σκουρες πίσω και 30% μπροστα. Με το παρμπριζ τι γινεται?
Το μπροστά είναι καλό να το αποφύγεις για πολλούς λόγους, με βασικότερο ότι θα προκαλέσεις περισσότερους ελέγχους και αν ταξιδεύεις εξωτερικό σε έχουν σταματήσει με το καλημέρα από τα σύνορα κιολας
Sent from my iPad using Tapatalk
Θα το διαπιστώσω σύντομα με το 20% που φοράω
-
Καλησπέρα.
Αν όλα πάνε καλά από Δευτέρα αρχίζει να κατασκευάζεται η αρκούδα μου. 12η βδομάδα όπως μου είπαν.
Ξέρει κανεις πόσες μέρες θέλει να φτιαχτεί;
Και από την στιγμή που φτιαχτεί, σε πόσες θεωρητικά μέρες θα είναι εδώ;
Για δώστε κανενα φωτακι!!!
-
Ο χρήστης malawi έγραψε:
Ξέρει κανεις πόσες μέρες θέλει να φτιαχτεί;Μερες;; Μερικες ωρες θελει...αυθημερον βγαινει απο την γραμμη παραγωγης.
-
Ο χρήστης malawi έγραψε:
Καλησπέρα.Αν όλα πάνε καλά από Δευτέρα αρχίζει να κατασκευάζεται η αρκούδα μου. 12η βδομάδα όπως μου είπαν.
Ξέρει κανεις πόσες μέρες θέλει να φτιαχτεί;
Και από την στιγμή που φτιαχτεί, σε πόσες θεωρητικά μέρες θα είναι εδώ;
Για δώστε κανενα φωτακι!!!
Σε μια μέρα φτιάχνεται. Από εκείνη την μέρα, υπολόγιζε ένα 20ημερο εκτελωνισμένο στην αντιπροσωπεία.
Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Skoda Kodiaq