Ο χρήστης lefteris-g έγραψε:
και τελικα ποσο σου φτασε με αυτα τα extra fanis75?
Μόνο ένα έξτρα έβαλα ουσιαστικά Λευτέρη, το park assist που περιλαμβάνει αισθητήρες παρκαρίσματος περιμετρικά (αυτό ήθελα) και αυτόματο παρκάρισμα (δεν μου χρειαζόταν αλλά ήταν στο πακέτο). Μαζί με το λευκό χρώμα (χρεώνεται €185!), έφτασα €4 πρίν το όριο των €17.000 που αλλάζει ο φόρος. Πλεόν όμως, ΔΕΝ μπαίνει ούτε αυτό, γιατί αυξήθηκε λίγο η ΛΤΠΦ και έτσι με λευκό χρώμα και Park Assist η ΛΤΠΦ πλέον ανεβαίνει στις €17.052.
Μετά, οτιδήποτε άλλο έβαζα, ήταν + €2.000 περίπου ο επιπλέον φόρος. Δεν θυμάμαι λεπτομέρειες, αλλά πήγαινε περίπου στις €18.500-19.000 ΛΤΠΦ με τα έξτρα που ήθελα (το είχα φορτώσει πολύ!).
Αν πάρεις business και το φορτώσεις, σκέψου ότι (α) χάνεις το VFM, και κυρίως (β) θα καταλήξεις να πληρώσεις περισσότερα από το ST-Line και να έχεις λιγότερο εξοπλισμό. Το (β) δεν το έχω επιβεβαιώσει, αλλά αν θες ψάξτο.
Και εσύ, όπως και ο Φάνης, θέλατε ένα Titanium, οπότε ξαναρωτιέμαι: γιατί δεν φέρνουν το Titanium Ελλάδα ?
Ακριβώς, ένα Titanium ήθελα!!!
Το β ισχύει Αντώνη, αλλά μόνο εάν θές τον εξοπλισμό του ST Line. Για εμένα π.χ. που δεν με ενδιαφέρει ούτε το body kit, ούτε οι 18αρες ζάτες (πανάκριβα αμφότερα), μπορώ να φτάσω την τιμή του ST line, αλλά με τον εξοπλισμό που θέλω εγώ.