-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Φίλε μου τη βιτρίνα την έκανα παραγγελία από μαγαζί που σχεδιάζει και κατασκευάζει έπιπλα. Είχα κοιτάξει διάφορα έτοιμα έπιπλα, σε διάφορα μαγαζιά, από ΙΚΕΑ, μέχρι ΕΝΑ&ΕΝΑ, δεν είχα μείνει ικανοποιημένος με αυτά που έβλεπα, οπότε η παραγγελία ήταν μονοδρομος.Όσο για την τιμή, εξαρτάται από τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν. Για παράδειγμα τα τζάμια και ο καθρέφτης που έχει το δικό μου προσθέτουν στην τιμή. Εγώ έδωσα κάτι παραπάνω από 200 Ε, φιλικά. Πάντως ότι πληρώνεις παίρνεις... Και στην περίπτωση αυτή αξίζει να πληρώσεις κάτι παραπάνω... Εξάλλου την περιουσία σου θες να προστατέψεις...
Σωστός!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Φίλε μου τη βιτρίνα την έκανα παραγγελία από μαγαζί που σχεδιάζει και κατασκευάζει έπιπλα. Είχα κοιτάξει διάφορα έτοιμα έπιπλα, σε διάφορα μαγαζιά, από ΙΚΕΑ, μέχρι ΕΝΑ&ΕΝΑ, δεν είχα μείνει ικανοποιημένος με αυτά που έβλεπα, οπότε η παραγγελία ήταν μονοδρομος.Όσο για την τιμή, εξαρτάται από τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν. Για παράδειγμα τα τζάμια και ο καθρέφτης που έχει το δικό μου προσθέτουν στην τιμή. Εγώ έδωσα κάτι παραπάνω από 200 Ε, φιλικά. Πάντως ότι πληρώνεις παίρνεις... Και στην περίπτωση αυτή αξίζει να πληρώσεις κάτι παραπάνω... Εξάλλου την περιουσία σου θες να προστατέψεις...
Δεν βαζεις και καμμια φωτο,ετσι για να περμουμε ιδεες ?
-
Ειδα και το αυτοκινητο του Σλεσσερ απο το Παρισι -Ντακαρ που κυκλοφορησε η Αγκοστινι.
Πρωτη μου εντυπωση: Απαισιο.Τελευταια εντυπωση:Χαλια. -
Το ίδιο είπα και εγώ κύριε Δημήτρη...
Για αυτό δεν το πήρα.
Η Lancia και το Corolla που πήρα είναι μακράν καλύτερα. -
σημερα αγορασα 3 μοντελα range rover 2003 welly kai vw touareg welly kai renault megane sport burago...πραγματικα μου εκανε εντυπωση η ποιοτητα των 2 προτων για τα λεφτα τους..πολυ καλη...οσο για το τελευταιο κατι με τραβηξε και το πηρα..ισως επειδη εχουμε μεγκαν στην οικογενεια να ηθελα να το εχω και στη συλλογη μου...
-
-
-
-
Ωραίο το ferrari..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ωραίο το ferrari..μόνο το φερράρι???
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ωραίο το ferrari..
μόνο το φερράρι???
Εχμ, ναι.
Βασικά, είναι το αυτοκίνητο των ονείρων μου η 360, οπότε.. -
-
Ο General Lee τι κλίμακας είναι? Πού-πόσο τον βρήκες? Ψήνομαι-ψήνομαι...
-
Εχτύπησον τεμάχια 97 έως και 100.
-VW Beetle RSI
-Corolla WRC Sainz , Finland 1998
-Ford Mustang GT2004και το 100ό:
-Subaru Imprezza WRC France 2003, SolbergΕπειδή οι τράπεζες απεργούν μάλλον το φορτίο θα έρθει αρχές Ιουλίου, που εγώ δε θα μπαίνω στο φόρουμ. Κλείνω και εγώ σε λίγες μέρες...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ο General Lee τι κλίμακας είναι? Πού-πόσο τον βρήκες? Ψήνομαι-ψήνομαι...Όλα είναι κλίμακα 1/18 (ακόμα και το τέρας ο Lee)
Το είχα πάρει από την Αθήνα, κάπου στα 55 ευρώ. -
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Ο General Lee τι κλίμακας είναι? Πού-πόσο τον βρήκες? Ψήνομαι-ψήνομαι...
Όλα είναι κλίμακα 1/18 (ακόμα και το τέρας ο Lee)
Το είχα πάρει από την Αθήνα, κάπου στα 55 ευρώ.Aμααααν....μου έκανες ζημιά τώρα...
-
Ζημιά; για την τιμή;
Που να μάθεις τιμές για μερικά από τα υπόλοιπα -
Μου έκανες ζημιά, γιατί ψήνομαι άσχημα και πού καιρός για έξοδα τώρα...
-
Να κανονίσουμε μια μέρα να έρθεις να τα δεις από κοντά.
Τότε είναι που θα πάμε παρέα να πάρεις.
χιχιχι -
Παιδιά, έχει κάνει κάποιος αγορά από το http://www.modelissimo.de; Είναι αξιόπιστο;
Έχω παραγγείλει κάτι από τις 27/5 και ακόμα δεν έχει έρθει. Είναι λογικό αυτό;Βασίλης Φ.
Μεταλλικά και άλλα μοντέλα - Συλλογές