-
Εγώ πάντως από το άγχος μου πήρα τηλέφωνο στην έκθεση για να προλάβω τυχόν λάθος ή μπέρδεμα με το FABIA.
Το χρώμα στο FABIA είναι αυτό που είδα στην έκθεση, ένα μπεζ/ασημί σαν αυτό της φωτογραφίας...
α! και μια που είμαι σε Skoda θέμα, αγαπητοί κάτοχοι σημειώστε ότι τα συνεργεία της InterAuto λειτουργούν και το Σαββάτο...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Εγώ πάντως από το άγχος μου πήρα τηλέφωνο στην έκθεση για να προλάβω τυχόν λάθος ή μπέρδεμα με το FABIA.Το χρώμα στο FABIA είναι αυτό που είδα στην έκθεση, ένα μπεζ/ασημί σαν αυτό της φωτογραφίας...
α! και μια που είμαι σε Skoda θέμα, αγαπητοί κάτοχοι της Skoda σημειώστε ότι τα συνεργεία της InterAuto λειτουργούν και το Σαββάτο...
Βγαίνουμε εκτός θέματος αλλά το Φαμπιά σε τι έκδοση το πήρες και ποσο σου βγήκε;
-
110TSI/Style 14900e
-
Φίλε Θάνο, τα τριμ τα περνάς μόνος σου; Αν όχι έχεις να μου προτείνεις κάτι; Τα βρήκα 119 US.
-
Πανοραμική κάμερα έχει το ambition? Αν όχι έχει ρωτήσει κάνεις τιμή?
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Ο χρήστης nikapin έγραψε:
Πανοραμική κάμερα έχει το ambition? Αν όχι έχει ρωτήσει κάνεις τιμή?Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Δεν έχει και αν το πάρεις έξτρα κοστίζει πολύ παραπάνω από όσο κάνει λόγω επιπρόσθετης φορολογικής επιβάρυνσης.
-
Ο χρήστης bill bill έγραψε:
Φίλε Θάνο, τα τριμ τα περνάς μόνος σου; Αν όχι έχεις να μου προτείνεις κάτι; Τα βρήκα 119 US.Έχω να σου προτείνω
Α) να μην τα αγοράσεις από τον πιο φτηνό αλλά από αυτόν με τα περισσότερα reviews
B) θα τα περάσω σε μαγαζί που κάνει βελτιώσεις. Δεν έχω ρωτήσει ακόμα γιατί ακόμα τα περιμένω αλλά νομίζω θα έχουν μεγαλύτερη εμπειρία από μένα
-
Ο χρήστης Thanoss έγραψε:
Πανοραμική κάμερα έχει το ambition? Αν όχι έχει ρωτήσει κάνεις τιμή?
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Δεν έχει και αν το πάρεις έξτρα κοστίζει πολύ παραπάνω από όσο κάνει λόγω επιπρόσθετης φορολογικής επιβάρυνσης.
Ευχαριστώ πολύ Θάνο
-
Ο χρήστης TimDeLAY έγραψε:
Η έκδοση Style τι (βασικές) διαφορές έχει απ' την Ambition;Οι διάφορες μεταξύ Style & Ambition
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
την ασύρματη κάμερα την έχει βάλει κανείς?
εγώ την έχω και κάθεται στο κουτάκι της γιατί δεν θέλω να την βάλω και να χάσω τις ενδείξεις του παρκαρανταρ που είναι πολύ βολικές. Ή δεν χάνονται και έχεις και τα δύο? -
Για τις διάφορες: τα είδα κι εγώ στο site, πιο πολύ ρώταγα αν θεωρείτε πως είναι τέτοιες που αξίζουν τη διαφορά. Θα έλεγα πως δεν είναι όλες αδιάφορες αλλά έχει να κάνει με τις ανάγκες του καθενός. Πάντως κι η Ambition μια χαρά εξοπλισμένη είναι. Απλά αν θες να βάλεις κάποια extra της Style ίσως αξίζει να ανέβεις έκδοση εξ' αρχής.
-
Για μένα οι πιο σημαντικές διάφορες μεταξύ άλλων με σειρά σπουδαιότητας απ το πιο σημαντικό στο λιγότερο (αλλά που δεν πεθαίνω κιόλας που δε θα τα έχω)
είναι : Α. Οι ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι καθρέφτες , Β. Οι αισθητήρες παρκαρίσματος μπροστά, Γ. Τα φώτα led μπροστά , Δ. Οι μεγαλύτερες ζάντες.
Κατά τ αλλα κατά τη γνώμη μου η ambition είναι πολύ πλήρης!
-
Συμφωνώ εν γένει εκτός απ' τις ζάντες. Θεωρώ τις μεγαλύτερες (μικρό) μειονέκτημα.
-
για εμένα μόνο τα φώτα αξίζουν. Και αυτά συγκριτικά, όσοι έχουν μπει στο αμάξι βράδυ μου λένε τί φωτάρες έχει. Και όντως, είναι πολύ δυνατή και απλωτή η δέσμη.
να ναι καλά η κοσμοκαρ που στο kodiaq έφτιαξε μια τόσο καλή βασική έκδοση σε τιμή χώμα! Μέχρι και την μεγάλη οθόνη έβαλε και όχι την μικρή των 6,5''!
Για δείτε πόσο πιο φτωχές είναι οι ambition στα octavia και karoq -
Ο χρήστης malawi έγραψε:
Για μένα οι πιο σημαντικές διάφορες μεταξύ άλλων με σειρά σπουδαιότητας απ το πιο σημαντικό στο λιγότερο (αλλά που δεν πεθαίνω κιόλας που δε θα τα έχω)είναι : Α. Οι ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι καθρέφτες , Β. Οι αισθητήρες παρκαρίσματος μπροστά, Γ. Τα φώτα led μπροστά , Δ. Οι μεγαλύτερες ζάντες.
Κατά τ αλλα κατά τη γνώμη μου η ambition είναι πολύ πλήρης!
Θα συμφωνήσω απόλυτα.
Από την άλλη μπορώ να ζήσω και χωρίς αυτά.
Έχει να κάνει με τα γούστα του καθενός πάντως.Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Θεωρω πολυ σημαντικο σε ενα τετοιο μεγαλο αυτοκινητο να υπαρχουν τουλαχιστον αισθητηρες μπρος πισω.... η 360 ακομα καλυτερα. Ουτε τα φωτα ουτε οι καθρεφτες θα μου λειψουν, τοσα χρονια τα κανω μανουαλ... Ακουσα σε ενα τεστ το premium mediacenter..... WOW!!!! ( δεν ρωταω καν ποσο παει...)
-
Στο χ1 που είναι και μικρότερο εχω αισθητήρες μπρος-πισω και κάμερα οπισθοπορείας. Το αφήνω στο σερβις και μου δίνουν ένα ίδιο μέχρι να τελειώσουν (αισθητήρες μόνο πίσω). Ίδρωσα να το παρκάρω στο υπόγειο πάρκινγκ που είναι στριμωχτά τα αυτοκίνητα...
360 μοίρες κάμερα ασυζητητί, για να μην παρκάρεις με το... αυτί!Στάλθηκε από το SM-T335 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε υπόγειο πάρκινγκ το πρόβλημα δεν είναι πως παρκάρεις χωρίς κάμερα και μπιπ, το πρόβλημα είναι πως ανοίγεις την πόρτα να βγεις αφού έχεις παρκάρει ή πως θα ανοίξει την πόρτα ο διπλανός σου. Εκεί δε σε σώζει καμία κάμερα και κανένα μπιπ
-
Εδώ έχεις απόλυτο δίκιο!
Στάλθηκε από το SM-T335 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αφού Θάνο έχουμε τα simply clever προστατευτικά στις πόρτες, τι σκας;
(Κρίμα που ο διπλανός δεν θα έχει όμως...)
Skoda Kodiaq