-
υπαρχουν σε bosch, valeo κ.α. να βαλεις υλακοκαθαριστηρες εξαιρετικης ποιοτητας, οτι παραπανω πληρωσεις τοσο καλυτερη ποιοτητα θα παρεις
-
Στην αντιπροσωπεία θα βρεις αυτούς που βάζουν από το εργοστάσιο.
-
Παιδιά να 'πλερώσω' δε λέω, αλλά δεν θέλω να αγοράσω όλο το γυαλοκαθαριστήρα αλλά μόνο το λάστιχο!
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Υπάρχει αλλά θα το πληρώσεις...Πες περισσότερα φίλε!
-
Εβαλα απλούς υαλοκαθαριστήρες της DENSO , δυο εμπρός και έναν πίσω με 20€.Τέλειοι...
Πρίν είχα πληρώσει 25€ τους δύο μπροστινούς μόνο, σε HEYNER (Γερμανίας) την σειρά EXCLUSIVE SPEED graphit και είχαν βγεί πολύ μάπα σχεδόν απ'την αρχή...
Ρε το τι υγρή σιλικόνη για πλαστικά τους πότιζα ,και αυτοί εκεί, να χοροπηδάνε στο παρπρίζ... -
Ποιοτικά λάστιχα -μόνο- μπορώ να βρω κάπoυ; Αυτό είναι το ερώτημα!
-
Ο χρήστης zoranb έγραψε:
Παιδιά να 'πλερώσω' δε λέω, αλλά δεν θέλω να αγοράσω όλο το γυαλοκαθαριστήρα αλλά μόνο το λάστιχο!Μόνο το λάστιχο δεν πωλείται επίσημα. Υπάρχουν κάποια καταστήματα που κάνουν αυτή την δουλειά (κόβουν το λάστιχο ακριβώς στις διαστάσεις των λεπίδων σου) αλλά δεν είναι φυσικά επίσημα ή εργοστασιακά λάστιχα. Είναι καλά όμως.
-
Όταν λες πως είναι 'καλά' δηλαδή τι εννοείς ακριβώς; Πως αντέχουν 1-2 χρόνια;
-
Πόσο να αντέξουν δηλαδή;
-
Οι 'μαμίσιοι' γυαλοκαθαριστήρες μου είχαν αντέξει 4 χρόνια. Βέβαια το αμάξι πάει από γκαράζ σε γκαράζ, αλλά είχαν αντέξει τόσο.
-
απο τα jumbo ειχα βρει σκετο λαστιχο για τους υαλοκαθαριστηρες με 2-2.5 ευρω, μαλακο λαστιχο ηταν κ την εκανε τη δουλεια του
σκετο λαστιχο που να γραφει απο γνωστη εταιρεια κατασκευης υαλοκαθαριστηρων δεν μπορεσα να βρω, για αυτο επιλεξα αυτη την ικανοποιητικη λυση
κοιτα ο αδερφος μου εδωσε 30Ε για τους συγχρονους υαλοκαθαριστηρες twin.. κατι τετοιο αλλα επαθα πλακα πως καθαριζαν σε σχεση με τους απλους -
Ναι, η αλήθεια είναι πως οι 'μαμίσιοι' είναι κορυφαίοι, αλλά να δώσει κανείς 25-30 ευρώ για τους γυαλοκαθαριστήρες... ε πάει πολύ! Εάν υπήρχε τρόπος να βρίσκαμε μόνο το λάστιχο αλλά το εργοστασιακό ε οκ, τότε ας έδινα και 5-10 ευρώ max!
-
Το πόσο θα αντέξουν εκτός από την ποιότητα εξαρτάται και από τις καιρικές συνθήκες (ο ήλιος ξεραίνει τα λάστιχα και η λειτουργία σε παγωμένο παρμπρίζ τα καταστρέφει) και την συχνότητα της χρήσης.
-
Έχουν προσφορά τα lidl την άλλη εβδομάδα αν θέλει κάποιος να πειραματιστεί
https://www.lidl-hellas.gr/el/prosfores.htm?articleId=5677Εγώ προσωπικά προτιμώ bosch, την απλή σειρά.
https://autobosch.gr/38-υαλοκαστήρες -
Σαν κορυφαίους έχω πετύχει τους wurth όμως είναι ακριβοι. αλλα και του lidl με 5 ευρώ καλοί είναι. Σε εξωτερικές συνθήκες και το αμάξι στη μαχη γενικα, δεν βγάζουν πανω απο 2 χρόνια.
Αμα το προσεχείς σαν μπιμπελο στο γκαράζ και κάθε τόσο τα νανοσφραγιστικα στο παρμπρίζ και δεν το αφήνεις να κάτσει σκόνη επάνω, ίσως ναι βγάλουν πολλά χρόνια. -
Δεν το προσέχω καθόλου σαν μπιμπελό, απλώς πάει από γκαράζ σε γκαράζ. Αυτό ίσως κ μόνο φτάνει ώστε να διατηρούνται οι γυαλοκαθαριστήρες αφού δεν δέχεται τους καθημερνούς ήλιους, τις βροχές και τον παγετό.
-
Είσαι ένα κλικ πριν απο κατάσταση μπιμπελου. Το 80% της εξωτερικής και μέρος της εσωτερικής καταστασης ειναι ο χωρος σταθμευσης. Οτι και να βάλεις θα κρατήσει.
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Το 80% της εξωτερικής και μέρος της εσωτερικής καταστασης ειναι ο χωρος σταθμευσης.Κάντο μου λιανά γιατί μοιάζει με Αττική Σύνταξη έτσι όπως το λες.
-
Οτι η εξωτερική και εσωτερική κατασταση εξαρτάται πολύ απο το χώρο στάθμευσης του οχήματος.
-
Ο χρήστης zoranb έγραψε:
Παιδιά να 'πλερώσω' δε λέω, αλλά δεν θέλω να αγοράσω όλο το γυαλοκαθαριστήρα αλλά μόνο το λάστιχο!Υπάρχει αλλά θα το πληρώσεις...
Πες περισσότερα φίλε!
Στα γνήσια ανταλλακτικά εννοώ.
-
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Στα γνήσια ανταλλακτικά εννοώ.Ότι τι; Πως στα γνήσια ανταλλακτικά εκτός από ολόκληρο τον υαλοκαθαρηστήρα, πουλάνε και μόνο το λάστιχο; Μου κάνει εντύπωση αυτό που λες!
Περι Υαλοκαθαριστηρων