-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Πεταμένα λεφτά είναι να το μαζέψεις στην κατάσταση που είναι. Το 1500-2000€ που έχεις υπολογίσει ότι θέλει για μαζέματα περιλαμβάνει και αναρτήσεις, φρένα, ακρόμπαρα, ημίμπαρα, φλάντζες, αντλία νερού, καταλύτη;Αναρτήσεις σίγουρα θέλει, ακρόμπαρα δε ξέρω, καταλύτη άλλοι λενε πως θελει απο το θορυβο στο κοπάνημα σε ΚΤΕΟ κτλ δε μου εχουν πει κατι.
Βέβαια ειμαι σε φάση 90% το πάω για ανακύκλωση και παίρνω ενα μεταχειρισμένο στη καλύτερη κατασταση που θα βρω. -
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Βασικα φιλε Παρη το αμαξι σου ειναι μονο για την ανακυκλωση.
Ειναι κριμα να το πουλησεις και να παρεις κοσμο στο λαιμο σου.Δεν ειπα κάπου οτι εχω σκοπο να το πουλήσω.
Περα απο αυτό ομως γιατι να ειναι τοσο επικινδυνο; -
Ο χρήστης Parhs έγραψε:
Πεταμένα λεφτά είναι να το μαζέψεις στην κατάσταση που είναι. Το 1500-2000€ που έχεις υπολογίσει ότι θέλει για μαζέματα περιλαμβάνει και αναρτήσεις, φρένα, ακρόμπαρα, ημίμπαρα, φλάντζες, αντλία νερού, καταλύτη;
Αναρτήσεις σίγουρα θέλει, ακρόμπαρα δε ξέρω, καταλύτη άλλοι λενε πως θελει απο το θορυβο στο κοπάνημα σε ΚΤΕΟ κτλ δε μου εχουν πει κατι.
Βέβαια ειμαι σε φάση 90% το πάω για ανακύκλωση και παίρνω ενα μεταχειρισμένο στη καλύτερη κατασταση που θα βρω.To ότι δε θέλει τώρα δε σημαίνει ότι δε θα θέλει σε 5000χλμ. Δώσε το δρόμο γιατί έχει καταλήξει τρύπιος κουμπαράς.
Βασικα φιλε Παρη το αμαξι σου ειναι μονο για την ανακυκλωση.
Ειναι κριμα να το πουλησεις και να παρεις κοσμο στο λαιμο σου.Δεν ειπα κάπου οτι εχω σκοπο να το πουλήσω.
Περα απο αυτό ομως γιατι να ειναι τοσο επικινδυνο;Επικίνδυνο δεν είναι αλλά αυτός που θα το πάρει τα λεφτά του θα πάνε τζάμπα και θα σε καταριέται μια ζωή. Εκτός και αν είσαι 100% ξεκάθαρος στο τι παίζει με το αυτοκίνητο. Σε τέτοια περίπτωση βέβαια πιο πολύ συμφέρει να το δώσεις για ανακύκλωση.
-
Η γαλλικη μπανιερα με 280.000km φταιει που βγηκε απο το μαγαζι και δε ξαναδε συνεργειο και εχει γινει και συγκρουομενο. Μαιστα
-
Οι ζημιές που αναφέρονται στην προηγούμενη σελίδα δεν είναι αποτέλεσμα κακής συντήρησης αλλά σαβουρας της Renault. Δεν έχω ακούσει για megane και scenic εκείνης της γενιάς χωρίς αδικαιολογητα μαζεμένα προβλήματα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αγορά μεταχειρισμένου ή επισκευή;