-
Ο χρήστης Da Tsun έγραψε:
Ευχαριστώ Ιγνάτιε. Κατάλαβα το φαινόμενο που λες...Είναι πάντως πολύ δύσκολο και υποκειμενικό το θέμα χρώμα στο αυτοκίνητο.
Αν το έχεις δει το galactic σε scross απο κοντά είναι πολύ 'παπουδίστικο' χρώμα; Είμαι 38Εγώ 39 Τότε αφού δεν τρελαίνεσαι γιατί το έχεις στη λίστα σου ??? Κάτι χάνω μου φαίνεται.Κοιτα εκτός από άσπρο που δεν θα το έπαιρνα ,όλα τα άλλα τα συζητάω.Με πρώτο το mineral πάντα που πήρα.Τελικα δεν κατάλαβα πως καταλήγεις στο galactic ?
-
Είναι ετοιμοπαράδοτο μαζί με μαύρο, λευκό απλό και μπλέ.
Τα υπόλοιπα χρώματα απο το 2018. -
Είναι ετοιμοπαράδοτο μαζί με μαύρο, λευκό απλό και μπλέ.
Τα υπόλοιπα χρώματα απο το 2018.Ααα οκ . Είμαι για να'μαι τελικά
Εεεε το άσπρο εμένα δεν.Το μαύρο ωραίο με όλα τα προβλήματα που θα σου φέρει.(Φαίνονται τα ΠΑΝΤΑ).Το μπλέ μια παρόμοια περίπτωση από θέμα φαίνονται τα πάντα σε λίγο μικρότερη ένταση.Εγω θα ψήφιζα galactic.(τώρα λέω τη γνώμη μου χωρίς να έχω ερωτηθεί ).Μοτέρ τι έχεις καταλήξει?
-
Καλά τα είπες. Από τα εναπομείναντα χρώματα είναι το καλύτερο, εκτός αν κάνω υπομονή κανα τρίμηνο να έρθει κανένα κόκκινο, ασημί ή λευκό πέρλα.
Μιλάω για 1.4T GL+ auto
-
(Το ήθελα το allgrip, αλλά το auto θα μου είναι πιο χρήσιμο καθημερινά)
-
Άκυρο...
-
auto=αυτόματο κιβώτιο!!!
-
auto=αυτόματο κιβώτιο!!!Χαχα ναι ρε συ το διόρθωσα.... κάτσε μη βαράς έχω και μια ηλικία.Εν τω μεταξύ απαντάς και αμέσως και δεν προλαβαίνω να διορθώσω.
-
Δικαιολογείσαι μόνο λόγω ώρας.
Θα το σκεφτώ τον ύπνο μου και ότι μου 'ρθει όπως ξυπνήσω το πρωί.
Το πολύ πολύ να το αγοράσω σε galactic και να μην θέλω να το οδηγάω λόγω χρώματος!Καλό βράδυ
-
Έτσι παιδιά, να παίρνετε τα 'μουντά' χρώματα.... Απ' όσο ξέρω μέχρι στιγμής, είμαι ο μόνος με κόκκινο
Λοιπόν, όσον αφορά την κατανάλωση... Σήμερα συμπλήρωσα 2.000 χλμ.
Όπως θα δείτε και στην φωτό, επειδή το έχω βάλει να μηδενίζει κατανάλωση με τον μηδενισμό του 'Α' χιλιομετρητή, έχω περί τα 412 χλμ καθαρά εντός πόλης (Θεσσαλονίκη), με ελάχιστη περιφερειακή, και κατανάλωση που παίζει στα 7.3-7.4lt/100kmΚαι όπως είχα γράψει και παλιότερα, είναι η ίδια κατανάλωση που έχω σε ταξίδι, με σταθερό cruise control στα 130χλμ.
Ξέρω, παράξενο, αλλά είμαι σίγουρος για τις μετρήσεις μου... -
Ιγνάτιε μα τι είναι το 'φαινόμενο του αραχνο-ιστού'; Εννοείς ότι φαίνεται η παραμικρή σκόνη πάνω του;John πολύ με προβληματίζει το galactic. Δεν εχω δει και κανένα να κυκλοφορεί στο δρόμο (μόνο VITARA) αλλά μου μοιάζει λίγο αδιάφορο σαν χρώμα και για πιο μεγάλες ηλικίες ίσως και δυσκολεύομαι να το επιλέξω (δεν έχω πολλές επιλογές σε ετοιμοπαράδοτο μόνο μαύρο, λευκό και μπλε)...
Να σου πω την αλήθεια,το αυτοκίνητο το έχω πάρει από Αθήνα.Εκεί το είδα το αυτοκίνητο σε αυτό το χρώμα και μου άρεσε πάρα πολύ.Δεν είναι ετοιμοπαράδοτο,θα μου έρθει Νοέμβριο.
-
Ψηφίζω μαύρο να έχω και παρέα στην επιλογή !!
-
Ο χρήστης alnotas έγραψε:
Έτσι παιδιά, να παίρνετε τα 'μουντά' χρώματα.... Απ' όσο ξέρω μέχρι στιγμής, είμαι ο μόνος με κόκκινοΛοιπόν, όσον αφορά την κατανάλωση... Σήμερα συμπλήρωσα 2.000 χλμ.
Όπως θα δείτε και στην φωτό, επειδή το έχω βάλει να μηδενίζει κατανάλωση με τον μηδενισμό του 'Α' χιλιομετρητή, έχω περί τα 412 χλμ καθαρά εντός πόλης (Θεσσαλονίκη), με ελάχιστη περιφερειακή, και κατανάλωση που παίζει στα 7.3-7.4lt/100kmΚαι όπως είχα γράψει και παλιότερα, είναι η ίδια κατανάλωση που έχω σε ταξίδι, με σταθερό cruise control στα 130χλμ.
Ξέρω, παράξενο, αλλά είμαι σίγουρος για τις μετρήσεις μου...Να σε ρωτήσω,βενζίνη από που βάζεις ? Εχεις κανένα αξιόπιστο βενζινάδικο ?
-
Από το πιο κοντινό Avin που θα βρω. Όχι γιατί την έχω συγκρίνει και την προτίμησα, αλλά γιατί με κάρτα Πειραιώς δίνει επιστροφή.
-
Έβαλα και εγω την κάρτα του Navigation αγορασμενη απο ebay. Δουλεύει άψογα. Τωρα μένει να κάνουμε και την αναβάθμιση για το android auto.Μια ερώτηση εχω άσχετη. Για μπαρες οροφής τι θα προτείνατε ?Να κοιτάξω για suzuki original ή να παω για εμπορίου.Της suzuki εχουν 210 ευρω απο ότι μου ειπαν.
-
Ο χρήστης ignantios έγραψε:
Έβαλα και εγω την κάρτα του Navigation αγορασμενη απο ebay. Δουλεύει άψογα. Τωρα μένει να κάνουμε και την αναβάθμιση για το android auto.Μια ερώτηση εχω άσχετη. Για μπαρες οροφής τι θα προτείνατε ?Να κοιτάξω για suzuki original ή να παω για εμπορίου.Της suzuki εχουν 210 ευρω απο ότι μου ειπαν. -
Ευχαριστώ..... Να ρωτήσω εαν την έχεις ?
-
Ο χρήστης ignantios έγραψε:
Ευχαριστώ..... Να ρωτήσω εαν την έχεις ?Τις είχα ήδη αγορασμενες όταν πήρα το αμάξι. Τις έβαλα την 2η μέρα
-
Ο χρήστης alnotas έγραψε:
Ευχαριστώ..... Να ρωτήσω εαν την έχεις ?
Τις είχα ήδη αγορασμενες όταν πήρα το αμάξι. Τις έβαλα την 2η μέρα
Οκ ευχαριστώ. Με σώνεις.
-
Ακόμα περιμένω να κάνω το test drive, αν μου αρέσει και στην οδήγηση θα το πάρω το 1,4 το fwd. Ρε παιδιά, εσεις που έχετε εμπειρία από το αυτοκίνητο και επειδή εσωτερικά δεν έχει αλλάξει σχεδόν τίποτα στο facelift, από τριγμους πως πάει ?
SUZUKI SX4 SCROSS