-
Ο χρήστης ckosm έγραψε:
Παιδιά το έχετε συνειδητοποιήσει? Το thread Octavia είναι μέσα στα πιό δημοφιλή του Forum των 4Τ. Πλησιάζουμε και είναι σίγουρο ότι θα σαρώσουμε και το thread 'Το Εντζο του Στρατή' από τον Gavriil, το οποίο βέβαια τώρα έχει σχεδόν εγκαταληφθεί. Ε βέβαια τέτοιο θέμα που διάλεξαν να αντιπαρατεθούν - εντελώς άσχετο! Διάβασα προσεκτικά αυτό το θέμα και νομίζω ότι ήταν χάσιμο χρόνου απ' όλες τις πλευρές!Καληνύχτα,
Chris
Ρε συ Χρηστο(και σε ολο τον κοσμο του thread)-τωρα βεβαια ειναι σαν να απολογουμαι,πραγμα που δεν αρμοζει,αλλα το internet ειναι μια 'δυσκολη' κοινωνια οσο κι αν δεν το δειχνει,οποτε πρεπει ολα να εξηγουνται με το νι και με το σιγμα.
Θαν ηθελα αυτο το post να ειναι και το τελευταιο της παρενθεσης που δημιουργηθηκε,χωρις να δωθει συνεχεια εστω και απο μελλοντικους που θα ανταποκριθουν πιθανως στο post.Με την δικη μου πρωτοβουλια ,θελοντας να δωσω ενα λιγο πιο χαρουμενο κλιμα στην παρεα μας,εκανα την γνωστη πλεον αποδιοπομπαια δημοσιευση.
Που να φανταζομουνα οτι θα τυχαινε 'τετοιας' αντιμετωπισης!!!Χωρις να πω οτιδηποτε αλλο,λεω να συνεχισουμε οπως πριν.
Αν τωρα ο υπευθυνος εχει αλλη γνωμη....ok,αλλος ειναι το 'αφεντικο'.
-
Επισης,δεν πιστευω ο moderator να εχει παραπονο τη στιγμη που εχει δημιουργηθει ενα ευπρεπεστατο thread με,νομιζω, ωριμες αποψεις και εμπειριες και που,οπως ανεφερε και ο συγγραφων chris(ckosm) παραπανω,παει για πρωτια στις συμμετοχες.
Αυτο βεβαια λιγο με ενδιεφερε οταν το ξεκινουσα πριν περιπου ενα μηνα.Μπορει να μην 'τραβαει' το πληθος που θαπρεπε,αλλα εχει καποια σταθερα αυξανομενη δημοτικοτητα απο ανθρωπους που ανταποκρινομενοι σε ενα κοινο παθος η,ας το πουμε 'ψωνιο',μοιραζοντας τις αποψεις και τις εμπειριες τους με αλλους 'ομοιοπαθουντες'.Δεν υπαρχει απο κανενα σοβαρο οπαδο της αυτοκινησης(πιστευω αυτοι που γραφουν εδω ανηκουν σ αυτην την κατηγορια,με απεριοριστη αγαπη για το αυτοκινητο και πιθανως καποιες μικρες η μεγαλες συλλογες απο παληα τευχη 4Τ και ακομα παλαιοτερων εντυπων) η διαθεση να γελοιοποιηθει η να ξεπεσει ο διαλογος χαμηλα.
Αυτα τα ολιγα για να μπουν καποια πραγματα στη θεση τους._
Πολυ φιλικα,
σε ολους,Παρης Κ.
-
Πάντως και γω με τη σειρά μου δε νομίζω να προσβάλει το εν λόγω post ούτε το περιοδικό , ούτε και το forum.... αν αναλογιστούμε δε ότι στις εκθέσεις αυτοκινήτων πολλές αιθέριες υπάρξεις τα διαφημίζουν αλα 'γλάστρα' στυλ , τότε οι παραπάνω φωτογραφίες είναι σταγόνα στον ωκεανό και δίνουν και ένα χιουμοριστικό τόνο .....
Λοιπόν..... θα κανονίσουμε να πάμε καμιά εκδρομή ??????? ΑΜΑΝ ΠΙΑ .... Αντε ρε σεις ..... εγώ και ο ckosm μπορούμε να ανέβουμε μέχρι τον Βόλο (ξέρετε .... με χαμηλή πτήση μέχρι την Τανάγρα ) ...... για σκεφτείτε το....
-
Ο χρήστης paris 2 έγραψε:
Αν παρ ολα αυτα καποιος πειραχτηκε για τον ο π ο ι ο δ η π ο τ ε λογο και επιμενετε να τις βγαλω,ενταξει,καμμια αντιρρηση.Και παλι φιλοι ειμαστε.
Υ.Γ.Σε καποια αλλα post αναφερονται και λεξεις 'κακες'.Εκεινο πιστευω ειναι ποοολυ χειροτερο.
Τελος παντων.Περιμενω την υποδειξη του κ.Τρ.Ε... δε νομίζω να προσβλήθηκε κάποιος!
Όλα καλά Paris! -
Ο χρήστης trakousellis έγραψε:
Ε... δε νομίζω να προσβλήθηκε κάποιος!
Όλα καλά Paris!ΩPAIOΣ O κος Tρ.!
-
Ο χρήστης ckosm έγραψε:
Παιδιά το έχετε συνειδητοποιήσει? Το thread Octavia είναι μέσα στα πιό δημοφιλή του Forum των 4Τ.Tα Oktavia πάντως το έχουν 6 μέλη του φόρουμ. Και βρίσκεται στην 6αδα των πρώτων μοντέλων των μελων του φόρουμ ανάμεσα σε 220 αυτοκίνητα. Σε λίγο καιρο θα δημοσιοποιήσω τα στοιχεία από το άλλο θέμα 'Τι αυτοκίνητο έχουμε'.
-
παιδιά .... είναι υπό σκέψη μια 'επίσκεψη' στα Μέγαρα ..... υπάρχει ενθουσιασμός??? 55€ τα απλά και 65€ οι τετρακούνες για όλη τη μέρα .... για σκεφτείτε το ....
-
Ο χρήστης Fast@Safe έγραψε:
παιδιά .... είναι υπό σκέψη μια 'επίσκεψη' στα Μέγαρα ..... υπάρχει ενθουσιασμός??? 55€ τα απλά και 65€ οι τετρακούνες για όλη τη μέρα .... για σκεφτείτε το ....Kαι όχι μόνο Fast & safe...!!! Παλί μας ξεχάσατε εμάς τους δικίνητους; ποιούς εμάς δηλαδή,... εμένα μόνο αυτή τη στιγμή!!!
Λοιπόν και να μην ξεχνιόμαστε, αναφέρετε προβλήματα και στα πόσα Km στα Οctavia σας παρακαλώ... Ακόμα και τα μικρά προβληματα εννοώ. Εκτός βέβαια εάν δεν έχεται κανένα!!!
Chris
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
[Tα Oktavia πάντως το έχουν 6 μέλη του φόρουμ. Και βρίσκεται στην 6αδα των πρώτων μοντέλων των μελων του φόρουμ ανάμεσα σε 220 αυτοκίνητα. Σε λίγο καιρο θα δημοσιοποιήσω τα στοιχεία από το άλλο θέμα 'Τι αυτοκίνητο έχουμε'.cmarin,
Βρίσκω την ευκαιρία να σε συγχαρώ γιά την πολύ μεθοδική δουλειά που κάνεις με το να συλλέγεις στοιχεία και να βγάζεις στατιστικά συμπεράσματα.
Καλή δύναμη και υπομονή γιά τη δουλειά σου και αναμένουμε με ενδιαφέρον τα αποτελέσματα.Γειά χαρά,
Chris -
Ο χρήστης ckosm έγραψε:
παιδιά .... είναι υπό σκέψη μια 'επίσκεψη' στα Μέγαρα ..... υπάρχει ενθουσιασμός??? 55€ τα απλά και 65€ οι τετρακούνες για όλη τη μέρα .... για σκεφτείτε το ....
Kαι όχι μόνο Fast & safe...!!! Παλί μας ξεχάσατε εμάς τους δικίνητους; ποιούς εμάς δηλαδή,... εμένα μόνο αυτή τη στιγμή!!!
Λοιπόν και να μην ξεχνιόμαστε, αναφέρετε προβλήματα και στα πόσα Km στα Οctavia σας παρακαλώ... Ακόμα και τα μικρά προβληματα εννοώ. Εκτός βέβαια εάν δεν έχεται κανένα!!!
Chris
πως να ξχάσω βρε Ckosm το αμάξι σου ?? ακόμα θυμάμαι τη 'μούρη' του και σκέφτομαι να πάω να τα 'χώσω' και γω ....... και επειδή το post δεν βγήκε καλό επαναλαμβάνω ..... **65 Euro **τα τετρακίνητα και 55 Euro τα υπόλοπα..... άντε να δούμε
-
Ο χρήστης Fast@Safe έγραψε:
Kαι όχι μόνο Fast & safe...!!! Παλί μας ξεχάσατε εμάς τους δικίνητους; ποιούς εμάς δηλαδή,... εμένα μόνο αυτή τη στιγμή!!!
Chris
πως να ξχάσω βρε Ckosm το αμάξι σου ?? ακόμα θυμάμαι τη 'μούρη' του και σκέφτομαι να πάω να τα 'χώσω' και γω ....... και επειδή το post δεν βγήκε καλό επαναλαμβάνω ..... **65 Euro **τα τετρακίνητα και 55 Euro τα υπόλοπα..... άντε να δούμε
Πολλά σύμβολα, μεταξύ τους και το Ευρώ, δεν αναγνωρίζονται από το σύστημα και βγάζει ασυναρτησίες...
€ (αυτό ήταν το σύμβολο του ευρώ)
$ (αυτό ήταν το σύμβολο του δολλαρίου)Κε Τρακουσέλλη, άλλη μια ερώτηση... Γιατί σε χώρα με επίσημο νόμισμα το Ευρώ να μπορούμε να γράψουμε το σύμβολο του δολλαρίου και όχι του Ευρώ; (που θέλοντας ή μη είναι πλέον το εθνικό μας νόμισμα...)
-
Ο χρήστης ckosm έγραψε:
Chris
17000 km και ακομα τιποτα(φτου σκορδα!!!)-μονο το λαμπακι για τις ανοιχτες πορτες δεν αναψε ποτε.
-
Chris
17000 km και ακομα τιποτα(φτου σκορδα!!!)-μονο το λαμπακι για τις ανοιχτες πορτες δεν αναψε ποτε.
....α,και το μεγαλο του 'κουσουρι'.Δεν παει πανω απο 240 με τιποτα ρε το.......(ισως σεκανενα κατηφορο..)
-
Chris
Μπράβο Paris, συγχαρητήρια!!!
Πες μας από πότε το αγόρασες? Service έχεις κάνει ακόμα, εκτός από αλλαγή λαδιών στα 15.000 Km? Στα πόσα σου είπαν το 1ο service? Στα 30.000 Km ή 2 χρόνια από κυκλοφορίας σου έχουν πεί στην αντιπροσωπεία?
Chris
-
Ο χρήστης ckosm έγραψε:
Μπράβο Paris, συγχαρητήρια!!!
Πες μας από πότε το αγόρασες? Service έχεις κάνει ακόμα, εκτός από αλλαγή λαδιών στα 15.000 Km? Στα πόσα σου είπαν το 1ο service? Στα 30.000 Km ή 2 χρόνια από κυκλοφορίας σου έχουν πεί στην αντιπροσωπεία?
Chris[/quote]
Παραμονες Πασχα 02(φετος δηλαδη).Τις προαλλες στα 15500 εκανα λαδια-φιλτρο(αφου ειχα βαλει καπου στις 9000 και ενα λιτρο extra λαδακι,τσιμπαει λιγακι,αλλα ειναι στα λογικα πλαισια),γενικο ελεγχο(σταθμες στα ζουμια του,οπτικο απο κατω,πανω κτλ γιατι ειχε φαει αρκετη ταλαιπωρια το καλοκαιρι).,σφιξιματα αναρτησης και οτι αλλο θα μπορουσε να παρει δρομο και να με προσπερασει καθ οδον και ...αυτα.
Το βασικο service στα 30000(κι αν μπορει ας παει μακρυτερα.Τα μπουζακια του ειναι φαρμακι ,οχι οτι τα original τα λαδια πανε παραπισω,εβαλα ημισυνθετικα στα μισα λεφτα)
Α,μαλιστα,τωρα που το θυμηθηκα.Σας κανει κανενα τραβηγμα δεξια(η και αριστερα)?Απ οτι καταλαβα εχει αρκετη ευαισθησια στις κλισεις του δρομου.Και δεν ξερω αν ειναι μονο στα 4χ4 λογω αναρτησης και γεωμετριας.Ακομα ενα ιδιο ακριβως που το πηγα μια μικρη βολτα τραβουσε σχεδον το ιδιο.
Αυτα τα νεα μας.Ελπιζω να παει μακρυα το ραντεβου με τα συνεργεια(για βλαβες,για καφεδες ειναι τακτικοτατο)._
-
Τι θα γινει με αυτα τα quote???
Τες παν,τ αφηνω οπως ειναι...... -
Και κατι για καληνυχτα.Την ποτηροθηκη διπλα στο χειροφρενο την ειχαν τα δικα σας???-Εδω ειχε καταντησει ανεκδοτο .Οταν λεγαμε 'ποτηροθηκη',επεφτε γελιο.
Χρεωσεις δυναμομετρησης???
.....και ονειρα γλυκα.
-
Εγώ αντιμετώπισα ένα σοβαρότερο πρόβλημα από όλα αυτά ..... όταν το πήγα στα 7.000 για λαδάκια , μου έκαναν γενικό έλεγχο από μόνοι τους έτσι για το καλώς έχει ...... καλωδιώνουν λοιπόν το αυτοκίνητο ..... χαζεύω την οθόνη που αρχίζει το τσεκάρισμα..... και σκάει ένα μηνυματάκι ' Σφάλμα Τετρακίνησης'........ το κοιτάζω .... κοιτάζω και τον μηχανικό .... με κοιτάζει και αυτός ..... κοιτάζουμε ξανά την ένδειξη...... και έστειλε έναν πιτσιρικά στα κεντρικά να φέρει καινούργιο εγκέφαλο τετρακίνησης...... ξυλώσαμε τον Haldex ....... και τοποθετήσαμε τον καινούργιο εγκέφαλο.... όλα αυτά μέσα στην εγγύηση βέβαια άσχετα αν εγώ γούσταρα και τους έδωσα από κάτι .....από τότε κάθε φορά μετά από ταλαιπωρίες τους πάω το αμάξι για έλεγχο..... μέχρι τώρα δεν έχει παρουσιάσει τίποτε άλλο.... Σε ερώτηση μου πως και χάλασε ή αν ήταν δικό μου το σφάλμα απάντηση δεν πήρα..... και κάτι άλλο .... δεν υπήρχε καμία ένδειξη στο αυτοκίνητο ότι δεν λειτουργούσε η τετρακίνηση.... ο λόγος είναι (απ'ότι μου είπαν) ότι δεν 'κινδυνέυει η ζωή μου'!!!!!!!!!!! ας το έχουν στα υπόψιν τους οι τετρακουνάδες!!!!
-
καλά .... ψιλοκουφάθηκα..... το Οctavia είναι δεύτερο σε πωλήσεις αυτοκίνητο για το 2001 με πρώτο το TOYOTA AVENSIS με 5377 πωλήσεις και το SKODA OCTAVIA με 3762 ..... γουάου..... βέβαια.... θα έπρεπε να διαχωρίζει και τα κυβικά ..... τέλος πάντων.... μήπως έχει κανείς καμιά ιδέα πόσα Οctavia 1800 T ,γενικώς , έχουν πωληθεί ?
-
Και κατι για καληνυχτα.Την ποτηροθηκη διπλα στο χειροφρενο την ειχαν τα δικα σας???-Εδω ειχε καταντησει ανεκδοτο .Οταν λεγαμε 'ποτηροθηκη',επεφτε γελιο.Χρεωσεις δυναμομετρησης???
.....και ονειρα γλυκα.
Oχι δεν είχε και ούτε θα αποκτήσει ποτηροθήκη το δικό μου. Τι λές τώρα Paris με 240 km/h και θα πίνεις καφέ?
Τη δυναμομέτρηση γιά τα τετρακίνητα τη χρεώνουν 100 Euro
Τι έγινε, είχες κανένα νέο από τη δυναμομέτρηση του 'normal' Octavia του φίλου σου που έλεγες στη Θεσσαλονίκη. Αν έχεις νεότερα ενημερωσέ μας σε παρακαλώ!
Chris
Skoda Octavia 1.8 T