-
Ακόμα καλύτερα. Η αλήθεια πήγαινα καρφί για το 150άρι πριν παραγγείλω, αλλά οδηγώντας και το 125 με 5 ατομα μέσα εντυπωσιάστηκα. Δεν το περίμενα. Για την ιστορία τελικά κατέληξα στο 150 πάντως λόγω 4χ4.
-
Ναι μέχρι να το οδηγήσεις τα νούμερα ακούγονται ακατανόητα. Κι όμως το αυτοκίνητο αποκρίνεται στο γκάζι και τραβάει ικανοποιητικά.
Σκέφτομαι να το παραγγείλω έτσι όπως είναι.
Οι αλλαγές που θα έκανα αργότερα είναι μια ζάντα 18' (δείχνει πολύ πιο όμορφο με 18αρες) και μια μικρή βελτίωση στον κινητήρα του ώστε να φτάσει τα 150hp χωρίς το 4χ4(-100kg βάρους) ώστε να πηγαίνει ακόμα καλύτερα
-
Η αναμονή που έχει φτάσει, ρώτησες; Πριν 1 μήνα οι παραγγελίες πήγαιναν άνοιξη του 2018!
-
Ο χρήστης NickA έγραψε:
Η αναμονή που έχει φτάσει, ρώτησες; Πριν 1 μήνα οι παραγγελίες πήγαιναν άνοιξη του 2018!5,5 μήνες Τι φάση;
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Tέλη Ιουλίου είχα ρωτήσει από περιέργεια και μου το είπαν. Εγώ το παρήγγειλα αρχές Ιουνίου και το αναμένω τέλος του μήνα (3,5μήνες). Να έχεις υπόψιν ότι η τιμή είναι ανοιχτή μέχρι να κατασκευαστεί (μπορεί να μεταβληθεί, λογικά προς τα πάνω).
-
Ο χρήστης NickA έγραψε:
Tέλη Ιουλίου είχα ρωτήσει από περιέργεια και μου το είπαν. Εγώ το παρήγγειλα αρχές Ιουνίου και το αναμένω τέλος του μήνα (3,5μήνες). Να έχεις υπόψιν ότι η τιμή είναι ανοιχτή μέχρι να κατασκευαστεί (μπορεί να μεταβληθεί, λογικά προς τα πάνω).Και μένα μου είπαν πως το Σεπτέμβριο η τιμή θα ανεβεί. Πάντως ακόμα και να ανεβεί, αν δώσεις τα χέρια 1 μέρα πριν και πέσουν οι υπογραφές δεν παίζει να σου πουν να πληρώσεις περισσότερα
-
Μακάρι να είναι όπως τα λες, αλλά το συμφωνητικό της παραγγελίας που εγώ υπέγραψα χαρακτηρίζει την τιμή 'ενδεικτική' και όχι 'τελική' και ότι δύναται να μεταβληθεί λόγω του μεγάλου χρόνου παράδοσης. Απλά αρκέστηκα στη διαβεβαίωση του πωλητή ότι αυτό δεν πρόκειται να γίνει μέσα στους επόμενους μήνες (μου το προσδιόρισε προς το 2018) βάση συμφωνίας της Κosmocar με τη Skoda. Τώρα ποιος λέει αλήθεια δεν ξέρω, εμένα ευτυχώς (επιτέλους) το αυτοκίνητο είναι καθ' οδόν (ή εν πλω?) και η τιμή δεν έχει μεταβληθεί. Πάντως αυτό μπορεί να είναι και κόλπο για να επιταχύνουν τις πωλήσεις (που βέβαια από ότι φαίνεται με τέτοιους χρόνους παράδοσης δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν) γιατί μου φαίνεται δύσκολο όταν ανταγωνιστές έχουν αντίστοιχες ή και χαμηλότερες τιμές, η Skoda να τη δει bmw...θα φάει τα μούτρα της!
-
Ο χρήστης NickA έγραψε:
Μακάρι να είναι όπως τα λες, αλλά το συμφωνητικό της παραγγελίας που εγώ υπέγραψα χαρακτηρίζει την τιμή 'ενδεικτική' και όχι 'τελική' και ότι δύναται να μεταβληθεί λόγω του μεγάλου χρόνου παράδοσης. Απλά αρκέστηκα στη διαβεβαίωση του πωλητή ότι αυτό δεν πρόκειται να γίνει μέσα στους επόμενους μήνες (μου το προσδιόρισε προς το 2018) βάση συμφωνίας της Κosmocar με τη Skoda. Τώρα ποιος λέει αλήθεια δεν ξέρω, εμένα ευτυχώς (επιτέλους) το αυτοκίνητο είναι καθ' οδόν (ή εν πλω?) και η τιμή δεν έχει μεταβληθεί. Πάντως αυτό μπορεί να είναι και κόλπο για να επιταχύνουν τις πωλήσεις (που βέβαια από ότι φαίνεται με τέτοιους χρόνους παράδοσης δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν) γιατί μου φαίνεται δύσκολο όταν ανταγωνιστές έχουν αντίστοιχες ή και χαμηλότερες τιμές, η Skoda να τη δει bmw...θα φάει τα μούτρα της!Κοίτα η αλήθεια είναι πως αν αλλάξει κάτι θα είναι στη πρώτη τιμή των 22k. Εκεί μόνο τους παίρνει και πάλι μέσα σε λογικά πλαίσια ώστε να κρατήσει το vfm χαρακτήρα του. Για να δούμε!
Σε τι χρώμα το πήρες;
-
Εμένα πιο λογικό μου φαίνεται να μην πειράξουν τα 22000 που είναι στο όριο για το συντελεστή στο τέλος ταξινόμησης και και για τον ανταγωνσιμό. Πιστεύω θα ανέβουν στα παραπάνω. Ίδομεν!
Λευκό το πήρα. Μου άρεσε και το μπλε. Δεν μου άρεσαν καθόλου τα σκούρα και το μαύρο, αλλά γούστα είναι αυτά!
-
7 μήνες αναμονή!
-
Αν ειναι δυνατόν... τοσο πολυ;;
-
Ο χρήστης johnkarak έγραψε:
Αν ειναι δυνατόν... τοσο πολυ;;Sent from my iPhone using Tapatalk
Τραγικά πολύ μεγάλος χρόνος αναμονής. Μου το ανακοίνωσαν καθώς αύριο θα πέσουν οι τελικές υπογραφές για παραγγελία, αλλά πραγματικά είναι τέρμα ξενέρωμα να παραγγέλνεις αμάξι το Σεπτέμβριο και να έρχεται Μάιο
-
Λες και είναι χειροποίητο
-
Προσωπικά δε θα προχωρούσα στην παραγγελία και θα κοιτούσα για κατι αλλο.. 7 μήνες ειναι υπερβολικά μεγάλο διαστημα.
-
Ο χρήστης johnkarak έγραψε:
Προσωπικά δε θα προχωρούσα στην παραγγελία και θα κοιτούσα για κατι αλλο.. 7 μήνες ειναι υπερβολικά μεγάλο διαστημα.Sent from my iPhone using Tapatalk
Κοίτα με έβαλε σε σκέψεις είναι η αλήθεια, αλλά όταν ψάχνεις αυτούς τους χώρους κάτω από 2000cc, τότε τι κάτι άλλο;
-
Σίγουρα το αυτοκίνητο ειναι τεράστιο, δε το εχω δει σε εκθεση, μόνο στο δρομο πέτυχα ενα πριν μερικές μερες, αλλα προσωπικά δε θα περιμενα τόσους μήνες, θα πήγαινα για κατι αλλο.
-
Το πρόβλημα John είναι ότι δεν παίζει κάτι άλλο, το αυτοκίνητο παίζει στην κυριολεξία μόνο του σε αυτή την τιμή, με αυτούς τους χώρους και αυτά τα cc.
-
Δεν αφηνεις το kodiaq λεω γω...να παρεις τους παραπανω χωρους και το σωστο μοτερ αυτη τη φορα, με κατι ''ψιλα'' διαφορα? Ειναι και γειτονας σου...
https://www.car.gr/10246936-alfa-romeo-alfa-159-tbi -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Δεν αφηνεις το kodiaq λεω γω...να παρεις τους παραπανω χωρους και το σωστο μοτερ αυτη τη φορα, με κατι ''ψιλα'' διαφορα? Ειναι και γειτονας σου...
https://www.car.gr/10246936-alfa-romeo-alfa-159-tbiΌοοχι αυτή είναι απόφαση λογικής, δεν θα ακούσω πάλι την καρδιά μου, φύγε από αυτό το νήμα βελζεβούλ
-
Χαχαχαχα
Sent from my Coolpad 8675-A using Tapatalk
Skoda Kodiaq