-
Ο χρήστης nickthetrib έγραψε:
Μέχρι πόσα μπορείς να πας;;;
πχ στα 350€ πέρνεις την modula wego 450lt που πήρα εγώ ( και εγώ θα την χρησιμοποιήσω άντε 2 φορές το χρόνο).
Για τις hermes δεν έχω ακούσει κάτι κακό. Για αυτές έλεγα και εγώ αλλά προτίμησα την modula γιατί ανοίγει και από τις 2 πλευρές.
Επίσης η μπαγκαζιέρα είναι κάτι που γενικά δεν χαλάει, οπότε θα μπει και στο επόμενο αυτοκίνητο σε 5-10-15 χρόνια (έχω δει μπαγκαζιέρα του 1998 σε αμάξι φίλου, τη θυμάμαι που ερχόντουσαν στο χωριό όταν ήμασταν πιτσιρίκια)Sent from my Coolpad 8675-A using Tapatalk
Όσο πιο οικονομικά τόσο καλύτερα!!! Πράγματι δεν χαλάει αλλά από την άλλη είναι η μία φορά τον χρόνο που με χαλάει...
-
Πήγαινε στην hermes τότε.
Sent from my Coolpad 8675-A using Tapatalk
-
Στην ουσία και εγώ μια φορά το χρόνο θα τη χρησιμοποιώ, πιθανότατα. Ήθελα όμως, όταν ταξιδεύει η οικογένεια να ταξιδεύει 'ανθρωπινά' και όχι με μπαγκάζια μέσα στην καμπίνα. Αυτό το ταξίδι τους ήταν πολύ 'ευχάριστο' και, από αυτό και μόνο, ήδη έχει αρχίσει η μπαγκαζιέρα να κάνει 'απόσβεση'.
-
- πάρα πάρα πολλά
Sent from my Coolpad 8675-A using Tapatalk
-
εχεις καποιος αποψη για το συγκεκριμένο ή κάτι παρόμοιο;
Thule Ranger 90
https://www.trimhellas.gr/e-shop/μπαγκαζιέρες-οροφής-σχάρες/thule-ranger-90/
ειμαι σε αναζητηση προσθετου χωρου για suv
-
Ο χρήστης mech_eng έγραψε:
εχεις καποιος αποψη για το συγκεκριμένο ή κάτι παρόμοιο;Thule Ranger 90
https://www.trimhellas.gr/e-shop/μπαγκαζιέρες-οροφής-σχάρες/thule-ranger-90/
ειμαι σε αναζητηση προσθετου χωρου για suv
Ε όχι, πάρε κανονική μπαγκαζιέρα.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
δε θα ειναι μονιμα εγκατεστημενη και εχω προβλημα με την αποθηκευση της
-
Νομίζω ότι έχει θέμα θορύβου το συγκεκριμένο, αλλά κατά τα άλλα είναι καλούτσικη λύση. Η τιμή όμως είναι θεωρώ εκτός πραγματικότητας...
-
κατι παρομοιο να προτεινεις;
κατα τη γνωμη σου μια λογικη τιμη σε παρομοιο προιον; -
Η αποθήκευση, είναι ένα θέμα. Αλλά με τα ίδια λεφτά παίρνεις πολύ μεγαλύτερη μπαγκαζιέρα.
Υπάρχει μια πατέντα να κρεμάς την μπαγκαζιέρα σε οροφή. Δεν ξέρω πόσο κάνει, αλλά νομίζω ότι με τα ίδια λεφτά που θα δώσεις για το σπαστό, παίρνεις και αυτό και μπαγκαζιέρα.Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
κατι παρομοιο να προτεινεις;
κατα τη γνωμη σου μια λογικη τιμη σε παρομοιο προιον;Ειδικά Ελλάδα υπάρχουν λίγα αντίστοιχα προϊόντα, αλλά π.χ. στο UK θα βρεις δεκάδες αντίστοιχα.
Κάτι παρόμοιο εδώ Ελλάδα είναι και αυτό http://www.pancarshop.gr/index.php?target=products&product_id=907805
Αυτή θεωρώ 'λογική' τιμή (~200€) για κάτι τέτοιο βαλιτσοειδές ας πούμε, όχι τα 400€ της Thule. Βέβαια στη Thule πληρώνεις και άλλα πράγματα, που εγώ τουλάχιστον τα έχω πληρώσει αρκετές φορές στο παρελθόν, οπότε εξαρτάται αν θες να τα πληρώσεις -
Παιδια παρακαλω πολυ προτασεις για μπαρες οροφης και μπαγκαζιερα οροφης στα 300-350 λιτρα για audi a3 my 2009 με διπλες ηλιοροφες αν αυτο αλλαζει κατι.
Ευχαριστω. -
thanks the_ace
κοιταζω την thule λογω ποιοτητας
προβληματιζομαι γενικως για το προιον λογω χωρητικοτητας, στεγανοτητας, αεροδυναμικης, σταθεροτητας κ αντοχης στον ανεμο -
thanks the_ace
προβληματιζομαι γενικως για το προιον λογω χωρητικοτητας, στεγανοτητας, αεροδυναμικης, σταθεροτητας κ αντοχης στον ανεμοΚαλά κάνεις και κοιτάς Thule, και εγώ μόνο από αυτήν αγοράζω, αν και η πιο ακριβή, όπως επίσης καλά προβληματίζεσαι για όλα αυτά, καθώς τα συγκεκριμένα 'βαλιτσοειδή' τα έχουν αυτά τα θέματα (κυρίως αεροδυναμική και θόρυβο). Η χωρητικότητα είναι λίγο πιο 'πραγματική' από των solid, γιατί έχουν πιο εύκαμπτο εξωτερικό περίβλημα. Αν όμως έχεις τα ζητήματα χώρου που λες, δεν έχεις πολλές άλλες επιλογές. Το σύστημα αποθήκευσης με ανάρτηση σε οροφή/τοίχο εκτός του ότι θέλει πολύ χώρο, είναι και σχετικά ακριβό (~250€)
-
λιτος κ περιεκτικος
αν εχεις να προτεινεις κατι απο εξωτερικο, δωσε λινκ
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Παιδια παρακαλω πολυ προτασεις για μπαρες οροφης και μπαγκαζιερα οροφης στα 300-350 λιτρα για audi a3 my 2009 με διπλες ηλιοροφες αν αυτο αλλαζει κατι.
Ευχαριστω.Μόνο οι μπάρες θα αλλάξουν, αν δεν έχουν ικανό clearance, αλλά 99% δεν θα μπορείς να ανοίξεις την οροφή. Για μπαγκαζιέρα, απλώς κοιτάς τα λίτρα και πόσα χρήματα θες να δώσεις, όλες θα σου κάνουν.
λιτος κ περιεκτικος
αν εχεις να προτεινεις κατι απο εξωτερικο, δωσε λινκ
Αν βάλεις στο αγγλικό ebay.co.uk ως search το 'car roof bag', θα βρεις εκατοντάδες προτάσεις από 40-50€, δεν έχω αγοράσει όμως ποτέ κάτι τέτοιο, οπότε δεν μπορώ να σου προτείνω κάποιο συγκεκριμένο. Θα κοίταγα όμως αυτά που έχουν τα ελληνικά μαγαζιά, να πάρω μια ιδέα....
-
θα ριξω μια ματια στο καταστημα στο Χαιδαρι
αν δω οτι δε με βολευει θα κοιταξω τις συμβατικες -
Ευχαριστω Αντωνη.
-
Ο χρήστης the_ace έγραψε:
thanks the_ace
προβληματιζομαι γενικως για το προιον λογω χωρητικοτητας, στεγανοτητας, αεροδυναμικης, σταθεροτητας κ αντοχης στον ανεμοΤο σύστημα αποθήκευσης με ανάρτηση σε οροφή/τοίχο εκτός του ότι θέλει πολύ χώρο, είναι και σχετικά ακριβό (~250€)
Με 13€ την κρεμάς στο ταβάνι. δυο λάμες, τέσσερις βίδες και δυο ιμάντες.πανευκολο και γρήγορο.
-
Και με 20€ φτιάχνεις και την ίδια τη σχάρα ή τις μπάρες, άρα γιατί συζητάμε ?
http://www.fossickerbooks.com/homemade-roof-rack-mounts-ideas/

Μπαγκαζιέρες - δέστρες- μπάρες οροφής κλπ