-
Φάνη θα σου πω με pm. Δεν ξέρω αν θέλει ο άνθρωπος να κυκλοφορεί το όνομα του στο νετ.
Wantone, αυτόματο υποχρεωτικά και λευκό. Νομίζω οπτικά θα είναι όπως του Constructor (το οποίο το βλέπω και μου τρέχουν τα σάλια) με τις άλλες ζάντες όμως. Τις οποίες ζάντες ήθελα να αλλάξω βλέποντας του Βασίλη και τελικά με το ξαφνικό κλείσιμο έχασα την ευκαιρία.
-
Ακη, απο κινητήρα επέλεξα δίλιτρο βενζίνη, τετρακίνητο.
Από εξοπλισμό Xline, συν κάποια πράγματα, πανοραμική, αναδιπλούμενους καθρέφτες, σπορ καθίσματα, μεταβαλλόμενη υποβοήθηση, EDC.[/quote]
Πολυ καλες επιλογες εγω επελεξα τον 1.5 βενζινη , μαυρο απλο, χειροκινητο, advantage, σπορ καθισμα, οσφυικη υποστηριξη λογω δισκοκηλων, πακετο φωτισμου, πακετο advance parking ( εμπρος αισθητηρες, πισω καμερα, αυτοματοι καθρεπτες και σκιαση, πακετο καθρεπτων), σπορ δερματινο τιμονι!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Εξαιρετικό μου φαίνεται, ειδικά όταν μπουν 2-3 πραγματάκια όπως αυτά που έβαλες (οκ το 2-3 διαφέρει για τις ανάγκες του καθενός) το αμάξι είναι πλήρες κι ας μην έχει από τη μάνα του όσα gadget έχει ενα 3008 ας πούμε. Ο δε 1.5 που τον έκανα test drive μου φάνηκε επαρκέστατος για σβέλτες μετακινήσεις, τίμιος γι αυτό που είναι κι όποιος τον παίρνει συνειδητοποιημένα δε νομίζω ότι θα δυσαρεστηθεί ποτέ. Θυμάμαι εποχές 2005 σε αντίστοιχο φόρουμ για το RX8 που το έκραζαν το έρμο γιατί δεν ήταν S2000, EVO ή WRX STi.
-
Ο χρήστης polar231 έγραψε:
Φάνη θα σου πω με pm. Δεν ξέρω αν θέλει ο άνθρωπος να κυκλοφορεί το όνομα του στο νετ.Wantone, αυτόματο υποχρεωτικά και λευκό. Νομίζω οπτικά θα είναι όπως του Constructor (το οποίο το βλέπω και μου τρέχουν τα σάλια) με τις άλλες ζάντες όμως. Τις οποίες ζάντες ήθελα να αλλάξω βλέποντας του Βασίλη και τελικά με το ξαφνικό κλείσιμο έχασα την ευκαιρία.
Υπάρχει ενα γνωστό αστέρι εκει με 70.000 πελάτες όπως μου είχε πεί και κλειδαράδικο τηλέφωνο
Το λευκό δείχνει πανέμορφο και στην Χ1 και αν δεν έθετε βέτο η γυναίκα (που έχει καλομάθει στο περλέ λευκό του δικού της και δεν ήθελε απλό λευκό) θα το έψαχνα και εγώ.
Ο Βασίλης πρέπει να έχει τις 566 ζάντες που μπαίνουν βασικές στην sportline. Εμένα είχε τις στάνταρ της xline (569) και να σου πω τελικά ίσως μου αρέσουν περισσότερο αυτές που φοράει ο Βασίλης.
Τούμπανο επιλογές έκανες και σε κινητήρα και σε εξοπλισμό, αλλά ΟΚ ο καθένας κάνει κουμάντο στο δικό του πορτοφόλι!
Με το καλό να παραλάβεις και να το ευχαριστηθείς! -
Τον κινητηρα το δοκιμασα σε αυτοματο test drive και μου φανηκε επαρκης ( λιγο χειροτερα σε σχεση με το golf v tsi 140ps που οδηγω). Ειδα επισης οτι η racechip εχει προγραμμα αναβαθμισης του κινητηρα ..... σε περιπτωση που θελησω κατι παραπανω. Παντως ημουν αναμεσα σε Χ1 1.5 βενζινη και tiguan 1.6 tdi. Οταν εκανα τεστ το τιγκουαν διαπιστωσα οτι ο κινητηρας αργουσε πολυ να αρπαξει. Η αλλη επιλογη που ειχα ηταν να δωσω 33000 ευρω για τιγκουαν 1.4 τσι 150 αλογα . Μου φανηκαν αρκετα χρηματα για αμαξι του λαου (volkwagen ) και τελικα επελεξα το bmw x1.
-
Το λευκό δείχνει όντως πανέμορφο αν και άλλαξα πολλές φορές γνώμη μεταξύ του μαύρου και του mineral grey. Δε βαριέσαι, όλα κουκλιά είναι! Νομίζω οτι οι 566 είναι οι εναλλακτικές χωρίς χρέωση που μπορείς να επιλέξεις στην Xline και όχι εκείνες που φοράει η σπορ. Νομίζω ότι κι εμένα μου αρέσουν περισσότερο. Αρχικά τις είχα απορρίψει γιατί θα είναι μανίκι στο καθάρισμα, αλλά μετά τις είδα στου Βασίλη τις φωτό από την πρόσφατη εκδρομή του. Κια εν τέλει ούτε αυτό πρόλαβα διότι το άφηνα έχοντας στο μυαλό ότι αργεί ακόμα και...ξαφνικά παραγόμεθα κύριοι!! Πάγε σε ευχαριστώ, καλοτάξιδοι να είμαστε όλοι!
-
Ακη συμφωνώ μαζί σου και νομίζω επέλεξες το καλύτερο από τα δύο. Υποκειμενικό ζήτημα σαφώς αλλά τουλάχιστον εγώ θα έκανα την ίδια επιλογή με εσένα.
-
Ο χρήστης akis1804 έγραψε:
Τον κινητηρα το δοκιμασα σε αυτοματο test drive και μου φανηκε επαρκης ( λιγο χειροτερα σε σχεση με το golf v tsi 140ps που οδηγω). Ειδα επισης οτι η racechip εχει προγραμμα αναβαθμισης του κινητηρα ..... σε περιπτωση που θελησω κατι παραπανω. Παντως ημουν αναμεσα σε Χ1 1.5 βενζινη και tiguan 1.6 tdi. Οταν εκανα τεστ το τιγκουαν διαπιστωσα οτι ο κινητηρας αργουσε πολυ να αρπαξει. Η αλλη επιλογη που ειχα ηταν να δωσω 33000 ευρω για τιγκουαν 1.4 τσι 150 αλογα . Μου φανηκαν αρκετα χρηματα για αμαξι του λαου (volkwagen ) και τελικα επελεξα το bmw x1.Ιδιο σκεπτικό με εμένα!
Ακόμα και το 2.0 TDI στα 150 άλογα αργουσε να πάρει μπρος, ήθελα και αυτόματο, οπότε ούτε σκεψη για Tiguan ειδικά όταν το 1,4 TSI με DSG πήγαινε 34.000 και εγώ πήρα την Χ1 με 33500!! -
Wantone, αυτόματο υποχρεωτικά και λευκό. Νομίζω οπτικά θα είναι όπως του Constructor (το οποίο το βλέπω και μου τρέχουν τα σάλια) με τις άλλες ζάντες όμως. Τις οποίες ζάντες ήθελα να αλλάξω βλέποντας του Βασίλη και τελικά με το ξαφνικό κλείσιμο έχασα την ευκαιρία.
Polar ευχαριστώ πολύ για τα καλά λόγια! Οι ζάντες μου είναι πολύ κουκλίστικες και τελικά σπάνιες, μιας και σχεδόν κανένας δεν έψαχνε το θέμα ζάντες αφού οι ''απλές'' είναι επίσης πολύ όμορφες...
Σου έχω μια πρόταση: δώσε μου 30-40 άλογα απο τα δικά σου και στις κάνω δώρο με κορδέλα! Χαχχααα!!!
Με το καλό να το παραλάβεις φιλαράκι και θα δείς οτι άξιζε τον κόπο και την αναμονή! -
Ο χρήστης Vasilis Constructor έγραψε:
Polar ευχαριστώ πολύ για τα καλά λόγια! Οι ζάντες μου είναι πολύ κουκλίστικες και τελικά σπάνιες, μιας και σχεδόν κανένας δεν έψαχνε το θέμα ζάντες αφού οι ''απλές'' είναι επίσης πολύ όμορφες...
Σου έχω μια πρόταση: δώσε μου 30-40 άλογα απο τα δικά σου και στις κάνω δώρο με κορδέλα! Χαχχααα!!!
Με το καλό να το παραλάβεις φιλαράκι και θα δείς οτι άξιζε τον κόπο και την αναμονή!Τελικά ποιο κωδικό έχουν οι δικές σου Βασίλη;
Οι 566 είναι ή άλλες; -
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Τελικά ποιο κωδικό έχουν οι δικές σου Βασίλη;
Οι 566 είναι ή άλλες;είναι οι : 18' Light alloy wheels Y-spoke style 566
-
...πάρτε και μια ''καθαρή'' τους version γιατι η άλλη φωτό έχει λάσπες!
photo hostingcertificity.com -
Πολυ ομορφες και εντυπωσιακες.
-
Υπεροχες
Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πήρα τον 192. Νομίζω ότι είναι μια χαρά γι αυτό το αμάξωμα. Τυχαίνει να έχω κι ένα RX8 231 οπότε έχω παιχνίδι. Αυτό ήθελα να έχει ενεργητική ασφάλεια. Ελπίζω να το ευχαριστηθώ όσο με προιδεάζεις. Η τιμή πάγε μου ήταν όντως ένα θέμα. Γι αυτό και γκρινιάζω για το παραμικρό, όπως το τιμόνι. Ενας σκασμός λεφτά.*Αργοοοοοοοτερα βέβαια, ισως περάσω κι από τη Scnitzer για εκείνα τα 231. Ετσι να ματσάρουν του ΡΧ... χιχιχι..
Θα το ευχαριστηθείς! Ιδίως μόλις στρώσει το αμάξι, δεν θα το χορταίνεις!
Αν και απόλυτα ευχαριστημένος και εγώ από τα 190 της Χ1 μου, τη βόλτα από τη...Schnitzer δεν την έχω αποκλείσει...
Τα άλογα ποτέ δεν είναι αρκετά! χαχαΓια το tiguan με τα 150 είχα γράψει και εγώ τη γνώμη μου πριν μήνες και πια και χαίρομαι που διαβάζω τα ίδια από άλλους χρήστες ύστερα από τόσο καιρό , χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν αποτελεί πολύ καλή επιλογή και αυτό.
-
Με το καλό να το παραλάβεις φιλαράκι και θα δείς οτι άξιζε τον κόπο και την αναμονή!Βασίλη, όντως οι ζάντες τα σπάνε κι όσο βλέπω φωτό τόσο με πληγώνεις...αλλά χαίρομαι για εσένα που τις χαίρεσαι και τις γουστάρεις. Για 30 άλογα θα έπρεπε να μου δώσεις κάτι παραπάνω!!! Χαχα!!! Δύσκολο πράγμα η αναμονή παίδες. Αντε να έρθει να συζητάμε σε άλλη διάσταση.
Θα το ευχαριστηθείς! Ιδίως μόλις στρώσει το αμάξι, δεν θα το χορταίνεις!
Αν και απόλυτα ευχαριστημένος και εγώ από τα 190 της Χ1 μου, τη βόλτα από τη...Schnitzer δεν την έχω αποκλείσει...
Τα άλογα ποτέ δεν είναι αρκετά! χαχαΑυτοκράτωρ σε διαβάζω καιρό και η συμβολή σου είναι μεγάλη στο νήμα! Οπως και τα υπόλοιπα παιδιά βέβαια, μην αδικήσω κανενα. Αλλά όπως και να το κάνουμε είσαι πάλιουρας και σκαπανέας του νήματος! Σ ευχαριστώ κι εσένα.
Γενικά είστε πολύ ωραία παρέα κι έκανα πολύ καλά που άρχισα να συμμετέχω. Ηδη βλέπω πιο χαλαρά το θέμα με το τιμονάκι κι αρχίζω τις εκδρομικές σκέψεις. Είναι κι αυτές οι τοπιάρες του κατασκευαστού που είναι τοοοοοσο εύστοχες στο εκδρομικό μου γούστο!!! Αναμένω λοιπόν!
υ.γ. Schniterχομαστε δλδ????
-
Τι σνιτσερ βρε ακόμα δεν τα πήρατε; [emoji41]
Εγώ για κανα σνίτσελ μόνο μέσα ... [emoji14] -
Καλά ντε μη βαράς!!!
Σνιτσελχομαστε και μπυρερχομαστε!
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Τι σνιτσερ βρε ακόμα δεν τα πήρατε; [emoji41]
Εγώ για κανα σνίτσελ μόνο μέσα ... [emoji14]...μή μας το χαλάς Στέφανε!!!
Εμείς θέλουμε απο τα άλλα που ΔΕΝ τρώγονται με μαχαιροπίρουνο!!! Ορίτζιναλ κοψίδια!
Όλος ο χρόνος Τσικνοπέμπτη για εμάς...Φίλε Πολικέ, άν έκατσες και διάβασες όλο το νήμα, που φαντάζομαι οτι το έκανες και εσύ όπως σχεδόν όλοι μας, θα είσαι expert πρίν καν το παραλάβεις! Έτσι, καλά κάνεις, να χαλαρώσεις και να το απολαύσεις μέχρι εκείνη τη μέρα. Μια μόνο συμβουλή απο εμένα : όταν πάς να μπείς και να κάτσεις στη θέση του οδηγού για πρώτη φορά (εγώ το έπαθα) επειδή θα πάθεις την πλάκα σου και θα κοιτάς μόνο το κάθισμα, πρόσεχε το κεφάλι σου!!! Παιδιά, χωρίς πλάκα, κουτούλησα στο πλαίσιο της πόρτας, είχε πολύ διαφορετικό σχήμα απο τη C-Class που οδηγούσα τότε και είχα συνηθήσει...
Όσο για τις εκδρομές, γεροί να είμαστε και θα κανονίσουμε κάποια φορά να πάμε. Για αρχή βέβαια να δώσουμε και καμια απάντηση στο Στέφανο που παλεύει να μας οργανώσει για Αθηναϊκό συμπόσιο για να γνωριστούμε πρώτα! -
Ο Βασίλης εξελίσσεται σε αδελφή ψυχή! Χαχαχα!!
Η συμβουλή καταγράφηκε. Να έχω και την ψυχραιμία να τη θυμάμαι όταν έρθει η πολυπόθητη ώρα!
Για πάσα κοινωνική εκδήλωση μέσα.
Α, σήμερα έφτασε και το καλωδιάκι για την κωδικοποίηση που είχα παραγείλει και θα αρχίσω μελέτη και προετοιμασία!
BMW X1 2016