-
Μόνο και μόνο λόγω πίσω κίνησης.
Γι αυτούς που γνωρίζουν καταλαβαίνουν
-
A:Oson afora to kalytero amaxi anaferomai stin sygegrimeni katigoria kai stin sygegrimeni hroniki stigmi.Pithanos tha eprepe na anafertho [/b]'' os to kalytero aftokinito pou mporei na kataskevastei stin katigoria''
B:gia tin emfanisi ,opos goustarei kaneis.Alla pragmatika sygrinete tin proigoumeni triara me tin 156 tora...
I mera me tin nyhta.Pistevo pos akoma kai tora i triara entyposiazei i toulahiston empneei kapoio kyros.
Oso gia tous horous akoma kai i compact eho tin entyposi pos eihe perissoterous horous apo tin alfa.Pos mporei diladi akoma kai na hanei i triara apo tin 159 tora den to katalavaino.
Oso gia piotita oso kai na veltiothei i 159 den tha ginei BMW.Gia tin 156 min po kalytera.
Gia ergonomia ,pou mporo na eho mia perissoteri apopsi, einai afto pou lene ''mental model'' sti theoria tou ergonomikou design.An kapoios exoikiothei grigora, tha tou einai apistefta pio hristiko apo ta paradosiaka systimata.
Oso gia kinitires, gia tin alfa krata mikro kalathiTa xesama idi afta me ta 165 aloga apo 2 litra???Nai, kai o papous mou astronaftis itan...
Epanalamvano pos i 159 kata pasa pithanotita tha einai apo ta koryfaia.Ohi omos to koryfaio. -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Alla alitheia yparhei kaneis pou pistevei oti mporei na kataskevastei montelo kalytero apo tin nea triara???
Eγώ. (και εκτός από μένα τουλάχιστον άλλοι 90 εδώ μέσα, αν δεις τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας)
ki egw!
ki egw!!!
-
Εγώ 'τσού'
-
to problhma mou einai pws h alfa apxizei na pernei ena dromo pou den thelw! apo italikh kuria exei apxisei na ginete sunthrhtikh etairia opws h bmw kai mazikh etairia opws h toyota! koukla h 159 alla giati na moizei toso polu me thn brera ? giti na exei h gt to idio eswteriko me thn 147 ? fantasthte ti tha ginotan an h ferrari h h bmw h h mercedes ebgazan ena amaxi me ton idio kinhthra pou foraei to antisthxo monothesio sthn f1... h alfa to ekane auto guro sto 30 me thn 8c2900! 220bhp me 230 telikh to 1935!!!! tora akoma perimeno thn prwth piswkinhth alfa meta apo 20 xronia peripou(meta thn 75)!
-
stiv, alfisti!, έλεος, ΤΑ ΜΑΤΙΑ μας!!!
Γράφτε Ελληνικά που να πάρει!!!
Και δε θέλω δικαιολογίες 'μα είμαι στο εξωτερικό', κι εγώ εξωτερικό είμαι, και μια χαρά Ελληνικά γράφω!!!!
Αν δεν μπορείτε να εγκαταστήσετε ελληνική γραμματοσειρά, είτε να μάθετε είτε (μέχρι τότε) να χρησιμοποιείτε τα εργαλεία μετατροπής από γκρήκλις σε ελληνικά!!
(kyan, μπορείς να ξαναβάλεις το λινκ; ) -
Ο χρήστης stiv έγραψε:
B:gia tin emfanisi ,opos goustarei kaneis.Alla pragmatika sygrinete tin proigoumeni triara me tin 156 tora...
I mera me tin nyhta.Pistevo pos akoma kai tora i triara entyposiazei i toulahiston empneei kapoio kyros.Stiv τα υπόλοιπα τα προσπερνάω αφού δεν έχουμε ακόμα στοιχεία για την 159 και όπως έχω πει και στις άλλες σελίδες αυτή η σύγκριση είναι πολύ πρόωρη. Αυτό όμως με την εμφάνιση πραγματικά το πιστεύεις;;; Δηλαδή αν σε 10 χρόνια πάρω μια 3άρα και μια 156 του 2000 ποιο πιστεύεις ότι θα θεωρείται το πιο ωραίο; Για να το συνεχίσω, υπάρχει περίπτωση ανάμεσα σε 100 άτομα να προτιμήσουν εμφανησιακά τη BMW πάνω από 2-3 (και φυσικά στο κοινό δεν εννοώ τους μπαρμπάδες που θα δούνε το γερμανικό σήμα και θα ψαρώσουν). Κι εγώ τη συμπαθώ την 3άρα σε σχέση με πολλά άλλα που κυκλοφορούν, αλλά σε σύγκριση με την all time classic πλέον 156 πιστεύω ότι δεν τίθεται καν θέμα. Αλλού ίσως να είναι-ήταν τα προσόντα της.
-
Ο χρήστης volosgt έγραψε:
Μόνο και μόνο λόγω πίσω κίνησης.Γι αυτούς που γνωρίζουν καταλαβαίνουν
Και ο σκαραβαίος πισωκίνητος είναι..
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Μόνο και μόνο λόγω πίσω κίνησης.
Γι αυτούς που γνωρίζουν καταλαβαίνουν
Και ο σκαραβαίος πισωκίνητος είναι..
Εχει κατι ο παλιος Σκαραβαιος???
-
Ο χρήστης alfista έγραψε:
I mera me tin nyhta.Pistevo pos akoma kai tora i triara entyposiazei i toulahiston empneei kapoio kyros.Stiv τα υπόλοιπα τα προσπερνάω αφού δεν έχουμε ακόμα στοιχεία για την 159 και όπως έχω πει και στις άλλες σελίδες αυτή η σύγκριση είναι πολύ πρόωρη. Αυτό όμως με την εμφάνιση πραγματικά το πιστεύεις;;; Δηλαδή αν σε 10 χρόνια πάρω μια 3άρα και μια 156 του 2000 ποιο πιστεύεις ότι θα θεωρείται το πιο ωραίο; Για να το συνεχίσω, υπάρχει περίπτωση ανάμεσα σε 100 άτομα να προτιμήσουν εμφανησιακά τη BMW πάνω από 2-3 (και φυσικά στο κοινό δεν εννοώ τους μπαρμπάδες που θα δούνε το γερμανικό σήμα και θα ψαρώσουν). Κι εγώ τη συμπαθώ την 3άρα σε σχέση με πολλά άλλα που κυκλοφορούν, αλλά σε σύγκριση με την all time classic πλέον 156 πιστεύω ότι δεν τίθεται καν θέμα. Αλλού ίσως να είναι-ήταν τα προσόντα της.
Η εμφανιση ειναι κατι υποκειμενικο...
Απο ποτε εγινε all time classic η 156.... (το διορθωσα ) -
Για την 156 λέει....
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Απο ποτε εγινε all time classic η 156....Σίγουρα η εμφάνιση είναι κάτι το υποκειμενικό και τα γούστα είναι γούστα. Υπάρχουν όμως κάποιες σταθερές αξίες οι οποίες μας επιτρέπουν να λέμε ότι η Ζυγούλη είναι ωραία, ενώ η Λουκά όχι και τόσο.
Όσο για την 156 έτσι θεωρείται από τους 'ειδικούς'. Τυπικά εφόσον πωλείται ακόμα είναι νωρίς να την βαπτίσουμε. Όπως και να'χει δε νομίζω να διαφωνεί κανείς ότι είναι ένα από τα μοντέλα που θα μείνουν στην ιστορία. -
Ο χρήστης pad έγραψε:
Απο ποτε εγινε all time classic η 156.... (το διορθωσα )αν δεν έγινε θα γίνει! και τώρα να έβγαινε η 156 θα γινόταν χαλασμός! το μονο που με δεν με εντυπωσιάζει στην 159 είναι οι διαφορες που έχει σε σχέση με την 156. είτε σχεδιαστικά είτε τεχνολογικά! κοιτάξτε για p.x 155-156...
-
Ο χρήστης alfisti! έγραψε:
Απο ποτε εγινε all time classic η 156.... (το διορθωσα )αν δεν έγινε θα γίνει! και τώρα να έβγαινε η 156 θα γινόταν χαλασμός! το μονο που με δεν με εντυπωσιάζει στην 159 είναι οι διαφορες που έχει σε σχέση με την 156. είτε σχεδιαστικά είτε τεχνολογικά! κοιτάξτε για p.x 155-156...
Aυτο που λες για την 156 μαλλον ισχυει μονο για τους alfisti!
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Aυτο που λες για την 156 μαλλον ισχυει μονο για τους alfisti!
sigouro einai pws den isxuei mono gia tous alfisti! an den sou aresei dektw!
u.g. kati bmw tis exei gia thn prwinh h autodelta sto etcc.
-
Δυστηχως και ας μην σου αρεσει αυτο ισχυει μονο για τους alfisti!
Oσο για το ΕΤCC χλωμη την βλεπω την autodelta! -
Ο χρήστης pad έγραψε:
Δυστηχως και ας μην σου αρεσει **αυτο ισχυει μονο για τους alfisti!**Oσο για το ΕΤCC χλωμη την βλεπω την autodelta!Μια απορία :
Πώς είσαι τόσο σίγουρος;;
Εχεις κάποια μετρησιμα στοιχεία, πέρα από 'ευσεβείς πόθους';;
Μια έρευνα ίσως;; -
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Δυστηχως και ας μην σου αρεσει **αυτο ισχυει μονο για τους alfisti!**Oσο για το ΕΤCC χλωμη την βλεπω την autodelta!
Μια απορία :
Πώς είσαι τόσο σίγουρος;;
Εχεις κάποια μετρησιμα στοιχεία, πέρα από 'ευσεβείς πόθους';;
Μια έρευνα ίσως;;Κοιτα να δεις φιλε μου καλο ειναι να μην ειμαστε απολυτοι(εγω ημουν και λαθος μου)αλλα καλο επισης ειναι να μην ειμαστε ειρωνες.........
Εσυ φανταζομαι θα εχεις κανει το καταλληλο γκαλοπ και θα ξερεις καλυτερα......
Εχεις και αλλες αποριες? -
Καμιά ειρωνία, σε διαβεβαιώ.
Ξηγημένα πράματα!Δεν έχω γκάλοπ ούτε τίποτε άλλο γι αυτό και δεν λέω 'αυτό' ή 'εκείνο', οπότε ...μη φαντάζεσαι
Δεν κρίνω κανένα, ούτε είναι κατακριτέο να γράφεις καμια κουβέντα παραπάνω για την '316' πάνω στον ενθουσιασμό σου.
Σε καμια τριετία που θα έχουν 'σταδιοδρομήσει' και τα δύο μοντέλα θα μπορούμε να πουμε περισσότερα και ίσως να έχουμε και κανα γκαλοπ στα χέρια μας
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Καμιά ειρωνία, σε διαβεβαιώ.
Ξηγημένα πράματα!Δεν έχω γκάλοπ ούτε τίποτε άλλο γι αυτό και δεν λέω 'αυτό' ή 'εκείνο', οπότε ...μη φαντάζεσαι
Δεν κρίνω κανένα, ούτε είναι κατακριτέο να γράφεις καμια κουβέντα παραπάνω για την '316' πάνω στον ενθουσιασμό σου.
Σε καμια τριετία που θα έχουν 'σταδιοδρομήσει' και τα δύο μοντέλα θα μπορούμε να πουμε περισσότερα και ίσως να έχουμε και κανα γκαλοπ στα χέρια μας
Μαλλον εσυ..... ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ!
Παντως πολυ καλο το 'καμια ειρωνια'..
Και επισης δεν συνεχιζω την αντιπαραθεση μαζι σου..καλη τυχη στο γκαλοπ
Ξηγημενα πραγματα....
Alfa Romeo 159 vs BMW σειρά 3