-
Φίλε AlgoryThm
Αν επιθυμεις παντως, μπορεις να επαναφέρεις το αμαξι σε αριστη κατάσταση (συλλεκτική) με κανένα 3000e.
Απ την αλλη, κατι τουβλα που διαβασα για οτι καιει περισσοτερο λαδι απο βενζινη και λοιπα φαιδρα, απλα ενημερωνω οτι ο wankel ΚΑΕΙ λαδι στον ΚΑΝΟΝΙΚΟ κυκλο λειτουργιας του.
Στο λεει αυτο ενας κατοχος RX7.Αν ενδιαφερεσαι για το τι και πως και ποσο, στειλε μου PM.
-
καλη η αναζητηση για να βρισκουμε θεματα που μας ενδιαφερουν αλλα να απανταμε σε κατι που ετεθει πριν σχεδον ενα χρονο μαλλον ακουγεται λιγο αστειο .......ποσο μαλλον οταν η τελευταια δημοσιευση του φιλου μας εγινε τον 8 του 2004 ......
οποτε μαλλον δυσκολο το βλεπω να σου στειλει pm .........αν και ποτε δεν ξερει κανεις
-
Και μια και δεν εχει κανει ποστ απο τις 24 Αυγουστου 2004 ειναι ακομα πιο χλωμο. Βεβαια ποιος ξερει ολα γινονται.
Νικος
-
Και μια και δεν εχει κανει ποστ απο τις 24 Αυγουστου 2004 ειναι ακομα πιο χλωμο. Βεβαια ποιος ξερει ολα γινονται.
Χαχαχα...Κοίτα να δεις!!Τελικά όντως όλα γίνονται!Είδα ότι έγινε post με ειδοποίηση στο e-mail μου και είπα να περάσω μια βόλτα από τα παλιά καλά λημέρια Έχω σταματήσει εδώ και πολύ καιρό να παρακολουθώ το forum λόγω πολλών και εντατικών τρεξιμάτων αλλά δε σταμάτησα να παρακολουθώ τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και επίσης...το e-mail μου! Φίλε μου topaz σε τι ακριβώς αναφέρεσαι?Στο πώς μπορώ να αναπαλαιώσω ένα RX-7 ή έχεις κάποιο RX-7 προς πώληση?
-
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
καλη η αναζητηση για να βρισκουμε θεματα που μας ενδιαφερουν αλλα να απανταμε σε κατι που ετεθει πριν σχεδον ενα χρονο μαλλον ακουγεται λιγο αστειο .......ποσο μαλλον οταν η τελευταια δημοσιευση του φιλου μας εγινε τον 8 του 2004 ......οποτε μαλλον δυσκολο το βλεπω να σου στειλει pm .........αν και ποτε δεν ξερει κανεις
ευτυχως που εβαλα αυτο το ''αν και ποτε δεν ξερει κανεις''
-
ευτυχως που εβαλα αυτο το ''αν και ποτε δεν ξερει κανεις''
MAZDA RX-7 ZHTEI ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ...!!