-
καλημεριζω!
βρηκα τη μητερα του ραφαηλου στο μετρο σημερα το πρωι (με χαιρετισε η ιδια, γιατι να πω την αληθεια μου, δε τη θυμομουν )
Ειδα τον ραφαηλο στην πιστα και επαιζε με αλλα πιτσιρικια και κατι κοριτσακια της ιδιας ηλικιας (σωστος ο μικρος!)
Η μητερα του μου ειπε πως ετρεξε στα baby και πηρε ενα κυπελο και ηταν χαρουμενος... Αλλη συζητηση δεν μπορουσαμε να κανουμε γιατι καθομασταν σε διαγωνιως απεναντι καθισματα και δεν ηταν ευκολη η κουβεντα...
Επιφυλασσομαι να εχω περισσοτερα νεα την επομενη φορα
Εγω βρηκα καποια πραγματα τα οποια ισως να μπορεσουν να αντικαταστησουν τα σινεμπλοκ τα οποια και βρισκονται καπου (αγνωστο που!)
Με το που θα λυσω το θεμα, με βλεπω να πηγαινω βουρ για βολτα μετα τη δουλεια... το πιθανοτερο ειναι η πεμπτη, καθως σημερα εχω δουλεια, αυριο εχω δουλεια, ενω παρασκευη την κανω για τα πατρια εδαφη!
-
Καλημέρα στην παρέα................που εξαφανίστηκε....
Κανόνισα για καλό καιρό το ΣΚ.Με πιο χαμηλές θερμοκρασίες.
Το πρόγραμμα μου λέει για Σάββατο μεσημεροαπόγευμα στα Σπάτα,με πολλά καινούργια καλούδια που έχω.... για δοκιμή...Θα κάτσω μέχρι να πιω όλο το 'μπουκάλι'και μέχρι να τελειώσουν τα 'κοψίδια'.... Όσοι πιστοί προσέλθετε...........
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Καλημέρα στην παρέα................που εξαφανίστηκε....Κανόνισα για καλό καιρό το ΣΚ.Με πιο χαμηλές θερμοκρασίες.
Το πρόγραμμα μου λέει για Σάββατο μεσημεροαπόγευμα στα Σπάτα,με πολλά καινούργια καλούδια που έχω.... για δοκιμή...Θα κάτσω μέχρι να πιω όλο το 'μπουκάλι'και μέχρι να τελειώσουν τα 'κοψίδια'.... Όσοι πιστοί προσέλθετε...........
θα προσπαθησω αν και δυσκολο λογο εξετασεων
-
Καλημέρα στην παρέα................που εξαφανίστηκε....Κανόνισα για καλό καιρό το ΣΚ.Με πιο χαμηλές θερμοκρασίες.
-
-
Χαιρετω τη παρεα.Τι ωρα υπολογιζης να ανεβης?Θα ερθω στανταρ για καφε γιατι για ΚΑΡΤ δε το βλεπω μιας και θα εχω δουλιτσα και θα πρεπει να φυγω λιγο γρηγορα
-
αντε κανονιστε, μπορει να ερθω και εγω...
-
Να που κάτι κινείται..........
Ενημέρωσα όσους μπορούσα + όσοι διαβάζουν οπότε κάτι θα γίνει.Το πρόγραμμα λέει 2-3 το μεσημέρι με.......................όσο αντέξω 7-8 και βλέπουμε
Οι υπόλοιποι ας φύγουν μακρυά ............να δούμε τι θα καταλάβουν....
-
και εγω αν ερθω κατα τις 2-3 μαλλον αλλα χωρις καρτ, δικο μου, αλλα ολο και κατι θα βρουμε να οδηγησουμε
-
Ο χρήστης cliov6 έγραψε:
και εγω αν ερθω κατα τις 2-3 μαλλον αλλα χωρις καρτ, δικο μου, αλλα ολο και κατι θα βρουμε να οδηγησουμεEτσι,ετσι ............ Πάντα υπάρχουν κάποιοι γνωστοί......
-
εγω θα ειμαι νοητικα μαζι σας, μιας και τις ωρες που εσεις θα πινετε μπετζινες με φουλ συνθετικ λαδι, εγω θα καιω απλη αμολυβδη στην Ε.Ο...
Καλα να περασετε και που θα παει! καποτε θα συντονιστουμε!
ΤΑΣΟΟΟΟΟ!! χαιρετισματα ρε!!!
Παντως, απο αποψης καθαριοτητας το καρτ μου ειναι σχεδον καθρεπτης!Απο βδομαδα θα εχω νυχτερινη βιζιτα στην πιστα, λεμε! ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!!!
-
Για Καρτοντρόμο το Σάββατο το μεσημέρι κανείς;!;
-
εσυ δεν το σκεφτεσαι για καμμια αλλη πιστα??
-
Μήπως ξέρει κανείς πού γίνεται ο αγώνας που λέει στο πρόγραμμα για την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη?
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
εσυ δεν το σκεφτεσαι για καμμια αλλη πιστα??Να πάρω το καρτ στην πλάτη και να έρθω;
-
οχι, αλλα να ψαξεις ενα τροπο για να μετακινηθεις!
ειναι καιρος να γνωριζεις κι αλλα πραγματα! -
Ο χρήστης tm έγραψε:
οχι, αλλα να ψαξεις ενα τροπο για να μετακινηθεις!
ειναι καιρος να γνωριζεις κι αλλα πραγματα!Να δώσω π.χ. 500€ για τρέιλερ; Προτιμώ να τρέξω σε αγώνα με τα ίδια λεφτά....
Όσο για σχάρα, δε νομίζω να αντέχει τα κιλά του καρτ το Micraκι μου...
-
ok, ρε φιλε, αλλα μια ζωη στο καρτοδρομο θα τρεχεις ???
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
ok, ρε φιλε, αλλα μια ζωη στο καρτοδρομο θα τρεχεις ???Τι άλλο μπορώ να κάνω;
-
Aγγελλε, Τασο και λοιποι, αν και δεν βλεπω να μας κανει την χαρη ο καιρος ελπιζω να καταφερω να ερθω.
οποτε αν ειναι see you in the pista(που λεει και ο Αγγελος)
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ