-
Καλημέρα,
Θέλω να αλλάξω λάστιχα σε Forester turbo. Τα εργοστασιακά που είχε μέχρι τώρα ήταν Yokohama. Επειδή δεν έχω δοκιμάσει κάποια άλλα, δεν μπορώ να έχω γνώμη για το αν είναι ότι καλύτερο για αυτό το αυτοκίνητο ή όχι.
Δεν έχω ιδέα τι υπάρχει στην κατηγορία 80% ασφ.-20%χώμα, πιο είναι καλύτερο κλπ.
Αν ξέρει κάποιος ας βοηθήσει.Επίσης θα ήθελα αν ξέρετε να μου πείτε αν έχει γίνει κάποιο τεστ σε παλιότερο τεύχος των 4Τ για λάστιχα SUV.
Ευχαριστώ
Γιώργος -
Καλημέρα,
Θέλω να αλλάξω λάστιχα σε Forester turbo. Τα εργοστασιακά που είχε μέχρι τώρα ήταν Yokohama. Επειδή δεν έχω δοκιμάσει κάποια άλλα, δεν μπορώ να έχω γνώμη για το αν είναι ότι καλύτερο για αυτό το αυτοκίνητο ή όχι.
Δεν έχω ιδέα τι υπάρχει στην κατηγορία 80% ασφ.-20%χώμα, πιο είναι καλύτερο κλπ.
Αν ξέρει κάποιος ας βοηθήσει.Επίσης θα ήθελα αν ξέρετε να μου πείτε αν έχει γίνει κάποιο τεστ σε παλιότερο τεύχος των 4Τ για λάστιχα SUV.
Ευχαριστώ
Γιώργος -
Καλημέρα,
Ευχαριστώ
Γιώργος -
Ο χρήστης FORESTER έγραψε:
Καλημέρα,Θέλω να αλλάξω λάστιχα σε Forester turbo. Τα εργοστασιακά που είχε μέχρι τώρα ήταν Yokohama. Επειδή δεν έχω δοκιμάσει κάποια άλλα, δεν μπορώ να έχω γνώμη για το αν είναι ότι καλύτερο για αυτό το αυτοκίνητο ή όχι.
Ευχαριστώ
ΓιώργοςΔυνατο και γρηγορο λαστιχο για Σουβ. το Coopr Discovere Sport σε διασταση 235/70/16 με ταχυτητα H δηλαδη εως 210χλμ.
-
Ψάξε το ετήσιο Off Road 2004, των Τεχνικών Εκδόσεων. Υπάρχει τεστ για ελαστικά 215/70/16.
Εσύ φοράς 215/65/16, αν δεν κάνω λάθος, αλλά θα κατατοπιστείς...
Το κακό είναι , ότι στο εν λόγω τεστ απουσιάζουν τα Bridgestone.
Eπίσης, συγκρίνονται ελαστικά κατηγορίας ΑΤ (περίπου 50-50), με άλλα ΗΡ, HL κλπ που είναι ως και 90-10.
Επίσης υπάρχει το http://www.tirerack.com όπου αφενός υπάρχει διαδικασία επιλογής προτεινόμενων ελαστικών ανάλογα με το αυτ/το σου, επιπλέον έχει βαθμολογία ελαστικών όλων των τύπων - κατηγοριών, από καταναλωτές. Πολύ καλό και κατατοπιστικό, τηρουμένων των αναλογιών όσο αφορά σε ποιότητα ασφάλτου και συνθήκες...
Τέλος, μπες στα site των εταιριών που σε ενδιαφέρουν και θα βρεις πληροφορίες. -
Εγω στο 2.0ΧΤ φορεσα τα MICHELIN SYNCHRONE και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Λιγος θόρυβος, παραπολυ καλή συμπεριφορά στην
στεγνή και βρεγμένη άσφαλτο. Μερικοί ενεφεραν γλυστριμα στη βρεγμενη αλλά εγώ δεν το παρατηρησα.
Πολυ τιμιο λάστιχο και καλη τιμη 550 Ε με περασμα.... -
Δυστυχώς στο scoobynet. gr έχει συζητηθεί το θέμα και είχα βάλει αρκετές παραθέσεις από ξένα φόρουμ και site . Το site που αναφέρει ο boxer 2003 είναι το καλύτερο . Τα yokohama 900 που φοράει 'μαμά' το αυτοκίνητο έίναι χάλια . Τα yokohama 500 λένε στην Αμερική , που το αυτοκίνητο κυκλοφορεί πολύ ,και έχει δοκιμαστεί , ότι έιναι καταπληκτικά.
-
Είμαι κάτοχος Forester S-Turbo Aut. 1999.
Μετά από τα ΟΕΜ Yokohama ελαστικά (55.000 χμ)
έβαλα GoodYear Wrangler. Μπορώ να πω ότι το μετάνοιωσα αμέσως.
Σκληρά και με πολύ θόρυβο. Τα κράτησα περίπου για 45.000 χμ. και ξανά επιστροφή στα Yokohama. Νόμίζεις ότι το αμάξι βγαίνει και πάλι από την έκθεση αυτοκινήτων που το πήρες. Αλλωστε δεν υπάρχουν και πολλά περιθώρια να διαλέξεις παρά μόνο Yokohama, Michellin και GoodYear.
Μιλώ βέβαια για την σωστή πάντα διάσταση 215/60/16 και όχι 215/65/16
στην οποία υπάρχει πολύ μεγαλύτερη δυνατότητα επιλογής.Ελπίζω να βοήθησα.
Σώσης -
Ενα καλό site για να δειτε τιμές και λάστιχα ειναι :
http://www.elastika-online.gr/
Φιλος αγόρασε απο εκεί και ειναι πολύ ευχαριστημένος απο την εξυπηρέτηση.
FORESTER TURBO - ΛΑΣΤΙΧΑ