-
Σωστός, νόμιζα ότι απαντούσα σε άλλον, sorry.
The point remains όμως για την ίδια κατηγορία
-
Ρε παιδιά αυτό που λέει ο emperor όμως είναι πολύ σημαντικό.
Μπορεί το kuga να έχει το μέγεθος ενός xtrail, αλλά από θέμα χώρου αποσκευών καμπινας είναι αντίστοιχο του qq.Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εδώ είπε ο άνθρωπος να τον βοηθήσουμε να διαλέξει ένα αυτοκίνητο με καλούς χώρους , μεταχειρισμένο μέχρι 22 χιλιάδες ευρώ και τον έχουμε τρελάνει .
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σωστό αλλά το να του δίνουμε λάθος στοιχεία, τα οποία πιθανώς να αξιολογεί και για τα μεταχειρισμένα είναι εντελώς ανεύθυνο.
Π.χ. το xtrail ΔΕΝ έχει μέγεθος kuga αλλά Q5. Γιαυτό και το xtrail έχει τρελό χώρο αποσκευών. Αντίθετο το kuga πρέπει να είναι +35 από το QQ (σιγά την διαφορά, αλλά οκ). Bέβαια έχει και νόημα να πούμε εάν είναι ΜΕ ή χωρίς ρεζέρβα. Νομίζω απ'οσο έχουν γράψει παιδιά εδώ, είανι 430 το qq χωρίς ρεζέρβα και το kuga 465 με.
Όπως και επίσης η ΚΑΝΟΥΡΓΙΑ χ1 έχει φοβερή χωρητικότητα, η παλιά όμως ήταν αρκετά μικρότερη.Οπότε ώς υποψήφιος για μεταχειρισμένο, ειδικά από την στιγμή που αλλάζουν τα μοντέλα και άρα και τα νουμερά τους, θα πρέπει να είναι κανεις προσεκτικός!
Επίσης μιας και μιλάμε για το kuga, νομίζω θα βγεί facelift φέτος (εκτός εάν μια φωτογραφία που είχα δει ήταν το vignale)
-
Καταρχήν, αν δεν κάνω λάθος το Kuga που έχει βρει ο συμφορουμίτης είναι το αυτόματο με τα 163 άλογα. Άρα είναι αυτό:
http://www.auto-data.net/en/?f=showCar&car_id=19842
Αντιγράφω από εκεί :
Engine 2.0 TDCi (163 Hp) 4x4 Automatic
Engine displacement 1997 cm3
Torque 340 Nm/2000-3250 rpm.
Acceleration 0 - 100 km/h 10.4 sec
Kerb Weight 1707 kg
Minimum volume of Luggage (trunk) 425 l
Maximum volume of Luggage (trunk) 1568l
Fuel consumption (economy) - urban 7.4 l/100 km.
Fuel consumption (economy) - extra urban 5.5 l/100 km.
Fuel consumption (economy) - combined 6.2 l/100 km.Στο QQ: http://www.auto-data.net/en/?f=showCar&car_id=19091
Engine 1.6 dCi (130 Hp)
Engine displacement 1598 cm3
Torque 320 Nm/1750 rpm
Kerb Weight 1419 kg.
Minimum volume of Luggage (trunk) 430 l
Maximum volume of Luggage (trunk) 1598 l
Fuel consumption (economy) - urban 5.2 l/100 km.
Fuel consumption (economy) - extra urban 3.9 l/100 km.
Fuel consumption (economy) - combined 4.4 l/100 km.Με τα παραπάνω δεδομένα και με τη φορολογία να είναι στην παρούσα φάση συντριπτικά κατά των 2000cc νομίζω ότι τα πλεονεκτήματα του Kuga δεν επαρκούν, για να το επιλέξει κανείς, ιδίως εφόσον υστερεί πολύ σε κατανάλωση καυσίμου, δεν υπερτερεί σε χώρο αποσκευών, ούτε σε επιδόσεις, είναι βαρύ και με τη ροπή να είναι αξιοποιήσιμη σε αρκετά ψηλότερες στροφές από το QQ
-
Εχεiς δικιο! αυτο ειναι το μοντέλο του Kuga στο οποίο αναφερομαι. To qq με τον 1.6 ειναι μια πολύ καλή επιλογη μου αλλα μέρι 22κ. Αν υπερβεί αυτο το ποσό ξαναγυρνάω στα ιδια
Αγορά μεταχειρισμένου KUGA ή SX4 ή X1